ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני בן 65 ויש לי צרידות חריפה,הילדים והנכדים שלי לא מצליחים לשמוע אותי בשיחות זום או וידאו, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהמיקרופונים הבאים למחשב, אודה לעזרתכם. https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-usb---%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99 https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%91%…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איזה תוכנה (לא זאת של מייקרוסופט תומכת ומזהה את המקשים הנוספים של הSDIWINDER X6?? אני רוצה להגדיר אותם והתוכנה של מייקרוסופט רק עושה בעיות ותוקעת תמחשב וגם בגללה הגלילה של הווליום מקרטעת ומגיבה בדיליי(קראתי שזה קרה לעוד אנשים בעולם) עכשיו הסרתי את התוכנה וזה עובד פיקס.. אז אני מחפש תוכנה אחרת שתכיר את המקשים(ניסיתי את Hot Keyboard Pro ואת Keyboard Tweaker..ולא זיהה את הכתורים..) מישהו ומכיר כלי שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי תקציב או ל -CHIEFTEC Kabinetter Dragon Workstation Black 340W / DOOR (DX-01B-D מארז שמגיע עם ספק 340 גנריק או אנתק Workstation Tower Case 300 הספק שלהם שנקרא 300W SmartPower אני לא גר בארץ אז בבקשה אל תציעו מארז אחר.... תודה שי
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך אל פסק שבעיקרון יעשה את הדברים הבאים: שומר על המחשב דלוק במשך כמה דקות אחרי הפסקת חשמל ועושה כיבוי אוטומטית, מגן מקפיצות מתח ומגן ברקים. האל פסק צריך לשמור על מחשב פנטיום 3 ומסך 17 אינץ', ואם אפשר (לא חובה) לשמור גם על המודם (אלקטל) ועל הסוויטצ'... גם עדיף שהאל פסק יהיה קצת יותר טוב ממה שצריך כדי שהוא ימשיך איתי גם למחשב הבא ולא יזרק ... חשבתי על האל פסק הבא: http://www.panda.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=1218 (להוסיף S אחרי ה- Panda ) מה אתם אומרים ? אולי כדאי אל פסק אחר ? (הצעות) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל HDMI To HDMI Cable 10m Male מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר באיכות FLH. מוכן להשקיע כמה שצריך העיקר שהכבל יהיה טוב!! אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
צריך המלצה לחנות מחשבים זולה ואמינה באזור המרכז, עדיף אחת גדולה או רשת חנויות, שיהיו בעלי הצע גדול של מוצרים מחברות שונות ;D
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מקלדת ועכבר חדשים מנועה מחשבים לגבי עכבר אני סגור על MX510 לגבי המקלדת..אני בקרוב מחליף מסך והחדש יהיה במיקום שונה אז המקלדת גם צריכה לזוז קצת עד כמה ארוך החוט של הדגם שרשמתי ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2884#detailed פחות או יותר הוא מגיע למטר וחצי - 2 מטר ?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מחפש מארז שקט ככל הניתן ואיכותי. כרגע המחשב המדובר יושב בתוך VM3000 Skull של TT, עם 4 מאווררי 80mm ובלי יכולת להכניס BT למארז כדי להשתיק את קירור המעבד. תקציב - רצוי להישאר בתחום 3 הספרות. סדר החשיבות - קודם כל שקט, אח"כ איכות. אני יודע מהם המארזים האיכותיים ברמת המחיר הזו (לי אישית יש קנדלף שאתם לא ממש אוהבים) אבל אין לי נסיון ברמת הרעש שהם מפיקים. (stacker, lianli, antec, arcticooling וכו') תודה מראש לעוזרים. עריכה: נא לא להגיב "זה מארז מצוין וכו' וכו'", אני מכיר את איכויות המארזים, אני מחפש בעיקר מידע על רמות רעש.