ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, המקלדת הזאת נראית אלגנטית ויפה http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=65&id=3707 איך היא, האם יש למישהו נסיון 160 ש"ח? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429566
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מארזים כרגע. יש שני אפשרויות: http://www.a-top.com/xblade/xblade.html לבין- http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 האקס בלייד נראה יותר איכותי, הוא גם בא עם 2 מאווררים טובים, עם ספק כוח 500 ואט, חלון בצד (אני יודע שזה לא משמעותי אבל...), מסך אלסידי נחמד ועוד כמה דברים... ולמרות כל זה, הוא יותר זול מהקומפיוקייס ב40 ש"ח. למה הקומפיוקייס (גם בעיניכם, אני שם לב) נחשב לאיכותי, כשהמארז אקסבלייד מעניק יותר בפחות כסף?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי קניתי לא מזמן את הצורב הנ"ל שהוא מעולה דרך אגב .. אך קצת יקר קניתי אותו ברעות מחשבים שבא בbox וניתן לי שנתיים אחריות!!! ;D ;D ;D חבר שלי בדק וגילה שksp מוכרים את מסתבר אותו צורב במחיר נמוך יותר ולכן אץ לקנות הוא שילם וכשניתן לו הצורב הוא קיבל מין cdrom שכזה בלי שום זיהוי קדמי מאשר למטה במדבקה היה כתוב teac על הצורב שלי מתנוסס בfront כיתוב ושאר ירקות במחירון של ksp היה כתוב בבירור שזה בא retail וחברי קבל oem שנאמר לו שהוא בעל שנת אחריות אחת בלבד .. כשהו ראה את הסחורה ואת התשובות שניתנו לו הוא בטל את העיסקה מייד השאלה שלי היא .. מה לעזאזל קורה? האם רימו אותו כהרגלם או האם oem של teac בא עם שנה אחריות תודה מראש לעונים :smoke:
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע את העכבר האופטי האלחוטי של מיקרוסופט ולאחרונה שאני לוחץ לפעמים על המקש השמאלי הוא חורק...מה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכבר חדש של חברת לוג'יטק ועכבר מגיע עם שני חיברוים ל-PS2 ול-USB... לאיזה חיבור משניהם עדיף לי לחבר אותו?? עכשיו העכבר מחובר ל-PS2 ועוד שאלה קטנה: לפי מה שהבנתי לעכבר יש תמיכה ב-800 DPI מה זה ?! תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי יש לי את המקלדת של רייזר BLACKWIDOW CHRMOA 2014 וכמה מקשים שלא פועלים: שיפט שמאל קונטרול שמאל ואלט שמאל.. כל שאר המקשים עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חבר שלי לא מאמין לי ש readon 8500 עובר בכמה מבחנים את ה g force ti אתם יכולים להוכיח את זה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לפצל את ה HDMI מהממיר YES HD ל 2 - אחד לטלויזיה LCD בחיבור HDMI תומך סאונד , השני גם HDMI תומך סאונד לתוך כרטיס טלויזיה - שישדר את האות לכרטיס טלוויזיה שיכול להציג וללכוד בעזרת windows media center אשמח לקבל המלצות למפצל HDMI תומך HDCP טוב שהוכיח את עצמו מניסיונכם אשמח לקבל המלצות על כרטיס טלוויזיה שיעבוד עם WMC תודה רבה אייל
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמן זה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטים אולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חדשה בסביבות ה150 שקלים אני משחק דיי הרבה במחשב 2-3 שעות ביום ואני רוצה מקלדת איכותית ונוחה למשחקים. יש עדיפות לבאג(זיכוי)
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי אותה, אני מחבר למחשב, מתקין דרך הדיסק לבסוף עולה חלון של ווינדוס (איחסה פויה), שאומר שהוא לא יכול להתקין תמיכה של הדפסה באמצעות USB או מצ'ו כזה... בקיצור זה שווינדוס זה גועל נפש החרא של העולם כבר סיכמנו... אני מתוסכל, מישהו? עצות?! תודה חברים, שב"ש, Aviko
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות עכבר חדש עכשיו השאלה שלי מה עדיף למשחקי רשת מגוף ראשון אחרי כמה בירורים הבנתי שלכל עכבר יש יתרון אחד משמעותי על פני השני ל510 יש 5.7 מגה פיקסל לעומת 500 שיש לו 4.6 מגה פיקסל ל500 אפשר להתקין פאטץ שמעלה ל500hz לעומת 510 שפאטץ לא עובד עליו כמו שצריך ובעצם יכול להגיע רק ל250hz אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי במקלדת שליטה בנגן מוזיקה (START/PAUSE...) והנגן הזה עובד רק על WMPLAYER. מישהו יודע אם אפשר לעשות שיפעל על התוכנה WINAMP? ואם כן איך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף לי למחשב נייד ? ה MX או ה VX ?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה MICRON או TRANSCEND או KINGSTONE אני רוצה SDRAM 128 וחנויות לא מומלצות או מומלצות
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר לעבודה של הרבה שעות על המחשב, בעיקר תכנות, לא למשחקים בכלל. התקציב עד 500 ש"ח. צריך מקשים נוספים (forward, backward), מעדיף עכבר אלחוטי, אבל לא חייב. חשבתי על לוג'יטק, אבל לא ברור לי מה ההבדל בין העכברים הבאים חוץ מהמחיר והאם שווים את הכסף: MX1100, MX REVOLUTION, MX 1000, MX620, LX8 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
מישהו קנה פעם(בארץ) מצפן שמתחבר למחשב נישא? 1. אני מעוניין במצפן עם יציאה סריאלית שמעבירה למחשב נתוני כיוון. אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כזה אודה לו מאוד. :-X 2. אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה? (נערך ע"י מנהל הפורום)
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי של 400W ורציתי לדעת יש סיכוי שהוא יחזיק X800GTO?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-