עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל. ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור! לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס... אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם: 1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק. 2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...) לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח …

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?

3. Started by The-Magician,

שלום.. אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה ולחבר אותם ל-dvr ומשם למחשב אני צריך לקנות כרטיס DVR או ש-TV יכול לעשות את העבודה?, או שאין בכלל קשר בינהם?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  4. יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by DXT,

המתמודדים: 1. Chenbro Gaming Bomb aka Xpider יתרונות: - חסר ברגים לחלוטין - לא כבד מדי (8 קילו) - נראה מגניב 8) חסרונות: - בא עם מאוורר יחיד - צריך לקנות/לצבוע כוננים שחורים 2. Chieftec AH-01SL יתרונות: - עשוי מאלומיניוים (לכן קל מאד) - אין דלת לכוננים חסרונות: - אין דלת לכוננים :-P - אין כניסות USB מקדימה 3. Chieftec Dragon DX-01SLDU יתרונות: - מראה סולידי ויציב - דלת לכוננים (מסתיר כוננים לבנים..) חסרונות: - כבד (17 קילו!) - בא ללא שום מאווררים חוץ מאחד בדלת 4. Raidmax Scorpio 668 יתרונות: יש בו בעצם הכל.. מאוררים עם צבעים, חלון, לדים, דלת לכוננים... והוא עשוי מאלומיניום (מבוסס על הצ'יפטק) חסרונות: לא אוהב את המראה. החנות היחידה שמוכר…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  6. שלום לכולם, אחרי שנואשתי מהאיכות של הזרקת דיו ומהדרעק של למלא דיו לבד או לחפש מבצעים כי אחרת ההדפסה יוצאת ממש ביוקר, החלטתי לנסות לייזר. רוב ההדפסות שלי גם ככה טקסטואליות (סטודנט) אז נראה לי מתאים. יש עכשיו מבצע באופיס דיפו של hp1018 ב 450 ש"ח + אתה מקבל קרטון נייר שאני מניח שזה 5 חבילות, וזה גם משהו ששווה לי בערך 75 שקל, ככה שבתאכלס המדפסת תעלה פחות מ 400. השאלה אם מישהו מכיר את המדפסת הזאת ויכול לספר עליה. התגובות באתרי הקניות השונים לא יותר מדי אינפורמטיביות לצרכים שלי. מדאיג אותי במיוחד גם העובדה שיש לה רק 2 מגה זיכרון, ומה זה אומר בדיוק לגבי ההדפסה שלי. נניח שאני רוצה להדפיס PDF יותר גדול מ 2 מגה, מה קורה אז? עד כמה זה יהיה איטי ? לפני שנה בערך היה בנענע מדריך קנייה …

7. Started by X-_PLOSIVE,

מהם הגירסה הכי חדשה וטובה של ה 4in1 יש לי לוח אם asus a7v 133

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. אני מבקש המלצה על הגה למחשב בתקציב עד 1,000 ש"ח. רציתי לרכוש את Logitech MOMO Racing אבל בכמה חנויות אמרו שאין להם במלאי (חנות אחת אמרה שיש מחסור אצל הספק).

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. יש את לוגיטק הזה: http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2008 ואת הHAMA: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ON21FFA6DE&af=2051#reviews מה אתם אומרים? מישהו מכיר? בקשר לHAMA, החברה נחשבת רצינית בתחום? כי אני אישית לא שמעתי אבל גם לא ממש מומחה. יש אולי המלצות לעכברים אלחוטיים אחרים עם תחנות עגינה בטווח מחירים כמה שיותר נמוך? תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by RedHat_Lover,

אני רואה הרבה אנשים פה בפורום שואלים על רמקולים, אז פה יש את מה שאתם צרכים. השוואת מערכות רמקולים של 4.1 ו-5.1 וכן גם ה-XPS510 שם!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  11. המטרה היא לבנות מכשיר משולב, בגודל של וידאו בערך, שיכיל כונן DVD (ויידע לנגן DIVX וכדומה), וכונן קשיח להקלטה דיגיטלית של תוכניות טלוויזיה. המכשיר צריך להיות שקט (כמה שפחות מאווררים ו/או ספקים רועשים), זול, ומבוסס לינוקס. כל דבר מעבר לזה הוא לא הכרחי. (מראה חיצוני, כוח חישוב, יכולות נוספות) אשמח לעיצה ממי שמכיר את הנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by -Blaze-,

