ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תקליטורי ההתקנה למדפסת שלי מדגם Canon pixma 495 אינם מועילים לי בהתקנת המדפסת לכן השתמשתי ב Plug & Play שזיהה את המדפסת והתקין במנהלי התקנים. הצרה שהסורק לא הותקן! איך אני מתקין סורק בנפרד מהמדפסת? קיים דרייבר להורדה? תודה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי עד עכשיו איך הכרטיס הזה נכנס לפעולה במשחקים שלא תומכים בו. כלומר מי מחליט מתי ולמה לשלוח ולהשתמש במידע מהכרטיס ולא מהמעבד. הרי אין עדיין משחקים שתומכים בו. והאם ממשקים כמו DX10 אמורים לספק API לגישה ל Physx??
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
גדול מקוור היטב. מקום לקטודות הוספת פאןבאס,lcd בעתיד וגדול! די דחוף אז תודה...
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חשבתי על Logitech G15 אבל ביאס אותי לגלות שיש לו USB 1.1 ולא USB 2.0, רציתי גם לשאול אם ל G15 יש כניסה של אוזניות ומיקרופון? בנוגע לאוזניות, הציפייה היחידה שלי מהאוזניות זה שהם פשוט יהיו נוחות על האוזן, יש לי אוזניות ישניות של SONY והן מכאיבות לי כעבור חצי שעה~ שעה.. תודה מראש! יש חריגה ל800 וגם אפשר לחפש ביד 2..
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC בסלון עם וינדאוז 7. כאשר אני משתמש בעכבר האלחוטי סמן העכבר שלי "מתגלצ' " בזמן גרירת העכבר, דבר שמאוד מקשה על העבודה עם העכבר. במטרה למנוע את התופעה עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור עכבר אחר ניתוק כל מכשיר אלקטרוני \ ובסביבה (ראוטר, רמקולים וכו) החלפת משטח העכבר אין לי מושג מה לעשות כדי למנוע את התופעה הכל כך מרגיזה הזו שהופכת את השימוש בעכבר למאוד קשה משום שהסמן פשוט גולש מעט מעבר למקום בו בחרתי לעצור. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש כבל ... מ PCMCIA ל MINIPCI מישהו יודע איפה ניתן לרכוש? מישהו יכול לתת לי לינק לחיווט הפנימי שלו?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא. נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר ) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים. בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים. לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב. הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables. מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE. IDE1 לצורב. אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY. בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה. הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה …
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך הmx 310 בשביל גיימר בינוני ועבודות וגלישה וכאלה ? הוא יחליק לי טוב על פאד ג'נרי מחוספס ? ביקשתי מאבא שלי לקנות לי mx 510 בתאילנד אבל הוא לא מצא אז הוא קנה 310 ב20$ (בארץ 245ש"ח) זה נראה לי עיכבר מעולה לא ? זאת אומרת לא כמו הmx 1000 אבל טוב יותר מהלוג'יטר הפשוטים ואלה של מיקרוסופט. בקיצר איך העכבר הזה ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בעוד כחודשיים-שלוש אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מבוסס קונרו, יאממי...) ואני מתלבט בין מארזים שונים שיהיו שימושיים, מאווררים וכמובן אם אפשר, נעימים למראה עיניים. התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח למארז וספק (לא 600 לכל פריט אלא לשניהם יחדיו) ואשמח מאוד אם תציעו לי שילוב של מארזים וספקים . המפרט המתוכנן (מתוכנן, ולא בטוח) הוא: Core 2 Duo E6300\ E6400 one 965 motherboard some DDRII 512*2 667MHZ Leadtek GF 7600GT\ GS Maxtor 160 GB תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי תחנת עגינה של wavlink מדגם WL-UG39PD1. אני מחבר אליה לפטופ עם שני מסכים אבל אני לא יודע איך לחבר אליה מחשב נייח (לא במקביל). האם זה בכלל אפשרי? אם כן - איך מבצעים את זה? מחברים את המחשב עם מתאם type-c לחיבור שאליו הלפטופ מתחבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות ששומעים חזק וטוב ולא נהרסות מהר או משהו כזה... חשוב לי לציין שאני מחפש אוזניות כפתור (לא מהסוג שנכנס לתוך האוזן!), לא מסתדר עם הסוג השני טוב.... התקציב הוא בוא נאמר, לא יותר מ-160 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רוצה לקנות צורב דיוידי אבל לא יודע איזה באיזה חיבור אני צריך לקנות ide או sata ? אגב לוח האם שלי הוא asus p4s800d תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מתחיל ספריה גדולה למשחקים רוצה להדפיס את דף הקידמה של המשחקים בצבעוני איזה מדפסת היייתם ממלצים כחסכונית ללכת על דיו או לייזר נא להאיר אותי תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה זה? *במכשיר למעלה בצד ימין רשום - APPLIC 3AM multi I/O module *למעלה בצד שמאל רשום - SES scientific educational systems ltd *בצד שמאל במלבן הגדול רשום - ANALOG INPUTS *במלבן הקטן מצד שמאל רשום - INPUT *במלבן הקטן מצד ימין רשום - OUTPUT *ובשורה המקשרת בין כל המלבנים רשום - COMPUTER BUS (רשמתי מה כל דבר כי אי אפשר להבין מה רשום מהתמונה...) נ.ב - החיבור שלו לחשמל הוא בעזרת שנאי כלשהוא. נ.ב2 - החלק שנמצא למעלה(בנפרד מהמכשיר) היה כבר כלול בתוך הקופסא עם המכשיר , וה"נקודות" הצהובות האלה שרואים עליו הם לדים קטנים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שלא יהיה יקר מדי עד 500 ש"ח עדיף פחות (בלי ספק) שיהיה מאוורר טוב הרבה מקומות למאווררים (עדיף 120 כי הם שקטים יותר) וכמון שיהיה נורא שקט כי נמעס כבר מהרעש הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חברה הי, אני מחפש מכשיר משולב הכולל מדפסת,מכונת צילום, פקס וסורק . המחיר באזור 1500 ¤ חשוב לי שהרזולוציה תהיה לפחות 1200x 4800 אם במחיר הזה ניתן למצוא מכשיר שיוכל להתחבר ישירות לרשת אז זה יתרון , אך לא חובה - חשוב לי יותר שמהכשיר יהיה איכותי, אמין וידידותי למשתמש. חשבתי על HP7213 או Lexmark 8350. אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חמישהו יש מוסג איזה מארז יותר שקט: 1. Sonata II P180B .2 שניהם של אנטק וחשוב לי שיהיה מחשב שלא שומעים אותו אני קונה את הקירור של זלמן רזרטרון 1פלוס ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שתי המארזים האלה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם ואיזה יותר שקט ומישהו יודע אם יש לחברה מארז יותר שקט מזה?? או אם קיים מארז יותר שקט? תודה.
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-