עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. הייתי לקוח של בזק במשך שנתיים, וכעת עברתי ל HOT. הנתב-מודם אלחוטי שברשותי הוא ה d-link dsl 2650U בשיחה עם נציג הוט, נאמר לי שהנתב-מודם לא שמיש, מאחר והוא "נעול" לבזק. נדמה לי שזה לא כל הסיפור, ורציתי לדעת האם אפשר "לפרוץ" את המכשיר כך שאוכל להמשיך ולהשתמש בו ולחסוך הרבה כסף.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. מודם פקס Pci יעבוד דרך קן טלפון של הוט ? תודה מראש. כמו כן האם זה מומלץ ? אומנם עולה רק 60 ש"ח אבל הבנתי שזה יכול להיות כאב ראש גדול. התקלות ההגדרות. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ram111,

יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by Dr-XP,

יש לי ווינדוס אקס פי והוא זיהה שהמודם שלי הוא: Generic SoftK56 האם זה הגיוני..? ומאיפה אני יוכל להוריד דריבר לזה? תודה....

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by com,

אוקי : לחבר שלי יש מחשב פקארד בל 300 סלרון המחשב בא עם מערכת הפעלה מותקנת עם כל הדריברים, לפני שנה בערך, התחברנו לאנטרנט בצעד חד פעמי (סרפרי בזמנו) כדי שאבא שלו לא ישים לב... התחברנו וכאמור המודם היה מותקן דריברים הכל... הכל הלך חלק ואתמול הוא אמר שהוא רוצה להתחבר לנטויזן באופן מסודר... באתי אליו אמרתי קלי קלות פתחתי את הוידוס ו... לא היה מוגדר שום מודם! אוקי הבחור הרס אני יתקן!!! זכרתי שזה היה מודם 36k ניסיתי לזהות מודם לא הלך. בקשתי שימצא לי חומרה חדשה כאשר המודם נמצא והוא לא מוצא!!! אין לי מושג מה לעשות?!?!?! תעזרו לי!! תעזרו לי! תעזרו לי... נ.ב. החבר לא מבין במחשב אבל להרוס הוא יודע יופי!!!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by david2006,

145!, מה הקומבינה פה? תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. להלן מה שמוזר: תחילה חשבתי להתמקד בטיפים לניקוי משטחי הסריקה. בינתיים זה לא עזר ומסתבר שכאשר אני סורק דף עם טקסט בתוכו (כלומר דף מודפס) הקווים האנכיים מופיעים במד ימין שלו. כאשר אני סורק דף חלק, הם מופיעים בצד השמאלי שלו. איזה הסבר טכני או לוגי ניתן לתת לתופעה כזו? IMG_20180331_0002.pdf IMG_20180331_0001.pdf

9. Started by guytsemah,

[צונזר]

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. אני מקווה שזה מקובל לפרסם כאן ואם לא אז סליחה את ההגה אני מוכר ב 990 ש"ח, מדובר בהגה Logitech G25 המהולל! אני לא אוסיף עליו חוץ מזה שהוא שמור בצורה יוצאת מן הכלל! חדש למיטב ידעתי עולה 1700-1900. אני מוכר עקב הגיוס שלי, בטח לא יהיה לי זמן לנשום אז לשחק בטח שלא, זה מוצר חובה לכל חולה הגה, ובזכותו לא עשיתי שטויות על הכביש האמיתי, יש מקום לפרוק את הצורךךךךךך הזה וזה רק ההגה הזה באמת! חחחחחח, עפתי אבל תשאלו כל מי שיש לו את ההגה הזה, קשה להיפרד ממנו אבל 990 ש"ח יחסרו לי יותר בזמן הצבא 0544520245 אביב את ה FPSGUN של ZALMAN ב 100 ש"ח, וכאן אני מתחייב שהוצאתי אותי מהקופסא, שיחקתי בו פעם אחת והחזרתי, הוא צורך זמן התרגלות שאין לי כוח אליו, זה מטורף וזה כייף, אבל צריך ל…

11. Started by maikij,

*צונזר* אין לפרסם הודעות מכירה בפורום. פרסם ב-Tradezone. ננעל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. 1) האים זה יעבוד לי בפיפא ואני יוכל לשחק מול עוד אחד כלומר אחד מקלדת ואחד בג'ויסטיק?? 2) אם אפשר המלצות לגבי ג'ויסטיקים..

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. יש לי מארז עם חלון ומין X שבאמצע מאוור.... נדוש מכוער וזה נמאס עלי..... אז רציתי לדעת אם מוכרים בחנויות רק דלת אחד של מארז כאילו רק צד אחד ?!?! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by G-BOY10,

ואם לא אז גם ה-MX 500 של לוג'יטק כולל את המטען סוללות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BIGWOLF,

שלום חברה, מענין לדעת מה זה המוסג PFC בספקי כח ומה הם יתרונותיו, כמו כן מה זה CE. תודה לכולכם.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by bennash,

יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11200 מחיר מגוחך לדעתי, הדבר הזה (שקיבל ביקורות מצויינות אגב) עולה כמו 3 מקלדות, ויותר מה-Z BOARD. נראה נוח וכיפי, קצת מיותר, אבל רק אם זה היה עולה שליש - הייתי שוקל קניה של זה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. הרבה זמן שאני מתעסק בנושא הציוד ההיקפי למחשב, לא פעם ולא פעמיים עשיתי טעויות עם רכישות בחיי - אף אחד לא מושלם. אין מי שלא יודע שהדבר הכי מעצבן הוא לקנות מוצר למחשב או כל מוצרי אלקטרוניקה אחר ולהתאכזב ממנו גם אחרי שהוא נראה לנו כל כך מושלם לפי חוות דעת אחרות של אחרים. באותה הנקודה, לפני מספר שנים, התחלתי לפעול - למה לא לרכוש ידע נרחב בתחום ולהתחיל לעשות ביקורות משלי? הרי, לא חסר ביקורות *זבל* באינטרנט, מאנשים שלא מבינים הרבה ממה שהם כותבים ויותר מצ'טטים אחרים או זורקים משפטים באוויר או את עניין השוחד - הרי, איך פועלים היום אתרי ביקורות בינוניים-גדולים? פונים אל החברה: "היי, אני מנהל גוף/אתר גדול ואני מעוניין לעשות ביקורות על מוצרים X/Y/Z, תודה מראש" והופ, המוצר נשלח ע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003347099&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  20. נמאס לכם משחור וירוק? בקרוב תוכלו לקבל את מוצריה של היצרנית הנודעת גם בלבן או באפור לכתבה

21. Started by aviadbd,

קישורים: Cidav 770 U Connect Skype Box B2K אני מחוייב, למען האתיקה, להגיד שאני מקושר למוכרים של המוצר האחרון. בכל זאת הייתי רוצה לדעת את דעתכם האובייקטיבית, שכן אני לא יכול להיות כזה. אביעד.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by ppe,

שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by menis,

מה אומרים המושגים הבאים: DE, Ultra-DMA Mode-2, MW-DMA Mode-2

24. Started by Bar_B_q,

שמעו מזה ציפ'סט? chipset?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by moonbone,

יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר.... אז מי מהם יותר טוב?? מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה.... בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון... הוא בסדר?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים