עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: - Logitech Extreme 3D Pro - Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick - Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick יש למישהו נסיון עם אחד מהם? הדרישה העיקרית היא שתהיה התנגדות טובה ולא דרדלה, הכיוון כרגע הוא לשני האחרונים בגלל שהמצערת נראית "יעילה" יותר, אשמח לחוות דעת או המלצות לג'ויסטיק אחר שפיספסתי תודה מראש, ישי

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  2. כרגע הוא לא נמכר בארץ (ועם עברית על המקלדת) מתי צפוי להגיע בערך? אני מדבר על הסט הזה (הינה סקירה שלו באתר של לוג'יטק) http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481&cl=roeu,en תודה.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by hedva,

השאלה בכותרת, אז לפני שאני מחליט על תקציב (שגם אין לי מושג איך לקבוע) הרבה פעמים מפריע לי המיקום של העכבר והמקלדת. לכאורה פתרון אלחוטי יספק את הסחורה. מכיוון שאין לי נסיון עם סט כזה רציתי לדעת האם יש בעיות לסט אלחוטי, כגון עכבר שרגיש יותר לנפילות מהשולחן (קורה אצלי לפעמים, אבל בעכבר החוטי אף פעם הוא לא התקלקל), בעיה אחרת היא בעיית הטעינה, פעם בכמה זמן צריך לטעון? האם כשהבטריות נחלשות מתחילים זיופים? האם נוחות העבודה עם העכבר צפויה להשתנות. יש עוד שינויים שצפויים?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  4. יש לי ספק נוסף של 235 W וחשבתי לחבר גם אותו אל הלוח...כרגע הספק שלי הוא של HEC 300W האם זה יכול לפגוע בלוח? האם זה מועיל?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by haim652,

שלום אני מחפש מדפקסת לייזר משולבת + פקס לעסק, ורציתי לשמוע הצלצות של עד כ1200 ש''ח +\- חשוב גם שהצבעים שנקנים אחרי שיגמרו לא יעלו בשמיים. תודה רבה, חיים.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני הרבה זמן כבר קורא חומר ומחפש מארז שיתאים לצרכים שלי ובסופו של דבר מצאתי את הביקורת הזו http://hwzone.co.il/reviews/centurion_532/ הוא מגיע עם ספק 380W של colormaster, מאוורר אחד120,גוף אלומיניום(!),הכנה למאוורר שני מאחורה, כלוב יעדוי לכונן 3.5 וכמובן שהוא טול-פרי. לפי הביקורת הוא נראה לי אחלה, מתאים לצרכים שלי, והמחיר מעולה - 500 שקל כולל הספק. אם מישהו שהוא בעליו של המארז הזה יוכל לתת לי עליו ביקורת זה יהיה נפלא, וגם אם לא אני אודה לאנשים שמבינים בנושא. בקשר לספק, האם הוא איכותי מספיק בשביל להריץ מערכת כזו: Amd 3200+ box gigabyte k8nf9 ultra 2X512 ddr geforce 6800GS 120 GB sata2 כונן CD צורב DVD FLOPY ועוד מאוורר אחד שאני יקנה בשביל להוציא …

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by pk1,

קניתי ספק hec 300er 300W ולפני שבאתי לחבר אותו למחשב ניסיתי לחבר אותו לחשמל ולראות אם המאוורר מאחור עובד, ולא עבד! ניסיתי בכמה שקעים ולא עובד! חיברתי מאוורר לחיבורי חשמל שלו כאשר הוא היה "דלוק" וגם המאוורר לא עבד! אני מפספס משהו? צריך לחבר אותו למחשב ורק אז הוא יעבוד?!

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by איש מטורף,

כרגע, לפי everest וSpeed Fan המתחים על הריילים שלי הם: 12V - 11.58V 5V - 4.92V 3.3 - 3.25V זה ספק חדש שנקנה לפני בערך שבועיים - אפילו פחות. יש סיבה לדאוג? שאלה נוספת: בכבל הSata שקיבלתי עם הספק יש חמישה כבלים, ארבעת הרגילים ואחד כתום, למה הוא משמש והאם הוא הכרחי?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

אני רוצה ספק של לפחות 300 וואט, אבל הכי חשוב שתתנו לי את הספק הכי טוב שעולה הכי פחות. אני לא ממש מבין בחברות של ספקים אז אני יודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by MichaelZ,

צבע שחור, בארץ או בחו"ל, לא משנה, העיקר שיהיה עברית. *אני מעוניין רק במקלדת חדשה ונא לא לנסות לקחת אותי לכיוון של משהו אחר. 500 זה מה אני רוצה. אם מישהו יודע במדוייק את אורך הכבל, אני מאוד אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by The Shark,

חבר'ס, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, שתחליף את הישנה הצולעת. בעיקרון אני מתלבט בין שתי מדפסות שעלותן זהה כמעט. HP DeskJet 5550C או Canon i320 ... לפי מה שהבנתי, ה-HP יותר איכותית (dpi גבוה יותר) ויותר מהירה, אבל החיסרון שלה הוא הדיו הנורא יקר. 130 ש"ח למחסנית דיו שחורה ו-200 ש"ח למחסנית דיו צבעונית. ללא ספק סכום לא דל.. הדיו של הקאנון מאוד זול (40 ש"ח למחסנית דיו שחורה, 90 ש"ח למחסנית דיו צבעונית). גם הבנתי שהדיו של ה-HP מחזיק יותר זמן מכיוון שהוא מבוסס מים, או משהו כזה... בקיצור - אני לא מבין ממש בעניין. הייתי שמח לקבל המלצה - מה עדיף לקנות מביניהן? האם את הקאנון הזולה לאחזקה והפחות איכותית או שמה ללכת על HP האיכותית, אבל היקרה לאחזקה? העניין קצת דחוף, ההורים של…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by zippobuyer1,

ובנוסף - כמה זה עולה? תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by Dror16,

צריך שיהיה כולל ספק ומאד חשוב לי שהוא יהיה שקט (יש לי טראומות) ניתן לחרוג טיפה מהתקציב אבל לא יותר מדי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  14. אשמח להמלצה מהדגמים הבאים שבמבצע: https://www.shufersal.co.il/online/he/search?q=כסא עבודה:pricePerUnit-asc:categories-3:G2005:categories-3:G0304:priceValue_min:974.96:priceValue_max:3849.16

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by michael28,

שלום, אני מחפש היכן אני יכול להשיג כבל צד אחד USB קטן וצד שני USB גדול ויציאת AUDIO JACK אשמח ללינק לEBAY או אתר בארץ. מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by Ben-Dor,

מה אתם אומרים עליו איך הוא הוא שקט? הוא מספק מתחים טובים אני פשוט צריך ספק שקט שמספק מתחים טובים ושיהיה זול במה הוא שונה מהאנרמקס ושוב חשוב שהוא יהיה שקט.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by MOFRA,

שלום אני מחפש מקלדת עם יציאת אדיו מהמקלדת. כמה שיותר זולה.... בתודה.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  18. בנוסף שהגלגלת תהיה בעלת 4 גיוונים (גלגול למעלה ולמטה + ימינה ושמאלה) כלומר שיהיו סה"כ 6 פעולות: 4 של הגלגלת + 2 של האגודל. אשמח להמלצות. תודה:>

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by moonbone,

אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום. בגלל שיש לי גם נייד וגם נייח על השולחן העכברים מתבלגנים לא אז החלטתי ללכת על עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי.. עכשיו שמעתי שיש גם עכבר בלוטוט אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם חסרונות יתרונות וכו', ואם יש לכם המלצות לעכבר בטווח מחירים שציינתי. חשוב מאוד שהעכבר יתאים גם לשמאליים.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  21. זה אחרי שהלך לי כל המחשב מברק

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. היי, אני מחפש כבל FireWire באורך 3 מטר לחיבור מצלמת מיני DV למחשב אשר תשמש כמצלמת אינטרנט. מהחיפושים שלי לא מצאתי דבר, הכי ארוך שמצאתי היה 1.8 מטר, אז אולי מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by Kerberos,

הנני עומד לפני רכישת מצלמת וובקם לצורך וידיאו קונפרנס. הייתי רוצה לרכוש מצלמה איכותית, שהרזולוציה בה וקצב הפריימים יהיו מכובדים. בואו נשאיר לרגע את שיקולי המחיר בצד. איזה מצלמה הייתם רוכשים או ממליצים ? שמעתי עד עכשיו רק על ה Creative WebCam3 - דעות נוספות על מצלמות נוספות או אחרות ? אשמח לשמוע ... בתודה, שחף

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודברים אני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו? לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים? אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by ParanoidLoneWolf,

בזמנו כשקניתי את המחשב שלי קניתי עימו מקלדת פשוטה של SilverLine ב70 ש''ח... המקלדת עצמה נוחה למדי אבל ישנה בעיה מציקה למדי שכשלוחצים על מספר מקשים בבת-אחת חלקם לא מגיבים, נגיד אם אני לוחץ על Shift, A, W וCaps Lock ביחד אחד מהם לא מגיב... אני מחפש מקלדת שאני יכול ללחוץ בו-זמנית על 4, 5, ואף 6 (אם יש מקלדות שכאלו) מקשים בו-זמנית מבלי שיווצר מצב שבו אחד מהם לא מגיב ללחיצה... לא-משנה לי של איזו חברה המקלדת, לא-משנה לי אם היא מכוערת או יפה, העיקר שאני אוכל לשחק בחופשיות מבלי לדאוג לדברים שכאלו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים