ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מחנות בארץ בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המקלט שלי שבק חיים. האם ניתן למצוא למכירה את המקלט בלבד?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה לקח הרבה זמן אבל הגעתי למסקנה, לסידירום X52 יש מנוע מאוד מהיר !!!!!!! למה הכוונה ? קוטר סידירום הוא 6 ס"מ, והוא מסתובב במהירות 52 סיבובים לשנייה (מקסימום תיאורטית....), לכן המהירות הזוויתית(למביני פיזיקה) היא w=2*3.14*52=326.56 RAD/SEC ובגלל שקוטרו של דיסק הוא 6 ס"מ אז המהירות הקוית בנקודת הקצה של הדיסק היא v=326.56*6=1959.36 =19.5936 M/SEC נכפיל ב 3.6 ונקבל מהירות של 70 קמ"ש ! תקנו אותי אם אני טועה !
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
נתתי אתמול בטעות בעיטה למחשב שלי (לא בכוונה) ומאז אותו הרגע הוא עשה קולות ממש אבל ממש חזקים וכשפתחתי את המארז זה נשמע מכיוון ספק בכוח. מן בזזזזזז כזה. מה זה יכול להיות ? המאוורר של ספק הכח נהרס ? בישראל יודעים לסדר את זה, או שיחליפו לי פשוט את כל הספק ? כרגע למשל הוא עושה רעשים אבל יותר חלשים. אם באמת המאוורר של הספק נהרס, למה זה יכול לגרום ? למשל עכשיו פתאום הרעש הפסיק. (אולי המאוורר בכלל הלך). PLZ HELP ME ואם המחשב יהיה בסדר ברבע שעה הקרובה, ואני לא אקח אותו לחנות, יהיה סיכון ? כי אם אני אקח אותו לחנות לבדוק אם צריך להחליף ספק והם לא יישמעו כלום אז לא יהיה מה לעשות... תוך כמה זמן שהמחשב פועל כמו שצריך אני יכול לדעת שאין צורך לפנות לחנות/להחליף ספק ?
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב. את האמת ? לא ידעתי איפה לתקוע את הנושא הזה, מאחר והוא קשור גם לגאדג'טים (irDA) וגם למודים, אז החלטתי בכל זאת לשים את זה פה. כבר מזה זמן רב אני מחפש מודול IR למחשב, על מנת שאוכל לבצע סנכרון של הפאלם, וסנכרון של הטלפון (כולל הורדת רינגטונים ואייקונים ישירות למכשיר). לדאבוני, חיבור כזה עולה בסביבות ה 300 שקלים ויותר. הוצאה די נכבדה עבור צעצוע. שמרתי על הרעיון על אש קטנה, עד שהזדמן לידי מודול FIR של מדפסת HP. מודול זה מאפשר הדפסה ממחשבי מחברת המצוידים ב IR, או ממחשבי PALM. לאחר שמצאתי את המודול, ביצעתי חיפוש זריז של שם המודול ב GOOGLE, ומצאתי את הפתרון הזה לחיבור המודול ללוח האם .לאחר כ15 דקות של עבודה לא מאומצת, הצלחתי - ועכשיו יש לי משדר/מקלט IR ! הנה קצת תמונות : …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה למודם שלי (modem blaster 56), עם התוכנה system mechanic הנה התוצאות ( והתמונה לא מפוברקת ! ) : אני מחובר עם קו טלפון רגיל. אגב, במקרה הטוב אני מתחבר על 33.6 (ה-XP מודיע בהתחברות). למי ההסבר על המהירות הגבוהה? באינטרנט אני לא מגיע למהירות כזו , אלא רק ל-33.6
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המודם הוא: Conexant SoftK56. התקנתי XP, המודם זוהה כ-STANDARD או BEST DATA , או משהו כזה... : יושב ב- COM3 , הוא מזוהה ב-DEVICE MANAGER. ההגדרות של החיוג בסדר (נדמה לי), הכנסתי DNS של השרת שאליו אני מתחבר, בקיצור - לא עוזר גם אחרי ששיחקתי עם ההגדרות בכל מיני דרכים - הוא מודיע שאין צליל חיוג (הקו בסדר, החיבור בסדר, הכל היה בסדר עם WIN ME). אחרי שהבנתי שזה לא הולך, אמרתי נחפש דרייברים רלוונטיים,(באתר החברה- אין! , עד שמצאתי באיזה חור לקח הרבה זמן), והתקנתי. ה-XP אומר שהם "לא מוכרים"- אישרתי, ההתקנה עברה בסדר. נראה שזה עבר חלק (אין משהו חשוד ב-DEVICE MANAGER). שוב שיחקתי עם כל מיני הגדרות שם , אבל זה לא עזר. אני לא יודע מה הבעיה - "אין צליל חיוג". ??? למה?
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה מיוחד במודם isa של חברת usrobotics מה ההבדל בינו למודם 56 רגיל
-
טוב, אני חושב שתמו חייב של מודם ה-ISDN 128 שלי, ואני צריך לקנות חדש: ISDN Winbond, Internal PCI, 128KPS, כדאי לקנות? winbond הם חברה טובה? או לפחות סבירה?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?
-
היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.
-
יש לחבר שלי מודם שכל פעם שהוא מדליק את המחשב ומנסה להתחבר הוא מקבל הודעה שהיציאה כבר פתוחה. כל פעם מחדש הוא מסיר אותו ומתקין מחדש והבעיה נפתרת. אבל אחרי כיבוי הבעיה חוזרת. ניסיתי לאלץ אותו בביוס על קום קבוע. לא עזר ניסיתי לבדוק אולי תוכנה אחרת משתמשת בו. לא עזר ניסיתי מדוס. לא עזר כי זה מודם תוכנה מסריח ניסיתי להחזיר הגדרות ביוס ל-DEFAULT. לא עזר אי אפשר להחליף סלוט כי זה ON BOARD. יש למישהו עוד רעיון לפני שאני אומר לו לקנות מודם חדש ומבטל את ה-ON BOARD.(ולא הוא לא יכול להתחבר ל-ADSL). ד"א הוא משתמש ב-WIN98. תודה מראש :-/
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-