ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
Chic TKM063 כולל מחשבון מובנה http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1090 מקלדת Genius LuxeMate Scroll Keyboard Slim USB/PS2 ENG/HEB http://www.gcomputer.co.il/pl_product~LUXSLIMH~158~0.htm איזו עדיפה ? אני מחפש מקלדת שחורה רצוי דקה עם מקום לידיים וחוטית .
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני צריך מידע על כרטיס טלויזיה שאתם ממליצים כוללל רדיו בתודה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בינתיים מצאתי רק switch בין שני מסכים, אבל אני רוצה גם לחסוך במקום של המקלדת והעכבר. מישהו שמע על משהו כזה? תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003953764&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC בסלון עם וינדאוז 7. כאשר אני משתמש בעכבר האלחוטי סמן העכבר שלי "מתגלצ' " בזמן גרירת העכבר, דבר שמאוד מקשה על העבודה עם העכבר. במטרה למנוע את התופעה עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור עכבר אחר ניתוק כל מכשיר אלקטרוני \ ובסביבה (ראוטר, רמקולים וכו) החלפת משטח העכבר אין לי מושג מה לעשות כדי למנוע את התופעה הכל כך מרגיזה הזו שהופכת את השימוש בעכבר למאוד קשה משום שהסמן פשוט גולש מעט מעבר למקום בו בחרתי לעצור. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת, עדיף משולבת עם סורק, בערך ב400 שקל. ישנן הצעות כלשהן?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סורק המסוגל לסרוק עשרות מסמכים בשעה במשך שעות רבות באופן רציף מידי יום... האם תוכלו להמליץ לי על סורק טוב וחזק? לא קיימת הגבלה כספית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולב עם פקס סכום: סביבות ה800 ש"ח חשוב לי שתיהיה איכות סבירה של הדפסה, איכות סריקה שתיהיה קצת מעל הממוצע, מהירות הדפסת דפים לא כל כך משנה לי ומדפסת שיש לה עבר נקי מתקלות זה הכי חשוב לי שמעתי בעבר שיש מדפסות שצריך להחליף להם את התוף כל כמות דפים מסויימת, האם זה עוד קיים ואם כן אם יש מדפסות שאין צורך להחליף להם את התוף זה יהיה הרבה יותר טוב תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת שלי שראיתי באינטרנט שיש עוד אנשים עם הבעיה הזו..אבל אין לי מושג איך לפתור אותה המדפסת שלי לא מבטלת לי את המסמכים לא משנה מה אעשה..אני לוחץ על "בטל את כל המסמכים"- השתמש במצב מקוון, והכל..וכלום (אני מבטל את explorer.exe) ומפעיל אותו מחדש וזה לא עוזר..פשוט כלום ביטלתי את ה spooler בתוך "שירותים" ואז אני גם לא יכול לראות את המדפסות שלי בכלל בתיקיית "המדפסות שלי זה כותב לי "לא ניתן להתחבר" בשורה הכחולה למעלה של התיקייה../: אני עושה הפעל מחדש והמצב נשאר כרגיל..ההדפסות לא עפו מהתור להדפסה.. למישהו יש פיתרון יותר יצירתי חוץ מלהוציא את זה מהשקע בחשמל?..חח
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע את ה G5 והוא מאוד נוח לי ואני אוהב אותו, אני בזמן הקרוב עובר למחשב נייד ומחפש עכבר אל-חוטי: - שיהיה מעט גדול יותר מה G5, מומלץ אך לא חובה. (אך חובה שלפחות יהיה בגודל שלו). - שיהיה לו דונגל קטן, אני לא מעוניין להסתובב עם המחשב כשיש לו בליטה מסוכנת מהצד. (עריכה: יתרון, אך שוב לא חובה). - שתיהיה כמות נכבדה של כפתורים (לפחות אחד). - שלא ייטחן סוללות. אשמח להמלצות תודה.