ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר שנתיים שיש לי מדפסת לייזר של HP מדגם P1005. המדפסת מאוד פשוטה ועם זאת עושה את העבודה נפלא. עד כה בלי שום תקלות, רק החלפת טונר מידי פעם. העניין הוא, שאין לה אופציה להדפיס דו"צ, אז אני מחפש מדפסת קטנה ואמינה, בסגנון הזה (בלי סורק וכו'), עם אופציה להדפיס דו"צ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני מחפש סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. חשוב לי שהעכבר יהיה עם גלילה חלקית ולא גלילה רצופה... יש לי עכשיו את הסט של microsoft wireless desktop 3000 וסך הכול אני מאוד מרוצה, חוץ מהעניין שהעכבר הוא בעל גלילה רצופה וזה משגע אותי לעבוד ככה בסולידוורקס או לחלופין להחליף נשקים במשחקי פעולה וכדומה התקציב הוא עד 200 שקל לסט תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כרגע יש לי קורסייר 1300 שכבר די מזדקנות ואני די בטוח שהדרייבר שלהן התעייף. אז רכשתי לאחרונה 558 מאמזון. האם לגיימינג הן יהיו עדיפות? כי הייעוד של הקורסייר הוא גיימינג בעצם. למוזיקה ברור לי שיהיו טובות פי אלף, אבל סתם רציתי לשאול.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס מוצפנת שכאשר עושים PAIR בפעם הראשונה המקלדת מבקשת סיסמא. ולאחר מכן מתחברת באופן אוטומטי למחשב. לא משנה מה מחירה של המקלדת , העיקר שהתכונה הזו תהיה לה. תכונה נוספת, שיהיה לה מקשי F1-F12 תודה רבה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אני סטודנט שמחפש מדפסת לייזר פשוטה שחור-לבן. לצערי קניתי סמסונג לפני שנתיים והיא הלכה קפוט פתאום כך. אז אני בדילמה מבין שתי המדפסות האלה? מחפש אמינות של יותר משנתיים לשם שינוי ואני מניח שטונרים זולים יותר להחלפה? מחכה לתגובות תודה מראש חבר'ה יוני[br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 21:10:13 שכחתי לציין שאם כבר אז גם חנות מומלצת באינטרנט, לצערי אין את הדגמים האלה בעיר מגוריי (כרמיאל).
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8970 נראה זול במחיר השאלה אם הוא שווה אותו ?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 המארז הזה הוא ג'נרי? לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום הוא איך שהוא קשור לחברת צ'יפטק.. אז אני די מבולבל
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בכל משחק באשר הוא, תמיד פועל לי רק ציר אחד-הציר השמאלי. בקיצור, למדתי לחיות עם זה (אולי כי אני לא יודע להגדיר). אתמול התקנתי את הגרסה החדשה של LOGITECH PROFILER בגלל שבכמה משחקים הכפתורים לא עובדים חשבתי שהתקנת גרסא חדש תעזור לי לפתור את הבעיה. לפני התקנת התוכנה, שני משחקים היו מותקנים אצלי (DMC3 וDMC4), בשניהם תמיד הציר השמאלי עבד,זה היה די נוח כי הוא רחוק מ4 הלחצנים העליונים. לאחר התקנת התוכנה, פסק הציר השמאלי מלתפקד וכעת רק הציר הימני מתפקד. כמובן זה לא נוח במיוחד כי זה כמעט בלתי אפשרי ילנוע ולעשות פעולות בו זמנית בגלל הקירוב בין הציר הימני ללחצנים. הציר השמאלי לא מתפקד בשני המשחקים. השאלה שלי היא איך מחליפים בין תפקוד הצירים?, לא ממש אכפת לי מהציר הימני, העיקר שהציר ה…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרגע את העכבר Microsoft® Wheel Mouse Optical תמונה: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1519.jpg שהוא עכבר נורא מוכר. והוא נוח לי והכל אני משתמש בו כבר מעל 5 שנים [היה לי אחד והוא התקלקל אז קניתי את אותו אחד שוב ^^] ומחר אני כנראה קונה את ה-MX518 אבל אני לא יכול לבדוק אם הוא נוח לי כי מזמינים לי אותו דרך האינטרנט. וראיתי מישהו שאומר שקשה לו להגיע לכפתור Forward שנמצא בעכבר. הנה התמונה: http://www.logitech.com/repository/226/jpg/1449.1.0.jpg אתם חושבים שכדאי לקנות אותו בלי לבדוק אם הוא נוח? כי שמעתי מהמון אנשים שהעכבר הזה נוח, פשוט התגובה של האיש הזה קצת הפחידה אותי. ושאלה שנייה: נכון בעכבר הזה יש DPI שאפשר לשנות מ-1,600 ל-800 ו-400. אז אני לא יודע מה יותר כד…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מדפסת משולבת. אני צריך מדפסת צבעונית עם סורק, פקס ופידר לסורק. אני מריץ לינוקס אובונטו ורוצה לרכוש מדפסת שתתאים. רציתי לדעת אם אני קונה מדפסת שמתחברת דרך ethernrt אם עדיין צריך להתקין דרייברים. בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת עם לחצנים רכים מאוד!! לא חשוב איזה צבע כעיקרון עדיף שחור אבל חשוב מאוד שתהיה נוחה ולחצנים רכים!!! בינתיים נתתי הצעה על המקלדת הזו.