ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006257387&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בביקורת בanandtech רואים זאת בביירור. בכל המשחקים. כעיקרון זאת הביקורת הכי נכונה לעשות בין AMD לאינטל כי מעבד של AMD במהירות 400MHz פחות מפנטיום 4 שווה לאותו מעבד פנטיום 4. לדעתי הם היו צריכים לקרוא לו 2000+... הם כנראה שומרים את זה ל1.73GHz שבטוח יעקוף את פנטיום 4 2.2GHz...
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית הפריבו אם יש פה מישו שכבר עשה את זה אנא שתף אותי במפרט המומלץ וכמה זה יעלה והאם פריבו יותר משתלם מה home media center של מיקרוסופט או של כל חברה אחרת??
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עד היום אני משתמש בעכבר כדורי רגיל של לוגי'טק. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עכבר חדש וקניתי אופטי של TEAK ב40 שקל. כשחיברתי אותו נדהמתי לגלות שהוא ממש לא מדויק בתנועות איטיות, ושזה מאד קשה להתרגל לזה.(ניסיתי לקנפג בווינדוס אבל זה לא עוזר). האם עכברים *אופטיים* של חברות נורמליות כמו מיקרוסופט ולוג'יטק אמורים לפעול כמו העכברים הכדוריים הישנים והטובים? לפני שאני הולך לזרוק כסף אני צריך לדעת.
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות UPS למחשב שלי המפרט שלי בחתימה + מסך CRT 17" LG זה ה UPS: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16842101217 אבל השאלה שלי היא: בעמוד המוצר כתוב שם שהוא 330W!! הוא יחזיק את המחשב שלי?? יש לי ספק BLUE STORM 500W תודה רבה על העזרה טל
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חבר שלי לא מאמין לי ש readon 8500 עובר בכמה מבחנים את ה g force ti אתם יכולים להוכיח את זה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש סורק שיהיה מהיר, יסרוק ברוזולוציה גבוהה ושיהיה מותג. תקציב נע 500-900 אם אפשר שיראה טוב{בסטייל} תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות צורב דיוידי למחשב חדש אשמח להמלצות עד 200 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אוקי אחרי שראיתי ומשמשתי את המשולבות היותר זולות, בחירה הסופית הגיע: HP LJ M1132 HP LJ1212nf samsung scx-3200 על מה ללכת? הHP מורכב ככה שנראה עוד שניה מתפרק לו החלק של הסורק/פידר הסמסונג יותר קומפקטי, אבל זה לא כזה קריטי, השימוש הוא לבית, לא עסק, צריך לפעמים להדפיס משהוא ונמאס כל פעם לקנות משולבת דיו שהוא מתייבש אחרי חודש של אי שימוש, וצריך לפעמים לסרוק פה ושם. על מה הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי את העכבר XAI של STEELSERIES דיי הרבה זמן, בזמן האחרון יש לי קצת בעיה איתו, לפעמים כשאני לוחץ פעם אחת הוא בעץ לוחץ מספר פעמים, למישהו קרה דבר כזה? אולי נכנס לכלוך או משהו כזה.. אם אפשר לפתוח ולבדוק אותו או משהו .. אשמח לעזרה איך לתקן אותו (: תודה רבה.</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש המלצה למקלדת ארגונומית שתהיה נוחה להקלדה. אני מקליד עיוור ובעיקר באנגלית אז לא אכפת לי שהיא תהיה בלי האותיות(באמזון זול יותר מבאילת?) ובגדול אני סטודנט עני, מה שמשאיר אותי עם תקציב דיי מוגבל. הייתי רוצה להשקיע בזה לא יותר מ200 שקל, אם יש משהו סביר בטווח הזה. יש לי אפשרות להזמין מאמזון או לקנות את המקלדת באילת.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת אלחוטית (2-3 מטרים יספיקו לדעתי) שתהיה שטוחה, אם אפשר בדומה למקדלת של לפטופ. ואם אפשר.. לקנות רק את המקלדת, בלי עסקת חבילה שכוללת עכבר. עושה רושם לאחרונה שניתן לקנות אותם רק יחד (?) אם בכל זאת חייבים לקחת גם עכבר, אז שיהיה עכבר פשוט.. לא עם 50 כפתורים ובגודל של חולדה.. עכבר רגיל עם גלגלת וכפתור צידי שמדפדף קדימה ואחרונה בדפדפן. התקציב למקלדת הוא כ250 ש"ח, אם חייבים עכבר אז עד 400. השימוש הוא שימוש כולל, מוסיקה, סרטים, משחקים, אבל בעיקר עבודה שוטפת בדפדפן. נראה לי שכיסיתי הכל.. תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום.מבקש המלצה למדפסת משולבת עם סורק ופקס.היקף השימוש הצפוי במדפסת זניח.מתעניין בעיקר בסורק כולל אפשרות לסריקה במשיכת דפים(פידר?).אודה לעזרתכם(זקוק בעיקר לסורק ולא למדפסת)
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה ולחבר אותם ל-dvr ומשם למחשב אני צריך לקנות כרטיס DVR או ש-TV יכול לעשות את העבודה?, או שאין בכלל קשר בינהם?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
Corsair Vengeance 1300 Razer Kraken Pro Siberia V2
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
??? יש מבצע למדפסת משולבת LEXMARK X2330 250 ש"ח יש לה ראש דיו אחד שמשמש גם צבעוני וגם שחור מחסנית חדשה יש למישהו נסיון עם המדפסת? כדאי לקנות? השימוש הוא בעיקר ביתי לילד בכיתה ב' אשחח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-