ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
1. הוא הזול מבינהם, מדובר במצלמה : Microsoft LifeCam VX-2000 YFC-00001. 2. יותר יקר אך לא משמעותי בכסף, Microsoft LifeCam VX-3000 68A-00002. ע''פ הפרמטרים שקראתי, השניה עדיפה. האם באמת השניה יכולה לצלם ולשדר באיכות HD כי כתוב באתר "High Definition Photos". ורציתי לדעת בנוגע למיקרופון המובנה, שומעים ברור בצד השני? או שצריך מיקרופון נוסף. אשמח לחוות דעת מאנשים שמבינים בתחום ואנשים שיש ברשותם את המצלמות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מארז...אני צריך הדרכה ביסיסת.. כל מי שיכול לעזור תודה..
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין הסידי במארז יש בטח איזשהו פטנט והמדריך לא מסביר טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת תמונות לחיבור למחשב, אין צורך בקורא זכרונות ואין צורך במסך LCD על המדפסת. משהו בסגנון המדפסת הבאה:
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך המארז הזה שלהם http://raidmax.com/product.php?pid=18 עדיף לקחת מארז של HEC Compucase במקום ?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למפרט הבא שלי אני רוצה לקנות את המארז הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144109 המפרט msi ati radeon Xpress amd 3700+ 1 gig x800xl 160 gig hardrive nec 3540a בקיצר מערכת גיימינג שמותאמת לlan party.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
על איזה עכבר אתם ממליצים? אני מעדיף שהוא יהיה עם חוט והתקציב הוא בסביבות ה 150 שח
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני יודע על בוררים של מדפסות, שאם יש מדפסת אחת ו--2 מחשבים אז אפשר להזיז מתג שעושה שכל פעם המדפסת מחוברת למחשב אחר. יש לי בבית עכבר ומקלדת שאני משתמש בהם למחשב שלי. יש לי גם מסך נוסף. כשאני מביא מחשב לטפל בו להריץ עליו בדיקות וכו'... אני מחבר אותו למסך, מקלדת ועכבר. אני מחפש מכשיר שיוכל לברור לי עם מתג - שאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב שלי אני אשים את המתג בצד אחד. וכשאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב השני אני אזיז את המתג וזה יהיה כאילו חיברתי אותם למחשב השני. (אני יודע שעכבר ומקלדת עולים פחות מ-100 ש"ח אבל בורר כזה יהיה לי הרבה יותר נוח) קיים כזה דבר? אם כן אז היכן אוכל להשיג? כי בזאפ לא מצאתי משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה זמן סוג המארז לא שינה לי כלום... אבל לאחרונה כמה מחברי החליפו מארז למארזים עם מזגנים(משהו כזה לא באמת אלא מאווררי ענק) והם טוענים שעכשיו המחשב אינו נתקע כעבור יממה של עבודה האם זה באמת משנה את המצב וכדאי לי לקנות מארז כמו שלהם?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כבל מאריך להתקן שעובד ב-USB האם צריך כבל מיוחד או שהכבל USB הרגיל מתאים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007921428&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!
-
אני רוצה ליקנות ספק ג'נרי של 500 וואט ב 160 ש"ח. האם יש הרבה סיכויים שיקרה למחשב שלי משהו כאשר הוא עובד עם ספק כזה?
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm מזה התלהבתי ממנו חבל על הזמן חשבתי לבדוק אולי להזמין אותו והבנתי שאין אותו במלאי בכל מקרה סתם בא לי על מארז חדש אז שמעתי על המארז הבא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3020&catcode=183 שהוא "אחד המארזים הטובים בעולם" עכשיו מישהו יכול להגיד לי מזה המארז הזה? יופי זה לא המילה החזקה שלו... מה טוב בו ?
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
או קי שאלה קיבלתי כרטיס למחשב שמזוהה כ אדפטר 1394 שידוע לי שזה פיירווייר אך משום מה יש לי כניסות לCAM1 &CAM 2 אך זה כרטיס טלוויזיה או לא? ואיזה תוכנה אם בכלל אני צריך להתקין?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם יש דרך לשלוט באמצעות עינית חיצונית (רצוי שתחובר במצד המזנון) על מחשב HTPC (שליטה גם דרך מקדלת וגם דרך שלט)? האם אתם מכירים דרך דומה לשליטה בממיר טלויזיה מגיק של הוט?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הראשים של הדיו יש לי ערכת מילוי דיו עם מזרקים אני ממלא דיו וזה עדיין מראה לי שהנורה של הדיו מהבהבת יש לי תמיד נזילה מהמחסנית הצבעונית ואני לא מצליח לעצור את זה אחרי שאני מסיים למלא אני מכניס שוב את הראשים וזה עדיין מהבהב... מה אפשר לעשות
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מעוניין לקנות MID בסגנון של ה Archos 7. הבעיה היא שראיתי די הרבה מכשירים דומים מיצרנים סיניים במחירי ריצפה שמגיעים עם לינוקס או WIN CE. Smart Q7 לדוגמא... המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. יש פה מישהו שקנה מכשיר דומה שיכול לתת חוות דעת?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-