ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני אשמח לקבל המצלצה למצלמת רשת למחשב נייח, שכוללת מיקרופון. המטרה היא שיחות וידאו (סקייפ, hangouts וכו'). תקציב: 100-200 ש"ח. תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב עם האיכות הכי גבוהה של וידיאו ותמונה למחשב, שמעתי שה LOGITECH 9000 מאוד טובה עם רזולוציה של 1600X1200, יש עוד אפשרויות שכדאי לקחת? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום,אני בן 65 ויש לי צרידות חריפה,הילדים והנכדים שלי לא מצליחים לשמוע אותי בשיחות זום או וידאו, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהמיקרופונים הבאים למחשב, אודה לעזרתכם. https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-usb---%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99 https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%91%…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל ממכם כמה הצעות לגבי עכבר לגימר בסביבות ה200 שקל גג בתודה מראש מור בן
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תקליטורי ההתקנה למדפסת שלי מדגם Canon pixma 495 אינם מועילים לי בהתקנת המדפסת לכן השתמשתי ב Plug & Play שזיהה את המדפסת והתקין במנהלי התקנים. הצרה שהסורק לא הותקן! איך אני מתקין סורק בנפרד מהמדפסת? קיים דרייבר להורדה? תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אודה על המלצתכם למקלדת+עכבר אלחוטיים, מקשים מוארים במקלדת ואם אפשר, אז גם בעכבר. רצוי שיהיה של מייקרוסופט, כי אני רגיל לעכברים ולמקלדות שלהם, הגודל והעיצוב נוחים לי. תקציב עד 400 ש"ח, אבל לפי ההיצע שראיתי בגוגל בחו"ל, אני כנראה מפנטז. אם אין בתקציב זה, אז אבחר מבין סט 2000 לסט 3000 של מייקרוסופט, האם יש הבדל באיכות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני עכשיו עושה פירוט להחלפת הציוד הקיים אני קונה ציוד חדש כמו רמקולים עכבר מקלדת ופאד עכשיו אני לא מבין ממש במקלדות ואני רוצה המלצה למקלדת טובה עד 400 שקל שמעתי על מקרסוט X6 איך היא? תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. אני יחסית חדש כאן, ובכל זאת לא מצאתי פתרון לבעייה בפורום. אני מניח שכולם יודעים שאחרי שימוש ממושך בעכבר (עם גולה) הוא מתחיל לקרטע... אני יודע שיש טיפול מסויים אשר עוזר לשפר את ביצועיו. 1. איך עושים את זה בדיוק? 2. הגלגיליות של העכבר (של הגולה) מלאות בג'יפה. האם הג'יפה זה חלק מהן, או שאפשר להסיר אותה לחלוטין? 3. המליצו לי להשתמש באלכוהול או אציטון. האם זה נכון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חבר'ה, נתקלתי בפיתוח די חדש שעומד לצאת לעולם למכירה בסביבות 18/07/2007 שפותח על ידי חברה שקוראים לה NOVINT. הקונספט המגניב הזה מתפקד כמו עכבר בערך.. רק שיש לו גם יכולת הפעלת משקל משתנה על היד , רטט, ויכול להעביר ליד תחושה של חפץ מסויים שנוגעים בו בעולם הוירטואלי.. בקיצור אין לי הרבה מילים כדי לתאר את הדבר הזה מרוב שהוא חדשני.. אני אישית ממש אהבתי את הרעיון ואת החדשנות שבו ואני מקווה שזה באמת יצליח להכנס לכמה שיותר משחקים ושנראה אותו בעתיד הקרוב אצלנו בחדר.. המחיר שלו מציאה לפי דעתי (189$) ביחס לכל מה שהוא נותן..בנוסף מקבלים 20 משחקים הדגמה למוצר (יש לו אפילו דרייבר שמתאים אותו למשחק ב HALF-LIFE 2 !!) הנה לינק לאתר החברה: http://www.novint.com/ וידאו הדגמה קצר ומגניב: ht…
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם יש איזה מכשיר שמאפשר לחבר אליו מצלמת רשת סטנדרטית (USB) ושהוא יקליט את הצילום, ללא התערבות של מחשב? תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חברים אני לא בטוח אם הנושא הזה צריך להיות פה אם לא אשמח לדעת איפה הכי כדאי לפרסם את השאלה אני מעוניין לקנות הגה למחשב מתלבט בין 2 דגמים Logitech G923 Trueforce או Thrustmaster TMX PRO Force Feedback אשמח לעזרה אני חושב שהכי חשוב לי זה איך הפידבק של ההגה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שנה טובה חבר'ה!!! רציתי לשאול האם בהגה שיש בו תיבת הילוכים(לא על ההגה עצמו כמו ב אלפא רומיאו) ובלם יד, משחקים של היום תומכים בזה? תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, הכותרת די אומרת הכל, אני מעוניין בסט גיימינג בתקציב הנ"ל, אשמח לשמוע המלצותיכם, אני מניח שניתן לחרוג בעוד 100 שקל... אם אפשר שהסט כולו יהיה אלחוטי מה טוב ... עדיף מאוד שהעכבר יהיה אלחוטי... השאלה אם יש כזה דבר עכבר גיימינג אלחוטי ... אני די חלש בתחום ... :-X
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לשמיעת מוסיקה ולמשחקים. אלה הדגמים שאני מתלבט בינהם: 1) SteelSeries 5Hv2 אוזניות מקצועיות לגיימרים כולל כרטיס קול USB 599.00 ש"ח (דרך אגב, אם אני לוקח את האוזניות האלו כדאי לקחת את הגירסה הזו או את הגירסה בלי הכרטיס קול שעולה 100ש"ח פחות?) http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2 2) Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone 557.00 ש"ח http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=10518&showTube=29 3) SteelSeries Audio Siberia USB White 545.00 ש"ח http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2 איזה עדיפות? יש משהו בסביבות ה 600 ש"ח שלוקח את אלה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת מקלדת מכנית לגיימינג ולכתיבה התקציב שלי עד 750 ש"ח מה אתם אומרים על המקלדת של קורסייר דגם: k95
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה טובה בתקציב של כ-250 ש"ח שתצלם כמה שיותר טוב וכמה שיותר ברור בתנאי לילה (עם תאורה).
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-