ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מתחיל ספריה גדולה למשחקים רוצה להדפיס את דף הקידמה של המשחקים בצבעוני איזה מדפסת היייתם ממלצים כחסכונית ללכת על דיו או לייזר נא להאיר אותי תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב מבוסס לייזר שחור-לבן שכולל בתוכו פקס וחיבור רשת (רצוי, אבל לא הכרחי ובכל מקרה קווי, אין צורך באלחוטי) שישמש בעסק קטן. תכונות נדרשות עיקריות: - מגירה גדולה לדפים (250 ועדיף גם עם אופציה להרחבה). - מזין דפים. - שליחת פקס אוטומטית דרך הרשת - זו תכונה הכרחית שממה שבדקתי לא הצלחתי להבין אם בכלל קיימת במכשירים משולבים או שאני צריך לחפש פתרון של כרטיס פקס במחשב. אני צריך אפשרות לשליחת פקס דרך מחשב ללא שימוש באשף פקס, ז"א, אפשרות להעברת נתוני הפקס ומספר הטלפון כך שהפקס נשלח אוטומטית למספר. בתמונה הגדולה, השליחה תבוצע דרך תוכנה חיצונית ולכן אני רוצה אפשרות לשליחה ללא התערבות ידנית של הקלדת המספר באשף. במקרה שהתכונה הזו לא קיימת, אז המלצות באותה מסג…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את העכבר הנ"ל ואני מרוצה so far לפני שקניתי אותו הייתי בטוח שהמטען הוא רק פריוילגיה למי שלא רוצה להשאיר את המחשב דלוק בזמן הטענה אבל לא הצלחתי לטעון אותו בעזרת USB בלבד. ככה זה כל העכברים האלחוטיים? אם העכבר מחובר ב USB למחשב למה הוא צריך עוד מקור חשמל? נשמע לי כמו כן , עם הזמן בכפתור האמצעי ניהיה יותר קל ללחיצה? נכון לעכשיו אני מתאמץ ביחס לעכבר הקודם. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
זה משהו ששווה להביא מחו"ל? אחי טס החודש. מחפש המלצה למשהו מוצלח עם דיו זול (או תמיכה בדיו חליפי). לדוגמא יש ב-newegg את הקאנון MP830 ב-200 דולר, ובארץ היא עולה 1950+ ש"ח, http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16828102008 מה שכן, הרבה משתמשים מתלוננים פה על הדיו, שאפשר לעבוד רק עם מקורי, וזה 5 מכסניות והיא כנראה ממש שותה דיו. ואם אחת המכסניות מתרוקנת כל המדפסת לא מגיבה.. אי אפשר לקבל פקסים אפילו אם נגמר CYAN נגיד. מצד שני משבחים אותה בכל אספקט אחר.. השאלה כמה דיו חלופי באמת שווה עניין ולא "דופק" ת'מדפסת, ואם יש מדפסת שבאמת משתלם להדפיס איתה מסמכים.. מצד שני יש את ה-HP Officejet 6310 שנראה שבזאפ דיי אוהבים אותה, ועולה שם 160 דולר. http://www.newegg.com/P…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:
-
הכי נוחים שיש למטרות גיימינג אינטרנט וקשקושים... פיצ'רים לא יזיקו לינקים כמובן רק מהארץ! תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי חבר'ס. אז לפי הכותרת אתם מבינים את ההתלבטות. הייתי די נעול על עכבר הבלוטות'ס V270 עד לאחרונה עד שמשכה את עיניי המודעה מנועה מחשבים שכרגע היחידים שמוכרים כרגע את הדגם החדש בסדרה V470 שהוא גם לייזר בנוסף לBT. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת בהתלבטות,אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים הללו לנייד שלי.אם מישהו יכול להתריע על ניתוקים LAGים,בטריה שנגמרת מהר,אי נוחות בשימוש בעכבר,ודברים דומים,אשמח. סה"כ ההבדל במחיר הוא 198 לV270 ו300 לV470 שאני מאמין שהמחיר של האחרון יירד ברגע שחנות נוספת תשווק אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם יש דרך לנטרל את תכונת הניקוי המתוזמן של ראש ההדפסה במדפסות HP Photosmart C7283 (המדפסת של אמא שלי) ו-Canon Pixma 5300 (המדפסת שלי) על מנת לחסוך בדיו. אשמח לקבל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת שלי שראיתי באינטרנט שיש עוד אנשים עם הבעיה הזו..אבל אין לי מושג איך לפתור אותה המדפסת שלי לא מבטלת לי את המסמכים לא משנה מה אעשה..אני לוחץ על "בטל את כל המסמכים"- השתמש במצב מקוון, והכל..וכלום (אני מבטל את explorer.exe) ומפעיל אותו מחדש וזה לא עוזר..פשוט כלום ביטלתי את ה spooler בתוך "שירותים" ואז אני גם לא יכול לראות את המדפסות שלי בכלל בתיקיית "המדפסות שלי זה כותב לי "לא ניתן להתחבר" בשורה הכחולה למעלה של התיקייה../: אני עושה הפעל מחדש והמצב נשאר כרגיל..ההדפסות לא עפו מהתור להדפסה.. למישהו יש פיתרון יותר יצירתי חוץ מלהוציא את זה מהשקע בחשמל?..חח
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
-
-
ראיתי את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/USB-3-0-Front-Panel-Bay-2ports-PCI-Express-Card-Y-6116-/250757037263?pt=UK_Computing_ComputerComponents_InterfaceCards&hash=item3a6248bccf וממה שהבנתי הוא לא יכול לספק את המהירות המלאה של USB3 זה נכון או לא? נא לפרט 8)
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כמה וכמה פעמים דיברו פה על GAME PAD של XBOX שמתאים למחשב ומספק חוויה..... על מה מדובר ואיפה כדאי לקנות... {BUG?} תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שלא יהיה יקר מדי עד 500 ש"ח עדיף פחות (בלי ספק) שיהיה מאוורר טוב הרבה מקומות למאווררים (עדיף 120 כי הם שקטים יותר) וכמון שיהיה נורא שקט כי נמעס כבר מהרעש הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה עכבר MICROSOFT HABU הדרייברים המקוריים לא היו מצורפים מה שעשיתי זה: חיברתי את העכבר, התקנתי דרייברים מהאינטרנט (מהאתר של RAZER) אחרי זה עשיתי עדכון לקושחה (FIRMWARE UPDATE) כנראה שעשיתי משהו לא טוב, כי העכבר כל הזמן כאילו מתנתק ומתחבר מחדש וקופץ לי חלון של Windows שאומר שיש בעיה בהתקן ניסיתי לחבר לפורט USB אחר, לא עזר ניסיתי להסיר הכל ולהתקין עדכון קושחה קודם ואז עדכון תוכנה, לא עזר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-