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS של חברת Gamatronic. כאשר אני מחבר את הכבל תקשורת בין המחשב והUPS (הכבל שמשמש את הUPS במצב חירום לסגירת המחשב) המנורה של החשמל בUPS נכבית. נכנסתי להגדרות החשמל במחשב וראיתי שהמחשב מזהה את הUPS וכותב שהוא מכובה. מדוע המחשב מכבה את הUPS וכיצד ניתן להפעיל אותו כך שאני אוכל לנצל את התקשורת. בנוסף אין לי תוכנה לUPS - האם אני זקוק לתוכנה כלשהי לצורך הפעלת הUPS? היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה Canon MP160 ואני לא מצליח להכניס את 2 ראשי הדיו למדפסת. אני מכניס במסילה בצד שמאל אבל זה נראה כאילו זה לא יושב טוב, כמו כן אני מקבל בצג את המספר 2 מהבהב ו את האות E מהבהבת לסירוגין ונורה כתומה דולקת?!? מה עושים?!?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מדפיס בממוצע כ 6 דפים ביום אז אני צריך משהו די איכותי ושיחסוך דיו במחיר של עד 300 ש``ח תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לסט LX710 שיש לי, העכבר בעל כפתור POWER למטה לכיבוי העכבר, השאלה שלי, אם העכבר נרדם לבד, כמו ה5000 של מיקרוסופט (שהוא BT), או שצריך לכבות אותו כל פעם ידנית? ומצד שני, המקלדת, היא לא בעלת כפתור כיבוי, אז מישהו יודע אם היא נרדמת או שהיא תמיד עובדת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מדפסת צבעונית למשרד בטווח מחיר מ 400 - 3000 חשוב לי שתחזיק להמון זמן ודיו/טיונר זול לא משנה לי אם זה הזרקת דיו או טיונרים או להזמין בקבוקים מ אייביי אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לקנות מדפסת לזמן ארוך עם דיו זול תודה רבה עמית
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תוכן 4K מהלפטופ בו קיים חיבור USB 3.1 Gen 2 Type-C / Intel Thunderbolt™ 3 (Power Delivery, DisplayPort) למסך טלווזיה עם חיבור HDMI 2.1. מניח שנכון למצוא כבל מתאים ואין צורך במתאם? אודה לעזרתכם איפה ניתן לרכוש כבל מתאים באיזור המרכז. תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום , שאלתי לפני כמה הודעות אם כדאי להזמין מחול - Logitech Cordless Desktop Optical . בקיצור מצאתי מכירה מ-eBay ששלחים לישראל (Airship - 30$ Surface-24$) והמקלדת+עכבר עצמם לא מגיעים ל-70$ הם בסביבות ה-50$.... ככה שיוצאת לי מכירה שחבל"ז...נגיד אני לוקח AIRSHIP זה 70$ זה 350 שקל ! ויש לי עוד 100 אם יש עוד טיפולים וכאלו שטויות.... או שאפילו חברים שלי מארה"ב חוזרים לארץ עוד שבועיים ככה שהם אמרו שהם יכולים לקנות שם ולהביא אלי. אם יש למישהו משהו להמליץ\לספר רעיונות תרשמו ! זאת הפעם הראשונה שאני מזמין משהו מחול ככה שאני לא ממש בקיא בפרטים... ודרך אגב...המקלדת תהיה באנגלית ככה שבהתקנה שלה בווינדוס (חוץ מהעבודה שאני ידביק על המקשים אותיות בעברית) אני יצטרך לשים פונטים מיוחדים או…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר..ואני לא יודע באיזה לבחור.. הדבר הכי חשוב זה שהעכבר יהיה נוח..,אני רוצה שיהיה נוח שיהיה מדוייק...שיהיה איכותי..!
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת חוטית למשחקים ואינטרנט עדיפות לארגונמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מע' סטריאו ישנה יחסית (כ-5 שנים עד כמה שזכור לי) של Panasonic, מודל SA-AK410. החיבור האפשרי היחיד מהמערכת למחשב הוא כמובן הAUX, שתי כניסות R וL במע' הסטריאו אליהם אני אמור לחבר את הכבל הצהוב והאדום, אבל היכן אני יכול למצוא מתאם מסויים כדי שאוכל לחבר את כל העסק למחשב עצמו?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, האם אפשר להרכיב כל לוח אם על מארזי MINI-TOWER ו MIDI TOWER ? ואם לא , אז מה אני צריך לדעת כדי להתאים לוחות אם למארזים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה. הנה אתר הבית של המוצר רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מקיף על UPS? איך מודדים UPS? מהם השמות המובילים בתחום? כמה יעלה אחד איכותי שיוכל להחזיק לי את המחשב בהפסקות חשמל? וכמה זמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-