עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dennis14,

רציתי לשאול שתי שאלו תעל המארזים הבאים? 1) מה הי דעתכם/התרשמותכם מהם? 2) האם הם נותנים תמורה טובה למחירם? המארזים: א) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3509 ב) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=11950 ג) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2880 ד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by ^Z^,

האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by esaly,

אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N505-AX&family=22 למטה בעמוד רשום: Minimum of a 350 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 18 Amp Amps.) זה אומר שאם אני רוצה לקנות את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/demo/w009394TR2/w009394.htm והנתונים שלו הם: לרייל מספר 1 של 12 וולט הוא מספק 14A ולרייל מספר 2 של 12 וולט הוא מספק 15A (ראה טבלה בלינק למעלה בתחתית הדף) אז אני לא יכול? כי רשום שהוא מספק 14 ו 15 אמפרים לרייל של 12 V ? חייב תשובה בדחיפות, תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. לא יודע איפה לדחוף את זה, אז כאן נראה לי סביר. אז ככה: אני צריך PDA. לא כל כך חשוב לי אם זה פאלם או פוקט פיסי. שימושים עיקריים: יישומים רפואיים. יש מלא לשתי הפלטפורמות. זה לא אומר שהמכשיר הזה לא יהיה צעצוע מאוד יקר, ויריץ סרטים, יהיה נגן מוזיקה, ומשחקים מפגרים יותר או פחות. מפשפושים ברחבי האינטרנט, עושה רושם שהדגם הכי משתלם הוא הX51V של DELL. מעבד 624MHZ, מסך ענק באיכות מעולה, 256MB זכרון מובנה, 64MB RAM, חריצי הרחבה, בלוטות', WI-FI, כרטיסי הרחבה, ועוד כל מיני תכונות שימושיות פחות או יותר. קראתי עליו ביקורות מעולות. תאכלס המכשיר הזה יכול להריץ QUAKE 3 לפי המפרט הפנטיום 200MHZ העתיק שלי עם הVOODOO 3 לPCI יכל, למה שזה לא . ב400$ שהוקצבו לי, אני יכול לקנות את המכשיר …

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. קנו לי Logitech G5 באמריקה, איך כדאי לי לחלק את הDPI?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. 1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by M-a-T-a-N,

אני קונה מחשב עכשיו כמו שראיתם את המפרט רק שעכשיו חסר לי מארז איך בוחרים מארז הבנתי שזה גם חלק חשוב איך בוחרים לפי מה ואיך ? מה שיש לי מבחינת דיסקים קשיחים וסידי זה 4 דיסקים קשיחים יש לי ו 2 סי די

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום לכולם, חיפשתי קצת בפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אל פסק פשוט למחשב. בזמן האחרון יש בעיות חשמל אצלי בבית ולפעמים הוא קופץ. הייתי רוצה אלפסק בסיסי שיתן לי לפחות דקה לסגור את המחשב בצורה מסודרת או שיעשה את זה בעצמו אם אני לא שם. אם הוא יוכל גם לשמור על אספקת מתח יציבה, טוב שכך. המחשב הוא פנטיום 4 רגיל, הארדיסק אחד וכונן CD אחד. אני מניח שספק הכוח הוא סטנדרטי. המסך הינו גם 17 סטנדרטי לא מסך דק. עדיף אלפסק שידע גם לכבות את המחשב לבד אם אני לא לידו. שוב, אני מחפש משהו פשוט וזול שרק ישמור לי על המחשב. מה אתם ממליצים? כמה זה אמור לעלות לי? תודה, אורן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Green,

היי יש לי MX1000 אני רוצה לקנות לו פד רציני ראיתי את המומלצים שעשו עליהם את הביקורת באתר אבל לא אמרו איפה אפשר לקנות אותם אז מה אתם הכי מליצים MX1000 ואיפה אפשר לקנות אני מרעננה תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב עם המפרט הזה: * מעבד INTEL Pentium D 930 *זיכרונות PQI DDR2 2048MB *דיסק קשיח Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 250GB *לוח אם Asus P5ld2 *כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Music *כרטיס מסך 1. או NVIDIA GEFORCE 7900GT 2. או ATI Radeon X1900XT 512MB *מסך 1780Q - LG *כונן DVD GSA-4163B - LG *2 רמקולים עם סאב של EACAN אני לא יודע את הדגם *עכבר ומקלדת של מייקרוסופט עכשיו לשאלות: 1. אני רוצה מאוורר למעבד (שמעתי שחשוב שיהיה לו מאוורר), איזה מאוורר כדאי ? (שיהיה טוב, שקט וזול) 2. כמה WATT אני צריך לספק הכח בשביל המפרט למעלה? 3. אני צריך ספק כח למפרט למעלה, איזה ספק כדאי? (שיהיה טוב, שקט וזול) 4. כמה VA אני צריך לאל פסק? 5. אני צריל אל ספק למחשב…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by bagetrek,

היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by simon15,

שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?

17. רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by er0101,

הsilentium t2 עושה רושם טוב מבחינת קירור, נוחות, יופי ועלות. מה דעתכם? המפרט שלי AMD Athlon 2500+ WD 120GB 7200 rpm ide Gigabyte GA-7N400-L LG CDRW 52x32x52 NEC DVDRW 3500AG Sapphire Radeon 9600 256 MB Samsung DDR 400 256MBx2 מחוברים בUSB: דונגל BT,סורק,מדפסת,MP3

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  20. צריך להחזיק מחשב פשוט בךי OC בעיקר לשימושים משרדיים. (כמובן שאם הוא יהיה שקט אני מאוד אשמח אבל זה עדיפות שלישית אחרי אמינות ומחיר)

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. שלום לכולם, המפרט מבוסס אינטל 930D ורציתי לדעת אם הספק הנ"ל יחזיק לי טוב את המפרט: להלן: אינטל 930D לוח אם של ג'יג'ה בייט 8i945 pg rh זכרון 1 GB של PQI במהירות 667 MHZ דיסק קשיח 160GB SATAII כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO כמובן כונן CD, צורב CD, פלופי 2 מאווררים במארז כמו שאמרתי ה6A19.. אודה לכם, תודה רבה קובי

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by x-pac,

אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  23. שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by teddy85,

אני צריך מארז וספק באחד המפרט הוא amd 3700 , ngf7600 , western digital 200gb , מאוררים AC frezer 64 , zalman vga cooler vf700 cu עוד שני מאוררים למארז של AC אני לא בן אדם של אובר קלוקינג אז אני מעדיף לא לבזבז יותר מידי על ספק ומערז משהוא בסביבות 600 לשניהם

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by ארקדי גאיידמק,

באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים