עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by debil,

אני רואה שאוהבים פה להמליץ לרוב על ה G700 או M705 של לוגיטק. איך עכברים של חברות פופלאריות אחרות כמו מיקרוסופט ורייזר ? אין להם משהו בקליברים הללו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כאשר פנדה מוזילים מחירים בקצב, איך בסימפלטק הקורסייר2700 עולה 915 ש"ח?! :o :o

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של אסוס, מחשב לא הכי חזק אבל מספיק לצרכים שלי , כך שאני מעדיף לא לקנות חדש הסוללה שלו כבר הרוסה ולא מחזיקה זמן הוא תמיד מראה לי את הסימון כאילו זה נטען, ועומד על כל 50-60-70 אחוז הווינדוס בעצמו כתב לי שקול להחליף סוללה הסוג סוללה היא ASUS A32-X401 מחיפוש מהיר ראיתי שמקורי יעלה כ 300 שקל מאייבי , לא יודע כמה בארץ מה לעשות? יש סוללה זיוף שתתאים לי גם וזה לא מסוכן? אשמח להמלצות את המחשב קניתי ב 1500 לפני 3 שנים, והוא סבבה לי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ras81,

שלום הנה מספק תמונות של המארז שלי. הבעיה היא כמו שאתם רואים היא שיש מלא חוטים ולמרות שאני מנסה לקבץ אותם ולהסתיק אותם זה לא עוזר. בסביבת הלוח אם אין כמעט אבל בשאר המארז יש הרבה (חלק גדול מהם הוא של המאווררים (שיש הרבה במארז שלי) יש מה לעשות? יש למישהו איזה שיטה שבעזרתה הוא הצליח להגיע לתוצאות יותר טובות או שאין מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Boris_yo,

לדעתי יצרני מדבקות למקלדת עושים מונופול/דופול, כי הרכה עולה 25 ש''ח לפחות. ומה אם ירדה מדבקה אחת או נשחקה? לקנות שוב הרכה חדשה? אצלי מדבקה עם אות "ש" התחילה לרדת ולזוז ואני מחפש פתרון לזה. האם אתם יכולים להמליץ על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by puNani,

היי... הבעיות עם המחשב לא נגמרות... מסתבר שהתקינו לי עליו WIN XP בעברית מלאה... אז מה ניתן לעשות? יש לי בבית את הדיסק צרוב של XP PRO באנגלית עם תמיכה לעברית... האם נית ןלהתקין ולהפוך אותו לאנגלית? זה ממש אבל ממש חשוב לי.. או שנאי חייב לפרמט? מישהו יודע להסביר לי? זה ממש חשוב...

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by manco,

האם לקנות: לוח אם Gigabyte GA-7VTX-H ולהשתמש בכרטיס רשת המובנה או לוח אם אחר (יש הצעות?)+כרטיס רשת רגיל ??? ואותו דבר לגבי כרטיס הקול... תודה!

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eli_a2006,

תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by prince amir,

בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by yuval1101,

היי, יש לי אפשרות לקנות משהוא למחשב ב-250 ש"ח. אני יודע שזה סכופ פעוט אבל כי זה סתם בשביל לבזבז ולא שאני צריך משהוא מיוחד. בקיצור, אני שואל אתכם, מה כדאי לקנות למשב בסכום של עד 250 ש"ח? זה יכול להיות כמה דברים שסכומם הכולל מגיע ל-250, או פחות. ורק אם זה רעיון ממש טוב אז זה גם יכול להיות לא משהוא למחשב. בקיצור, על מה כדאי לבזבז את ה-250 ש"ח ( דברים כמו מאוורר למעבד או עכבר )?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by -swap-,

איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD AthlonXP (בין הטובים) לא משנה כרגע איזה מהירות... עם RAID כמובן

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. Started by giliboy,

אז ככה יש לי ככה 700 שקל....מה כדי לקנות???(אפשר גם עד 1000) יש לי צורב יש לי דיוי די יש לי פנטים 4 יש 256 RDRAM יש לי מארז אנרמקס יש לי כרטיס קול טוב..... מה אני יכול לקנות????

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by sariti,

מה אתם ממליצים לרכוש למזק אוויר שכזה? כבר היו לי כמה פעמים ברקים והחשמל נכבה לכמה שניות אם אפשר להסתפק במגן ברקים או עדיף להשקיע באל פסק? ???

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by DAN,

מה מהירות הגישה של ה RDRAM למעבדי פנטיום 4 של אינטל רוחב פס 400 MHZ? בהשואה ל DDR ו SDRAM אנני משווה את רוחב הפס רק את מהירות הגישה ? דן

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by sdfyuio,

שלום חברים אני צריך סורק יעיל ונוח ומדוייק לסריקה באיכות טובה (לא צריך את הטופ). מה עדיף לקנות, משולב עם מדפסת או סורק לבד? אמרו לי באיזה חנות שבסורק המשולב כשנגמר הדיו לא ניתן גם לסרוק. זה נכון? כי המדפסת מבחינתי היא רק בונוס כרגע. מישהו יודע איך הסורק המשולב הזה hp 1510 (הפלוס שלו הוא הקומפקטיות שחשובה לי). הנה קישור אליו : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11784 תודה לכל מי שינסה לעזור.

17. Started by ameer_a7,

שמעתי ש 20 DB ז"א שממש שקט אבל לא בטוח מזה כי חיפשתי באתרים ולא כתוב... מישהו יכול לעזור לי? שיתן אתר

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  18. http://www.amazon.com/dp/B00DR9V1T0/ref=pe_385040_127541860_TE_dp_1 והאם אפשר לעשות איתה זום כמו בטאצ' פאד של מחשב נייד? כי לי זה לא עושה כלום במקלדת תודה

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by card,

שלום כבר כמה פעמים אני נתקל במוצר הבא באיביי: http://www.ebay.com/itm/I-Rocks-Slim-Isolation-Pantograph-Keyboard-IRK01W-White-/121085301150 הם דואגים להדגיש שם כמה וכמה פעמים, שזה: "100% Real Pentagraph Isolation Keyboard" מה זה Pentagraph Isolation? ולמה זה טוב? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by cold-fire,

כבל חשמל מתאם מ-20 פין ל-24 פין עבור לוחות LGA775 / AMD939 הקישור לאתר http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2285

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by aldema,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by aldema,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by DaniDin,

ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

טוב, חוץ ממפצל לעוד שישה חיבורי USB יש עוד משהו? משפר את האיכות של המסך?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by lipa,

אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים