ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי באתר שהוא מומלץ , האם יש אפשרות לכיוון אישי של הDPI? ראיתי שיש לו 450-1150-2300 DPI , מה דעתכם האישית עליו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הMX400 של GAINWARD שווה משהו, לא כ"כ למשחקים אבל מידי פעם ככה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המארז הזה טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1530&catcode=344 ואגב הספק שבתוכו גנרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב שישמש כשרת ברשת של 5 מחשבים. והכוונה במיוחד לסוג המעבד, מהירות. ואם יש דברים נוספים שיש להתמקד עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3651 איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מארז של tt אבל אני לא יודע איזה תגידו לי מה ההבדל בין xaser 5000 ל 6000
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים של ה-MIO האם לכולם יש GPS מובנה? איזה מהם נחשב הכי טוב?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק במשחק הזה, וחשבתי לקנות ג'ויסטיק... התקציב הוא 200-300 ש"ח (אני מתחיל, אז אני מקווה שהסכום הזה יספיק...) דרך אגב, עם הגו'יסטיק אפשר לעשות גם דברים אחרים חוץ מסימולטרים? (סתם מעניין לדעת) תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהיה לי מחשב 486....... בזמן הזה אני זוכר כמה זמן היה עובר עד שהיו משדרדים משהו... אני זוכר את הפנטיום 166 שהיה לי ואז שהגיע הפנטיום 2!!! 200 מגה הרץ! מי זוכר את זה.... היום יש מעבדים של 2000 מגה הרץ וגם יותר, היפנים הצליחו לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 והגיעו ל3630 מגה הרץ!!!! מה הגבול???? אותו דבר לגבי רוב הדברים, אולי יגיע זמן שכל זה לא יהיה הכרחי??? שימציאו משהו שיהיה אי אפשר לעבור אותו??? חבר'ה מה יהיה????????
-
מה הגדול של כל מארז...(ATX, FULL TOWER וכאלה)... תודה...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק מבאג.אפשר חוות ממישהו שיש לו אותה? מקלדת שבנויה כביכול לטובת הזוויות של הידיים שימו לב בתמונה שהיא הולכת עקום כזה.. צריך זמן להתרגל אליה.. בנתיים אני מרוצה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=686936#
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
ראיתי פה איזה ת'רד בנושא הזה, אבל לא כל כך הבנתי לגבי המחירים. יש לי נוקיה 6100 ואני רוצה להשתמש באופציה שלה לתקשורת נתונים עם המחשב. הבנתי שיש שני דרכים: USB וא"א. מה הדרך הזולה ביותר להתחבר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לנקות מקלדת זאת השאלה שלי יש לי מקדלת של מיקרסופט מולטמדיה ... האפורה הזאת שבאה עם העכבר שאתה קונה אותה אז ככה אני רוצה לנקות אותה שתהיה כמו חדשה חיחיחיחייי ;D לפי דעדתי לכלוך על המקלדת זה דוחה אין לי הרבה לכלוך אבל יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המקלדת נ.ב עם חברי hwzone אני נעזר בהכל גם באך לנקות את המקלדת.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת את ההבדל בין הספק הזה: HEC 300ART לבין זה: HEC 300ER בראשון כתוב שהוא עומד בתקן בתקן TUV/UL/CE ושהוא שקט. וחץ מזה? ומה זה התקן הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-