עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nw,

בין kyro 4000 ל- kyro 4500 של הרקולס?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

בין שני הציפסטים של VIA KT266 לבין ה- KT266A??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by shu sha,

מה ההבדל בין שני המארזים האלה של compucase לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא של21 יש ספק 300W AR-T ול19 יש 300W רגיל בלי אותיות נוספות... מה זה אומר? ואיזה עוד הבדלים יש?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. :AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by e-d-a,

טוב אז אני יודע שזה הדיון השלישי שאני פותח כבר, אבל אני קונה רק בסוף החודש ורוצה להיות בטוח... אז אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין זה: http://www.pch.co.il/docs/pd2095193849.htm לבין זה: http://www.pch.co.il/docs/pi1688074037.htm (השחור מן הסתם) אז ככה אני רוצה לדעת אם הם אותם מידות? (חשוב לי מאוד מאוד) מה זה אומר Chieftec OEM? (חשוב לי שיהיה של צ'יפטק כי זה חברה איכותית!) והאם זה שווה את תוספת הכסף בשביל חלון (שלא הייתי מתנגד אליו) ו5 מאוררים? כמובן מה ההבדלים? ואם יש משהו אחר ששחכתי האירו את עיני.... תודה מראש!

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by IG,

AXP 1800+ @1.8GHZ (סל"ד 2500~5000) cpu fun- coolmaster x-dream hac-v81 spectec 256mb sumsung 256mb שניהם 333MHZ wd 80GB 7200rpm 8MB buffer r9100 128mb בנוסף יש לי שני מאוררים של 80 מ"מ ועוד אחד של 120, כולם ג'נריים (בלי לדים וכל מיני וסתים...) אם הלוח גם חשוב אז אפשר לראות את הדגם שלו בחתימה שלי... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  10. ספק 400 ואט עולה 80 שקל, מה ההשלכות ולמה לי לקנות ספק עם חברה? אני עכשיו עם ספק 300 ואט מעולה שלא עושה שום בעיה.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. Started by Amir74,

מה היתרון של מארז אלומיניום? אמיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני בעצם לא הבנתי בדיוק אם BTX זה ATX הפוך (עם הספק למטה) - בכל מקרה בזמן האחרון רואים יותר מארזים שבנויים ככה ואני לא ממש מבין את היתרונות של זה. לפי ההיגיון הפשוט שלי - הספק הוא אחד החלקים שהכי מתחממים ובגלל זה זה הגיוני שהוא נמצא למעלה קרוב לחור יציאת האוויר מן המארז( אם יש לך זרימה נכונה). אשמח להסבר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני משתמש בעבודה בפאד חסר שם, ובבית בכלום - פשוט מניח את העכבר ישירות על השולחן. מעבר לכך שהפאד מעט יותר שקט מציפוי הפורמייקה של השולחן, אני לא מרגיש יתרון כלשהו. מה אני מפספס? האם אפשר לרכוש ב-50 שקלים או פחות פאד שיישנה באופן משמעותי את חווית המשתמש שלי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי גיימפאד לוג'יטק Rumblepad אלחוטי ישן שכמעט לא יצא לי להשתמש בו (כי אני משחק בעיקר משחקי FPS עם עכבר ומקלדת). קיבלתי את טומב ריידר האחרון עם רכישה של כרטיס מסך וקראתי שהוא מתאים מאוד לגיימפד, ואני חושב לקנות את NBA 2013 שגם כן אמור לעבוד הכי טוב עם גיימפאד. השאלה אם הלוג'יטק שלי ייעשה את העבודה או שכדאי לשדרג לגיימפד חדש יותר, כמו למשל ה-360 של מיקרוסופט. אשמח לתובנות בנושא. תודה!

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by bobby323,

:-\

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by mokisho,

magic card extra standart 12

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  18. מה הכתובת של האתר של msi כדי לברר על manual ללוח מסויים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by shacharr,

: :

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום רכשתי מחשב עם מארז COMPUTERTEC 6A19 עכשיו המארז מגיע (ואני מאמין שכל המארזים החדשים) עם פנלים מיוחדים לכוננים השאלה היא איך בחור שרגיל לעבוד עם מברג משתמש בזה, איך בדיוק מתקינים ומוציאים אותם (יסיתי להוציא כונן CD ולא הצלחתי, למרות שניסיתי ללחוץ בקצה הגמיש וכו') מה הולך פה????????? למה סיבכו את זה כ"כ? יש איפה שהוא מדריך לכל זה? א מישהו שיכול לעזור לי ???

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by HellBoY,

מה המארז הטוב ביותר לoc ולמודינג? אני רוצה לקנות מארז אבל לא יודע איזה איזה מומלף למודינג רגיל אורות וכאלה וOC ?

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by prelly,

לא ידעתי באיזה פורום הייתי צריך לשים את זה. וזה חלק ממפרט. אז חשבתי בפורום הזה הקיצר יש מלא מארזים יפים והייתי רוצה לדעת את דעתכם מה המארז הכי יפה/מאוורר/קל/ הכי טוב שיש בסביבות 600 שקל אפילו קצט יותר עד 800 גג תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מדפסת זולה, סה"כ לצרכי הדפסות של סיכומים שונים לאוניברסיטה. 100% מההדפסות יהיו רק מילים בצבע שחור, לא תמונות או דבר אחר. בשביל משימה כזו אני לא חושב שצריך מדפסת איכותית במיוחד, לא שווה לי להוציא 400 שקלים על הנושא. אז השאלה שלי היא, מה המדפסת שמומלצת, בתקציב מאוד נמוך, לסטודנט שרוצה רק הדפסות כתב בצבע שחור? הבנתי שיש מדפסות ב-200 שקלים שגם במשימה הזו נופלים! חשבתי גם לקנות אחת שהדיו לא עולה יותר ממנה, אם יש אחת בתקציב זול!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים