עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. Started by מישה,

היכן אני יכול למצוא דבר כזה, ומחירים

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by LRa,

על איזה מהשנים אתם ממליצים ? עד עכשיו השתמשתי ב Logitech dual optical שהוא בסדר אבל אחרי עבודה ממושכת הוא מכאיב לי בשורש כף היד. תודה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Chymes,

אני מחפש מארז Micro ATX איכותי למחשב שאקח לצבא. מומלץ מארז עם ספק כוח איכותי. תקציב: 400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  5. יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by shibby15,

שלומות לכולם, יש ברשותי כיום עכבר אופטי יחסית פשוט מבית גניוס"net scroll+ eye" והוא פשוט אחרי כמעט שנתיים מתחיל לגסוס לי, לחיצות לא נלחצות ודברים כאלה. עכשיו הדבר הראשון שעלה לי לראש זה כמובן הMX500 אבל המחיר של 300 ש"ח קצת מוציא ממנו את החשק. עכשיו יש איזה משהו שנמצא חצי רמה מתחת וזול יחסית? אני אוהב את הכפתורים הנוספים אבל לא צריך 9 מהם... המלצות??

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  8. למה יש מארזים שעולים 1500 שקל ? ממה הם עשויים? זהב? בשביל מה צריך יותר ממארז וספק שעולים 300 שקל (חוץ מיופי והתלהבות)?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by ozshurki,

1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 350-450 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הרמקולים):500 2. מה השימושים של הרמקולים: שירים,סרטים. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Motherboard Name Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 4. בקשות מיוחדות - לא מבין בכל הכבלים אבל אני לא רוצה שהם יהיו יותר מידי ארוכים ועוד בקשה היא שאני שם ווליום גבוה אז לדוגמא הזמר ששר לא ישמע צרוד כזה, שיהיה לרמקול שלט כלומר שאפשר לשלוט על הווליום באמצעות שלט ושהבאס יהיה מאוד חזק. תודה.

10. Started by gman_il,

יש לי אוזניות של TB כבר שנה אבל הם נשברו די מהר ובאופן כללי היו מסורבלות ואני לא בטוח ששוות את הסכום הגבוה. רציתי לשמוע חוו"ד של מישהו שרכש והשתמש , האם שווה להשקיע בזוג נוסף? תודה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. מחפש המלצה למקלדת + עכבר אלחוטיים . לעבודה בגרפיקה ומולטימדיה ( עובד על שני מסכים) אשמח להמלצות. ושאלה קטנה. האם יש ערכות כאלה שהמקלדת והעכבר נטענים ולא על סוללות?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם, נושא שלא נתקלתי בו מעולם - שטח מת של הגלגלת. יש לי מקום במסך, שכאשר הסמן נמצא בו, אי אפשר לגלגל למעלה ולמטה, אומנם הלחיצה על הגלגלת (MOUSE 3) כן עובדת. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. ברצוני לדעת האם יש דרך לנטרל את תכונת הניקוי המתוזמן של ראש ההדפסה במדפסות HP Photosmart C7283 (המדפסת של אמא שלי) ו-Canon Pixma 5300 (המדפסת שלי) על מנת לחסוך בדיו. אשמח לקבל תשובה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by משתמש,

אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by 23avri,

במפרט של המדפסת כתוב שאפשר להדפיס דרך bluetooth עם מתאם BT450 של HP . האם כל מתאם יתאים או שצריך דוקא של חברת HP

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  17. Started by ychig,

לפי חיפוש מצאתי שאלו על זה בפורום אבל אף אחד לא ענה.. אך אפשר לכבות א תהשלט חוץ מהוצאת הסוללות והחזרתם ? תודה ________ קראו בבקשה את התגובה האחרונה..

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by garfilld,

ערב טוב יש לי אכבר אלחוטי של לוגיטק והוא עושה לי קצת בעיות אז חשבתי להחליף אותו באחד העכברים האלה או Razer Lachesis לאו logitech G5 עכשיו אני יודע שהrazer יותר יקר אבל לא כזה משנה לי המחיר אז רציתי לקבל מיכם דעה נוספת תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by rofben,

קניתי את העכבר ובאתי הביתה וניסיתי לחבר אותו למחשב והוא לא נקלט לי מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  20. אני מבקש המלצה על הגה למחשב בתקציב עד 1,000 ש"ח. רציתי לרכוש את Logitech MOMO Racing אבל בכמה חנויות אמרו שאין להם במלאי (חנות אחת אמרה שיש מחסור אצל הספק).

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Or94,

במחשב מדיה סנטר יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק מדגם logitech dinovo media desktop laser bluetooth והוא עובד מצויין אבל הבעיה היא שבזמן האחרון הגלגלת של העכבר שמגיע עם הסט הMX1000 לא מגיבה בשום משחק. אני לוחץ וזה לא עושה כלום. ניסיתי להוריד את התוכנה של המקלדת והעכבר וזה גם לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. חשבתי על Logitech G15 אבל ביאס אותי לגלות שיש לו USB 1.1 ולא USB 2.0, רציתי גם לשאול אם ל G15 יש כניסה של אוזניות ומיקרופון? בנוגע לאוזניות, הציפייה היחידה שלי מהאוזניות זה שהם פשוט יהיו נוחות על האוזן, יש לי אוזניות ישניות של SONY והן מכאיבות לי כעבור חצי שעה~ שעה.. תודה מראש! יש חריגה ל800 וגם אפשר לחפש ביד 2..

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים