ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב, כמו הרבה אנשים, גם אני קראתי את הכתבה של Tom's hardware על הג'יפורס 4, ונחמד היה לראות את הפיטשרים החדשים של הGeforce 4ti, והשיפור שהוא נותן בביצועים לעומת כרטיסים קיימים. כמובן, שאנשים שיש להם כרטיסי מסך מהחצי שנה האחרונה לא בדיוק זקוקים לכרטיס הזה, אבל מי שבקטע של שדרוג כרטיס מסך ישן, מן הסתם ישקול את סדרת הכרטיסים האלה בחיוב. בעיקר את הTi4200, היות ובסדרת הTI של הג'יפורס 4 אין שום הבדלים למעט מהירויות שעון, שאפשר, כמו בכל המקרים הקודמים, לצמצם ע"י אוברקלוק קל. לגבי יציאתו אל הג'יפורס ,4 אין לי בעיה בכלל, כי בסה"כ המטרה של nVidia היא לעמוד בהבטחה שלה ובכל חצי שנה להוציא משהו חדש לשוק, גם אם מדובר בסתם שיפור של סידרה ישנה(מה שקרה עם הג'יפורס 3), ולמעשה יוצא שכל שנה …
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מרכז טעינה לעכבר בלי להחליף כל פעם בטריות, במחיר של 300-350 שקל... מה אתם ממליצים? (לא חייב להיות סט , אפשר בנפרד את העכבר ונפרד את המקלדת, אבל חובה שיהיה מרכז טעינה לעכבר) שיהיה משהו טוב, לא זבל שמתקלקל ומתרוקן מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
והאם הספק שלו מספיק חזק בשביל להחזיק AMD A64 3000+ וR9800 PRO? ובעיקרון אני יכול להוריד במעבד ל2800+ ואז יהיה לי מקסימום 600 ש"ח בשביל מארז + ספק, אבל אני מעדיף פחות. ואיך ה- Antec 3700AMB Metallic 350W Case? או ה-COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE? אבל אם לדעתכם הטסונמי יספיק אז עדיף בהרבה. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת זולה טובה גודל קטן/בינוני כולל המספרים שבצד ימין בצורה מרובעת בלי גלים או צורות אחרות ונוחה ללחיצה על מקשים . איך המקלדת הזו http://tms.co.il/product/9327 שורדת הרבה זמן ? כי יש אחריות 3 שנים או שעדיף http://tms.co.il/product/9333 או http://tms.co.il/product/9325 שמעתי ש 600 נהרסת מהר זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
מיועדת לגלישה באינטרנט ותכנות. אני לא צריך משהו מיוחד עם כפתורים מיוחדים. רק שתהייה נוחה ואמינה. תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותה בארץ? במחיר מוזל? אתר קניה או חנות? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית הפריבו אם יש פה מישו שכבר עשה את זה אנא שתף אותי במפרט המומלץ וכמה זה יעלה והאם פריבו יותר משתלם מה home media center של מיקרוסופט או של כל חברה אחרת??
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש מארז משחקים שיראה מעולה ויהיה עם אורות יפים כאלה בצד... אבל יהיה שקט ואם אפשר יגיע בלי ספק אבל אפשר גם עם .. הכי חשוב שלא יעלה איזה 900 ש"ח אבל עדיין שיראה מחשב גיימרים... נ.ב למה כשאנשים כותבים פה מפרטים בפורום אף אחד לא כותב בהמלצה כרטיס קול...? בלוח אם הזהDFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard הכרטיס קול הוא אונבורד??? תגידו ,נכון במארזים עם חלון שקוף תמיד החלון השקוף בצד שמאל?? אז אני יכול לבקש מהם שיחליפו את זה שהחלון יעבור לצד ימין??
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני יודע על בוררים של מדפסות, שאם יש מדפסת אחת ו--2 מחשבים אז אפשר להזיז מתג שעושה שכל פעם המדפסת מחוברת למחשב אחר. יש לי בבית עכבר ומקלדת שאני משתמש בהם למחשב שלי. יש לי גם מסך נוסף. כשאני מביא מחשב לטפל בו להריץ עליו בדיקות וכו'... אני מחבר אותו למסך, מקלדת ועכבר. אני מחפש מכשיר שיוכל לברור לי עם מתג - שאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב שלי אני אשים את המתג בצד אחד. וכשאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב השני אני אזיז את המתג וזה יהיה כאילו חיברתי אותם למחשב השני. (אני יודע שעכבר ומקלדת עולים פחות מ-100 ש"ח אבל בורר כזה יהיה לי הרבה יותר נוח) קיים כזה דבר? אם כן אז היכן אוכל להשיג? כי בזאפ לא מצאתי משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עד היום אני משתמש בעכבר כדורי רגיל של לוגי'טק. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עכבר חדש וקניתי אופטי של TEAK ב40 שקל. כשחיברתי אותו נדהמתי לגלות שהוא ממש לא מדויק בתנועות איטיות, ושזה מאד קשה להתרגל לזה.(ניסיתי לקנפג בווינדוס אבל זה לא עוזר). האם עכברים *אופטיים* של חברות נורמליות כמו מיקרוסופט ולוג'יטק אמורים לפעול כמו העכברים הכדוריים הישנים והטובים? לפני שאני הולך לזרוק כסף אני צריך לדעת.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
רוב השאלות בפורום על קניה של מצלמה דיגיטלית הם בתקציב של בערך 300-400 דולר אני רוצה לקנות בניו יורק מצלמה ב200 דולר חשבתי על canon powershot a40/60 (תלוי במחיר שאני אמצא) או nikkon coolpix 2100 מה דעתכם? יש עוד אפשרויות?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות רק להדפיס עד עכשיו הצלחתי במדפסת הזאת חיברתי את כבל ה usb והווינדווס 7 זיהה ואפשר רק להדפיס אך לסרוק ולשלוח פקס אני לא יודע אין דרביירים למדפסת משום מה לויינדווס 7 עזרה בבקשה אני מיואש צריך פקס בבית חחח וכל הבית רוצה פקס ושיגעו אותי!!!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
Sidewinder Mouse של מיקרוסופט נראה במבט ראשון כמו חללית חייזרים, אך לאחר שמתרגלים אליו, הוא מתגלה כאחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק. במבט ראשון על עכבר ה-Sidewinder Mouse של מיקרוסופט, קצת קשה לעכל את המראה האגרסיבי: תוך שהוא זוהר בצבע אדום בוהק, נראה ה-Sidewinder כחללית תקיפה סיילונית שנחתה בזה הרגע על שולחן המחשב שלכם, מוכנה לתקוף את החדר ולהשמיד את כל תוכנו. אלא שבתוך המעטפת הקשוחה הזו מסתתרים להם כמעט כל גימיק ותכונה טכנולוגית שאותן ראינו בעכברי הגיימינג של השנים האחרונות, החל מלייזר סופר-מדויק ועד ערכת משקולות להתאמה אישית של מרכז הכובד בעכבר. באופן מפתיע, אנשי מיקרוסופט הצליחו אפילו להמציא כמה גימיקים חדשים משל עצמם (בהם נתמקד בעוד מספר שורות), וכך הופך ה-Sidew…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאות razer steelpad x-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד. אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון?? תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ראיתי ללוג'יטק את ה- X-530, רק שהביקורות לא מפרגנות. יש למישהו הצעה אחרת? (ציוד הקפי בהגדרתו = גם רמקולים, אז נא לא לנעול. בנוסף בפורום של אודיו לא מתעסקים במחשבים). לתגובה לנעילה (ולזה שמחקת ברוב חוצפתך ת'רד בפתחתי בתגובה לנעילתך): ציוד היקפי הינו גם רמקולים בבירור, ואתה סתם מתווכח ומוכיח שאתה ילד קטנוני. כנס ל-CNET ותראה שזה מופיע שם, והם מבינים יותר ממני וממך ביחד. פלוס, הגדרה מילונית: "מכשיר המתחבר למחשב דרך חיבור מיוחד ומשמש כאמצעי קלט או פלט". אני מקווה שהופנם הנושא. בנוסף, ב-CNET קטלו את איכות הצליל ואמרו שהמע' היותר יקרה יותר שווה, אבל עדיין טענו שהצליל ברמקולים הללו בינוני ולא יותר. והם יותר אמינים מאתרים אחרים, עם כל הכבוד להם. למרות זאת יש המלצות, כולל את שלך, …
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות בשבילי. אני עובד שעות רבות על המחשב- שימוש בעיקר עריכת וידאו וגם אינטרנט. אני לא משחק כלל. אני מרגיש קצת כאבים בזמן עבודה ממושכת ואני רוצה סט חדש של מקלדת ועכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אופטי, INTELLI. חשוב- אני לא רוצה אלחוטי. חשבתי לרכוש את MX500, או את האקספלורר החדש של מיקרוסופט. 1. אני רוצה לדעת מי מהם נוח יותר ליד (בינונית)? 2.ומה שלא מצאתי- האם הגלילה לצדדים שיש במיקרופוסט עובדת רק באקפלורר או גם יעבדו בתוכנות העריכה שלי כמו פרמייר, אפטר וכו' ? לגבי מקלדת- ראיתי את זו של לוגיטק- MEDIA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=276&c=142433 האם היא נוחה ליד? האם היא טובה ורכה ? אני מעדיף מקלדת שחורה, נוחה…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הספק שלי... אני צריך משו באיזור ה 400 וואט, התקציב הוא באיזור ה 350 שקל, וחשבתי על 2 ספקים בעיקר: ה HEC 475 וה TT 420, מה יותר טוב? יש עוד ספקים שכדאי? תודה
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מדפסת משולבת צבעונית הכוללת מכונת צילום ופקס. החלטתי ללכת על הזרקת דיו כי אני לא הולך להדפיס הרבה. שמעתי שיש מכשירים שהם עצמאים ומכשירים שמחוברים למחשב, השאלה היא אם אני צריך שהמחשב יהיה דלוק 7/24 עם מכשיר לא עצמאי על מנת לקבל ולשלוח פקסים? תמליצו לי בבקשה על דגמים. חשוב לי שיהיה אל מי לפנות במקרה של תקלה, אבל זה לא חובה, אז אנא ציינו אם יש למכשיר תמיכה בארץ. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-