ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש UPS זול טוב ואמין שאני אומר זול אני מתכוון עד 400 ש"ח אני מחפש משהו למחשב ביתי רגיל ופשוט אני מעוניין מספק בגלל שכל יום שאני מגיע הביתה אני רואה את המחשב מכובה ואני מבין כבר מה קרה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הספק הזה לעומת ספקים אחרים באותו טווח מחירים ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSMGEVO600W&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1802&aff=Zap
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר. אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו). ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ? אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קובי.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין בעכבר חדש, למטרות גיימינג ועבודות הדורשות דיוק, כגון ציור ועריכת תמונות. התקציב שלי יחסית סביר, ועומד על כ-200 שקל. הבנתי שבהגדרות האלו אפשר לקחת את הלוג'יטק 510 (או אולי 518), וגם את הרייזר וייפר (הקצת מיושן). אני מחפש פתרון נוח, לא דרושים עשרות לחצנים או משהו כזה, פשוט עכבר זריז ומדויק. מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג על הספק הנ"ל ? http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w009697/w009697.asp
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר משולב שחשוב לי שיהיה לו גם פקס. (אני לא מחפש HP. אם אפשר המלצות על חברה אחרת...) התקציב הוא בסביבות עד 900 ש"ח (אם יש בפחות , מה טוב....) האם יש חיה כזו?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב חשבתי על גיימפאד כזה( ב-50 ש"ח) בערך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז חדש ואני צריך לדעת אם זה נכון שמארז מאלומיניום מרעיש יותר ממארז מפח ( ששניהם בעובי 1mm ) ובנוסף האים עדיף לקנות מארז מפח עם 2 מאוררי 12CM + מאוורר למעבד- BigTyphoon או מאוורר לכרטיס מסך בסך 200 ש"ח. או אותו מארז באותו עובי שעשוי מאלומיניום עם 3 מאוררי 12cm( השלישי הנוסף מאחורה ) אבל בלי הקירור למעבד או לכרטיס מסך? ודבר אחרון רציתי לדעת... האם לחלון גדול בדלת המארז יהיה השפעה גדולה לרעה על המארז מבחינת טמ"פ ורעש? ( חלון כמו של ה-SOPRANO או של ה-ANTEC Super LANBOY )
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה על המארז CoolerMaster Ammo 533. אני מעוניין לקנות אותו ולפני יש לי שאלה חשובה מאוד שזו הסיבה העיקרית שאני מעונין בו: בגג שלו יש פתחי איוורור, אתם אומרים שזה יהיה בסדר אם אני אחבר לשם מאוורר בגודל המתאים ע"י אזיקונים ( אני לא רוצה לחורר חורים לברגים או משהוא כזה כי אני מפחד על האחריות )? זה לא יגרום לויברציות או משהוא אחר? זה בכלל יהיה חזק מספיק?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 איך הספק הזה? האם הוא שווה את המחיר-530 ש"ח? אני מעוניין בספק מודולרי תודה
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה מהפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN לוח אם: ASUS A8N-E הארד דיסק: Western Digital WD1600JS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH צורב DVD: LG LG-4167B ------------- 4525 ש"ח על זיכרון אני עדיין לא סגור כנראה 1024 של ADTA ---------------- 550 ש"ח אני רוצה ספק ומארז שיתאימו למפרט, התקציב דיי לחוץ איזה 600- 700 גגג שבגג.. אם אפשר להשיג משהו אפילו בפחות עדיף.. כי חשבתי אולי אפילו להשים Scythe NINJA PLUS ב290 ש"ח אבל כבר לא כ"כ נראה לי.. בגלל התקציב..
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? SUNBEAM SAMURAI + FSP 350W + קירור של AC ב170 + מאוורר 80 ס"מ או coolermaster 532 + fsp 350W תודה!
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 יחזיק AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY A-Data\Samsung 1024 DDR 400 MHz WD 80GB 7200RPM 8MB SATAI LG GSA-4167B GF 6500 ________________________________ עוד משהו שרציתי לשאול מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 לזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 או הספק,מחירים שונים.. לראשון יש PFC או משהו?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
1. מדפסת משולבת Epson 3700 CX - מחיר: 220 ש"ח. 2. מדפסת משולבת HP 1410 - מחיר: 270 ש"ח. איזו מדפסת יותר טובה? יותר מומלצת? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מארז מתאים למחשב פנטיוןם 4 3.0, עם כ. מסך 7600GT. יש לציין שאני קונה גם ביט טייפון למעבד בטוח. חשוב לי מאוד האוורור במארז. מקווה שתוכלו לעזור לי (א אהבתי את המארז של קומפיוקייס, הוא נראה לי מכוער מידי ולא מספיק מרווח ...אם אני טועה תאירו את עיני) הבעייה שממש אהבתי את המארז של GIGABYTE אבל הוא עולה ים כסף.... השאלה אם הוא שווה את הכסף שלו...? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD חדש של פיליפס ויש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש חיבור כזה.. הבנתי שזה חיבור דיגיטלי שעדיף מהאנלוגי הקיים ולכן אני רוצה לחבר אותו דרך זה.. השאלה אם יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה או שפשוט לבקש מהמוכר כבל DVI או שיש יותר מסוג אחד? כמה זה אגב אמור לעלות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משטח אנטי סטטי + ליש ??? אני מיואש כבר לא מצליח למצוא איפה לקנות !!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל זה נראה הכי מתאים מכל השאר. אני צריך סורק/ מדפסת משולבת ב500 שקלים ללא חריגותץ אם זה לא מספיק למדפסת משולבת אז רק סורק, הדגש הוא על הסורק אבל חשבתי שאם אפשר להפיל שתי ציפורים במכה... בכל אופן, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-