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת lexmark X2550, וקניתי לה היום דיו שחור חדש. אני רוצה להדפיס מסמך מהמחשב, אבל משום מה דרייבר המדפסת מתעקש שאני קודם אדפיס דף נסיון שיבזבז לי דיו בצורה רצינית, ואז אסרוק אותו. איך לעזאזל אני נפתר מהדבר הזה? פעם ראשונה לא שמתי לב וזה הדפיס, ומרוב עצבים על כמות הדיו הענקית שבוזבזה כמעט שברתי את המדפסת, רק שפעם לא הספיקה וההדפסה של דף נסיון ממשיכה להופיע לי בכל פעם שאני רוצה להדפיס משהו (בלי לקבל אישור אגב, אוטומטית). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש, לא אלחוטי. תקציב 150 שקל נראים לי מספיקים לעכבר,הרי יותר זה מיותר. (להוציא 300 שקל על MX נראה מיותר לחלוטין!) שימושים- אני לא משחק משחקים בכלל! , גרפיקה, עריכת וידאו וגלישה. החוט אינו מפריע לי ולא הפריע לי מעולם,ככה שאלחוטי שללתי. רוצה עכבר עם כפתורים נוספים, עם אפשרות לתכנות, ושיהיו נוחים. העבודה על המחשב היא המון שעות אז חשוב שלא יכאיב. חשבתי על זה בגרסה עם החוט (קיים)- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse מה דעתכם עליו? למישהו יש אותו עם החוט? משהו אחר בתקציב דומה? (אין בעיה לחרוג אבל לא להגזים...) תודה, והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני וחברים חזרנו עכשיו מקוס, והקלטנו קלטת במצלמת וידאו רגילה של סוני... רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך להקליט מהמצלמת וידאו למחשב ?! או שיש אפשרות להקליט ממצלמת וידאו למצלמה דיגיטלית ואז למחשב....?!
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כל פעם שהרכיבו לי מחשב המליצו לי על המארז הזה: Compucase Midi Tower CI 6A19 300 ש"ח http://tinyurl.com/hf5u עשיתי טיפה חיפוש ומצאתי את המארז הזה בפחות: Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt 273 ש"ח ללא מנורת נאון, 307 ש"ח עם http://tinyurl.com/hf5s אז למה בעצם לא ממליצים על השני הוא הרי יותר יפה ובא עם חלון שקוף וספק יותר חזק?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו מכיר? יכול להמליץ? להזהיר? http://www.hama.de/portal/bySearch*53818/action*2563/searchMode*1/articleId*28462660 תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מודם פקס Pci יעבוד דרך קן טלפון של הוט ? תודה מראש. כמו כן האם זה מומלץ ? אומנם עולה רק 60 ש"ח אבל הבנתי שזה יכול להיות כאב ראש גדול. התקלות ההגדרות. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הרשותי עכבר של גינויס דגם 520 הכפתור גלילה שלו עושה רעשים כמו שהוא צריך שימון הוא משהו כזה ... אם משהו נתקל בדבר כזה ? ואם זה אילה להפעיל את האחריות ?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת אלחוטית (2-3 מטרים יספיקו לדעתי) שתהיה שטוחה, אם אפשר בדומה למקדלת של לפטופ. ואם אפשר.. לקנות רק את המקלדת, בלי עסקת חבילה שכוללת עכבר. עושה רושם לאחרונה שניתן לקנות אותם רק יחד (?) אם בכל זאת חייבים לקחת גם עכבר, אז שיהיה עכבר פשוט.. לא עם 50 כפתורים ובגודל של חולדה.. עכבר רגיל עם גלגלת וכפתור צידי שמדפדף קדימה ואחרונה בדפדפן. התקציב למקלדת הוא כ250 ש"ח, אם חייבים עכבר אז עד 400. השימוש הוא שימוש כולל, מוסיקה, סרטים, משחקים, אבל בעיקר עבודה שוטפת בדפדפן. נראה לי שכיסיתי הכל.. תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
ואיך מטעינים בכלל? מקלדת ברמה של 200 250 שקל
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-