ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_285&products_id=881 בבקשה אם למישהו יש התנסות איתו? או משהו רע עליו? טוב עליו ? תשנו את ה ... ל pandas או שהנה http://www.tsunami.com.tw/case.htm
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על העכבר , רציתי לשאול אם למישהו פה יש את העכבר הזה בבית ואם כן בבקשה תענו.... נ.ב. המחיר שאני מביא אותו 240 שקל למישהו יש יותר זול ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
;D אני רוצה לקנות אותו יש לי מחיר זול של 220 שקל וגם 3 שנים אחריות אני צריך לדעת אם הוא טוב , רע , פגמים ודברים טובים/לא טובים. תודה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הספק שלי... אני צריך משו באיזור ה 400 וואט, התקציב הוא באיזור ה 350 שקל, וחשבתי על 2 ספקים בעיקר: ה HEC 475 וה TT 420, מה יותר טוב? יש עוד ספקים שכדאי? תודה
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרון שהוא Rated CAS222 @ 133MHz DDR לבין זיכרון שהוא CAS Latency 2 ?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
ולא מחומרים אחרים, כמו: פלסטיק קשיח, עץ, ברזל, זכוכית, אלמניום, בצק, בד, וכדומה.. ???
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
והאם הספק שלו מספיק חזק בשביל להחזיק AMD A64 3000+ וR9800 PRO? ובעיקרון אני יכול להוריד במעבד ל2800+ ואז יהיה לי מקסימום 600 ש"ח בשביל מארז + ספק, אבל אני מעדיף פחות. ואיך ה- Antec 3700AMB Metallic 350W Case? או ה-COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE? אבל אם לדעתכם הטסונמי יספיק אז עדיף בהרבה. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי כיום מארז של אנטק- Antec P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 ,Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה. לפי מה שקראתי המקלדות הממולצות להקלדה מרובה הן בעלות סוויטצ' כחול. המקלדת היחידה שראיתי בארץ בעלת סוויטצ' כזה היא Razer Blackwidow אך היא ממותגת כמקלדת גיימינג. האם יש מקלדות נוספות בעלות סוויטצ' כחול בארץ? האם הBW מתאימה להקלדה למרות שהיא ממותגת כ Gaming Keyboard?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
היי, מעוניין בקרוב לרכוש מדפסת חדשה ורציתי לשאול האם יש חברה שנחשבת טובה מאחרות שכדאי ללכת עליה? אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (צילום,סריקה, פקס) ברמה קצת יותר גבוהה ממדפסת ביתית, עד 1500-2000 ש"ח. האם כדאי ללכת על HP? האם יש המלצות על חברת Brother? אשמח לכל מידע רלוונטי
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מעבד 805 זיכרון 512*2 לוח אם+כרטיס מסך מובנה בעתיד 7600GS דיסק קשיח 250 גיגה SATA2 צורב וסידי רגיל 4 מאווררים צריך ספק שיפעיל את המערכת כולל ה7600GS. (אפשר מנועה,סקיי פיסי וגולד טופ.) שאלה אחרת שלא כל כך קשורה אבל לא צריך לפתוח עוד תארד כמה וואט צורך 6300 בסטוק ? וכמה 805 ?
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 300 ש"ח אבל ללא חריגה כלל ואפילו רצוי משהו כמו 250 ש"ח . אשמח להמלצות מ KSP foxpc panda tms noa תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב עם האיכות הכי גבוהה של וידיאו ותמונה למחשב, שמעתי שה LOGITECH 9000 מאוד טובה עם רזולוציה של 1600X1200, יש עוד אפשרויות שכדאי לקחת? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מיועדת לגלישה באינטרנט ותכנות. אני לא צריך משהו מיוחד עם כפתורים מיוחדים. רק שתהייה נוחה ואמינה. תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מרכז טעינה לעכבר בלי להחליף כל פעם בטריות, במחיר של 300-350 שקל... מה אתם ממליצים? (לא חייב להיות סט , אפשר בנפרד את העכבר ונפרד את המקלדת, אבל חובה שיהיה מרכז טעינה לעכבר) שיהיה משהו טוב, לא זבל שמתקלקל ומתרוקן מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שתיהיה מחברת לוג'יטק או מיקרוסופט או משהו אחר אמין וטוב.. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחפש המלצה למכשיר משולב - פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום. 1. יש לי קו של הוט וגם תא קולי, לכן אמרו לי שחשוב שניתן יהיה לשלוט על תוך כמה זמן הפקס עונה לשיחה הנכנסת, האם מישהו מכיר מגבלות נוספות ? 2. איזה פרמטרים יש לבדוק (מהירות הדפסה, DPI/רזולוציה וכו') ומה הערכים הרצויים ? 3. האם יש פיצ'רים נוספים במכשירי ה AllInOne הללו, שכדאי לקחת בחשבון ? 4. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפיים למשימה :-) חשוב לדעת שאני מדפיס, סורק ומצלם רק דפים בודדים בשבוע, ושולח פקסים בודדים בחודש. תודה !
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
משפחתי ואנוכי עומדים לקנות את המצלמה החביבה הזו מחירה סביר ביותר (גם בארץ, יחסית לחו"ל) והזום (האופטי, הדיגיטלי לא מעניין לי את השערות באף) מצוין תגיבו מה אתם אומרים עליה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-