ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי! קניתי firewire 1394 הוא הגיע ללא דרייבר ובמנהל התקנים מופיע PCI Device בסימן קריאה יש אפשרות להוריד דרייבר כלשהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מקווה שכאן אני ימצא את התשובה כי אני משתגע כבר אני ממש לא יודע אייזה עכבר לקחת ישלי עד עכשיו 4 אפשרויות http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://steelseries.com/products/game...edition#header http://steelseries.com/products/mice...ries-xai-laser הבאתי קישורים ל4 העכברים עכשיו שמעתי שגם זה טוב http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 ואני ממש ממש לא יודע מה לבחור בבקשה תעזרו לי לפני שאני קונה את כולם ומתאבד (לא סתם ) בכל מקרה ישלי יד גדולה לא קטנה ככה שאני צריך משו שיהיה נוח וכמובן כמו שכל אחד רוצה ביצועים טובים .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט שמחובר עם כבל HDMI למסך מחשב שיש לו חיבור aux in הבעיה שלרמקולים שלי יש רק חיבור AUX יחיד(שמחוברים למחשב). אפשר לקנות מפצל למשל כמו: לינק ולחבר את הרמקולים גם לממיר וגם למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג כריות חדשות עבור האוזניות roccat kave? יש לי את האוזניות האלה מעל 3 שנים ולאחרונה העור של הכריות התחיל להתפורר. ניסיתי לחפש בgoogle אם מוכרים איפשהו כריות חדשות ולא מצאתי ולכן אני שואל אתכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי P8EX של XEROX היא היתה כמה זמן בבוידם ועכשיו היא מדפיסה הכל עם מלא פסים שחורים ניסיתי לנקות את ה-TONER CARTAGE וזה לא עזר, מה עושים
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רק עכשיו קראתי את הביקורת מלפני כחצי שנה. אני משתמש בגרסה היותר ישנה של אותה מקלדת ומאוד מרוצה ממנה. למעשה אני משתמש בסט האלחוטי אבל זה לא העניין. ראיתי שבנוסף לכל מיני שיפורים שהזכרתם, מייקרוסופט סוף סוף הבינה שכדאי לחזור למיקום הסטנדרטי של מקשי הdelete והinsert וזה שינוי מבורך. בייחוד למי שמשתמש הרבה ב insert שמשום מה מייקרוסופט החליטה שאף אחד לא צריך אותו.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אתם מציעים לאחד חדש שהולך להתחיל בתחום התעופה הוירטואלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לציין שבחנות כשפתחתי את האריזה כדי לראות שזה אכן מה שצריך ולא שמתי לב לזה אבל כשהגעתי הביתה חיברתי את המקלדת ליציאה יואסבי שבמחשב נייג ו פשוט בצד ימין במלקדת איפה שיש למטה מקשים 123 ועל המקש של ספרה 3 רשום pgdown אוקי אז מה שקרה זה שכשלחצי כמה פעמים על המקש הזה הוא כותב לי 2 במקום 3 ואז אחרי שקלטתי שאחרי 1 בה 3 ואז 2 ומסתבר שהמקש של מספר 2 כותב לי 3 ואז לבסוף קלטתי סוף סוף שמי שבנה את המקלדת במפעל לא שם את המקשים לפי הסדר חחחח כבר קיבלתי שוק חשבתי שהמקלדת לא טובה קיצר לקחתי מברג והחלתי את הסדר בין 2 המקשים האם למישהו היה מצב שכזה פעם שמקלדת לא בנויה לפי הסדר שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מהאינטרנט את המקלדת Corsair Vengeance K65השאלה באיזה אתר אני יכול לקנות? חפשתי בebaby ובAmazon אבל לא מבצעים משלוח..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אשמח אם משהו יכול ליעץ לי בבחירת מדפסת לייזר צבעונית לבית. אני מחפש משהו אמין וכמובן שיהיה חסכוני. רוב תודות על העזרה שי.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4722 ועם הוא יחזיק את זה: (אני לא בתוך שזה מה שיהיה אולי יותר חזק אולי יותר חלש) מעבד P4 3.2GHZ 64BIT (אולי כפול ליבה) זיכרון 1-1.5 כונן DVD וצורב DVD(מכשיר אחד) כרטיס מסך X1800GTO (ושסתם שאלה עם 7900GT יזיק) שני כוננים (אחד 80 אחד 40) ומה זה ספק ג'נרי ? ותמליצו על חברות.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. יש לי מתאם (דונגל) IR (אינפרא אדום) רציתי לדעת האם אפשרי שבעזרת מתאם זה אוכל "לקלוט" אותות IR מהשלט טלוויזיה ולהמיר אותם לקובץ כלשהוא אינני רוצה תוכנה שתשלוט על הטל' אלה רק אפשרות לקלוט את השדרים אפילו בPPC זה אפשרי אז אני מאמין שגם בPC תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זיכרון DDR 2400 יעבוד טוב עם זיכרון DDR 2100 כלומר ה - 2400 ירד למהירות של 2100 ?! או יעבוד ב ב 2400 ?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב חדש עם DVD של LG מעבד פנטיום 4 וכ'ו. בכל מקרה הוא ניסה להתקין צורב די ישן של MITSUMI המחשב היה מחובר ככה: ב - PRIMARY היה מחובר ה HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY היה מחובר ה DVD כ - SALVE וזה עבד לו טוב.. הוא ניסה לעשות כזה דבר: ב - PRIMARY להשאיר את ה - HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY לחבר את ה - DVD כ - MASTER ואת הצורב כ - SLAVE זה לא עבד לו, ועכשיו שהוא מנסה לחבר רק את הדי וי די לבד בלי הצורב זה רושם לו הודאת שגיאה (סימן קריאה ליד השם של ה - DVD, הוא מזהה את ה - DVD אבל לא מפעיל אותו) החשמל מחובר כמו שצריך (כי ה - DVD דולק ונפתח) למישהו יש רעיון מה צריך לעשות ?!?!?!? בבקשה תעזרו
-
יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת שקטה, ארגונומית ומוארת (לא חייב בצבעים) ועכבר איכותיים למשחקים ועבודה. עד כה השתמשתי רק במקלדות רגילות ואני מסתדר איתן גם במשחקים, אני לא יודע עד כמה ערך מוסף המכנית תיתן לי (אני לא גיימר תחרותי) במקור חשבתי על מקלדת ועכבר משולבים אך לא איכפת לי שיהיה בנפרד. מה דעתכם על סט המקלדת ועכבר של לוגיטק MK850 ? תודה מראש.
-
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא בטוח איפה לשים את זה, אבל בגלל שהמארז מקורר היטב חשבתי פה 8). בכל מיקרה אני רוצה קיסר אחד, אני רוצה קיסר אחד! מישהו יודע מתי מתכננים להביא אותם לארץ? מי וכמה בערך הם יעלו? איזה באנדל יפה מביאים איתו!!! נ.ב מי שלא הבין אני מדבר על מארזי XESER 3 של TT.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-