ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
כמה וכמה פעמים דיברו פה על GAME PAD של XBOX שמתאים למחשב ומספק חוויה..... על מה מדובר ואיפה כדאי לקנות... {BUG?} תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מדפסת משולבת. אני צריך מדפסת צבעונית עם סורק, פקס ופידר לסורק. אני מריץ לינוקס אובונטו ורוצה לרכוש מדפסת שתתאים. רציתי לדעת אם אני קונה מדפסת שמתחברת דרך ethernrt אם עדיין צריך להתקין דרייברים. בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מרחק של ככה 3 מטר מהמחשב ( מדובר על הסלון ) ולכן אני מחפש מקלדת עכבר אלחוטיים טובים !! ! מה עדיף - Bluetooth או Optical !! אני צריך שזה יעבוד טוב !!!! מה אתם אומרים ! ? תודה ! ;D
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה עכבר MICROSOFT HABU הדרייברים המקוריים לא היו מצורפים מה שעשיתי זה: חיברתי את העכבר, התקנתי דרייברים מהאינטרנט (מהאתר של RAZER) אחרי זה עשיתי עדכון לקושחה (FIRMWARE UPDATE) כנראה שעשיתי משהו לא טוב, כי העכבר כל הזמן כאילו מתנתק ומתחבר מחדש וקופץ לי חלון של Windows שאומר שיש בעיה בהתקן ניסיתי לחבר לפורט USB אחר, לא עזר ניסיתי להסיר הכל ולהתקין עדכון קושחה קודם ואז עדכון תוכנה, לא עזר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז בוא נעזוב מחיר כרגע (לא יודע, שיהיה עד 1000 שקל נניח), יש כזה דבר עכבר שממש איכותי ומתאים לGAMING וכנל לגבי מקלדת, ושהם אלחוטיים ? משהו שאתם ממליצים בחום ?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי דאגה להפגין את המנעד המרשים של המוצרים והמותגים אותו צברה בתקופה האחרונה בדוכן שלה ב-CES 2020 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה למקלדת גיימינג עם עברית בתקציב של 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני צריך סורק למשרד ביתי קטן (100 עמודים ליום), חשוב לי שלא יתקלקל ויסרוק במהירות טובה. חבר המליץ על הסורק הבא: avision av-121 - http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=AV121&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? האם אוכל בתקציב של 2000 ש"ח למצוא משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר עם אפשרות להדפסה דו צדדית אוטומטי עדיף שהיה לה גם מגירה לדפים וכמה שיותר זולה תודה!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקיי המחשב החדש שלי יגיע עם אחד מ-2 המארזים האלה כנראה... הבעיה היחידה שלי בבחירה ביניהם היא האם יש איזה בעיה עם 7800GT שאני קונה כי הבנתי שהוא די ארוך... זה די דחוף... אז מי שיכול לעזור בבקשה! תודה! אישית אני מעדיף את הלאן בוי כי הוא עם 2 מאוררים של 120 עם לדים וגם יותר שקט.... ו...ANTEC
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
???
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק במחק במחשב הבעיה היא שאין גיטרות למחשב במחיר נורמלי השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות את הגיטרה של guitar hero החדשה (זאת עם הסליידר) לps3 ולחבר אותה למחשב ואם כן אז איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי היום את המחשב שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות שכנע אותי במקום להחליף כמה חלקים, ונתן לי יום להתחרט לפני שהוא מזמין. החלק הראשון הוא המארז. 1) זה מה שאני בחרתי (וגם מה שלקחתי בסוף). ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1125 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת. ThermalTake Element S Windows 2*23cm Fan Black VK60001W2Z http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=922 החלק השני הוא צורב. 1) זה מה שאני בחרתי. Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=844 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת (וגם מה שלקחתי בסוף). LG GH22NS40 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה את המידות של המארז הבא כי אני רוצה לקנות אותו אבל לא יודע אם יהיה לי מקום ואני לא מוצא את המידע הזה באתר שלהם. Chieftec Dragon DX-01BD והאם אני יכול לחבר למארז הזה ספק 300W של HEC?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
חשבתי על Logitech G15 אבל ביאס אותי לגלות שיש לו USB 1.1 ולא USB 2.0, רציתי גם לשאול אם ל G15 יש כניסה של אוזניות ומיקרופון? בנוגע לאוזניות, הציפייה היחידה שלי מהאוזניות זה שהם פשוט יהיו נוחות על האוזן, יש לי אוזניות ישניות של SONY והן מכאיבות לי כעבור חצי שעה~ שעה.. תודה מראש! יש חריגה ל800 וגם אפשר לחפש ביד 2..
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, האם אפשר להרכיב כל לוח אם על מארזי MINI-TOWER ו MIDI TOWER ? ואם לא , אז מה אני צריך לדעת כדי להתאים לוחות אם למארזים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-