אני רוצה היום לקנות ספק, וללוג'יק יש רק את האנרמקס 420W, הוא יחזיק את המערכת שלי? וזה לא ליברטי, פשוט אמרנקס 420W רגיל, הטכנאי שמה אומר שליברטי זה כמו רגיל רק מודולרי, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by aabbcc,

נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו.... טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף. אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך. שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים... חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט. מחכה להצעות, תודה

14. CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by -LosNir-,

היי, יש לי כרגע את ה G5 והוא מאוד נוח לי ואני אוהב אותו, אני בזמן הקרוב עובר למחשב נייד ומחפש עכבר אל-חוטי: - שיהיה מעט גדול יותר מה G5, מומלץ אך לא חובה. (אך חובה שלפחות יהיה בגודל שלו). - שיהיה לו דונגל קטן, אני לא מעוניין להסתובב עם המחשב כשיש לו בליטה מסוכנת מהצד. (עריכה: יתרון, אך שוב לא חובה). - שתיהיה כמות נכבדה של כפתורים (לפחות אחד). - שלא ייטחן סוללות. אשמח להמלצות תודה.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by rooten,

יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by DJO,

מעניין אותי לדעת, כל הפרסומות שאני רואה הם רק עם אינטל, AMD מייצרים גם מעבדים למחשבים נישאים?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by PT,

כל פעם שהרכיבו לי מחשב המליצו לי על המארז הזה: Compucase Midi Tower CI 6A19 300 ש"ח http://tinyurl.com/hf5u עשיתי טיפה חיפוש ומצאתי את המארז הזה בפחות: Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt 273 ש"ח ללא מנורת נאון, 307 ש"ח עם http://tinyurl.com/hf5s אז למה בעצם לא ממליצים על השני הוא הרי יותר יפה ובא עם חלון שקוף וספק יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by The Ball,

אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  20. אבל חובה שיהיה לו מטען ! עכבר אלחוטי כמובן !

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by PhOBi,

שלום לכולם... אבא שלי בתאינלד ואני מתעניין ברכישת מדפסת לייזר צבעונית הכוללת פקס בתוכה... על איזה חברה אמינה ואיכותית אתם ממליצים? מבחינת תקציב הייתי שמח לקבל כמה אפשרויות.... סופ"ש נעים לכולם

22. שלום, אני מחפש המלצה לסט אלחוטי של מקלדת+עכבר איכותיים עבור חיבור למחשב נייד שיחובר לטלויזיה 42' בחדר ישיבות עבור מצגות נדרכות וכדמ'. שימוש לעתים רחוקות. תקציב: עד 500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by d0s,

אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  24. שי לי שיאומי MI 10 ללא חיבור 3.5 מ"מ אלא usb-c בלבד. אני פחות מתלהב מבלותוס כי מנסיוני זה לא עובד מדהים. למרות שאני יכול למתוח את התקציב אני לא מתלהב להשקיע 500 ש"ח וכו'. אלא אם ממש אין ברירה. הדרישות שלי הן בעיקר אזניות יציבות מבחינת חיבור (חיבור חוטי או דונגל בהחלט בא בחשבון אבל מחיפוש ראשוני לא מצאתי אזניות עם מקרופון). אני לא זקוק מהן לסאונד אודיופילי. כמובן מקרופון כי אני עושה סשנים עם חברים. מאוד אעריך את עצתכם.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by Eladious,

חבר טס לחו"ל עוד מעט , רוצה את הציוד גיימינג הכי טוב שאתם יכולים להציע . אני אגיד לכם על מה אני חשבתי : עכבר - Razor Copperhead או Logitech G5 מה שהוא יבחר משניהם פאד - SteelPad 5L אוזניות - Zalman ZM-RS6F או SteelPad 5H מה שהוא יבחר משניהם מקלדת - ZBord או Logitech G15 מה שהוא יבחר משניהם מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים