עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי הגה קצת ישן בבית והוא לא מתחבר למחשב החדש היציאה שלו היא קצת גדולה.. האם יש אולי איזה משהו שיתחבר אליו ויצא ממנו USB?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שלום רב, מחפש מקלדת ועכבר למחשב נייח - למטרת משחקים ועבודה משרדית התקציב בין 250-350 שח (האמת שאין לי מושג כמה אמור לעלות אז התקציב יכול להשתנות) מעוניין שגם המקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים אם אפשר גם המלצות איפה לקנות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן מה ההבדל בין מקינטוש לבין פי.סי רגיל (אני יודע שיש חכמים שיגידו לי google) אבל אני מעוניין בתשובה עיניינית ומוגדרת ממש, לא סתם הפניה לכל מיני אתרים, אלא בעברית פשוטה וברורה.......... תודה לכל העוזרים\עוזרות.........

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. זהו, נכנעתי אחרי שהילדה שלי החליטה שזה מאוד נחמד למשוך את העכבר ולנסות לתלוש ממנו את החוט לעבור לעכבר אלחוטי אני מאוד אוהב את ה-G5 שלי והוא שירת אותי נאמנה כבר מספר שנים אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט שלו והלא מתחכם יותר מדי אני מבקש המלצה למשהו שכמה שיותר דומה לו רק אלחוטי ועדיפות ללוג'יטק - אה כן - ושגם לא יהיה יקר מדי עד הגבול של כמה מאות שקלים. תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי מדפסת ישנה שלפני שנה הצלחתי להחזיר מעולם המתים. בינתיים היא עושה את העבודה ועד שהיא תמות סופית, אני לא רואה סיבה להחליף אותה במשהו אחר. מדובר ב- Lexmark X215 ויש לי איתה רק בעיה אחת וזה הטונר כשקצת קשה להשיג. מנסיון, כל הטונרים "הממוחזרים", ממש לא ממלאים אותם עד הסוף. על פניו המחיר נראה סבבה, אומנם בהמשך מבינים למה זה באמת כך. כשקניתי את המדפסת הזאת לפני 11 שנה, היא הגיעה עם טונר אורגינל, אבל חצי-מלא. הוא הספיק לי כמעט לשנתיים. כשהוא נגמר, קניתי אחד אורגינל "מלא" שהחזיק משהו כמו 3 שנים. במהלך השנים הבאות הבאתי 4-5 טונרים "מפוברקים"... אם עושים חשבון רואים שהמזוייף עולה יותר יקר מהאורגינל... הסיבה העיקרית שבגללה עברתי לקומבינה הזאת היא שבזמנו לא הצלחתי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by arkzai,

היי אני מחפש לקנות סורק לאיכותי בעיקר לסריקות של איורים בעיפרון ועט. (עבודות קו). אין לי מושג מה טווח המחירים של סורקים בכלל והייתי שמח לקבל המלצות על סורקים טובים תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by The_Byter,

כניסה לשתי יציאות - ממותג. יש כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מכירים את המדפסת המשולבת הזאת? OfficeJet 6183 HP היא עם בלוטוס.יש לכם ביקורות ? אני רוצה לקנות יש מישהו אותה? ומה זה הבלוטוס הזה שיש בה מה אני לא צריך לחבר כבלים ממנה למחשב כאילו?

11. Started by shlomibandit,

האם המארז הזה סבבה ואוורירי וטוב? והאם הספק הזה יספיק לי למערכת כזאת: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT 2 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - black כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO Teac/SONY 1.44 (Black) Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939

12. Started by alex15,

אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by game kILLer,

איזה מארז עדיף למודינדג וגם שהטמפרטורה של המחשב לא תהיה גבוהה לפני המודינג (ביחד עים המאווררים שהוא מגיע איתם) בעיקרון יש לי עד 600 ש"ח אני חושב לכיוון המארז של ציפטק הדגם מאלומיניום עים החלון. יש לי שתי יציאות שלוש פינים בלוח איפה אני יכול לקנות מאורר ל3 פינים והאם אני יכול לחבר אותם לפאנבאס

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. שלום! בזמן האחרון העכבר שלי התחיל להכבות לשבריר שנייה ולהדלק שוב עם הגדרות DPI מאופסות (העכבר נכבה במלואו, שום אור לא דולק.) הדבר הנ"ל קורה יותר כשהמחשב עמוס (פוטושופ או משחק) אך קורה גם כשאני גולש באינטרנט. ניסיתי לחבר את העכבר לחיבור USB אחר והבעייה לא נפתרה. הכבל ניראה "בריא" העכבר עצמו בן שנה ללא עבר פלילי. חיפוש בגוגל העלה לי יותר מידי גרסאות, החל מלוח אם תקול וכלה בדברים יותר מפחידים. אשמח לעזרה בהקדם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by swisaman,

מישהוא במקרה ראה פאדים של QPAD בארץ?אישית לא הצלחתי למצוא,יש איזה יבואן,משהוא ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by Storm Bringer,

יש לי ספק חדש של HEC שמספק 300 וואט. זה קצת מפחיד אותי כי אני פוחד שהוא לא יספק מספיק חשמל לציוד ההיקפי שאני מחבר למחשב. בקרוב אני יחבר למחשב HUB שיחבר אותי עם עוד 3 מחשבים, מדי פעם אני יחבר את הג'ויסטיק שלי שעובד על USB V1.0 וגם מצלמת וידאו דיגטלית שעובדת על FIREWIRE. מדפסת וסורק אני לא יחבר. ישנה גם אפשרות שאני יקנה מגירה להפחת רעש של הכונן הקשיח של WD או מאוורר 120 מ"מ, ניראה לכם שהספק הזה יסחוב או שאני יצטרך בכל פעם שאני יחבר לו משהו לנתק חלק מהדברים? אם לא אז אני יקנה ספק חדש שיספק לי יותר וולטים, ספקי 350 וולטים יספיקו לכל זה?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  18. העדפה לאנגלית בלבד , תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מעוניין במקלדת/עכבר עבור HTPC .... המרחק הוא כ 4 מטר .... חשוב לי מקלדת אמינה כי אני לוקח איתי לחו"ל מישהו אמר לי על Adesso 2.4 GHz RF Wireless Mini Keyboard w/Optical Trackball ... אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם DELL Inspiron 15 5579. כיום אני משתמש בתחנת עגינה אוניברסלית של WAVLINK באמצעותה, בין היתר אני מחבר מסך מחשב אחד בחיבור HDMI. אני זקוק לחיבור HDMI נוסף למסך נוסף. אז חיפשתי תחנות שתומכות בכך, ושמתי לב שאופן החיבור בין התחנה למחשב השתנה. אני לא כל כך יודע להגדיר זאת נכון אבל החיבור בין התחנה ללאפטופ עכשיו הוא עם מחבר מסוג USB-C. ולי אין חיבור כזה בלאפטופ. תחנה אופיינית לדוגמה: https://www.amazon.com/Multiport-Adapter-Accessories-MacBook-Ethernet/dp/B09NKSQ3VB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 אשמח לשמוע לעצתכם בנושא.

22. Started by 0ogi,

שלום לכולם. אני מחפש עכבר, שיוכל לרשת את מקומו של ה-MX1000 שברשותי. יש לי אותו בערך 7 שנים, ולא מצאתי משהו ראוי בנתיים. מה אני מחפש בעכבר (בעצם כל מה שיש לי בנוכחי...): אלחוטי (לא BT) הרבה כפתורים (שניתן לתכנת בחופשיות) חיי-סוללה ארוכים (אם לא ארוכים, אז עם תחנת עגינה) מדוייק הזן החדש של עכברי-מגע נראה חדש, אבל לא נראה לי שניתן לתכנת את המחוות בצורה גמישה מספיק. ה-Mamba נראה נחמד, עם תחנת עגינה, אבל אני לא בטוח שיש לו מספיק כפתורים. ה-Performance נראה היורש האמיתי של ה-MX1000, אבל יש לו חיי-סוללה קצרים ואין לו תחנת עגינה (ואני רוצה אותו אל-חוטי...) למי יש רעיון? בסוף אשאר עם ה-MX1000...

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by yair_gobani,

אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כנראה שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם העכבר kone xtd. נתחיל מהחדשות הטובות: העכבר מצוין ואני מאוד מרוצה ממנו, מרגיש איכותי ואני די בטוח שישרת אותי שנים רבות. אבל, שמתי לב, שלאחר פרק זמן ארוך שאינני משתמש בעכבר (לפעמים לאחר חצי שעה, בדרך כלל לאחר כמה שעות) הקליק הראשון על המקש השמאלי מרגיש "שונה". למה הכוונה שונה? יש התנגדות (הקלה שבקלים) כאשר אני לוחץ וגם צליל הקליק משתנה. הדבר אינננו קורה עם מקש ימין ויש לציין שזה קורה, רק, לאחר פרק זמן שאינני משתמש בעכבר. ניסיתי לנקות את העכבר עם מייבש שיער וחוט דנטלי אך הדבר לא עזר האם שמעתם אי פעם על בעיה דומה? (אני עדיין לא בטוח אם אני מדמיין אותה או לא) ישנו פתרון חוץ מהפעלת אחריות? (אין לי מושג, איך אני מוכיח דבר כזה למוכר)

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.