ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מקלדת עלית של לוג'יטק הכל עובד מצויין חוץ מ2 כפתורים שהם דף הבית והמועדפים איך אני פותר את זה? בדרייברים הכל במצב רגיל זה עבד ופתאום לא עובד לי עשיתי רסטרט לא עזר.. והאם אפשר לעשות קיצור דרך לInternet Explorer? הינה תמונה מהתוכנה http://img379.imageshack.us/my.php?image=15hu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS של חברת Gamatronic. כאשר אני מחבר את הכבל תקשורת בין המחשב והUPS (הכבל שמשמש את הUPS במצב חירום לסגירת המחשב) המנורה של החשמל בUPS נכבית. נכנסתי להגדרות החשמל במחשב וראיתי שהמחשב מזהה את הUPS וכותב שהוא מכובה. מדוע המחשב מכבה את הUPS וכיצד ניתן להפעיל אותו כך שאני אוכל לנצל את התקשורת. בנוסף אין לי תוכנה לUPS - האם אני זקוק לתוכנה כלשהי לצורך הפעלת הUPS? היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איזה טיונרים מתאימים למדפסת הזאות? ראיתי בזאפ מלא טיונרים במחירים בין 70שח ל1000שח איך אני יודע איזה טיונר מתאים למדפסת שלי? על איזה טיונר אתם ממליצים לי?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי את המארז והמחשב די חדש אז אין כמעט אבק... אבל למי שיש את המארז הזה כבר כמה זמן,האם האא באמת מתמלא באבק? כי אני חושב להעיף את הרשת ולשים במקומה חלון... גם יותר יפה וגם לא ייכנס אבק. אחרי הכל 3X120 מאווררים נראה לי מספיק...
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות G7 \ G5 (כסף לא בעיה) השאלה היא כמובן מה עדיף למה הG7 זה טכנולוגיה חדישה אז לא צריך להיות בעיות של קליטה אך בG5 יש אפשרות לשינוי המשקל וגם כן נאמר לי שהG7 חלק מאד. מי שיש לו ניסיון עם שני העכברים ויכול להמליץ לי זה יהיה נחמד מאד (כמובן עם סיבה למה) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אם יש לי מקלדת חוטית.. ואני רוצה לקנות עכבר אלחוטי... אז אני יכול לעבוד איתם? (עכבר אלחוטי ומקלדת חוטית) תודה!!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר כחודש ונראה שיש קצת קפיצות הפד שאני משתמש בו פשוט יחסית ועובד מצויין עם ה- MX518. האם יש הבדל בין לייזר לאופטי והאם יש המלצות לפד מסויים. האם קיים הבדל משמעותי בין ה- MX1000 ל- G7 מבחינת הדיוק בשימוש בעבודה גרפית.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אמא שלי צריכה עכבר חדש, הכי חשוב שהוא יהיה נוח, ואח"כ יפה (נשים... ) בכל מקרה שלא יעבור ת70 שקל. ואם תמצאו לי אותו באופיס דיפו / באג אז בכלל סבבה (למי יש כוח ליסוע בשביל עכבר...) איך סדרת הPLEOMAX של סמסונג?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי כעת עכבר LOGITECH MX 700 שהוא כבר בדרך לסופו..:-) עכשיו אני רוצה לקנות עכבר לגיימרים כי אני בעצמי גיימר וגם גולש אז אני צריך את עזרתכם וייעוצכם.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת עד 500 שקל שתיהיה בה מכונת צילום , מדפסת וסורק ראיתי את המדפסת הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DE115011801 ב400 שקל ושאתה מחזיר את הקבלה אתה מקבל עוד 100 שקל זה כאילו יוצא 300 שקל ויש בה הכל איך היא? עדיף את המדפסת של איג' פי המקבילה לה אם אותו תכונות אם אתם מכירים? איך המדפסת הזאת טובה שווה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w0099/w0099.asp?www.dailytech.com ניראה באתר PCSPOT http://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEuEyulZEAyrrZjtwu אז מה ? שוק חדש של ספקי VGA ?... עכשיו השאלה : בזמן שהכרטיס היה מקבל חשמל ע"י חיבור מולקס הוא היה מקבל גם 5V וגם 12V .. הספקים האלה מספקים רק 12V .. האם השינוי הוא כתוצאה ממעבר לחיבור 6 פין (כלומר כל חיבור 6PIN יתן רק 12V ויפיל את ה 5V ו 3.3V על הלוח ?) ? או שהספקים האלה הם אלו שמפילים את ה 3.3V וה 5V על הלוח ? עריכה: 10 אמפר ב 12V יספיק לכל כרטיס ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני קונה ספק שיש לו מאורר 120 