ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת עם חיבור בלוטוס. איך אני מוסיף לה עברית? מדבקות? אני מאמין שיתקלפו חריטה? יש חריטה על גומי? עט? יש עט שלא נמחק על גומי? אשמח לרעיונות דרך אגב המקלדת בצבע שחור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הsilentium t2 עושה רושם טוב מבחינת קירור, נוחות, יופי ועלות. מה דעתכם? המפרט שלי AMD Athlon 2500+ WD 120GB 7200 rpm ide Gigabyte GA-7N400-L LG CDRW 52x32x52 NEC DVDRW 3500AG Sapphire Radeon 9600 256 MB Samsung DDR 400 256MBx2 מחוברים בUSB: דונגל BT,סורק,מדפסת,MP3
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת למשחקים המליצו לי על Logithch Media Keyboard Elite+Logitech MX-518 מה אתם אומרים? דרך אגב אם אפשר פחות מ500 אז זה יהיה טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
יש לי את ה MX 700 האלחוטי כמובן ולא הכי טוב לי איתו, בקיצור אני רוצה עכבר חדש עם הטכנולוגיה החדשה ואני מתלבט בין אחד מהם אני לא יודע מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, ונוחות, לפי מה שאני יודע אני מרוצה מלוגי'טק אבל אולי הרייזר יותר נח מבחינת כסף הם עולים אותו דבר הרייזר עולה בפאנדה 385 והאמסאקס יעלה כמו שאתם יודעים כנראה 350 אז מה דעתכם כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חמישהו יש מוסג איזה מארז יותר שקט: 1. Sonata II P180B .2 שניהם של אנטק וחשוב לי שיהיה מחשב שלא שומעים אותו אני קונה את הקירור של זלמן רזרטרון 1פלוס ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שתי המארזים האלה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם ואיזה יותר שקט ומישהו יודע אם יש לחברה מארז יותר שקט מזה?? או אם קיים מארז יותר שקט? תודה.
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כמה בכמה W משתמש כל התקן חומרה במחשב (מעבד, דיסקים קשיחים, לוח אם, CD, כרטיס גרפי, וכו'). אשמח מאוד אם מישהו ייתן לי מידע או קישור לאתר אם המידע. חשוב *מאוד*. תודה מראש לכל המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Img_Pop.asp?Idx=284 מה אתם אומרים? מוסיף לחווית המשחק?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין ארבעה עכברים לגיימינג. Logitech G400 Logitech G500 Razer DA Razer Abyssus כרגע, ארבעת העכברים נראים לי בסדר גמור, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא בעניין הכסף. איזה עכבר מבין הארבעה מציג את הביצועים הכי טובים ביחס לעלות שלו? אני אשמח לשמוע על הצעות נוספות לעכברים בטווח מחירים של העכברים שהוצגו כאן. ובנוסף, האם כדאי לקנות פאד לעכבר? או שניתן להסתדר בלי פאד? כמו כן, אשמח להמלצה על מקלדת בטווח מחירים של 50-100 שקל.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
LOL... מה שמוצאים מתח למקלדת שמנקים אותה פעם בשנה יש שם מערכת חיים שלמה נראה לי זה מה שנמצא... מלוכלך לפי דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סוף סוף הסתיימה שנה אקדמית נוספת. אחרי שפינקתי את עצמי בבאטלפילד 3 בחצי מחיר הגיע הזמן גם לעכבר מתאים. תחילה אציין שאני שמאלי אז צריך לפחות עכבר שהוא מצאים לשתי היידים (אין צורך בעכבר רק לשמאליים) קראתי את הביקורות באתר על ה-razer lachesis וה- steelseries sensei. הלכתי להרשם מהעכברים ודווקא העכבר של סטילס היה מוצא חן בעיני יותר בגלל האחיזה (יש לי כף יד גדולה ואחיזה מלאה והצורה של הסטילס דומה לעכבר שלי כיום, לעומת העכבר של רייזר שהוא שטוח יותר). הקטע הוא שהסטילס עולה קרוב ל400 שקל לעומת 300 של הרייזר (KSP). האם אפשר לקבל עוד חות דעת על שתי העכברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה לפאד מתאים. נושא אחרון הוא שכיון יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אני קונה עכבר, לא תהיה בעיה עם ה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי ספק AOpen 350W וכרגע הוא מחזיק לוח, 3 מאווררים 80MM, DVD, צורב DVD, וצורב, הארד דיסק 80GB 7200RPM, וכונן דיסקטים. רציתי לדעת... האם הספק יחזיק עוד שלושה מאווררים (אחד מהם עם לדים) וקטודה "קרה"?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
מתלבט בין Chieftec Mesh (ksp) Chieftec bravo (ksp) sunbeam transformer (noacomp.co.il) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 המחיר אותו מחיר כמעט... ספק יש לי... 400W הנרמס ליברטי
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב שיהיו בו שני כוננים קשיחים, כונן DVD וצורב (בנפרד).הכרטיס מסך יהיה Radeon 9800 pro,רציתי לדעת אם הספק הבא יספיק לי: http://www.pch.co.il/docs/pd-938828134.htm תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אנ מדבר על אחד במיוחד בשביל גיימרים, הכוונה למדויק מאוד. אחד שיתאים ב- 100% למנוע של ה- MX500. אני רוצה אחד יפה, אך לא יקר. מומלץ מחומר איכותי, ולא סתם כרית ספוג כמו של הפשוטים. התקציב הוא עד 150 ש''ח, בערך. ולעת עתה, מה אתם אומרים על אלו? - http://www.pch.co.il/docs/pi-1697526790.htm נראים איכותיים ונכנסים במדויק לתקציבי. תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-