ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי 2 מדפסות של HP : deskjet D1360 עם חיבור USB ואחת יותר ישנה deskjet 720C עם חיבור מקבילי המדפסת עם חיבור ה- USB המחשב מזהה והכל אבל יש לה נורה והיא מהבהבת כל הזמן וכשאני מנסה להדפיס היא לא מגיבה וממשיכה להבהב ניסיתי לבדוק אולי תקוע נייר אולי חסר דיו אבל כלום הכל נראה לי בסדר גמור לא מבין מה יכול להיות הבעיה לגבי המדפסת השנייה... למעשה היא פועלת מצוין אבל יש לי בעיה במחשב לא עובד לי החיבור המקבילי... יש כבל שיכול להתאים לי את החיבור שלו ככה שאוכל לחבר אותו ל- USB? איפה אפשר לקנות כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת'מארזים השקופים של SUNBEAM אתם ממליצים על זה שרגיש ל UV ? כאילו הוא לא מחוספס כזה או שהוא באותה רמת שקיפות ? בתודה איתי
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצות למצלמת אינטרנט איכותית. תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות מארז שיש בו לפחות 2 מאווררי 120MM ומאוורר נוסף-רצוי עוד 120MM,אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר.. והתקציב שלי למארז הזה הוא 550 ש"ח, 580 גג. תודה רבה לעוזרים , Luv ya
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפי הכותרת מעניין אותי אם יש ספק שיותר מ1100 WATT ;D? ואם אפשר לינק של הספק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך האוזניות האלה https://www.bug.co.il/brand/jbl/quantum/one/color/black שווה להשקיע 750 שקל או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
חבר'ה, נתקלתי בפיתוח די חדש שעומד לצאת לעולם למכירה בסביבות 18/07/2007 שפותח על ידי חברה שקוראים לה NOVINT. הקונספט המגניב הזה מתפקד כמו עכבר בערך.. רק שיש לו גם יכולת הפעלת משקל משתנה על היד , רטט, ויכול להעביר ליד תחושה של חפץ מסויים שנוגעים בו בעולם הוירטואלי.. בקיצור אין לי הרבה מילים כדי לתאר את הדבר הזה מרוב שהוא חדשני.. אני אישית ממש אהבתי את הרעיון ואת החדשנות שבו ואני מקווה שזה באמת יצליח להכנס לכמה שיותר משחקים ושנראה אותו בעתיד הקרוב אצלנו בחדר.. המחיר שלו מציאה לפי דעתי (189$) ביחס לכל מה שהוא נותן..בנוסף מקבלים 20 משחקים הדגמה למוצר (יש לו אפילו דרייבר שמתאים אותו למשחק ב HALF-LIFE 2 !!) הנה לינק לאתר החברה: http://www.novint.com/ וידאו הדגמה קצר ומגניב: ht…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מרכז טעינה לעכבר בלי להחליף כל פעם בטריות, במחיר של 300-350 שקל... מה אתם ממליצים? (לא חייב להיות סט , אפשר בנפרד את העכבר ונפרד את המקלדת, אבל חובה שיהיה מרכז טעינה לעכבר) שיהיה משהו טוב, לא זבל שמתקלקל ומתרוקן מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הספק שלי... אני צריך משו באיזור ה 400 וואט, התקציב הוא באיזור ה 350 שקל, וחשבתי על 2 ספקים בעיקר: ה HEC 475 וה TT 420, מה יותר טוב? יש עוד ספקים שכדאי? תודה
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין בשלט רחוק למחשב בסלון, על השלט לתפקד גם כעכבר וחשוב שיהיה נוח. אודה לעזרתכם והמלצתכם. לגבי התקציב כרגע אני פתוח לשמוע את כל ההצעות אחר כך נעשה חושבין ונחליט.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר זול... בזאפ יש רק חנות אחת תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני מתכוון לשלב את שניהם עם Steel Pad QCK... האם ה-G5 שווה את ההפרש של ה-100 ש"ח? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם LOGITECH מתכוונים להוציא עכבר נוסף בקרוב?
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
משיהו ראה את המקלדת Genius KB-21e Silver Black keyboard ויכול לתת חוות דעת? נוחה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו.. חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק. עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון. הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל. התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי.. יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לפצל את ה HDMI מהממיר YES HD ל 2 - אחד לטלויזיה LCD בחיבור HDMI תומך סאונד , השני גם HDMI תומך סאונד לתוך כרטיס טלויזיה - שישדר את האות לכרטיס טלוויזיה שיכול להציג וללכוד בעזרת windows media center אשמח לקבל המלצות למפצל HDMI תומך HDCP טוב שהוכיח את עצמו מניסיונכם אשמח לקבל המלצות על כרטיס טלוויזיה שיעבוד עם WMC תודה רבה אייל
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם כמה תכונות ספציפיות: כל האוויר הקר יגיע מקדימה (שמאחורה האוויר רק יצא), בלי מאווררים בצדי המארז, עם מקום ללפחות שלושה כוננים, ולפחות שני כוננים קשיחים. ובכונן דיסקטים אין צורך. אני מחשיב את עצמי כחובב מודינג, כך שבכל מקרה אני אהיה חייב לעשות שינוי כלשהוא במארז, ואני שונא להיות עם מה שלכולם יש.
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב כף יד,לעבודה ניהולתית (Excel,word....) שיהיה צבעוני מערכת הפעלה של WINDOWS וכולל עברית. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות בשבילי. אני עובד שעות רבות על המחשב- שימוש בעיקר עריכת וידאו וגם אינטרנט. אני לא משחק כלל. אני מרגיש קצת כאבים בזמן עבודה ממושכת ואני רוצה סט חדש של מקלדת ועכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אופטי, INTELLI. חשוב- אני לא רוצה אלחוטי. חשבתי לרכוש את MX500, או את האקספלורר החדש של מיקרוסופט. 1. אני רוצה לדעת מי מהם נוח יותר ליד (בינונית)? 2.ומה שלא מצאתי- האם הגלילה לצדדים שיש במיקרופוסט עובדת רק באקפלורר או גם יעבדו בתוכנות העריכה שלי כמו פרמייר, אפטר וכו' ? לגבי מקלדת- ראיתי את זו של לוגיטק- MEDIA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=276&c=142433 האם היא נוחה ליד? האם היא טובה ורכה ? אני מעדיף מקלדת שחורה, נוחה…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לי לא מזמן, הג'ויסטיק תקוע כל הזמן שמאלה(לא פיזית) וכל שאר הכפתורים עובדים מצויין ואין הגבלה של תנועה בידית עצמה. הג'ויסטיק לא קיבל מכה כל שהיא והחלפתי סוללות, עשיתי הסרה והתקנה מחדש של הlogitech gaming suite וזה לא עזר. :'( יש רעיונות לפתרון? :-\
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-