עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בגלל שהמחיר הנמוך הוא בחנויות ה"מובחרות" IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 ו K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6404 נראה לי שיש כאן משהו מסריח בחנויות אחרות לפחות 400 ש"ח לא ברור לי אם מדובר בעכבר בלי אחריות? או טריק אחר?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום פורום חומרה אחרת וציוד הקיפי בסוף לא קניתי את מחשב ה"על" שתכננתי בגלל הDX10 שצפוי לצאת עוד שנה, אני רק משדרג את הקיים. אני קונה 7800GS שכתוב עליו שהוא צורך ב12V 20A מינימום (במסגרת השדרוג אני קונה גם 512X2). המחשב החדש שיצא יראה ככה: אינטל פרספוקט 3.0 (אני מקודד אז פחדתי מAMD) 7800GS שדורש מינימום 20A ב12V. הרד דיסק 120GB . 1024 ראם. עכשיו רציתי לשדרג את הספק כי גם היום הוא די גבולי, חשבתי לקנות את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 אבל אז ראיתי שבניואגג הוא יותר זול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817104953 ובכלל אפשר לעלות מגירסה 2.0 לגירסה 2.01 שגם היא יותר זולה מ2.0 בארץ: http://www.newegg.com/Product/P…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. מחפש מכשיר משולב (אין צורך בצבע), מבוסס לייזר, למשרד קטן. 1479 ש"ח XEROX PE16 אשמח להמלצות נוספות

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. מחפש מארז שקט ככל הניתן ואיכותי. כרגע המחשב המדובר יושב בתוך VM3000 Skull של TT, עם 4 מאווררי 80mm ובלי יכולת להכניס BT למארז כדי להשתיק את קירור המעבד. תקציב - רצוי להישאר בתחום 3 הספרות. סדר החשיבות - קודם כל שקט, אח"כ איכות. אני יודע מהם המארזים האיכותיים ברמת המחיר הזו (לי אישית יש קנדלף שאתם לא ממש אוהבים) אבל אין לי נסיון ברמת הרעש שהם מפיקים. (stacker, lianli, antec, arcticooling וכו') תודה מראש לעוזרים. עריכה: נא לא להגיב "זה מארז מצוין וכו' וכו'", אני מכיר את איכויות המארזים, אני מחפש בעיקר מידע על רמות רעש.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. מה שאני מחפש במדפסת זה בעיקר עלות הפעלה זולה, כלומר חסכונית בדיו ובעלת מחיר מחסניות נמוך.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Bh,

שלום מחפש מדפסת משולבת אלחוטית כוללת פקס, בין 500-600 ש"ח תודה

7. היי חבר'ס. אז לפי הכותרת אתם מבינים את ההתלבטות. הייתי די נעול על עכבר הבלוטות'ס V270 עד לאחרונה עד שמשכה את עיניי המודעה מנועה מחשבים שכרגע היחידים שמוכרים כרגע את הדגם החדש בסדרה V470 שהוא גם לייזר בנוסף לBT. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת בהתלבטות,אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים הללו לנייד שלי.אם מישהו יכול להתריע על ניתוקים LAGים,בטריה שנגמרת מהר,אי נוחות בשימוש בעכבר,ודברים דומים,אשמח. סה"כ ההבדל במחיר הוא 198 לV270 ו300 לV470 שאני מאמין שהמחיר של האחרון יירד ברגע שחנות נוספת תשווק אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. יש לי מרחק של ככה 3 מטר מהמחשב ( מדובר על הסלון ) ולכן אני מחפש מקלדת עכבר אלחוטיים טובים !! ! מה עדיף - Bluetooth או Optical !! אני צריך שזה יעבוד טוב !!!! מה אתם אומרים ! ? תודה ! ;D

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  9. יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by haimamazavs,

שלום אני רוצה לשחק במחק במחשב הבעיה היא שאין גיטרות למחשב במחיר נורמלי השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות את הגיטרה של guitar hero החדשה (זאת עם הסליידר) לps3 ולחבר אותה למחשב ואם כן אז איך? תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  12. מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. שלום לכולכם, בעוד כחודשיים-שלוש אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מבוסס קונרו, יאממי...) ואני מתלבט בין מארזים שונים שיהיו שימושיים, מאווררים וכמובן אם אפשר, נעימים למראה עיניים. התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח למארז וספק (לא 600 לכל פריט אלא לשניהם יחדיו) ואשמח מאוד אם תציעו לי שילוב של מארזים וספקים . המפרט המתוכנן (מתוכנן, ולא בטוח) הוא: Core 2 Duo E6300\ E6400 one 965 motherboard some DDRII 512*2 667MHZ Leadtek GF 7600GT\ GS Maxtor 160 GB תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by idan188,

אני רוצה לקנות עכבר..ואני לא יודע באיזה לבחור.. הדבר הכי חשוב זה שהעכבר יהיה נוח..,אני רוצה שיהיה נוח שיהיה מדוייק...שיהיה איכותי..!

