עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yakir8,

שלום יש לי שלט XBOX אלחוטי למחשב ומשום מה היום שאני מנשא להפעיל אותו הוא לא מסתנכרן לי עם המחשב נשאתי להתקין שוב את הדרייברים שלו ניתקתי וחיברתי את המקלט ועדין לא מסתנכרן. כל הזמן 4 המנורות שלו מהבהבות וזהו.... סוללות טעונות עד הסוף... משהו יוגע מה הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 8k צפיות
  2. Started by saar3,

שלום!! אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ואני יכול עד 350 בלי חריגות... חשבתי על הדגם HP, Photosmart C4343 ורציתי לדעת עם יש משהו יותר טוב..... תודה מראש

3. שלום. החלטתי לקנות לילד (כיתה ב') ולאישתי (ביטוח) מדפסת לייזר, כי האפסון 640 הישנה כבר לא עובדת (הדיו התייבש מזמן) ולא נראה לי להוציא הרבה כסף על דיו שמתייבש והורס רק בשביל להדפיס פעם ב.... הבנתי שעדיף לייזר, גם אם הילד ידפיס עבודות בשחור לבן. אחרי לימוד וסינון נותרתי עם שניים: זירוקס 3121 ולקסמרק E232. ראיתי אותם באופיס דיפו אבל לא ראיתי או שמעתי איך הם מדפיסות. פרמטרים כגון מהירות הדפסה או כמה זמן לוקח לדף הראשון לצאת הם ממש לא חשובים מבחינתי. מה שחשוב: איכות. שאלות לבעלי המדפסות האלה: 1. הציעו לי בעבודה לרכוש לקסמרק עם טונר ל-6000 דף ב-585 שקל? שווה ללכת על לקסמרק בגלל זה? 2. הסתבר שהזירוקס למעשה הוא סמסונג בתחפושת (דגם ML-1740 או 1750). שווה? 3. איך איכות ההדפסה ב- 60…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by psyco,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר עד 300 ש"ח. ראיתי את זו (OKI B2200): http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22854 ראיתי שמבחינת עלויות טונרים הם בערך אותם עלויות (כנראה אלך על חליפיים), רציתי לדעת בערך כמה דפים אפשר להדפיס עם מדפסת לייזר גם זו שציינתי וגם: XEROX 3117 SAMSUNG ML2010 אשמח לשמוע הצעות, הערות... תודה, יוסי. עריכה: הוחלט ללכת על לייזר משולבת. הדרישות: סורק, פקס, צילום וכמובן מדפסת. מחיפוש מצאתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=121 - סמסונג SCX-4521F http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1742&catId=121 - זירוקס פייזר 3200MFP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXM1522nfMFP…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asili,

הי משהו בעל הדי וי די הזה של סוני הצליח להוריד סרט VCD מהאינטרנט והצליח לראות אותו על הדי וי די הזה של סוני ואם כן שיגיד לי איך הוא עשה את ההישג המדהים הזה? והכי חשוב באיזה דיסק הוא השתמש? כי הדי וי די הזה קורא רק CDRW ולא כל חברה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by th£»Light,

טוב אז ככה.. ברשותי מכשיר הגה עם דוושות חדש והיה רשום על הקופסא שההגה תומך ברטט משום מה הרטט לא עובד או שאולי לא הגדרתי אותו מה עושים!?@

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by puNani,

מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by The_Moose,

שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by נומאד,

מבוסס n force או לוח עם צ'יפסט של VIA kt266a ? ראיתי שבמבחנים מסוימים הKT עוקף את NFORCE וההפך, ואל תתחילו לצעוק יש לו כרטיס מסך מובנה בעל ביצועים גבוהים יחסית לכרטיסים מובנים אחרי, מובנה זה דרעק, אין צורך לתרץ למה, ואני לא מאמין שמישהו פה יהיה מוכן לשחק DOOM3 עם כרטיס מובנה, לפי מה שהבנתי/קראתי ג'י פורס 3 בקושי יעמוד במשימה של להריץ אותו.(כולה 15 פריימים לשניה) בכל מקרה מובנה לא מומלץ(לגיימרים שביננו), אולי אפשר לבטל את המובנה כלומר לקבל לוח בלי כרטיס מסך? הלוואי, יחסוך קצת כסף. טוב אם אני כבר כאן אז למה לא איזה זיכרון DDR אתם ממליצים, אני רוצה לקנות אני רוצה משהו איכותי, במחיר סביר משהו עד 400 שקל האם לקנות לוח a7m266 זה מתכון בטוח לצער עמוק לאחר שיצאו לוחות KT266A ? בת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

אז ככה אני ירשום פה 2 סוגי כרטיסי מסך שאני מתלבט בינהם.. 1) 142$-Hercules 3D ProphetII GeForce2 Titanium 64MB DDR 2) Innovision GeForce2 Titanium 64MB DDR-119$ עכשיו בתחלה רציתי את ההרקולס ומאחר שיש לי בעיה כספית חיפשתי משהו דומה המחיר זול יותר... ומצאתי את האינוויזיון אז מה אתם אומרים? ההבדל הוא גדול שין שניהם??

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by roeesnir,

לקליטת שידורים דיגיטאליים. עדיף פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by giliboy,

תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PeaS,

כל הזמן אני שומע שזה מגביר את הביצועים, זה יותר נוח וכו'... לפי דעתי זה סתם לא נכון ומבולגם לעבוד עם כל הפריטישנס האלה... מישהו יכול להסביר לי למה זה כ"כ טוב?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני מתכוון להזמין את הכרטיס הנ"ל , מישהו מכיר אתר טוב עם הכרטיס או חנות\אתר בארץ ? תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by izikd,

יש לי מחשב פנטיום 4 הינה המפרט: מעבד: intel p-4 1.4ghz לוח אם: garibaldi d850gb+lan+audio זיכרון: 128ram rdram אוורור: מעבד- 0.23A מארז- 0.14A *2 DVD: טושיבה די.וי.די-X16 סי.די.- X48 כרטיס מסך: geforce 2MX 64MB+tv דיסק קשיח: 1-W.D 20.2GB 7200RPM 2- seagate 4.5GB 5400RPM מערכת הפעלה: XP pro & ME רמקולים: creative sound works 2+1 מה יש להוסיף?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by elgard,

בשיטוטי בנטאקשין מצאתי את המכשיר הזה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=447730#cl עכשיו כמה שאלות: 1. יש למישהו ביקורות/ את האתר של החברה? 2. למישהו יש את המכשיר? 3. כתוב שיש אפשרות במכשיר לתמיכה בשם של השיר אז זה תומך בעברית? 4. כתוב למטה את האפשרות הזאת: ניתן להוסיף זיכרון באמצעות כרטיס CFC עד ל 1GB. מה זה כרטיס GFC ???

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by HellozL,

הייתי רוצה לקנות ערכה אלחוטית (מקלדת+עכבר) למחשב שמיועד בעיקר למשחקים על מה אתם ממליצים? עקרונית אין ממש תקציב, רק שלא יהיה סכום מטורף ..

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  19. שלום, יש לך לכם איזה מקום טוב שאפשר לקנות שולחן מרווח וגדול למחשב.. כל מה שראיתי במקומות כמו הום סנטר או אופיס דיפו הם קטנים ומעצבנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by brum,

אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by Impreza,

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאת קודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון? ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. מישהו יכול להגיד לי אם הספק הזה נחשב לג'נרי ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  23. אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. שלום, אני סטודנט ואני כבר שנתיים סובל ממדפסת הזרקת הדיו שלי שפשוט שוחטת לי את הכיס, כל כמה חודשים(מעטים) אני צריך לקנות מחסנית דיו חדשה בעלות של מעל ל-100 שקלים, הוצאה כבדה מאוד. הבנתי כי כיום מדפסות הלייזר הפכו זולות, פשוטות לתפעול, מהירות ושקטות אך הכי חשוב משתמשות בטונר ולכן עלות ההדפסה יורדת משמעותית, האם זה נכון? אם כך ארצה המלצה למדפסת לייזר בתקציב של עד 1000 שקלים. אך עכשיו אני בדילמה, האם לקנות מדפסת לייזר פשוטה של שחור לבן בלבד ובמידה ואצטרך להשתמש בצבעוני אוציא מן הקבר את המדפסת הזרקת דיו שאני משתמש בה כעת או האם כדאי לקנות מדפסת לייזר משולבת וצבעונית ולמכור את המדפסת הישנה בעבור חופן שקלים ולקזז הוצאות? בקיצור אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן אשר תשמש …

25. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.