ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מדפסת שגם תהיה איכותית בהדפסות.וגם שהיא תוכל להדפיס על דיסקים.אני יודע שיש צורב שמדפיס על דיסקים,אבל אני רוצה מדפסת. אז אם אתם מכירים מדפסת טובה ואיכותית.אז בבקשה תגידו לי.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום היום הזמנתי גיגהבייט אורורה, מגולדטופ (יחס עם ספק ליברטי 400) בכל אופן התקשרו מהחנות שנגמרו להם השחורים ויש רק כסופים, ושלא יהיה מכיוון שאין ייצור יותר של גיגהבייט אורורה... התקשרתי גם לנועה מחשבים , אותה תשובה, אבל לטענתו צריך להגיע עוד שבועיים Aurora 2, מישהו שמע על זה ? תודה מראש אני באמת לא יודע מה לעשות, ממש קשה לקנות מחשב ! עריכה : זה נראה לי זה - http://www.giga-byte.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2322 לא ?
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחסנית צבעונית שקניתי לפני כחצי שנה אבל לא הייתי צריך אותה ולכן השארתי אותה בקופסה המקורית. אתמול כשהכנסתי אותה למדפסת לא הודפס לי צבע צבעוני בכלל. כנראה שהיא התייבשה נכון? מה אני צריך לעשות כדי להשתמש בה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקלדת ועכבר למחשב אלחוטיים אמינים ונוחים ולא מתוחכמים רק שיהיו אלחוטים. תודה eyalk
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות עכבר אופטי אלחוטי בסביבות ה-250 שקל. הכי חשוב לי שהוא יהיה נח ליד ושיהיה מדויק פחות או יותר, כמו כן לא יזיק אם יהיה עליו יותא מ-3 כפתורים. בבקשה ממכם אל תנסו לדחוס לי במחיר הזה עכברים של LOGITECH או MICROSOFT כי שתיהם פשוט בזבוז של כסף. אז זהו עכפר אופטי אלחוטי שיהיה נח מאוד ליד. אם אפשר גם מאיפה לקנות, באיזור המרכז... תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שיהיה זול יחסית ושה הסאונד שלהם יהיה טוב+ יש הצעות.......? עזבו את התקציב (כמה שיעלה פחות יותר טוב..)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כרגע יש לי razer BW4 והיא אחלה מקלדת , רק שתאורת המקשים בעברית כמעט ולא קיימת יש לי גם G413 של לוג'יטק שהיא מקלדת זוועת עולם להקלדה רגילה (סובלת מבעיות double typing / chattering ) אבל התאורה בעברית קצת יותר טובה . אין לי צורך ב RGB , מספיק צבע אחד , עם אפשרות לשלוט על עוצמת התאורה . אני גם לא מחליף את ה BW4 , זה למחשב נוסף . לא מפריע לי אם היא TKL או רגילה , העיקר שיהיה אפשר להקליד עליה ללא בעיות + משחקים מדי פעם . תודה
-
- 0 תגובות
- 177 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קניתי סט של עכבר ומקלדת לפני כ8 שנים, הכל אלחוטי(Logitech canada 210) העכבר הפסיק לעבוד לפני כ שנתיים ו מקלדת עדיין עובדת בלי בעיות. במקלדת צריך להחליף סוללות פעם בשנה אם לא יותר אבל בעכבר היתי מחליף פעם בחודש לפחות, וזה היה מאוד מעצבן. שמתי עכבר חוטי של מיקרוסופט, אבל לא היצלחתי להתחבר אליו, היד כאבה לי כל הזמן שמתי עכבר חוטי של לוג'יטק(ישן) הוא נוח מאוד מבחינת אחיזה אבל החוט שלו מאוד מעצבן עכברים של לוגיטק בגודל של 12 באורך , 6 ברוחב ו 4 בגובה מהשולחן , הכל בס''מ אני התחלתי לחפש עברים בלי חוט ובערך 90% מהם מאוד קטנים, כי הם במיוחד למחשבים ניידים והם בכלל לא זולים, אבל כשהתחלתי לבדוק סטים של עכבר ומקלדת ראיתי שהמחירים של הסט כמו של עכבר בודד ??? אני צריך עזרה: …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי אולי על אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=10178 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3429&catcode=183 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 הדרישות שלי הם: 1.טווח מחירים בין 800 ל1200 2.מארז+ספק איכותי 3.שטח עבודה ענק בתוך הספק. מה אתם אומרים? :hi:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר די הרבה זמן מארז שוכב, דוגמת המארז בתמונה המצורפת, אבל יש שתי דרישות שמקשות על החיפוש: 1. שיהיה ניתן להרכיב בו כרטיסי הרחבה (AGP ו-PCI בגודל סטנדרטי). כל המארזים שראיתי עד היום היו פשוט נמוכים מדי ולא ניתן להכניס אליהם כרטיסים כאלו. 2. מחיר של עד 300 ש"ח, לא חייב לכלול ספק כח. מישהו נתקל במקרה במשהו כזה באחת מחנויות ארצנו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת לייזר (אם אין שוווווווווווווום דבר, אז אני אולי מוכן להתפשר על דיו) שתענה על הצרכים הבאים: 1. לא תעלה על המחיר: 2000ש"ח. 2. שתהיה יכולה להדפיס עטיפה לדיסק באיכות טובה (נגיד כמו העטיפות בשוק, הן מזויפות אבל באיכות טובה) 3. שהטונרים לא נגמרים מהר מידי.... זהו בערך... (:
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות edge card extender שיש לו מרווח בין הפינים של 1mm,חיפוש בגוגל מעלה כמה אתרים אבל ממש מבולגנים שקשה לחפש בהם את הדבר הספציפי שאני מחפש,אז אם מישהו מכיר אתר (מעדיף כמה שיותר אתרים) שמוכר\מייצר דברים כאלו,אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר חודשים את הלוח GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט אתמול רציתי להשתמש בחיבור RS232 Serial וגיליתי שזה רק אופציה 1 x serial port header ז"א אין ממש יציאה בפנל האחורי ואם אני רוצה את החיבור אז אני צריך לרכוש את הכבל For purchasing the optional COM port cable, please contact the local dealer. יש למישהו מושג איפה אפשר לרכוש כזה דבר ??? חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי ..... תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פה בארץ את המקלדת של הגיימרים של קראייטיב מדגם Fatal1ty Gaming Keyboard... מישהו יודע איכן ניתן לרכוש אותה בארץ????
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעיקר למשחקי יריות מגוף ראשון, מכות ואומולטורים של מכונות משחק ישנות וחדשות... רצוי שלא יהיה אל חוטי... אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מעדיף שהוא יהיה יותר טוב בדברים אחרים... וחשוב שהוא יהיה נוח לאחיזה... אהה כן אם יש גם לינק לאתר שמוכרים אותו זה יהיה נחמד...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם. יש למישהוא הצעות ? נ.ב. אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE תודה רבה רבה
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
השבוע לצערי נשברו הPlantronics 780, מחפש תחליף במחיר סביר לטובת מוזיקה וקצת גיימינג וסרטים. ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/2014-HOT-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/111448406069?pt=US_Computer_Headsets&hash=item19f2d7b835 האם אמין ב35$?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מעוניין לקנות MID בסגנון של ה Archos 7. הבעיה היא שראיתי די הרבה מכשירים דומים מיצרנים סיניים במחירי ריצפה שמגיעים עם לינוקס או WIN CE. Smart Q7 לדוגמא... המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. יש פה מישהו שקנה מכשיר דומה שיכול לתת חוות דעת?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או מקלדת דומה עם תאורה אחורית ועברית?