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  16. זה חלק ממה שכתבתם בחדשה על LEADTEK GF3 TI500: "לאחרונה התווספה לידקטק לרשימה העליונה של יצרני איכות של כרטיסי מסך ליד יצרנים כמו הרקולס, ועד לא לפני הרבה זמן אלסה המצוינת..." בקשר למה שאמרתם על ELSA, תקראו מה שהיה כתוב בPC PRO. רק באמריקה הם יפסיקו לייצר כרטיסי מסך לשוק הביתי, ביישראל אנחנו עוד נזכה לקבל כרטיסים שלהם.

17. Started by ThE_BesT,

האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Regev,

האם יש לכרטיס זה יציאת TV? שמעתי הוא מצוייון במיוחד אחרי אוברקלוקינג. :

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. Started by nw,

האם אני יכול להכניס לוח של פנטיום 2 ו3 (ATX) בתוך מארז שבחנויות כתוב "לפנטיום 4"? ואם אני כבר מדברים על זה אז מה בדבר AMD אפשר להכניס לוח AMD במארז ATX של הפנטיומים?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by The-Fox,

לפני איזה חצי הייתי אצל חבר של חבר שלי ;D בכוכב יאיר, ולאח שלו הקטן (שהוא פריק CS לא נורמלי) היה פד מטורף לעכבר ! זה היה פד חלק חלק וקשיח כזה, עכשיו בנוסף הוא הוסיף מאין סילוטייפ כזה לתחתית של העכבר, איפה שיש עיגולים קטנים (יש את זה בכל עכבר זה בדרך כלל בקצוות) שעוזרים לעכבר להחליק על המישטח.. התוצאה: וווווווווווואוווו, עכבר המחליק לו להנאתו על הפד, פשוט מדהים, הבעיה ששכחתי איך קוראים לזה, הוא מאר לי עלוף העולם ב CS מתשמש בוף אולי זה יכול לעזור בכל מקרה אני מחפש את הפד הזה, ולפי מה שזכור לי הוא לא קיים בארץ שלנו, אזלכל מי שידוע במה מדובר אני ישמח לשמוע. גם הפד וגם הטייפ החלק. תודה לכל העונים 8)

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי אופטי מצאתי 3 אפשרויות, ואני לא יודע באיזו מהן לבחור : Microsoft Wireless Optical Desktop [לא חדשנית מידי, אלגנטית ונעימה ..פשוטה יחסית, אבל בכל זאת, Microsoft) Logitech Cordless Desktop Optical Black [שדווקא דיי אהבתי, גם בגלל העיצוב, וגם בגלל אפשרות של התאמת כפתורים לצרכים אישיים] Creative Desktop Wireless 6000 [מקלדת עם טווח קליטה קצת קצר יותר מהאחרות, אבל יש בה הרבה כפתורים נוספים, מה שמעלה את הסקרנות שלי] אז מה אתם אומרים ? איזו מהן מומלצת ? אשמח לשמוע למה. דרך אגב, מישהו יכול לגלות מה טווח הקליטה של הלוג'יטק ? אני לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by ccc,

למי שיש את ההגה הזה יודע שמתחבר אליו שניי, ספק כזה, אפשר בבקשה חנות שמוכרת את השניי הזה או דגם מדוייק והאם אפשר להשיג אותו בכלל בחנויות או שזה מיקרוסופט בלעדי והלך לי ההגה. תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by RONG23,

שלום מתלבט בין g510 ל g110 מה ההבדל בגדול? חוץ ממקשי מקרו נוספים ומסך קטן? אשמח להמלצות ממי שהתנסה בהן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by pssheba,

תקליטורי ההתקנה למדפסת שלי מדגם Canon pixma 495 אינם מועילים לי בהתקנת המדפסת לכן השתמשתי ב Plug & Play שזיהה את המדפסת והתקין במנהלי התקנים. הצרה שהסורק לא הותקן! איך אני מתקין סורק בנפרד מהמדפסת? קיים דרייבר להורדה? תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by ybdltd,

היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים