ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי הגה של לגוטיק והוא נקרא DEXXA בצבע אדום עים תדבשות,גיר. לא השתמשתי בו בכלל ואכשיו בא לי לשחק בו, ורציתי לדעת עים בגלל שהוא לא עבד כל כך הרבה זמן זה פגע בביצועיו??. תודה.!!(חשוב ההגה לא עבד כשנה)
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2225&PHPSESSID=8cd4fb56ec2ee03994f83364e9466a81
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות סורק בתחום המחירים 400-700 ש"ח הדרישות שלי הם 1.סריקת מסמכים לשליחה בפקס 2.סריקת תמונות ליצירת אלבום תמונות אפשרי שיהיה גם אפשרות לסרוק נגטיב על מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה mx anywhere שלי התקלקל - אחד הלחצנים שלו קיבל תחושה מוזרה, לפעמים נלחץ, לפעמים לא. הלכתי ל ksp לממש אחריות, היום דיברתי עם המרכז שלהם ואמרו לי שאישרו לי לקבל עכבר חדש. רק שבינתיים העכבר הנ"ל כבר לא קיים במלאי של KSP. הבחור מהמרכז שלהם אמר שכנראה תהיה אפשרות לקבל עכבר אחר במקומו, שווה ערך, משהו כזה. אמרו לי שבתחילת שבוע הבא ייצרו איתי קשר מהחנות כדי למצוא פיתרון לעניין. השאלה שלי אליכם: מה הפתרונות במקרה כזה? חשוב לי לציין שמאוד אהבתי את ה anywhere, בגלל שהוא מתאים ל fingertip, אלחוטי ונייד ומשמש אותי ללפטופ. האם יש תחליף ראוי שווה ערך שנמכר ב KSP? האם אני יכול לקבל החזר כספי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפו אני יכול ליקנות מארזים (טובים) אם חלונות בצד וכל זה . עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי PS2 נקבה לUSB זכר יש לי מקלדת בחיבור PS2 שאני רוצה לחבר למחשב בUSB כי יש לי מחשב נייד ואין לי חיבור PS2 במחשב אני מחבר את המקלדת (מיקרוסופט מולטימדיה לא זוכר דגם מדויק המקלדת לא פה ליידי) בכל מיקרה כשאני מחבר את המתאם עם המקלדת המחשב הוא רושם לי התקן לא מזוהה לא קיבלתי דיסק עם המתאם הזה (זה מתאם פשוט שעלה לי 9 שקל ) אני אשמח לרעיון אני יודע שלא סיפקתי דגם ספציפי של המקלדת גם ככה הדריבר של המקלדת לא עוזר לי כי זאת מקלדת PS2 ואני צריך להתחבר בUSB תודה רבה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת משולבת עד 600 ש"ח. אין דרישות מיוחדות. רצוי שתיהיה אלחוטית. היו לי כמה דגמים בראש אבל רציתי לראות אם יהיו לכם כאן המלצות אחרות. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא יותר טוב מהסמוראי?? : http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6058 (והספק טוב?) (סמוראי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535) או שיש לכם מארז אחר יותר טוב משניהים במחיר של 300 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי חבר'ה טוב החלטנו בבית שהגיעה זמנה של ה HP 840C והגיע הזמן להחליפה. אינני מומחה גדול בתחום ולכן אני צריך את עזרתכם בקביעה מה כדאי - עם דגש על מדפסות שבKSP כי יש לי שם זיכוי של 200 ומשהו שקלים. השימוש העיקרי הוא להדפסת מסמכים לכן אני חושב שלייזר שחור לבן תהיה הפתרון הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שמעתי שבעקבות חיסול היצור של העכבר MX500 הגיעו לארץ חבילות OEM זולות. מצאתי בזאפ את חנות פנדה שמכרה אותו ב-129ש"ח אבל אזל להם המלאי וברור שלא יגיע חדש. מישהו יודע על חנות אחרת בא אפשר למצוא אותו עדיין בזול? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום נגיד וקניתי מאורר למארז, איפה אני שם אותו? סתם ככה בתוך המארז יהיה בסדר או שצריך להרכיב אותו לאנשהו?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את החסימה הזאת של המקלדת (צפצוף כזה) שברגע שלוחצים על כמה מקשים הוא מפעיל רק אחד מהם ... ? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי מדפסת ברדר J4410DWואני מנסה להתקין התוכנה שלה שקבלתי בדיסק במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסיתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והוא לא פועל מערכת הפעלה WIN7UL אודה לסיוע
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו יודע מה שם החברה הסינית הזו שמוכרת מחשבים בכל העולם במחירים הזולים ב-40% מכל חברה אחרת,אשר מגיעה לישראל ומחירי ההשקה שלה יהיו מחשבים הזולים ב-50% מכל מקום אחר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצות למצלמת אינטרנט איכותית. תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אבטחה שאני רוצה לחבר למחשב, יש לי מתאם BNC ל RCA שמתחבר לכבל של המצלמה, עכשיו איך אני מחבר את המצלמה למחשב? חשבתי או לחבר כרטיס טלויזיה (מעדיף שלא) או לחבר לכרטיס מסך מתאם מיוחד שאפשר לחבר אליו RCA. אם לדוגמא אני יצליח לחבר לפי האופציה השנייה איך אני אמור להגדיר את המצלמה על המסך? ד"א יש לי שתי מצלמות שאני צריך לחבר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש הכל טוב ויפה מחשב מצויין חיברתי את המקלדת והעכבר אלחוטי מהמחשב שהיה לפניו ויש לו בעיות זיהוי כשאני מפעיל את המחשב העכבר לא עובד ולא המקלדת ואז בוינודס XP PRO הוא רושם למטה שהוא לא מזהה את ה USB של החומרה הזאת ומהבהב התקן אבל אז כשאני מוציא מנתק את השקע USB של המשדר ומחבר אותו שוב פתאום הם עובדים ואז אם אני עושה ריסאט למחשב הם עדיין עובדים אבל רק כשאני מכבה את המחשב אז שוב התקלה בזיהוי חוזרת מה עלי לעשות? דרייבירים ניסתי להתקין ולא הועיל במחשב הקודם לא היתה לי את הבעיה הזאת!!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב נייד Dell XPS 15, עכשיו המעבר אליו יצר כמה בעיות עם הסאונד, ולאחר חיפוש גיליתי שהכרטיס קול שלו של Realtek בעייתי (היה הד למשל.. בין היתר). עכשיו לפני מספר ימים קניתי אוזניות HyperX Cloud ll (גם כי האוזניות הקודמות התחילו להתפרק) , בתקווה שהכרטיס קול החיצוני (נראה לי) יפתור את הבעיה. עכשיו הסאונד הוא מאוד טוב, אך למשל כשאני משחק באיזשהו משחק (כל אחד, בין אם זה pubg לcs) אז אני לא מצליח להבחין מאיפה יש צעדים, יריות וכו'. כלומר אם לדוגמא יש ירי מימין, אני שומע את זה ב2 האוזניות אותו דבר. עשיתי ניסיון והלכתי לסרטוני יוטיוב שאמור להיות סאונד מימין ומשמאל ובשניהם אני שומע אותו דבר, את שני הצדדים. אציין שבמחשב הנייח, עם כמה שהוא ישן, הא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-