ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לשחק במחק במחשב הבעיה היא שאין גיטרות למחשב במחיר נורמלי השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות את הגיטרה של guitar hero החדשה (זאת עם הסליידר) לps3 ולחבר אותה למחשב ואם כן אז איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי היום את המחשב שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות שכנע אותי במקום להחליף כמה חלקים, ונתן לי יום להתחרט לפני שהוא מזמין. החלק הראשון הוא המארז. 1) זה מה שאני בחרתי (וגם מה שלקחתי בסוף). ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1125 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת. ThermalTake Element S Windows 2*23cm Fan Black VK60001W2Z http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=922 החלק השני הוא צורב. 1) זה מה שאני בחרתי. Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=844 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת (וגם מה שלקחתי בסוף). LG GH22NS40 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה. המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W"). מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי. בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
sidewinder mouse הוא העכבר הטוב ביותר לגיימרים? עדיף על g9 ,diamondback,habu וכל השאר ?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שיהיו לי במחשב ארבעה רמקולים שיעשו סראונד (שניים קדימה ושניים אחורה משני הצדדים). קודם כל רציתי לדעת אם לוח האם הזה תומך בזה (כתוב 8 ערוצים אז מן הסתם כן) http://www.msi.com/product/mb/P67A-C43.html#/?div=Basic יש לכם המלצה לרמקולים? האם אני צריך כרטיס קול נפרד או משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה את המידות של המארז הבא כי אני רוצה לקנות אותו אבל לא יודע אם יהיה לי מקום ואני לא מוצא את המידע הזה באתר שלהם. Chieftec Dragon DX-01BD והאם אני יכול לחבר למארז הזה ספק 300W של HEC?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברה הי, אני מחפש מכשיר משולב הכולל מדפסת,מכונת צילום, פקס וסורק . המחיר באזור 1500 ¤ חשוב לי שהרזולוציה תהיה לפחות 1200x 4800 אם במחיר הזה ניתן למצוא מכשיר שיוכל להתחבר ישירות לרשת אז זה יתרון , אך לא חובה - חשוב לי יותר שמהכשיר יהיה איכותי, אמין וידידותי למשתמש. חשבתי על HP7213 או Lexmark 8350. אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני צריך מתאם מהחיבור שבתמונה לusb זה שייך לגיטרה של guitar hero http://yfrog.com/6wimg1226lj
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חמישהו יש מוסג איזה מארז יותר שקט: 1. Sonata II P180B .2 שניהם של אנטק וחשוב לי שיהיה מחשב שלא שומעים אותו אני קונה את הקירור של זלמן רזרטרון 1פלוס ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שתי המארזים האלה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם ואיזה יותר שקט ומישהו יודע אם יש לחברה מארז יותר שקט מזה?? או אם קיים מארז יותר שקט? תודה.
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת סורק רציף (כזה שאפשר לשים כמה דפים והוא מושך אותם אחד אחד) ופקס. אני לא מדפיס תמונות אז אין חובה לאיכות פוטו. אשמח לתוספת של חיבור אלחוטי אבל זה לא הכרחי. אשמח אם היא תהיה חסכונית, קטנה ושקטה. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני צריך סורק למשרד ביתי קטן (100 עמודים ליום), חשוב לי שלא יתקלקל ויסרוק במהירות טובה. חבר המליץ על הסורק הבא: avision av-121 - http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=AV121&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? האם אוכל בתקציב של 2000 ש"ח למצוא משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מסדר מחשב למישהו ולא הצלחתי לסדר לו מין מכשיר שבודק טמפ' הוא מתחבר דרך הקום וכשאני עושה לו בדיקה של איזה יציאה הוא מחובר הוא לא מזהה כלום העכבר מחובר לשני (הקטן יותר ) איך אני מסדר את זה כדי שהוא יעבוד ? יש תוכנה שעובדת עם המתקן הזה ודרכה ניסית וזה לא זיהה .....
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני בטוח בזה רק ב99% אז אני רק רוצה לוודא מעבד AMD לא תומך בזכרונות מסוג rd-ram נכון? חוץ מזה בטח שמתם לב שאני חדש וזאת ההודעה הראשונה שלי...
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
נכון יש את היס מקס, והוט מג'יק והטיבו וכל זה שעם לוח משדרים בוחרים תוכניות להקליט וכל זה? אז ראיתי פעם שיש תוכנה MythTV נדמה לי שמורידה את הלוח משדרים מהממיר ועושה אותה פעולה על המחשב.. הקיצר השאלה שלי היא מה אני צריך במחשב אני מתכוון הארד דיסק נוסף, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך וכו' בשבל שהוא יתחבר לממיר ויבצע את ההקלטות והכל כמו יס מקס וטיבו וכל זה? הערה: יש לי כרטיס מסך X300SE שמתחבר לטלוויזיה בשביל להציג תמונה אך לא בו זמנית עם המסך הרגיל, מזמ ןשקלתי להחליף אותו. אם יש כרטיס מסך טוב שמשולב בכרטיס טלוויזיה/וידאו שצריך בשביל מה שאני רוצה אני אשמח לשמוע על זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
השאלה שלי מאוד פשוטה, אני יודע שכל אלו עם בעקרון עכברי גיימינג אבל לפי כל התגובות הם גם מאוד נוחים השאלה שלי היא אם הם מתאימים גם לשימוש יומיומי... השימוש שלי הוא בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ וקצת משחקים... אתם חושבים שהעכברים האלו מתאימים לי? הם נוחים לשימוש ממושך? ובאותה נשימה, מה אתם חושבים עדיף מכל אלו? אני נוטה לGENIOUS בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, הG5 קצת יקר לי והMX518 נשמע מעולה אבל מכוער ברמות וגם טיפה יקר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי בקר צ'ילסטרים של לוג'יטק כבר יותר משנה סגור ארמטית באריזה שלו. איזה משחקים תומכים בו? מה אפשר לעשות איתו? וגם, ניסיתי לחבר אותו לכניסת USB של הXBOX360 והוא לא נתמך. יש דרייבר שניתן להתקין ולהפוך אותו לנתמך? קניתי אותו מהתלהבות במחיר מוזל של 118 ש"ח במבצע שהיה בבאג, ולא מוצא מה לעשות איתו.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-