ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות ששומעים חזק וטוב ולא נהרסות מהר או משהו כזה... חשוב לי לציין שאני מחפש אוזניות כפתור (לא מהסוג שנכנס לתוך האוזן!), לא מסתדר עם הסוג השני טוב.... התקציב הוא בוא נאמר, לא יותר מ-160 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
-
יש לי אוזניות של TB כבר שנה אבל הם נשברו די מהר ובאופן כללי היו מסורבלות ואני לא בטוח ששוות את הסכום הגבוה. רציתי לשמוע חוו"ד של מישהו שרכש והשתמש , האם שווה להשקיע בזוג נוסף? תודה.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חשבתי על מקלדת כמו Razer Lycosa או יש גם את ה G15 של לוג'יטק אז מספר שאלות קודם כול איך הן לשימוש יום יומי (נניח הקלדה רגילה, תיכנות וכו') דבר שני, אין להם תמיכה בעברית, יש דרך שאפשר להוסיף? וכמובן כול דבר נוסף שיש לכם להגיד על המקלדות האלו או אחרות לGAMING, אשמח לשמוע בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא של שכן שלי, המחשב הוא P3 677 MHZ , חלונות 98 SE. יש לו בלוח אם שני כנסיות USB. מחובר לשם מצלמה ומודם, ועכשיו הגיעה מדפסת. מה עושים? אני יודע שיש מפצלים או כרטיס הרחבה אבל השאלה היא מה יותר זול ומה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם צריך להזמין מחו"ל, יש לי דוד בארה''ב אז משלוח לארץ לא בעיה, הוא כאן פעם בחודש. תקציב: לא 700 שקל, גם לא 600. למטרות גיימינג. אני לא אפרט יותר מדי כי הרגל שלי תקועה בתוך כיסא וזה ממש לא נוח, אז זהו בערך. אה וחשבתי על הטרנטולה... כמה היא עולה בחו"ל (לא איביי)?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. איזה מארז+ספק (350-400וואט) הכי כדאי לי עד 400 ש"ח? תודה מראש T.P.U
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
בינתיים מצאתי רק switch בין שני מסכים, אבל אני רוצה גם לחסוך במקום של המקלדת והעכבר. מישהו שמע על משהו כזה? תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב ואני רוצה עזרה, ראיתי בחנות פנדה כמה מארזים אבל די נסגרתי על אחד השאלה שלי אם הוא טוב, האם יש בו מספיק מאוורים, והאם מארז עם חלון נוטה להתלכלך יותר מהרגיל, האם הספק שהוא מגיע איתו (420) יספיק? המארז הוא: RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5506 או שגם יש מארז עם מסך lcd, השאלה מה מוצג בדר"כ במסכי אלסידי? האם זה שווה את הכסף? ולגבי המקלדת, ראיתי מקלדת של btc, עם מלא כפתורים וזה הדליק אותי והיא גם מאוד זולה יחסית. זו המקלדת: BTC 8190A HEBREW Smart Office BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3046 איך המקלדת, היא טובה? ועוד שאלה בכלליות, שקונים מארז-הוא מגיע עם כל…
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
סטילפד 4D או פאנק סרפייס 1030 ? מהניסיון שלי הפאנק טוב יותר מה QCK של סטילפד, בגלל זה אני מתלבט...
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איך ה LX500\700 ואיך ה S510? ממולצים? אני צריך עכבר אלחוטי נטען נוח.. ומקלדת אני מעדיף אלחוטית מולטימדיה..שגם לא זוללת בטריות..שתהיה איכותית.. המליצו לי על הMX3000 ובKSP יש אותו ב480 אבל בזאפ יש כמה ביקורות לא טובות..הן נכונות?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת משולבת לייזר,שחור לבן,כמה שיותר שזולה ואמינה. חברה לא משנה,לא גודל פיזי,ולא מהירות. עדיף שמתכלים יניבו הרבה הדפסות,ועדיף שהם יהיו לא יקרים/שיש תחליפיים שלא דופקים את המדפסת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איך יכול להיות שה- Liberty 400W של אנרמקס יקר יותר מה- noisetaker 420W? מה מייחד את סדרת ה- Liberty? ומה גורם להם להיות יותר חזקים למרות שהכח שלהם חלש יותר? (ככה זה נראה בכל אופן...) ???
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש צורב כונן לא יודע איך שקוראים לזה שעושה תמונות על דיסקים אבל מהיר אני צריך לעשות כמויות גדולות של דיסיקים איזה מכונה זאות בדיוק ? אפשר המלצה על מכונה כזאות ?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
צריך מדריך למחיצת דיסק קשיח לשתיים מחיצה אחת 200 מחיצה שנייה 50 והאם כשאני מפרמט את המחשב אני יוכל להשאיר מחיצה אחת לכל מניי קבצים ושטויות?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת לייזר LEXMARK E240, כשאני מדפיס דפי A4 שרשומים מן השוליים מקצה לקצה, הוא טיפונת חותך את הקצוות, כלומר אם רשום המילה House אז ימחוק את הH בצד שמאל זה קצת יותר קיצוני, אך גם בצד ימין הדף זה טיפה חותך (יש לציין שעל הדף עצמו יש עוד שוליים לבנים, כלומר יש מקום לשים את האותיות האל) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די מייאש :'(
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום עד 450 חשבתי על ה6500a הם הכי טובוץ למחיר? בתודה אור
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מה היתרונות של ה518? אם יש כאלו. האם שווה להשקיע 70 שקל יותר?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מאוד אני אקנה מחשב חדש מבוסס קונרו [כנראה E6600 וכרטיס בסגנון של 7900GTX], ואני זקוק לספק חדש וטוב. אני רוצה ללכת על משהו שיתן לי תמורה טובה.. מתחים, שקט, הגנות וכו'. אז קודם כל: 1. מה ההבדלים בין סדרות הטאגאן? [black series, 2force, easycon] איזו סדרה יותר טובה, חזקה, חדשה ושקטה? ראיתי BLACK SERIES 480W בנעה במחיר 530 ש"ח שזה נראה לי דיי זול לעומת כל הסדרות האחרות, כך שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסדרות.. 2. אני יכול להשיג Zalman 460W ב- 630 ש"ח. שווה? או שעדיף כבר לקחת את ה BLACK SERIES 480W ב 100 שקל פחות? 3. 530 ש"ח ל 480W של טגן זה מחיר טוב ואני לא חושב שיש כל כך מתחרים במחיר הזה.. אבל אם יש לכם הצעות לספקים אחרים.. SHOOT. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני צריך מידע על כרטיס טלויזיה שאתם ממליצים כוללל רדיו בתודה
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-