ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כמה וכמה פעמים דיברו פה על GAME PAD של XBOX שמתאים למחשב ומספק חוויה..... על מה מדובר ואיפה כדאי לקנות... {BUG?} תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט שתהיה מספיק איכותית המטרה בעיקר ל- MESSENGER וכדומה. מחיר של עד כ- 300 ש"ח. תודה מראש למלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003953764&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב מבוסס לייזר שחור-לבן שכולל בתוכו פקס וחיבור רשת (רצוי, אבל לא הכרחי ובכל מקרה קווי, אין צורך באלחוטי) שישמש בעסק קטן. תכונות נדרשות עיקריות: - מגירה גדולה לדפים (250 ועדיף גם עם אופציה להרחבה). - מזין דפים. - שליחת פקס אוטומטית דרך הרשת - זו תכונה הכרחית שממה שבדקתי לא הצלחתי להבין אם בכלל קיימת במכשירים משולבים או שאני צריך לחפש פתרון של כרטיס פקס במחשב. אני צריך אפשרות לשליחת פקס דרך מחשב ללא שימוש באשף פקס, ז"א, אפשרות להעברת נתוני הפקס ומספר הטלפון כך שהפקס נשלח אוטומטית למספר. בתמונה הגדולה, השליחה תבוצע דרך תוכנה חיצונית ולכן אני רוצה אפשרות לשליחה ללא התערבות ידנית של הקלדת המספר באשף. במקרה שהתכונה הזו לא קיימת, אז המלצות באותה מסג…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן. אנחנו די אובדי עצות אשמח אם תוכלו לעזור. במרפאה שלנו, יש 3 מחשבים שהיו מחוברים למדפסת אחת באמצעות מפצל סוויץ' כזה שהיה פראללי. אחרי שהמדפסת התקלקלה, קנינו חדשה אבל החיבור בה הוא כמובן ב USB כך שהסוויץ' הישן כבר לא רלוונטי. רצינו לקנות כזה ל USB וטכנאי שבא התקין. אבל התאכזבנו לגלות שהסוויץ' הזה לא עובד אוטומטית אלא צריך בכל פעם ללחוץ על הכפתור שמפעיל את המדפסת עבור המחשב שרוצה להדפיס. דבר שיוצר בלבול רב ובנוסף הופך כל מדפסת שלא מדפיסה לאוף ליין כל הזמן. זה לא מה שאנחנו צריכים. האם יש מכשיר כזה שייחלק את המדפסת למחשבים ופשוט נלחץ על הדפסה והכל ייעשה כמו פעם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר חוץ מוורז שנותן משחקין סרטים .... מלאים להורדה בחינם? כי נמאס לי מהקאזה.....
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום,השבוע סוף סוף אני אקנה עכבר,ויש לי כמה עניינים שעדיין לא ברורים! קונים לי ת'עכבר ליום הולדת והכי גבוה שישלמו לי וגם אני לא מוכן שיקנו לי ביותר מזה כי זה כבר נחשב ממש בזבוז זה 270 ש"ח אז במחיר הזה יש בידיוק את MX518 וכעיקרון זה באמת עכבר הגיימינג הטוב ביותר בשוק וזה מה שאני מחפש,עכבר למשחקים השאלות שלי הם כאלו,האם ההבדל בין 510 לבין 518 הוא באמת גדול ובעל חשיבות והבדל ששוה ת'הפרש של 110 השקלים כי זה הפרש ממש גדול ואוליי בכלל רצוי להסתפק ב510 ,וגם אוליי בכלל כדאי ריזור ויייפר שנכנס לי בתקציב וגם הוא יכול להיות מספיק אני משחק משחקיי FPS הרבה וגם אסטרטגיה ככה שאני צריך עכבר טוב ועוד שאלה זה האם אני יכול ליקנות לעכבר מתאם מיואס בי לPS2 כי אין ליUSB פנוי בכלל כי גם כ…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי... Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX וזה על הכוונת שלי עכשיו הAC97 הזה שווה משהו?? ומה זה ( FC-PGA ) ???? מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם קיימים מארזים זעירים לקונרו (לוח האם תואם לקונרו)? אם כן, אשמח לקבל המלצה למארז. המטרה העיקרית של המארז הזעיר היא ניידות ולא מרכז מולטימדיה, כך שאין חשיבות למראה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לי לקנות את המארז הנ"ל עם ספק כוח של hec 300 watt ב380 שקל. זה לא למטרות OC רק ליוםיום בעקרון הוא נוח או לא נוח? יש לו בעיות או משהו כזה? ולא צריכה להיות בעיה לגבי גודל הלוח אם נכון? לכולם יש אותם הברגות לא?!
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מחפש מארז עם פתח איוורור בגג (חשוב מאוד) שיכלול גם עבודה ללא כלים ,שיהיה יפה ושיכלול גם ספק טוב.. תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי אפשרות עכשיו לרכוש Ultra X-Finity ULT-XF500 power supply ב400 שקל, השאלה האם זה ספק טוב? שווה ת'כסף? ואיך הוא מול הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ? והאם שווה לקנות את הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ב600 שקל ? והקטע שאני לא קונה אותו בארץ אז האם הוא יעבוד בארץ בלי בעיה זה מה שרשום לי על המידע עליו: Type ATX12V Maximum Power 500W Fans 1 PFC Active Main Connector 20+4-Pin Dual +12V Yes SLI Support Yes Modular Cabling Support Yes Hold-up Time 17ms at 115VAC or 230VAC, full load Efficiency 80% Over Voltage Protection +5V: 5.5V~7.0V; +3.3V:3.76V~4.3V; +12V & +12V2: 13.4V~15.6V Overload Protection 110~160% of max load Input Voltage 90V~265V (Auto Adjusted) Input F…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי בקר צ'ילסטרים של לוג'יטק כבר יותר משנה סגור ארמטית באריזה שלו. איזה משחקים תומכים בו? מה אפשר לעשות איתו? וגם, ניסיתי לחבר אותו לכניסת USB של הXBOX360 והוא לא נתמך. יש דרייבר שניתן להתקין ולהפוך אותו לנתמך? קניתי אותו מהתלהבות במחיר מוזל של 118 ש"ח במבצע שהיה בבאג, ולא מוצא מה לעשות איתו.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי טוב ועכבר נוח. אני חייב אלחוטי אני בקושי משחק האמת ומה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח והMX1000 נוח לי דווקא ,מה שכן את המקלדת לא יצא לי לבדוק עדיין... אני מחפש מקלדת עם מקשים רכים ושקטים שלא יהיה רעש של טרקטור חח אם משהו השתמש מכיר או יצא לו לעבוד איתה אני אשמח לשמוע ואם יש המלצה למשהו אחר גם אשמח
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי אופטי מצאתי 3 אפשרויות, ואני לא יודע באיזו מהן לבחור : Microsoft Wireless Optical Desktop [לא חדשנית מידי, אלגנטית ונעימה ..פשוטה יחסית, אבל בכל זאת, Microsoft) Logitech Cordless Desktop Optical Black [שדווקא דיי אהבתי, גם בגלל העיצוב, וגם בגלל אפשרות של התאמת כפתורים לצרכים אישיים] Creative Desktop Wireless 6000 [מקלדת עם טווח קליטה קצת קצר יותר מהאחרות, אבל יש בה הרבה כפתורים נוספים, מה שמעלה את הסקרנות שלי] אז מה אתם אומרים ? איזו מהן מומלצת ? אשמח לשמוע למה. דרך אגב, מישהו יכול לגלות מה טווח הקליטה של הלוג'יטק ? אני לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
sidewinder mouse הוא העכבר הטוב ביותר לגיימרים? עדיף על g9 ,diamondback,habu וכל השאר ?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שיהיו לי במחשב ארבעה רמקולים שיעשו סראונד (שניים קדימה ושניים אחורה משני הצדדים). קודם כל רציתי לדעת אם לוח האם הזה תומך בזה (כתוב 8 ערוצים אז מן הסתם כן) http://www.msi.com/product/mb/P67A-C43.html#/?div=Basic יש לכם המלצה לרמקולים? האם אני צריך כרטיס קול נפרד או משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש פד מסיליקון או כל חומר רך ואיכותי אחר (שישמור על הצורה לאורך זמן) בכדי שאוכל להניח עליו את מפרק כף היד בעד שימוש בעכבר. אני מעוניין במשהו איכותי. כיוון שאני לא יודע מה המחירים עוד לא קבעתי אחד. סביר להניח שלא מעל ה-100/150 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
לא חייב לכלול ספק. כמובן שאם יש מארז ב200 שקל שיותר משתלם מאחר ב500 ורק צריך להוסיף מאוורר או שניים תמליצו עליו... ושיהיה גם יפה אם אפשר
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אוקיי חברה הרצתי את הבנצ'מרק!! והנה התוצאות שלי CPU-4118 MEMORY-2538 HDD-599 עם מעבד ATHALON XP 1600+ זכרון MUSHKIN 256DDR הרדיסק SEAGATE 40GIGA תנו דעות, רשמו תוצאותכם ונשווה כולנו...
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
חוץ מה- G15 והטרנטולה של razer. אני רגיל פשוט למקלדת שהמקש ctrl נמצא בצד השמאלי ללא תוספות מקשים. תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-