ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מרחק של ככה 3 מטר מהמחשב ( מדובר על הסלון ) ולכן אני מחפש מקלדת עכבר אלחוטיים טובים !! ! מה עדיף - Bluetooth או Optical !! אני צריך שזה יעבוד טוב !!!! מה אתם אומרים ! ? תודה ! ;D
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
במפרט של המדפסת כתוב שאפשר להדפיס דרך bluetooth עם מתאם BT450 של HP . האם כל מתאם יתאים או שצריך דוקא של חברת HP
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש לי תקציב או ל -CHIEFTEC Kabinetter Dragon Workstation Black 340W / DOOR (DX-01B-D מארז שמגיע עם ספק 340 גנריק או אנתק Workstation Tower Case 300 הספק שלהם שנקרא 300W SmartPower אני לא גר בארץ אז בבקשה אל תציעו מארז אחר.... תודה שי
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום,השבוע סוף סוף אני אקנה עכבר,ויש לי כמה עניינים שעדיין לא ברורים! קונים לי ת'עכבר ליום הולדת והכי גבוה שישלמו לי וגם אני לא מוכן שיקנו לי ביותר מזה כי זה כבר נחשב ממש בזבוז זה 270 ש"ח אז במחיר הזה יש בידיוק את MX518 וכעיקרון זה באמת עכבר הגיימינג הטוב ביותר בשוק וזה מה שאני מחפש,עכבר למשחקים השאלות שלי הם כאלו,האם ההבדל בין 510 לבין 518 הוא באמת גדול ובעל חשיבות והבדל ששוה ת'הפרש של 110 השקלים כי זה הפרש ממש גדול ואוליי בכלל רצוי להסתפק ב510 ,וגם אוליי בכלל כדאי ריזור ויייפר שנכנס לי בתקציב וגם הוא יכול להיות מספיק אני משחק משחקיי FPS הרבה וגם אסטרטגיה ככה שאני צריך עכבר טוב ועוד שאלה זה האם אני יכול ליקנות לעכבר מתאם מיואס בי לPS2 כי אין ליUSB פנוי בכלל כי גם כ…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למקלדת גיימינג עם עברית בתקציב של 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, האם אפשר להרכיב כל לוח אם על מארזי MINI-TOWER ו MIDI TOWER ? ואם לא , אז מה אני צריך לדעת כדי להתאים לוחות אם למארזים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המארז הזה פשוט אדיר ואני מתכנן כבר זמן מה לשדרג את המארז.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS של חברת Gamatronic. כאשר אני מחבר את הכבל תקשורת בין המחשב והUPS (הכבל שמשמש את הUPS במצב חירום לסגירת המחשב) המנורה של החשמל בUPS נכבית. נכנסתי להגדרות החשמל במחשב וראיתי שהמחשב מזהה את הUPS וכותב שהוא מכובה. מדוע המחשב מכבה את הUPS וכיצד ניתן להפעיל אותו כך שאני אוכל לנצל את התקשורת. בנוסף אין לי תוכנה לUPS - האם אני זקוק לתוכנה כלשהי לצורך הפעלת הUPS? היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לסט LX710 שיש לי, העכבר בעל כפתור POWER למטה לכיבוי העכבר, השאלה שלי, אם העכבר נרדם לבד, כמו ה5000 של מיקרוסופט (שהוא BT), או שצריך לכבות אותו כל פעם ידנית? ומצד שני, המקלדת, היא לא בעלת כפתור כיבוי, אז מישהו יודע אם היא נרדמת או שהיא תמיד עובדת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי אכבר אלחוטי של לוגיטק והוא עושה לי קצת בעיות אז חשבתי להחליף אותו באחד העכברים האלה או Razer Lachesis לאו logitech G5 עכשיו אני יודע שהrazer יותר יקר אבל לא כזה משנה לי המחיר אז רציתי לקבל מיכם דעה נוספת תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המחיר 320 שקל משלוח חינם. כרגע אני משתמש בmicrosoft wheel mouse optical+ generic half torn thery ugly mouse pad. נראה לי קצת יקר להשקיע אבל אני יודע שאני צריך עכבר חדש.
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מחפש מארז עם פתח איוורור בגג (חשוב מאוד) שיכלול גם עבודה ללא כלים ,שיהיה יפה ושיכלול גם ספק טוב.. תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט שתהיה מספיק איכותית המטרה בעיקר ל- MESSENGER וכדומה. מחיר של עד כ- 300 ש"ח. תודה מראש למלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת חוטית למשחקים ואינטרנט עדיפות לארגונמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל HDMI To HDMI Cable 10m Male מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר באיכות FLH. מוכן להשקיע כמה שצריך העיקר שהכבל יהיה טוב!! אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש משהו שיעזור לי לדמות מולטיטאצ' בPC שלי. מסך מגע בגלל לא בדקתי כי זה בטח יעלה הון. כרגע הפיתרון היחיד שיש לי זה השימוש בWIIMOTE עבור המטרה הזו, יש לכם הצעה אחרת? אולי יש בקר נפרד שיכול לזהות מגע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך המתחים שלי?(בתמונה)(ד"א זה במנוחה) התוכנה speedfan אמינה במתחים? בכמה אחוזים מותר שזה יחרוג?(פלוס ומינוס) הספק שלי הוא hec-475vd-t תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה3 סטים הבאים (השימוש הוא לאינטרנט, סרטים וקצת תוכנות): Logitech Cordless Desktop LX710 - מחיר: 374 שקל Logitech Cordless Desktop Wave - מחיר: 399 שקל Logitech Cordless Desktop S520 - מחיר: 319 שקל בוא נשאיר רגע את המחיר בצד... יש הבדלים קריטיים בין הסטים? יש פה מישהו שיש לו את אחד מהם ויכול לתת חוות דעת? בעיקרון הWave הכי מושך אותי בגלל העיצוב של המקלדת שלו.. הוא ממש פצצתי אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת רשת טובה, לייזר צבעוני כמובן. כמה שאלות. יש מדפסות wireless יש כאלה שיודעות להתחבר ל2 רשתות אלחוטיות? אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגמים האלה, מה עדיף? או אם יש הצעות נוספות... Xerox Phaser 6180N ttp://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=732 HP 2600n http://www.tonernet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=83 HP LASERJET 2605DN http://comtop.co.il/aecommerce/c3059/18197.php 2605DTN HP תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-