עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, אני אשמח לקבל המצלצה למצלמת רשת למחשב נייח, שכוללת מיקרופון. המטרה היא שיחות וידאו (סקייפ, hangouts וכו'). תקציב: 100-200 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  2. שנה טובה חבר'ה!!! רציתי לשאול האם בהגה שיש בו תיבת הילוכים(לא על ההגה עצמו כמו ב אלפא רומיאו) ובלם יד, משחקים של היום תומכים בזה? תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by tidan31,

שלום! אני מחפש מקלדת מקלדת מכנית לגיימינג ולכתיבה התקציב שלי עד 750 ש"ח מה אתם אומרים על המקלדת של קורסייר דגם: k95

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  4. Started by eyalicohen,

שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by spitzi,

היי, אודה על המלצתכם למקלדת+עכבר אלחוטיים, מקשים מוארים במקלדת ואם אפשר, אז גם בעכבר. רצוי שיהיה של מייקרוסופט, כי אני רגיל לעכברים ולמקלדות שלהם, הגודל והעיצוב נוחים לי. תקציב עד 400 ש"ח, אבל לפי ההיצע שראיתי בגוגל בחו"ל, אני כנראה מפנטז. אם אין בתקציב זה, אז אבחר מבין סט 2000 לסט 3000 של מייקרוסופט, האם יש הבדל באיכות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  6. מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  7. Started by BaLiLi,

דבר ראשון אציין שאני לא מעוניין באלחוטי!!!!! אני זקוק לשילוב היפה ביותר הטוב ביותר ובמחיר הנמוך ביותר שאפשר מה דעתכם על השילוב הבא מקלדת Samsung Pleomax Crystal PKB-7000X http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2587&scat=200&tcat= עולה 99 ש"ח ועכבר MX500 Logitech http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13550 עולה 103 ש"ח מה אתם אומרים?

8. Started by ThE_BesT,

פירסמו פה את הדרייבר החדש של nVidia -Detonator השאלה שלי היא... האם הוא מתאים לכרטיס מסך שליץ שהוא... asus nVidia Geforce2 V7100/t?????

9. Started by eypt10,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  10. Started by 343,

אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by amosbox,

אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE למחשב בשביל האולפן שלי. יש כל מיני ואני רוצה לקנות אחד איכותי מחברה טובה שאולי משהוא פה מכיר, עמיד ושווה את המחיר..? (יש באינטרנט הרבה זבל) ראיתי שיש גם PCI / PCIE אני צריך את הPCIE כי הלוח שלי תומך בזה (לא כל כך מבין בזה) סתם בשביל משהוא שאולי ישאל הלוח שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  12. אחד הדגמים הפופולריים המוקדמים של חברת הגיימינג חוזר לחיים עם משקל נוצה לכתבה

13. Started by משה 54,

שלום.מבקש המלצה למדפסת משולבת עם סורק ופקס.היקף השימוש הצפוי במדפסת זניח.מתעניין בעיקר בסורק כולל אפשרות לסריקה במשיכת דפים(פידר?).אודה לעזרתכם(זקוק בעיקר לסורק ולא למדפסת)

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by supercars,

איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by saarxee,

האם הן באמת טובות? כי הזמנתי אותן ואחרי זה נתקלתי בביקורות לא משכנעות במיוחד: הבאס לא חזק ומספק ברב המקרים אין סראונד דיגיטלי צריכים להשתמש באקולייזר כדי שהסאונד יהיה ברור יותר. ובמשחקים גם כן הסאונד לא הכי מרשים שבעולם.. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. שלום אנשים טובים, הכותרת די אומרת הכל, אני מעוניין בסט גיימינג בתקציב הנ"ל, אשמח לשמוע המלצותיכם, אני מניח שניתן לחרוג בעוד 100 שקל... אם אפשר שהסט כולו יהיה אלחוטי מה טוב ... עדיף מאוד שהעכבר יהיה אלחוטי... השאלה אם יש כזה דבר עכבר גיימינג אלחוטי ... אני די חלש בתחום ... :-X

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by ai21,

שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  18. שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by Avi313,

אני מתלבט בין מארזים כרגע. יש שני אפשרויות: http://www.a-top.com/xblade/xblade.html לבין- http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 האקס בלייד נראה יותר איכותי, הוא גם בא עם 2 מאווררים טובים, עם ספק כוח 500 ואט, חלון בצד (אני יודע שזה לא משמעותי אבל...), מסך אלסידי נחמד ועוד כמה דברים... ולמרות כל זה, הוא יותר זול מהקומפיוקייס ב40 ש"ח. למה הקומפיוקייס (גם בעיניכם, אני שם לב) נחשב לאיכותי, כשהמארז אקסבלייד מעניק יותר בפחות כסף?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by ofirlik,

אני הולך להשתמש בעכבר ובמקלדת בעיקר לגיימינג לכן עדיף חוטיים. אני ישתמש בו למשחקים כמו skyrim ו bf3 ולגלישה באינטרנט. אני חושב שהיד שלי גדולה לכן עדיף גודל גדול או בינוני. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. עכשיו, אחרי שהתחלתי להתמקצע בצילום, אני מעוניין לפתח הרבה תמונות. אני לא עושה זאת באופן מקצועי, אבל אני רוצה להתחיל לפתח הרבה. אני מתלבט אם שווה לי לשלוח את התמונות לפיתוח דיגיטלי, או כבר לקנות מדפסת איכותית. מדפסות לייזר צבעוניות עולות בין 1,000 ל-,2000 ש"ח למיטב הבנתי, אבל קשה לי לשכלל את מחיר הדיו והדפים עצמם. אני לא יודע מה ייצא לי יותר זול בסופו של דבר, והאם האיכות של מדפסת תיהיה זהה לתמונה בפיתוח דיגיטלי בחנות. אשמח לעצות והמלצות. המון תודות, סער.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by nutty,

האם עכברים אופטיים - טובים ???? האם יש להם בעיה עם משחקים???? אני רוצה לקנות עכבר חדש ויש נורא הרבה מבחר, אני רוצה לוג'יטק, ובמפרטים שלכם אתם ממליצים על - logitech mouseman optical וזה עכבר מאוד יקר!!! 300 ש"ח בשביל עכבר...למרות שהוא עכבר מעולה, מחירו לדעתי מוגזם ושאלתי היא : האם יש לו בעיות עם משחקים????

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by BAR - moah,

מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  25. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, כרגע יש לי שני עכברי גיימינג 1.LOGITECH G500 שיש לי אותו כבר מעל שנתיים 2.יש לי STEELSERIERS MMO GAMING MUOSE WORLD OF WARCRAFT LEGENDERY EDITINO עכשיו שני העכברים הללו שונים מאוד! הלוג'יטק הוא בעצם טוב מאוד, נוח, הבעיה אצלו שאף פעם לא הצלחתי לתכנת איתו בדרייבר אבל זה לא מזיז לי כלכך כי אין לו בו שימוש כלל בדרייבר, העכבר מאוד נוח, האחיזה והישבה של היד מאוד מעולה אצל הלוג'יטק. ה-MMO של SS בעצם עכשיו קיבלתי אותו והוא ממש נוח והוא מאוד קל, הוא זוהר ויש עליו ברקים של המשחק עצמו...עכשיו הבעיה היחידה הינה שאני לא משחק במשחקי RPG למיניהם וגם אין לי כלכך מה לעשות עם העכבר חוץ מזה שהוא נוח ומאוד כיפי להניח עליו את היד! אני מתבאס על העכבר ה…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.