ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
האם שווה להוסיף עוד 80 ש"ח ל 2040? האם יש הבדל ברמת המילוי של הטונר? תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכוווולם! אני צריך מקלדת חדשה בסביבות ה-80 ש"ח (אפשר קצת יותר אבל לא כדאי) שימושי המקלדת יהיו משחקים (בעיקר FPS) ואינטרנט... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה. המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W"). מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי. בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
היי! קניתי firewire 1394 הוא הגיע ללא דרייבר ובמנהל התקנים מופיע PCI Device בסימן קריאה יש אפשרות להוריד דרייבר כלשהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס WIRELESS (עדיף PCI) שתומך ב WAKE-ON-LAN. האם קיים כרטיס כזה? אם לא, האם האופצייה של WAKE-ON-LAN היא רק לכרטיסים ON BOARD? :s05: תודה...
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, עד 400$. ובנוסף במחשבי כף יד (חמישה במספר) עד 220$. (לא, אני לא זכיתי בפיס, זה בשביל בעבודה של אבא שלי. בקשר למצלמה, חשבתי על ה 740 של אולימפוס, הבנתי שאיכות העדשה מעולה. כמובן, אני פתוח להמלצות במכל סוג. ובקשר לפאלם, א. תתחשבו בזה שאלו חמש יחידות, אז בטח תהיה הנחה. ב.ומאוד חשוב לי דעת שני דברים: 1. איזו מערכת הפעלה יותר טובה ה Palm OS, או Pocket PC או בכלל WIN CE? (או משהו אחר.. ). 2. איזו תמיכה יותר טובה, של כלנית, או האחרת (לא זוכר מה). וכמובן כמובן, מכשיר מומלץ...... תודה רבה רבה!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי בחורף תמיד קר לי ביד ימין (היד שעובדת עם העכבר) ויד שמאל חמה ובקיץ זה ההפך .אני משאר שאיזו חברה כבר חשבה /תחשוב על זה וזה יהיה נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שניהם פה מה לשים? לאוברקלוקינג בלבד, כל מי שישר יקפוץ ויגיד צונמי שיבדוק קודם בגוגל, תראו אין שם כלום, צונמי זה אשכרה ג'נרי רק מנסיון
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים בערך את המדפסת הנ"ל.. האם אני יכול להפוך אותה גם לפקס עם תוכנה מיוחדת? :s05:
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר למחשב עם כמה מאפיינים: 1. הכי הכי חשוב זה הנוחות (אחיזה palm) 2. כפתורי קדימה ואחורה אני לא משחק הרבה, בעיקר באינטרנט ואני הרבה זמן עם העכבר אז חשוב לי שיהייה נוח. אני מוכן להשקיע בערך 400 שח (גם אם יש הצעה יקרה יותר תציעו) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת סורק רציף (כזה שאפשר לשים כמה דפים והוא מושך אותם אחד אחד) ופקס. אני לא מדפיס תמונות אז אין חובה לאיכות פוטו. אשמח לתוספת של חיבור אלחוטי אבל זה לא הכרחי. אשמח אם היא תהיה חסכונית, קטנה ושקטה. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לפנק את עצמי עם MX1000 נחמד (לא שעליתי מליגה כ"כ נמוכה, היה ליMOUSEMAN CORDLESS OPTICAL) אבל שיהיה קיצר לשאלה שלי: למה את האופציה של APPLICATION SWITCH לא ניתן להעביר לכל כפתור אלא רק ללחיצה על הגלגלת או כפתור היועד באיזור האגודל? האם יש אפשרות ל"עקוף" את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מסדר מחשב למישהו ולא הצלחתי לסדר לו מין מכשיר שבודק טמפ' הוא מתחבר דרך הקום וכשאני עושה לו בדיקה של איזה יציאה הוא מחובר הוא לא מזהה כלום העכבר מחובר לשני (הקטן יותר ) איך אני מסדר את זה כדי שהוא יעבוד ? יש תוכנה שעובדת עם המתקן הזה ודרכה ניסית וזה לא זיהה .....
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. קניתי עכשו מקלדת פשוטה ביותר של ג'ינס ומקשי הPOWER והSLEEP ממוקמים לי במקום לא טוב... אני רוצה לבטל את הכפתורים האלה... הכפתורים הם לא כפתורים רגילים כמו האתיות אלא כפתורים קטנים יותר ומעוגלים (אני לא יודע אם אפשר סתם לשלוף אותם...) יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המקלדת? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מדפיס בממוצע כ 6 דפים ביום אז אני צריך משהו די איכותי ושיחסוך דיו במחיר של עד 300 ש``ח תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
-
קניתי את העכבר ובאתי הביתה וניסיתי לחבר אותו למחשב והוא לא נקלט לי מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
יש לי בקר צ'ילסטרים של לוג'יטק כבר יותר משנה סגור ארמטית באריזה שלו. איזה משחקים תומכים בו? מה אפשר לעשות איתו? וגם, ניסיתי לחבר אותו לכניסת USB של הXBOX360 והוא לא נתמך. יש דרייבר שניתן להתקין ולהפוך אותו לנתמך? קניתי אותו מהתלהבות במחיר מוזל של 118 ש"ח במבצע שהיה בבאג, ולא מוצא מה לעשות איתו.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקיי שני המארזים הם - 1) Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window http://www.pch.co.il/docs/pd-2050385026.htm 2) Antec SX1040BII 400W Case http://www.pch.co.il/docs/pd-1032115326.htm על מה הייתם הולכים ? המארז של אנטק כולל ספק ממש טוב, ואני מניח שאיכות הבניה מצויינת. המארז של סופרטלנט לא מגיע עם ספק, ורכישת של אחד, אפילו ברמה פחותה מזה של אנטק, תגרום לכל החבילה להיות יקרה יותר מצד שני הוא עשוי מאלומיניום ומגיע עם 5 מאווררים (3 יותר מהאנטק). הוא גם כולל חלון, שלמרות שזה שיקול די משני, הוא עדיין קיים.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-