ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ועידה של אינטל שמחוברת לUSB הבעיה היא שבאקס פי היא מותקנת כמצלמה דיגיטלית ומוציאה רק תמונות ולא סרטונים ואני גם לא יכול להשתמש בה באינטרנט. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה הדרייבר והתוכנות שלה מתאימים ל 98 ואין חדש יותר
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז אם ספק טוב עד 500 ש"ח מארז ACHILLES SILVER GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN מארז Q5-LCD MIDI ATX 520W USB2+FIREWIRE+AUDIO+WINDOW מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN מארז MIDI ATX K809-1 520W COLOR : SILVER אם יש לכם משהוא טוב יותר במחיר ה500 שח תרשמו לי אתה השם שלו לא משנה אם המארז יפה או לא
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעיקרון אני מתלבט בין שני מארזים: 1. Enermax CS-335TAB + P/S EG365AX בגלל ספק טוב 2. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W אבל אני פתוח להמלצות וחשוב מאוד שיהיה ספק סביר.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב,קודם,כל,אתחיל,בזה,שהםקלדת,שלי,עכשיו,עובדת,בחלקה,היא,של,גייוס,אבל,חלק,םהםקשים,לא,עובדים,אז,םצטער,על,היסוח,הזה,,יופי,עכשיו,אןי,חפש,הםלצה,לקלדת,שחשוב,שיהיו,בה,הדברים,הבאים, 1שהיא,תהיה,בצבע,שחור, 2שתהיה,םקלדת,םולטיםדיה, 3עד,80,שקל,לא,יותר,ויש,להתחשב,בזה,שאןי,הולך,לקןות,םחןות,שןםצאת,בעיר,שלי,ולא,םהאיןטרןט, 4עדיפות,לםיקרוסופט,אבל,בתאכלס,כל,חברה,תספיק תודה1 עריכת המודר: טוב , קודם כל אתחיל בזה שהמקלדת שלי עובדת בצורה חלקית , חלק מהמקשים לא עובדים אז מצטער על הניסוח הזה. עכשיו אני מחפש המלצה למקלדת שחשוב שיהיו בה את הדברים הבאים: 1. שהיא תהיה בצבע שחור. 2. שתהיה םקלדת מולטיםדיה. 3. עד 80 שקל , לא יותר ויש להתחשב בזה שאני הולך לקנות מחנות שנמצאת בעיר שלי ולא מהאינט…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי מיקלדת של MICROSOFT דגם multimedia Keyboard 1.0A ולמשהו כפתורי הF ביכלל לא עובדים..למה זה?? ככה זה בכול המקלדות מהדגם הזה..או שזה רק בשלי? סעמק..מחר אני ילך לחנות ....
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אודה על המלצתכם למקלדת+עכבר אלחוטיים, מקשים מוארים במקלדת ואם אפשר, אז גם בעכבר. רצוי שיהיה של מייקרוסופט, כי אני רגיל לעכברים ולמקלדות שלהם, הגודל והעיצוב נוחים לי. תקציב עד 400 ש"ח, אבל לפי ההיצע שראיתי בגוגל בחו"ל, אני כנראה מפנטז. אם אין בתקציב זה, אז אבחר מבין סט 2000 לסט 3000 של מייקרוסופט, האם יש הבדל באיכות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לזהות האם יציאות ה USB במחשב הם USB 1.0 או USB 2.0? תודה,
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני סטודנט וככזה משתמש לא מעט במדפסת. אני רוצה מדפסת שתדפיס בשחור לבן,אם אצתרך הדפסה צבעונית או סורק,יש לי מדפסת דיו משולבת בבית. הצורך לעבור למדפסת לייזר נובע מהרצון לחסוך בקניית דיו . אם קיים דגם מסויים של מדפסות לייזר הנודע בצריכת דיו נמוכה ,אנא המליצו עליו. כמו כן,אני מעוניין במדפסת שעלויות הדיו החדש(הבא לאחר המקורי) תהינה לא יקרות יחסית תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות WEBCAM איכותי ביותר שאפשר לקנות למעשה אני מעוניין לקנות 2 כאלה ..הסכום סובב לעד 500 שקל אחד. צריך שיתמוך ברזולציה מקסימלית ללא אינטירפולציה )2048*2048 יותר מזה גם טוב. שאלה נוספת....האם ניתו לחבר שני מצלמות כאלה למחשב ...ולעשות מיתוג בהם... מדובר בצילום של תמונות סטטיות בלבד.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין בשלט רחוק למחשב בסלון, על השלט לתפקד גם כעכבר וחשוב שיהיה נוח. אודה לעזרתכם והמלצתכם. לגבי התקציב כרגע אני פתוח לשמוע את כל ההצעות אחר כך נעשה חושבין ונחליט.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חשוב גם שיהיה לה מתקן הזנת דפים (FEEDER) מבחינתי שתהיה רק שחור-לבן (יש לי כבר מדפסת צבעונית lexmark x7350 שזוללת לי דיו ובגלל זה אני רוצה משהו חסכוני יותר) אני מדפיס בממוצע 10 דפים ביום. עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא קריטי. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק שקופיות ונגטיבים (של פילם). לשימוש ביתי (לא מקצועי) אבל ברמה סבירה ולא משהו מצ'וקמק. האם מישהו יכול לזרוק איזה עצם? אין לי מושג לגבי רמת המחירים, אבל נניח שאני מוכן להשקיע 300-400 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חבר'ה, נתקלתי בפיתוח די חדש שעומד לצאת לעולם למכירה בסביבות 18/07/2007 שפותח על ידי חברה שקוראים לה NOVINT. הקונספט המגניב הזה מתפקד כמו עכבר בערך.. רק שיש לו גם יכולת הפעלת משקל משתנה על היד , רטט, ויכול להעביר ליד תחושה של חפץ מסויים שנוגעים בו בעולם הוירטואלי.. בקיצור אין לי הרבה מילים כדי לתאר את הדבר הזה מרוב שהוא חדשני.. אני אישית ממש אהבתי את הרעיון ואת החדשנות שבו ואני מקווה שזה באמת יצליח להכנס לכמה שיותר משחקים ושנראה אותו בעתיד הקרוב אצלנו בחדר.. המחיר שלו מציאה לפי דעתי (189$) ביחס לכל מה שהוא נותן..בנוסף מקבלים 20 משחקים הדגמה למוצר (יש לו אפילו דרייבר שמתאים אותו למשחק ב HALF-LIFE 2 !!) הנה לינק לאתר החברה: http://www.novint.com/ וידאו הדגמה קצר ומגניב: ht…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקרון 50% אני משחק על המחשב, כך שאני רוצה שהוא יהיה נוח לזה, אך גם לאינטרנט וכדומה... התקציב הוא עד 300 שקל עם חריגות של 50 שקל עם זה שווה את זה... החנויות שאני יכול לקנות מהן זה באג,אופיס דיפו,KSP או PANDAS. תודה מראש, אנטון.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בראוטרים יש אנטנת WIFI זה תדר דומה או משהו?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר משולב שחשוב לי שיהיה לו גם פקס. (אני לא מחפש HP. אם אפשר המלצות על חברה אחרת...) התקציב הוא בסביבות עד 900 ש"ח (אם יש בפחות , מה טוב....) האם יש חיה כזו?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לפי הכותרת מעניין אותי אם יש ספק שיותר מ1100 WATT ;D? ואם אפשר לינק של הספק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצות למצלמת אינטרנט איכותית. תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-