ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אני צריך עכבר לגיימר ב170שקל מקסימום , הבעיה היא שאין לי איך לנסוע, להזמין משלוח זאת קצת בעיה(הכי זול יוצא 179 עם משלוח אבל זה מחנות לא משהו) יש לי 170שקל במזומן, יש כאן בכפר סבא www.com4u.co.il ויש לי גם אפשרות להגיע לwww.lamir.co.il, אלו כמעט 2 החנויות היחידות שאני יכול להגיע אליהם ולשלם במזומן. אני כבר נראה לי דיי סגור על ה MX310 - איך הוא? , אני לא צריך את הלחצנים, אני צריך עכבר טוב (העכבר שלי כרגע שבור Microsoft Explorer 3) הMX310 נראה לי יחסית קל ונראה לי מה שאני צריך(הוא גם יפה בנוסף והוא של LOGITECH) השאלה היא איך הביצועים שלו... אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה(לא אלחוטי!)
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
האם באמת במשחקים יש הבדל מהותי ומורגש בין עכבר אופטי 800 dpi לבין עכבר זהה אבל עם 1600 dpi? השאלה מתייחסת בהנחה שעיקר השימוש הוא למשחקים כמו crysis ואין שום כוונה להתחיל לשנות את ה-dpi תוך כדי משחק.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בשביל שחורה הייתי צריך לחכות עוד חודש חודשים ולא היה לי כוח אז לקחתי לבנה כשלג .. אתמול כיצד אפשר לשמור עליה ? לבנה וחדשה http://www.pch.co.il/docs/pd-477889329.htm
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הזיכרון הזה הוא טוב??? ואני לא רוצה שהוא יהיה סופר כמו CORSAIR לדוגמא אלא זיכרון טוב ופשוט בלי בעיות!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 המארז הזה הוא ג'נרי? לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום הוא איך שהוא קשור לחברת צ'יפטק.. אז אני די מבולבל
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בגלל שהמחיר הנמוך הוא בחנויות ה"מובחרות" IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 ו K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6404 נראה לי שיש כאן משהו מסריח בחנויות אחרות לפחות 400 ש"ח לא ברור לי אם מדובר בעכבר בלי אחריות? או טריק אחר?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קנה מדפסת brother 250c היא פועלת מצויין והכל היא מדפיסה בצבע שחור באיכות טובה אפילו מצויינת אבל הבעיה היא שאני מדפיס משהוא ציבעוני,במחשב נניח הציור ניראה בהיר וצבעים חדים וטובים ושאני מדפיס הצבעע כהה ודהוי יש לציין כי אני משתמש בראשי דיו מקוריים (זה הדיו שהגיע עם המדפסת) יש שיטה לעלות את הגדרות הצבע? הינה ציור שהדפסתי סתם לקחתי מהדבר הזה של ה word הדפסתי וסרקתי הינה לינק
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
הייתי היום באייבורי ואין שם אפשרות כזו. יש אולי חנות אחרת שכן מאפשרת לנסות את המקלדות לפני הקניה?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוספט (הדגם עם החמישה לחצנים), כעקרון הוא בנוי לUSB אבל קיבלתי איתו ממיר לPS כאשר אני עובד על USB אני רואה שכאשר המחשב חושב הוא קופץ ומקרטע וכאשר הוא על PS הוא חלק. שאלתי היא: תאורתית מה יותר טוב? מי מבניהים נותן FPS יותר טוב אם יש הבדל בכלל? והמלצות על איזה חיבור לבחור תודה רבה, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רוצה לקנות צורב דיוידי אבל לא יודע איזה באיזה חיבור אני צריך לקנות ide או sata ? אגב לוח האם שלי הוא asus p4s800d תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני די מתבייש להודות בזה, אבל, אני לא מבין כלום במדפסות... :-\ (אולי רק שהן יודעות להדפיס תוך כדי לקיחת דפים וזריקת דיו וזהו... עכשיו הבעיה הגדולה היא שגם לא ממש אכפת לי, כלומר, לא מעניין אותי איך מדפסת עובדת ומה הופך מדפסת לטובה או לא טובה... מה שמביא אותי לבעייה הבאה... אני צריך לקנות מדפסת עכשיו בהתחלה ישר קופץ לך לראש hp... אבל עם 200 שקל לראש דיו... (או לפחות ננסה למצוא אפשרות אחרת) ואז יש את epson... אבל המדפסת האחרונה שהייתי לי שלהם הייתה כזאתי דרעק... :-[ נשארו canon ולקסמרק (תנסו לכתוב את זה באנגלית!! lexmark...) עכשיו, המדפסת שאני כרגע משתמש (או לפחות אמור להשתמש, כי היא לא פועלת...) היא canon bjc-6200, כזאתי מדפסת מחורבנת לא ראיתי בימי חיי היא…
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים/אוזניות: (אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!) חובה לציין מה רוצים לרכוש, רמקולים או אוזניות! 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): כאן ציינו מה אתם רוצים לרכוש. 250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות):400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? -הרוב גיימינג, משחקי מחשב, קצת מוזיקה ובקושי סרטים בעיקר משחקים למחשב כמו BF3/CRYSIS/GTA ועוד. משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים - 85% משחרים, 10% מוזיקה, 5% סרטים! 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו …
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בשביל המשחק GTA SA. עכשיו, אני לא יודע מה המחירים הרגילים, אז אני פשוט אתן תקציב של 130 ש"ח! יש אפשרות להשיג במחיר כזה GAMEPAD טוב? אם לא אז כמה להוסיף לתקציב כדי להשיג משהו נורמלי? אני די לחוץ בעניין התקציב.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת + עכבר אלחוטיים . לעבודה בגרפיקה ומולטימדיה ( עובד על שני מסכים) אשמח להמלצות. ושאלה קטנה. האם יש ערכות כאלה שהמקלדת והעכבר נטענים ולא על סוללות?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי! קניתי firewire 1394 הוא הגיע ללא דרייבר ובמנהל התקנים מופיע PCI Device בסימן קריאה יש אפשרות להוריד דרייבר כלשהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שווה להוריד? יש גירסה שהיא לא בטא? מה זה בכלל? מי אמר שאי אפשר לעשות overclocking לטלוויזיה? מה?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי בחורף תמיד קר לי ביד ימין (היד שעובדת עם העכבר) ויד שמאל חמה ובקיץ זה ההפך .אני משאר שאיזו חברה כבר חשבה /תחשוב על זה וזה יהיה נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם יש לכרטיס זה יציאת TV? שמעתי הוא מצוייון במיוחד אחרי אוברקלוקינג. :
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
טוב קיצר קיבלתי את העכבר עכשיו וסתם שיחקתי עם הדבר הכחול של המשקולות ... ניסיתי לשחק עם בלי ועם משקולות, לנסות להחליף אותם באחרות..ועכשיו אני לוחץ על הכפתור של הV הזה שיוציא את הפד של המשקולות, וזה פשוט לא זז יש דרך איך שהו להוציא את זה?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003953764&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-