עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם קיים כזה בתקציב של עד כ-2000 ש"ח? עדיף של HP, רלוונטי גם לדיו וגם ללייזר. תודה.

2. Started by ashkenazone,

כמה לדעתכם שווה ספק HEC TRTF-400W?

3. Started by ofir667,

אני צריך מארז 400W טוב במחיר של מקסימום 450 ש"ח

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אוקי אחרי שראיתי ומשמשתי את המשולבות היותר זולות, בחירה הסופית הגיע: HP LJ M1132 HP LJ1212nf samsung scx-3200 על מה ללכת? הHP מורכב ככה שנראה עוד שניה מתפרק לו החלק של הסורק/פידר הסמסונג יותר קומפקטי, אבל זה לא כזה קריטי, השימוש הוא לבית, לא עסק, צריך לפעמים להדפיס משהוא ונמאס כל פעם לקנות משולבת דיו שהוא מתייבש אחרי חודש של אי שימוש, וצריך לפעמים לסרוק פה ושם. על מה הייתם הולכים?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by behagai,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by yed.k77,

היי יש לי בעיה שהבקר של הווליום שלי דיי נדפק ואני חייב לשים אותו כל הזמן על פול וויליום ולשלוט על הווליום דרך המקלדת, זה לא נוח לי בגלל שהרמקולים עושים רעש גם כשהם לא אמורים לעשות כשהם בפול ווליום. רמקולים של creative אגב. יש למישהו רעיון איפה קונים רק בקר? חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי. כל פתרון אחר יבוא בברכה גם כן. תודה

7. Started by dante123,

בעיקרון הייתי הולך noisetaker 420W ב420,אבל מסתבר שלסקייPC אין אותו ,לעזאזל. לגבי הליברטי-אני לא צריך אחד,ואני לא חושב שהמפרט שלי מצדיק אחד (1024 667 mhz, מעבד 3800X2, וכרטיס 7600GT). אם אפשר,לא לחרוג. *עדיף שהספק יהיה מסקייPC,כי שם אני מבצע את כל הרכישה,ומענייני אחריות,אני מעדיף שקניית הספק תתבצע שם. **אני צריך תשובה מהירה,בבקשה. עריכה:אם יש משהו איכותי בפחות מחיר (כאמור,אין לי מחשב כל כך חזק),זה גם יהיה טוב.העיקר שיחזיק. בלי OC מתוכנן. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by mr.bigglesworth,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=419 הייתי מת לאחד כזה

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by neogod,

רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  10. השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by exercise,

http://www.engadget.com/2008/02/22/video-optimus-maximus-install-setup-configurator-and-use/ ממש מגניב http://www.engadget.com/videos/Optimus-Maximus-first-test.mp4 רק חבל שזה לא פרקטי.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות צבע איכותיות. בבקשה תמליצו לי על משהו זה די דחוף...

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by nice-1,

משפחתי ואנוכי עומדים לקנות את המצלמה החביבה הזו מחירה סביר ביותר (גם בארץ, יחסית לחו"ל) והזום (האופטי, הדיגיטלי לא מעניין לי את השערות באף) מצוין תגיבו מה אתם אומרים עליה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by okitai,

שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  16. Started by dani,

יש לי מצלמת אינטרנט של Icatch שנראית ככה הבעיה היא שאני רואה את עצמי גם בירוק וגם הפוך: ניסיתי להכניס אותה בחיבור יו אס בי אחר במחשב וזה לא פותר את התקלה... מישהו יודע איך לפתור אותה? אני משתמש בתכנה AMcap בשביל המצלמה בכמה גירסאות

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by משה 54,

שלום.מבקש המלצה למדפסת משולבת עם סורק ופקס.היקף השימוש הצפוי במדפסת זניח.מתעניין בעיקר בסורק כולל אפשרות לסריקה במשיכת דפים(פידר?).אודה לעזרתכם(זקוק בעיקר לסורק ולא למדפסת)

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by taotao,

יש לי מקדלת ישנה עם חיבור גדול כזה שנראה כמו הPS החדש רק יותר גדול ועם חמש פינים ואני צריך מתאם לPS הרגיל/החדש מתאם כמו זה [attachment deleted by admin]

19. מה קורה חבר'ה? אז אני צריך עוד המלצה קטנה - אני מעוניין אחרי מלא זמן להשתדרג בעכבר ומקלדת, הפעם אלחוטיים. הבעיה העיקרית שאני רואה לזה - סוללות. עכשיו, אני זוכר שאצל חבר שלי ראיתי מקלדת ועכבר ממש ממש פשוטים ולא משהו רציני בכלל (זולים) של aOpen, אבל הקטע הגאוני בהם זה שהמקלט שלהם הכיל גם תא הטענה ל2 סוללות, וכל פעם שהיה נגמר לעכבר/מקלדת הסוללות - פשוט היית מחליף, שם במקלט להטענה וזהו. כמובן הסט מגיע עם 6 סוללות. 2 לעכבר, 2 למקלדת ו2 תמיד בהטענה. אם מישהו מוצא משהו כזה - זה גאוני! אני לא מחפש משהו רציני, הסתכלתי בנתיים על כמה המלצות כאן, חשבתי על הלוג'יטק EX110. מה אתם אומרים? עומד בתקציב, ונראת אחלה מקלדת. שמעתי שהעכבר לא משהו, אבל אני לא מחפש משהו להיט. אשמח להמלצות! תודה,…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אהלן, אני אשמח לקבל המצלצה למצלמת רשת למחשב נייח, שכוללת מיקרופון. המטרה היא שיחות וידאו (סקייפ, hangouts וכו'). תקציב: 100-200 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by assaf990,

ולא מחומרים אחרים, כמו: פלסטיק קשיח, עץ, ברזל, זכוכית, אלמניום, בצק, בד, וכדומה.. ???

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Real_Me,

התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500 של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C. שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה מה שאני מקבל בחנות? דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות (משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by miki20008,

<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by tidan31,

שלום! אני מחפש מקלדת מקלדת מכנית לגיימינג ולכתיבה התקציב שלי עד 750 ש"ח מה אתם אומרים על המקלדת של קורסייר דגם: k95

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  25. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים