ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצה על הגה למחשב בתקציב עד 1,000 ש"ח. רציתי לרכוש את Logitech MOMO Racing אבל בכמה חנויות אמרו שאין להם במלאי (חנות אחת אמרה שיש מחסור אצל הספק).
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ככה שמעתי, זה נכון ? ואיך המארז של Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 בהשוואה ל FS 710 ? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות כמובן. קניתי את העכבר Mx518 ואני זקוק לפד לעכבר. משהו שיעבוד חלק עם העכבר.. עוד לא הספקתי להתרשם מהעכבר כי אני לא בבית כרגע
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מדפסת צבעונית למשרד בטווח מחיר מ 400 - 3000 חשוב לי שתחזיק להמון זמן ודיו/טיונר זול לא משנה לי אם זה הזרקת דיו או טיונרים או להזמין בקבוקים מ אייביי אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לקנות מדפסת לזמן ארוך עם דיו זול תודה רבה עמית
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
למי שיש את ההגה הזה יודע שמתחבר אליו שניי, ספק כזה, אפשר בבקשה חנות שמוכרת את השניי הזה או דגם מדוייק והאם אפשר להשיג אותו בכלל בחנויות או שזה מיקרוסופט בלעדי והלך לי ההגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מתמקד בעיקר במשחקי יריות ..התקציב הוא עד 250-300 ש"ח תודה!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט אלחוטי של מקלדת+עכבר איכותיים עבור חיבור למחשב נייד שיחובר לטלויזיה 42' בחדר ישיבות עבור מצגות נדרכות וכדמ'. שימוש לעתים רחוקות. תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בזמן האחרון כף היד מתחילה להרדם לי ואני חושד שזה בגלל העכבר (כרגע אופטי של מיקרוסופט, בלי פד). החלטתי לקנות G5 בשעה טובה ופד נוח עם כרית סיליקון או משהו לתמיכה בשורש כף היד. אני עובד עם המחשב המון (כמעט כל היום, לומד, משחק, אינטרנט וכ"ו). אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על פד טוב, לא יקר מדי, לשימושים כלליים + מעט משחקים והעיקר שיהיה נוח ויוריד לי את הלחץ משורש כף היד. תקציב עד 100 ש"ח בערך אלא אם כן יש המלצה קבועה בקצת יותר. תודה עריכה: אולי אני טועה ומספיק לי פד פשוט והעכבר עצמו הוא הבעיה שתפתר ע"י ה G5. בכל מקרה אשמח לעצות.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני נכנס להגדרות של העכבר ומשנה את מהירות הסמן ועושה שמור הוא שומר ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות לא נישמרות מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
חבר טס לחו"ל עוד מעט , רוצה את הציוד גיימינג הכי טוב שאתם יכולים להציע . אני אגיד לכם על מה אני חשבתי : עכבר - Razor Copperhead או Logitech G5 מה שהוא יבחר משניהם פאד - SteelPad 5L אוזניות - Zalman ZM-RS6F או SteelPad 5H מה שהוא יבחר משניהם מקלדת - ZBord או Logitech G15 מה שהוא יבחר משניהם מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני חושב שהספק מחברה שקוראים אותה GYRO משו כזה וזה 400W בבקשה תגידו שהוא מספיק חזק לחבר לו קתודה עם kit ועוד כמה מאוורים מוארים..
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את העכבר הנ"ל ואני מרוצה so far לפני שקניתי אותו הייתי בטוח שהמטען הוא רק פריוילגיה למי שלא רוצה להשאיר את המחשב דלוק בזמן הטענה אבל לא הצלחתי לטעון אותו בעזרת USB בלבד. ככה זה כל העכברים האלחוטיים? אם העכבר מחובר ב USB למחשב למה הוא צריך עוד מקור חשמל? נשמע לי כמו כן , עם הזמן בכפתור האמצעי ניהיה יותר קל ללחיצה? נכון לעכשיו אני מתאמץ ביחס לעכבר הקודם. תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן. אנחנו די אובדי עצות אשמח אם תוכלו לעזור. במרפאה שלנו, יש 3 מחשבים שהיו מחוברים למדפסת אחת באמצעות מפצל סוויץ' כזה שהיה פראללי. אחרי שהמדפסת התקלקלה, קנינו חדשה אבל החיבור בה הוא כמובן ב USB כך שהסוויץ' הישן כבר לא רלוונטי. רצינו לקנות כזה ל USB וטכנאי שבא התקין. אבל התאכזבנו לגלות שהסוויץ' הזה לא עובד אוטומטית אלא צריך בכל פעם ללחוץ על הכפתור שמפעיל את המדפסת עבור המחשב שרוצה להדפיס. דבר שיוצר בלבול רב ובנוסף הופך כל מדפסת שלא מדפיסה לאוף ליין כל הזמן. זה לא מה שאנחנו צריכים. האם יש מכשיר כזה שייחלק את המדפסת למחשבים ופשוט נלחץ על הדפסה והכל ייעשה כמו פעם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם הספק : Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail יוכל להחזיק את המפרט הזה: והאם זה בכלל ספק טוב? חשבתי ללכת על TOP POWER 550 שהוא קצת יותר זול אבל הטכנאי של החנות אמר שעדיף את זה ... וחוץ מיזה שיקח בערך שבועיים + להזמין את הספק TOP POWER
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איך יכול להיות שה- Liberty 400W של אנרמקס יקר יותר מה- noisetaker 420W? מה מייחד את סדרת ה- Liberty? ומה גורם להם להיות יותר חזקים למרות שהכח שלהם חלש יותר? (ככה זה נראה בכל אופן...) ???
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-