ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי Intelli Mouse Explorer 2.0A של Microsoft כשאני משחק הוא פתאום מפסיק לעבוד, אני מנתק ומחבר את ה-USB ושוב הוא עובד וככה זה קורה בתדירות גבוהה יחסית האמנם בסביבת וינדווס זה לא קורה לי פעם אחת אפילו. עריכה: טוב זה התחיל גם בוינדוס נראה לי אני אזמין בקרוב את ה-MX510 מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי בן פחות משבוע ויש לי איתו כבר בעיה חדשה קניתי לעכבר שלי פאד תואם, roccat sense glacier עכשיו לפעמים גם בלי שאני נוגע בו אז העכבר על המחשב זז.. כאילו שאני מזיז אותו לפעמים זה רעידות קלות. ולפעמים הוא זז לצדדים כאילו אני דוחף את העכבר פיזית. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי צורב כזה לפני כשבועיים אני משתמש בתוכנת נרו ויש שמה אפשרות של אוברברנינג מישהו מכם השתמש כבר באפשרות הזאת ויכול לספר לי עליה? האם הצורב תומך בה? לא עושה בעיות? כמה אפשר לצרוב? תודה רבה לכם! תהנו עם הצורב - צורב מהיר!!!! חולה עליו!!!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת חוטית למשחקים ואינטרנט עדיפות לארגונמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בארץ אבל בלי חלון
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מחפש מארז שקט ככל הניתן ואיכותי. כרגע המחשב המדובר יושב בתוך VM3000 Skull של TT, עם 4 מאווררי 80mm ובלי יכולת להכניס BT למארז כדי להשתיק את קירור המעבד. תקציב - רצוי להישאר בתחום 3 הספרות. סדר החשיבות - קודם כל שקט, אח"כ איכות. אני יודע מהם המארזים האיכותיים ברמת המחיר הזו (לי אישית יש קנדלף שאתם לא ממש אוהבים) אבל אין לי נסיון ברמת הרעש שהם מפיקים. (stacker, lianli, antec, arcticooling וכו') תודה מראש לעוזרים. עריכה: נא לא להגיב "זה מארז מצוין וכו' וכו'", אני מכיר את איכויות המארזים, אני מחפש בעיקר מידע על רמות רעש.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
נכון יש את היס מקס, והוט מג'יק והטיבו וכל זה שעם לוח משדרים בוחרים תוכניות להקליט וכל זה? אז ראיתי פעם שיש תוכנה MythTV נדמה לי שמורידה את הלוח משדרים מהממיר ועושה אותה פעולה על המחשב.. הקיצר השאלה שלי היא מה אני צריך במחשב אני מתכוון הארד דיסק נוסף, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך וכו' בשבל שהוא יתחבר לממיר ויבצע את ההקלטות והכל כמו יס מקס וטיבו וכל זה? הערה: יש לי כרטיס מסך X300SE שמתחבר לטלוויזיה בשביל להציג תמונה אך לא בו זמנית עם המסך הרגיל, מזמ ןשקלתי להחליף אותו. אם יש כרטיס מסך טוב שמשולב בכרטיס טלוויזיה/וידאו שצריך בשביל מה שאני רוצה אני אשמח לשמוע על זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
איזה מדפסת יותר כדאי יותר מבחינת כלכלי מדפסת לייזר Xerox דגם Phaser 3140 או מדפסת לייזר HP LaserJet P1005 איזה טונר יותר זול מבחינה כספית וכמות הדפסה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אופטי מעדיף עם גלגלת ושלא יעשה היבהובים תקציב 300 שח מה מומלץ???
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אפשר לראות על פי הכותרת... אני מתכוון לקנות מארז זול עם חלון בבערך 180-200 שקל והוא בא עם ספק 300W, אני יכול לסמוך על זה שזה 300W? אני יודע שזה יהיה ספק ג'נרי של 300W אבל עדיין... תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טופס המלצה לאוזניות תקציבכם: 400 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: גיימינג ומזוזיקה ברקע מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. P8Z77-V DELUXE http://prntscr.com/3b5ffm בקשות מיוחדות: בהערות למטה מחו"ל או מהארץ? KSP/IVORY הערות: 1. לא KRAKEN אחרי יום זרקתי אותך 2. לא שבירות 3. באס טוב 4. הכי חשוב לי זה כמה שיותר נוחות שאני יוכל לשבת איתם שעות 5. בבקשה לפרט למה כשאתם כותבים. 6. אם אפשר תנו לי כמה אוזניות ותכתבו לי מה הצד היותר חזק שלהם משאר האוזניות
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקיי עשיתי בדיקה קראתי שמעתי והפנמתי והגעתי אל ארבעת עכברי הגיימרים הכי טובים עכשיו ברצוני לדעת מה הכי טוב מיביניהם אז הנה הם: 1. עכבר ההבו של מייקרוסופט וראזאר http://www.razerzone.com/index.php?m...products_id=51 2. העכבר החדש של ג'ונתאן וונדל וקריאייטיב (היה אחד ישן יותר זה החדש)- http://www.fatal1ty.com/products/hardware/#promouse 3. עכבר הקופרהד של ראזר- http://www.razerzone.com/index.php?m...oducts_ id=11 4. עכבר הg7 של לוג'יטק-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10716 טוב אז רציתי לדעתי איזה מארבעת אלה הכי טוב מבחינת ביצועים ונוחות ואני אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותם. טוב תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי טוב ועכבר נוח. אני חייב אלחוטי אני בקושי משחק האמת ומה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח והMX1000 נוח לי דווקא ,מה שכן את המקלדת לא יצא לי לבדוק עדיין... אני מחפש מקלדת עם מקשים רכים ושקטים שלא יהיה רעש של טרקטור חח אם משהו השתמש מכיר או יצא לו לעבוד איתה אני אשמח לשמוע ואם יש המלצה למשהו אחר גם אשמח
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי מישהו השתמש במשטח הזה? יכול להביא קצת מידע? אני די אוהב משטחים קשיחים ומעניין אותי איך הוא
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט שתהיה מספיק איכותית המטרה בעיקר ל- MESSENGER וכדומה. מחיר של עד כ- 300 ש"ח. תודה מראש למלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו יודע איך היא? ולמישהו יש הצעה יותר טובה? אולי הA70 של CANON? או הHP 850?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה דיסקים קשיחים 3.5" פנימיים שאני רוצה לחבר במקום המקום שאליו מיועד CDROM/DVDROM (גודל 5.25" אם אני לא טועה בשם). מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאמים כאלה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הכי נוחים שיש למטרות גיימינג אינטרנט וקשקושים... פיצ'רים לא יזיקו לינקים כמובן רק מהארץ! תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-