רק בחלק התחתון כמו בתמונה האם זה מספיק לפיזור האויר או שצריך שנים כמו שבתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ספק 300W של FSP יספיק למפרט הבא: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Motherboard Sony Floppy 1.44MB LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice מסך LCD ובמקרה הזה אני מדבר על המארזים-Foxconn 3GTH001 300Watt PSU וFoxconn TLA570A 300Watt Black/Silver או שאם זה לא מספיק אז זה בטוח יספיק: Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU תגידו לי מהו המארז המומלץ..תודה! וכמובן מבחינה תקציבית אם אפשר את ה300W אז אני אלך על זה..רק אם חייבים אני אלך על ה40…
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות אל פסק של אדוויס E-COM 750 שלמיטב הבנתי יהיה מספק ביותר עבור AMD 2400 ATHLON + מסך 15" CRT (בקרוב LCD 17") , רציתי לשאול- אם החיבור הזה, RS 232, שאמור לדאוג לכיבוי האוטומטי-נכון??? , זה חיבור והולך ונעלם? כלומר האם בעוד שנתיים למשל- אם אני אקנה מחשב חדש- האם גם אז כנראה שיהיה לי חיבור תואם שכזה למחשב? או שבעוד שנתיים שלוש- סביר להניח שיהיו רק כניסות אחרות ללוח(למשל USB)? ת'כלס!! - האם האל פסק הזה יוכל לשרת אותי ב-נניח- 5 שנים הבאות? האם אתם ממליצים מאוד על דגם אחר בסכום זה? אדוויס רשמו באתר : " לצורך חישוב, מחברים את סך כל הצרכנים: דוגמא: מחשב פנטיום 4 , 150 וואט מסך 17", 75 וואט סורק : 20 10 וואט מדפסות : בכל דגם זה משתנה, ככלל מומלץ שלא לחב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לשתי סוגי עכברים של לוג'יטק. בהתחלה תיכננתי על הMX 510 של לוג'יטק אבל KSP לא מחזיקים אותו וזאת החנות היחידה באזור שלי שאני יכול לקנות ממנה יש להם רק את הMX 518 שעולה 240 שקל בניגוד לMX510 שעולה 200 שקל. עכשיו השאלה שלי דיי ידועה האם שווה להוסיף 40 שקל בשביל הדגם הזה למרות שזה לא סכום בשמיים אבל איזה עכבר יותר טוב ה518 או ה510 אני מתאר לעצמי שה518 כי גם הוא יותר יקר אבל מה ההבדלים ביניהם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200+ box ?512Mb 400MHz A-Data CL2.5? eVGA 6800GS 256MB PCI-E DFI NF4 Ultra Infinity תחשיבו את זה שהולך להיות שדרוג של תוספת זיכרון ואולי בעתיד גם כרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות סורק בתחום המחירים 400-700 ש"ח הדרישות שלי הם 1.סריקת מסמכים לשליחה בפקס 2.סריקת תמונות ליצירת אלבום תמונות אפשרי שיהיה גם אפשרות לסרוק נגטיב על מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, במשרד של ההורים שלי יש סורק שמחובר (USB) למחשב של אחת הפקידות ואנחנו מחפשים דרך "לשתף" את הסורק כך שהסריקה תעשה מהמחשבים של כל הפקידות מבלי להפריע לפקידה שלמחשב שלה מחובר הסורק. בכל המחשבים מותקן Windows XP. אם זה בלתי אפשרי, אני אשמח לשמוע על פתרון אחר שיכול לעלות בדעתכם עם דגש ענקי על עניין העלות: כמה שיותר זול, ככה יותר טוב. אני חשבתי על איזשהו פתרון של התחברות מרחוק אבל כזו שלא תנתק את הפקידה שעובדת על המחשב - פתרון שכנראה לא שייך לפורום הזה והוא גם דיי יקר, אם אני לא טועה. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מופיע לי האייקון של כונן הדיסקים במחשב שלי ושאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו. שאני שם את הדיסק של הווינדואוס ומפעיל מחדש הוא קורא אותו עם ההעלאה. כלומר, המחשב מזהה את הכונן דיסקים! אז למה אין אייקון? :-[ בבקשה תעזרו. ועוד שאלה..! שעולה מחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: ושאני נכנס ללוח הבקרה [סתם נכנס..] אז מופיעה לי ההודעה הבאה: =(( זה מעצבן..\: שאלה אחרונה :-X שאני מפעיל את ה'רשמקול' אני לא יכול להקליט קול בכלל! ויש לי מקרופון חדש... ולא רק קול.. אני מפעיל שיר ומקליט וזה לא מקליט! =\ מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים. . .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-