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721528 אני רוצה לדעת איך הלחצנים שלה..? אם הם רכים? ואם היא נוחה. התקציב שלי הוא עד 70-80 ש"ח גג כי זה התקציב בכרטיס אשראי שנשאר לי ככה שאני לא יכול לחרוג תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שלא יהיה יקר מדי עד 500 ש"ח עדיף פחות (בלי ספק) שיהיה מאוורר טוב הרבה מקומות למאווררים (עדיף 120 כי הם שקטים יותר) וכמון שיהיה נורא שקט כי נמעס כבר מהרעש הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ככה: יש לי כרטיס מסך Nvidia RIVA TNT 2 model 64, וצג MAG768FD. מזה כמה חודשים שיש לי בעיה (קלה, אך בכל זאת) בצפייה בנתונים: בכל פעם שיש במקום מסויים על הצג צבע שהוא אחר מלבן (מצב די שכיח..), מופיע כתם כהה לכל רוחב המסך, משמאלו ומימינו של הקטע הלא-לבן הנ"ל. זאת ועוד - בעוד אני כותב דברים אלה, ככל שאני מוסיף יותר אותיות בתוך המשבצת הכחולה הזו, הכתם/קו השחור שמופיעו לרוחב המסך נעשה כהה יותר ויותר. בתודה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי זכרון 64 ובביוס הוא רושם לי64 DISABLED מה זה אומר
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש מארז קטן במיוחד, כזה שאפשר להתקין בו רק לוח מיקרו ATX. לא חשוב לי איזה ספק יהיה שם כל עוד הוא ATX, זה לא מיועד למודינג או אוברקלוקינג. אני יודע שיש את המחשבים הזעירים של SHUTTLE ו-I WILL אבל הם מאד יקרים ובהם לא ניתן לבצע שום שידרוג (גם המגבלה של חריץ PCI אחד במקרה הטוב לא טובה לי). חיפשתי בכל חנויות האון ליין שאני מכיר ועדיין המארזים הכי קטנים שיש להשיג הם MINI ATX שהם לא ממש קטנים, נכנס בהם לוח ATX רגיל ורובם די מכוערים. אם מישהו יודע איך ניתן להשיג מארז מיקרו כזה, רצוי עם שני מפרצי 5.25 ל-CDROM אני אשמח מאד. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי בחורף תמיד קר לי ביד ימין (היד שעובדת עם העכבר) ויד שמאל חמה ובקיץ זה ההפך .אני משאר שאיזו חברה כבר חשבה /תחשוב על זה וזה יהיה נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוספט (הדגם עם החמישה לחצנים), כעקרון הוא בנוי לUSB אבל קיבלתי איתו ממיר לPS כאשר אני עובד על USB אני רואה שכאשר המחשב חושב הוא קופץ ומקרטע וכאשר הוא על PS הוא חלק. שאלתי היא: תאורתית מה יותר טוב? מי מבניהים נותן FPS יותר טוב אם יש הבדל בכלל? והמלצות על איזה חיבור לבחור תודה רבה, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שניהם פה מה לשים? לאוברקלוקינג בלבד, כל מי שישר יקפוץ ויגיד צונמי שיבדוק קודם בגוגל, תראו אין שם כלום, צונמי זה אשכרה ג'נרי רק מנסיון
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לשאול: האם אפשר לחבר עכבר אופטי רגיל לUSB ועכבר אלחוטי לא אופטי לPS2 - האם הם יכולים לעבוד במקביל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אני די מתבייש להודות בזה, אבל, אני לא מבין כלום במדפסות... :-\ (אולי רק שהן יודעות להדפיס תוך כדי לקיחת דפים וזריקת דיו וזהו... עכשיו הבעיה הגדולה היא שגם לא ממש אכפת לי, כלומר, לא מעניין אותי איך מדפסת עובדת ומה הופך מדפסת לטובה או לא טובה... מה שמביא אותי לבעייה הבאה... אני צריך לקנות מדפסת עכשיו בהתחלה ישר קופץ לך לראש hp... אבל עם 200 שקל לראש דיו... (או לפחות ננסה למצוא אפשרות אחרת) ואז יש את epson... אבל המדפסת האחרונה שהייתי לי שלהם הייתה כזאתי דרעק... :-[ נשארו canon ולקסמרק (תנסו לכתוב את זה באנגלית!! lexmark...) עכשיו, המדפסת שאני כרגע משתמש (או לפחות אמור להשתמש, כי היא לא פועלת...) היא canon bjc-6200, כזאתי מדפסת מחורבנת לא ראיתי בימי חיי היא…
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-