עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AntiSocial,

הזמנתי מפרט מח"ל ... הוא מגיע בעוד שבועיים (המפרט מצויין בפרטים שלי) עכשיו אני רוצה לקנות בארץ ספק שיחזיק לי בעתיד עוד כרטיס x1900xt ..ומארז טוב יש לי אופציה לקחת את המארז הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 שהוא משומש ..אבל המוכר הציע לי אותו ב 250 שקלים ... כזה ישאיר לי כ 650 לספק איכותי .. אני לא יודע מספיק על מארזים וספקים בשביל לבחור .. אז אם למישהו יש הצעות לגבי איזה ספק אני צריך, אם לקחת את המארז המשומש ב250 או לקנות חדש במקום ... והצעות לאיזה מארז ...אז בבקשה תציעו! תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by lennon,

היי! אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK לפי מה שהבנתי רצוי ספק כוח של 430W לכרטיס מסך כזה. אני חושב על המארז הבא: Thermaltake Swing VB6000 WINDOW BLACK 430'W אבל הבנתי ממה שאומרים כאן שחברה הזו היא לא משהו, לכן חשבתי על: CoolMaster Centurion 532, שנראה נחמד מהביקורת עליו כאן. אבל הוא בא רק עם ספק של פחות מ-400W 1)איזה ספק+מארז אתם ממליצים לי? 2)אני מאוד מעדיף מארז שהוא TOLL-FREE, הבנתי שהCM הנ"ל הוא כזה. האם גם ה-Thermaltake? תודה

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  3. המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  4. שמתי את עיני על מארז של thermaltake שנקרא soprano (ב-sky pc הוא עולה 445 ש"ח בלי ספק כוח). מישהו מכיר? בכל מקרה אני אשמח לקבל גם המלצות נוספות. יש לי שאלה נוספת - האם בשביל להנות מ- parity בזכרון DDR2 אני חייב שני רכיבי זכרון זהים (כולל פירמה וכולי) או שאפשר פשוט להישתמש בשני רכיבים בעלי מהירות זהה? (במקרה שלי 533MHZ).

• 18 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by noambaum,

http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/GLADIATOR.htm הוא עולה רק 231 ש"ח !!! שווה?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by MisterL,

שלום, רציתי לקנות PSP ורציתי לשאול אם יש חנות שמוכרת אותו בזול ומאובזר בערך ב1500ש"ח +- ואם אפשר קצת פרטים עליו והאם הוא בכלל שווה את הקנייה, והאם אפשר לשמוע בו מוסיקה וכד'? תודה לעוזרים

7. קיבלתי את הארור הזה לאחר הרצה ב LOOP של כמה פעמים. מישהו יודע למה זה קשר ואיך פותרים את הבעייה? ***עדכון*** לאחר הרצה נוספת קיבלתי מסך כחול שבו רשום INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMP לאחר הורדת המעבד ל3.4GHZ, הכל עובד מעולה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by MOFRA,

אתם כותבים פה שכדאי לקנות ספק כח אכותי למה? לי יש ספק כח ג'נרי והכל עובד בנתיים : על מה ספק כח באכות ירודה יכול להשפיע בכלל

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. שלום , בן דוד שלי ביקש שאני ימליץ לו איזה מתאם בלוטות (BlueTooth) לקנות , אך היות ועדיין לא יצא לי להשתמש בכזה דבר אז אני לא מבין כלכך בזה מישהו יכול להמליץ לי על אחד ולהסביר את ההבדלים והשוני אם יש בין המתאמים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by liiight,

יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by joe123,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית, אך לא לשימוש כבד. ראיתי את קנון ip1500 והבנתי שהדיו שלה מאוד זול (59 ש"ח ב-dmo לשחור וצבעוני ביחד) השאלה שלי, האם שווה ללכת על זה? והאם הדיו זול כי הוא נגמר מהר הרבה יותר מ-HP לדוגמא

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. שלום! רציתי להתייעץ איתכם, איזו מקלדת עליי לקחת ואיזה עכבר עליי לקחת חשבתי על עכבר לוגיטק G7 ומקלדת עדיין לא בחרתי חשוב ששניהם יהיו איכותיים!! ויהיו אלחוטיים!! (חרוז חח) התקציב הוא בערך 800!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by QQQ,

אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by a-v-i,

היי, רכשתי היום MIO 168RS ואיתו מגן מסך. כשהדבקתי את המגן על המסך כנראה שהיו קצת לכלוכים על המסך ונוצרו לי בועות ולכלוכים בין המסך למגן. איך אפשר להוריד את המגן ולשים חדש? אני לא מצליח.. תודה

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by ShadowFlame,

שלום לכולם. העכבר הוותיק שלי - IntelliMouse Optical 1.0A - מתחיל לעשות בעיות בחודשים האחרונים, ואני חושב - די ברצינות - לקנות בקרוב עכבר חדש. ספציפית אני חושב לעבור לטראקבול - גם בגלל הדיוק וגם בגלל הבריאות. קודם כל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהשתמשו/משתמשים בטראקבול, אם הם ממליצים לעבור לטראקבול או להשאר בתחום העכברים. דבר שני, הייתי שמח מאוד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים של טראקבול. תודה רבה מראש, מיכאל ספיר

16. שלום האם שווה להשקיע עוד כ-200 ש"ח בשביל המארז של HEC?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  17. בשביל מערכת כזו.: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 939 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro DFI Infinity nForce4 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-3550A Black Bulk DVD±R/RW או שעדיף סנטוריון 5 עם FSP350W? תודה, ירון

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bigshow,

שלום , יש לי בעיה כשאר אני מפעיל את המחשב ההפעלה עוצרת ורושם לי : CPU IS UNWORKABLE OR HAS CHANGED. PLEASE RECHECK CPU MENU PRESS F1 TO CONTINUE .DEL TO ENTER SETUP יש לי את זה דיי הרבה זמן כל פעם שיש את זה אני לוחץ F1 והמחשב עולה כרגיל אבל זה כבר מתחיל להציק אני ישמח אם מישהו יעזור לפתור את זה [אגב חוץ מזה אין שום בעיה עם המחשב]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת ויש לי 600-700 ש"ח תמליצו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by Kitzony,

איזה ספק צריך לכרטיס GeForce 7800GS AGP ? הכי זול שאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by SuBeX,

אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  22. האם הדגם הזה Logitech® Media Keyboard Elite שעולה 195 ש"ח... או את זה-Microsoft® Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעולה קצת יותר-355 ש"ח... מה נראה לכם יותר טוב ו"שווה" למשחקים? האם ה-MICROSOFT שווה את ההפרש או שזה בכלל לא משנה למשחקים? תודה לעוזרים מראש

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by PSben,

שלום, למה משמש מתח ה-3.3?

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by noambar,

יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים