עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by -LosNir-,

היי, יש לי כרגע את ה G5 והוא מאוד נוח לי ואני אוהב אותו, אני בזמן הקרוב עובר למחשב נייד ומחפש עכבר אל-חוטי: - שיהיה מעט גדול יותר מה G5, מומלץ אך לא חובה. (אך חובה שלפחות יהיה בגודל שלו). - שיהיה לו דונגל קטן, אני לא מעוניין להסתובב עם המחשב כשיש לו בליטה מסוכנת מהצד. (עריכה: יתרון, אך שוב לא חובה). - שתיהיה כמות נכבדה של כפתורים (לפחות אחד). - שלא ייטחן סוללות. אשמח להמלצות תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by tomaspolo,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס מוצפנת שכאשר עושים PAIR בפעם הראשונה המקלדת מבקשת סיסמא. ולאחר מכן מתחברת באופן אוטומטי למחשב. לא משנה מה מחירה של המקלדת , העיקר שהתכונה הזו תהיה לה. תכונה נוספת, שיהיה לה מקשי F1-F12 תודה רבה לכולם .

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by naoriko,

כל הזמן שאני מכבה ומדליק את המדפסת אז היא מוציאה דף בדיקה וזה גומר לי סתם את הדיו איך אני מבטל את זה????

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by RONG23,

שלום מתלבט בין g510 ל g110 מה ההבדל בגדול? חוץ ממקשי מקרו נוספים ומסך קטן? אשמח להמלצות ממי שהתנסה בהן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by yoav9,

שווה להוריד? יש גירסה שהיא לא בטא? מה זה בכלל? מי אמר שאי אפשר לעשות overclocking לטלוויזיה? מה?

6. בזמן האחרון כף היד מתחילה להרדם לי ואני חושד שזה בגלל העכבר (כרגע אופטי של מיקרוסופט, בלי פד). החלטתי לקנות G5 בשעה טובה ופד נוח עם כרית סיליקון או משהו לתמיכה בשורש כף היד. אני עובד עם המחשב המון (כמעט כל היום, לומד, משחק, אינטרנט וכ"ו). אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על פד טוב, לא יקר מדי, לשימושים כלליים + מעט משחקים והעיקר שיהיה נוח ויוריד לי את הלחץ משורש כף היד. תקציב עד 100 ש"ח בערך אלא אם כן יש המלצה קבועה בקצת יותר. תודה עריכה: אולי אני טועה ומספיק לי פד פשוט והעכבר עצמו הוא הבעיה שתפתר ע"י ה G5. בכל מקרה אשמח לעצות.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by rronon,

החנות שממנה רכשתי את המחשב שלי מספקת לי ספק של אנטקW 480 איני יודע איזה דגם לבחור מהרשימה המצורפת ומה ההבדל בינהם האם צריך ספק גדול יותר לפי המפרט המצורף כמובן שזה בתוספת תשלום. אין לי אפשרות לבחור בחברה אחרת אלא רק ANTEC. ANTEC PSU 480W NEOPOWER A.PFC, PCI-E, 24-pin, SATA, Antec TruePower II 480Watt Antec NEOPOWER 480W +120mm(silent)+SATA+24pin+pc ANTEC PSU 480W TRUE BLUE PSU480B PSU480B ANTEC Power Supplies TP-II 480 Blue 480 Watt ATX12V v2.0 PSU להלן מיפרט המחשב שרכשתי. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G COOLER : זלמן 9500 כרטיס Geforce PX7900…

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by Sargon,

קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by erezb84,

שלום, כבר שנתיים שיש לי מדפסת לייזר של HP מדגם P1005. המדפסת מאוד פשוטה ועם זאת עושה את העבודה נפלא. עד כה בלי שום תקלות, רק החלפת טונר מידי פעם. העניין הוא, שאין לה אופציה להדפיס דו"צ, אז אני מחפש מדפסת קטנה ואמינה, בסגנון הזה (בלי סורק וכו'), עם אופציה להדפיס דו"צ. תודה!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  10. אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by whitiger19,

קניתי לפני שנתיים בערך את המדפסת הנ"ל.. האם אני יכול להפוך אותה גם לפקס עם תוכנה מיוחדת? :s05:

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by X-_PLOSIVE,

מהם הגירסה הכי חדשה וטובה של ה 4in1 יש לי לוח אם asus a7v 133

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. זה משהו ששווה להביא מחו"ל? אחי טס החודש. מחפש המלצה למשהו מוצלח עם דיו זול (או תמיכה בדיו חליפי). לדוגמא יש ב-newegg את הקאנון MP830 ב-200 דולר, ובארץ היא עולה 1950+ ש"ח, http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16828102008 מה שכן, הרבה משתמשים מתלוננים פה על הדיו, שאפשר לעבוד רק עם מקורי, וזה 5 מכסניות והיא כנראה ממש שותה דיו. ואם אחת המכסניות מתרוקנת כל המדפסת לא מגיבה.. אי אפשר לקבל פקסים אפילו אם נגמר CYAN נגיד. מצד שני משבחים אותה בכל אספקט אחר.. השאלה כמה דיו חלופי באמת שווה עניין ולא "דופק" ת'מדפסת, ואם יש מדפסת שבאמת משתלם להדפיס איתה מסמכים.. מצד שני יש את ה-HP Officejet 6310 שנראה שבזאפ דיי אוהבים אותה, ועולה שם 160 דולר. http://www.newegg.com/P…

15. Started by idanarieli,

שלום אני מחפש עכבר למחשב עם כמה מאפיינים: 1. הכי הכי חשוב זה הנוחות (אחיזה palm) 2. כפתורי קדימה ואחורה אני לא משחק הרבה, בעיקר באינטרנט ואני הרבה זמן עם העכבר אז חשוב לי שיהייה נוח. אני מוכן להשקיע בערך 400 שח (גם אם יש הצעה יקרה יותר תציעו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by LRa,

על איזה מהשנים אתם ממליצים ? עד עכשיו השתמשתי ב Logitech dual optical שהוא בסדר אבל אחרי עבודה ממושכת הוא מכאיב לי בשורש כף היד. תודה

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  17. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

http://www.antec-inc.com/easyusb.html

19. Started by gman_il,

יש לי אוזניות של TB כבר שנה אבל הם נשברו די מהר ובאופן כללי היו מסורבלות ואני לא בטוח ששוות את הסכום הגבוה. רציתי לשמוע חוו"ד של מישהו שרכש והשתמש , האם שווה להשקיע בזוג נוסף? תודה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

יש לי עכבר של מיקרוספט (הדגם עם החמישה לחצנים), כעקרון הוא בנוי לUSB אבל קיבלתי איתו ממיר לPS כאשר אני עובד על USB אני רואה שכאשר המחשב חושב הוא קופץ ומקרטע וכאשר הוא על PS הוא חלק. שאלתי היא: תאורתית מה יותר טוב? מי מבניהים נותן FPS יותר טוב אם יש הבדל בכלל? והמלצות על איזה חיבור לבחור תודה רבה, יאיר.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  21. מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם

22. Started by Vafeld,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תקציב: 500ש"ח ללא חריגה שימושים שלי: 80%גיימינג, 10%מוזיקה, 10%סרטים(אימה בעיקר). הערות: כבר באור 2מטר לפחות, מקרופון טוב, אוזניות 5.1/7.1 אמיתי , שיהיה אפשר לקנות את האוזניות בארץ. לוח האם שלי זה Intel DH67BL אפשר המלצות לאוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by Chymes,

אני מחפש מארז Micro ATX איכותי למחשב שאקח לצבא. מומלץ מארז עם ספק כוח איכותי. תקציב: 400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  25. מחפש המלצה למקלדת + עכבר אלחוטיים . לעבודה בגרפיקה ומולטימדיה ( עובד על שני מסכים) אשמח להמלצות. ושאלה קטנה. האם יש ערכות כאלה שהמקלדת והעכבר נטענים ולא על סוללות?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.