עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש לקנות מדפסת משולבת מאוד זולה לסריקה והדפסה של עמוד או 2 בשבוע (באזור 200שח) והולך לאיבוד בן מגוון הדגמים והחברות. מישהו יכול לומר לי בבקשה מה המדפסת המשולבת המומלצת ביותר במחיריי הכניסה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by jameson,

http://ksp.co.il/?uin=22449 HP Deskjet Wireless Ink Advantage 4645 e-All-in-One Printer B4L10C 415 ש"ח. מה דעתכם על המדפסת הזו? אני סטודנט למדמ"ח, מחפש משהו טוב שיחזיק ל-3 שנים הקרובות כולל פקס (סורק יש לי כבר בבית האמת, אבל אני רואה שכל המדפסות מגיעות כבר עם סורק..) אפשר גם להוסיף קצת כסף ולהביא את ה- Printer HP Officejet 6700 Premium 525 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17077 שהיא גם מעולה לפי מה שהבנתי אשמח לייעוץ

• 10 תגובות
    • 11.1k צפיות
  3. Started by ZiX,

שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by NeptuneMB,

שלום רב צריך בבקשה המלצה למדפסת + סורק - דגם פשוט וזול לבית - שימוש מועט מאוד. אני לוקח בחשבון גם את עלות הדיו / מילוי. תודה מראש, מוטי

5. Started by tryf,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מדפסת משולבת. אני צריך מדפסת צבעונית עם סורק, פקס ופידר לסורק. אני מריץ לינוקס אובונטו ורוצה לרכוש מדפסת שתתאים. רציתי לדעת אם אני קונה מדפסת שמתחברת דרך ethernrt אם עדיין צריך להתקין דרייברים. בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by TaLTooL17,

מחפש מדפסת עד 1000 ש"ח עדיף לרדת לאיזור ה-800 אם אפשר. אני מתלבט בין מדפסות של HP לברדר, ושתיהיה חסכונית גם(מעדיף כמה ראשי דיו נפרדים). בינתים התעניינתי בשלושה דגמים. 1.brother MFC440CN 2.brother MFC5440CN 3.HP 6313 תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ על מדפסת משולבת עד 1000 שח (עדיף פחות) באיכות טובה ?? דבר שחשוב לי מאוד נוסף הוא עלות דיו נמוכה יחסית שכן זה העלות העיקרית של אחזקת מדפסת.. כרגע יצא לי לראות את המשולבת של אפסון ה-CX5400 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים ועולה 840 שח.. השאלה אם היא טובה ולמשהו יש ביקורת עליה?? והאם הפרדת ראשי הדיו עוזרת לחסכון בדיו ובעלויות??

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by oren6666,

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by vmhome1,

שלום לכולם, על איזו מדפסת אתם ממליצים? איזו הכי טובה מבינהן? יש מדפסת אחרת בתקציב הזה שתהיה טובה יותר לדעתכם? HP Deskjet 4180 HP DeskJet F2280 HP DeskJet 2180 תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by cold fire,

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... הדרישות שלי: אם אפשר שיהיה מתקן שסורק כמות של דפים ולא דף דף זה יהיה ממש טוב הדיו צריך להיות יחסית זול כי אני מדפיס יחסית הרבה תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by elrondd,

יתרון לאלחוטית, לא חובה פקס. אמינות, דיו זול ולא מסובכת בהתקנה, וכמובן סריקה מאלחוטי. מהמדפסות שמומלצות בהודעה הדביקה יש מדפסת שמומלצת? הקנון או הברדר? ואני מבין שהHP פחות מומלצת? תודה מקרב לב.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by hen1235,

מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...

13. Started by MiOB,

אהלן :-) אני מחפש מדפסת משולבת עד 500 ש"ח. השימוש העיקרי הוא פקס והדפסת מסמכים פעם ב... ממש לא סטודנטיאלי. אבל, אני רוצה, אם כבר, לבחור במדפסת שהדפסת התמונות שלה הכי איכותית בתקציב הזה. בגלל שיש לי שוברים ברשת באג, אז אני רוצה לקנות מהרשת הזאת. לכן אני מתלבט בין Canon MX475 לבין Brother MFC-J650DW. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21133 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21121 לפי ביקורות שקראתי ברשת, איכות התמונות וגם הדפסת השחור ב-Canon הרבה יותר טובה. (ללא מריחות, ללא מעבר גוונים וכו'.) אבל אני רואה שבקנון ישנן רק שתי מחסניות דיו. חוץ מעניין החיסכון, האם יש בזה פגם? בכלל, יש לכם המלצות? תודה..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. רציתי לקנות מדפסת משולבת צבעונית (עם סורק ופקס) עד 600 שקל , אם יש מדפסת שטובה בהרבה אז מותר חריגה קטנה. ואם אפשר מדפסת שראשי הדיו שלה זולים וחסכניים. תודה מראש

15. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. Started by chenc,

שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…

17. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by aperera,

שלום לכולם. מחפש הצעה למדפסת משולבת עם חיבור רשת. תקציב, עד 700 ש"ח ראיתי של-Brother יש כזאת - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-3917432 גם ללקסמרקס יש אחת - 4550. של HP מעט יותר יקרה (800 ש"ח) אבל כוללת גם פקס, HP6313

19. Started by urinka,

היי חברים אני יודע שמדפסות זה נושא פחות חם ומגניב אבל אני מחפש מדפסת צבעונית עם יכולת סריקה ל SMB (תיקיה משותפת של WINDOWS ) באופן מפתיע הפיצר המאוד נוח הזה לא זוכה להתיחסות במפרטי המדפסות וזה סוג של ניחוש אם הממשק של המדפסת יתמוך בזה או לא ... יש יודעי דבר בקהל ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי אני מחפש פיתרון של מדפסת משולבת (מדפסת, סורק, מכונת צילום) שהיא גם פקס עצמאי ויכולה גם לשמש כטלפון לשיחות, כמו (רוב?) מכשירי הפקס הייעודיים. האם קיים בכלל משהו כזה ברמה טובה (לא זבל סיני) ובאיכות סבירה (איזור ה-1,000 ש"ח, נניח) ? אם לא, מה מומלץ בתחום המחירים הזה עבור מכשיר משולב עם פקס אמיתי? האם המכשירים האלה כוללים יציאת טלפון, כך שניתן יהיה לחבר אליהם טלפון למעשה על אותו חיבור בקיר, והמכשיר ידע לזהות ולהבדיל בין שיחות טלפון ובין הפקס? יש לי ניסיון מינימלי עם Lexmark X5470 וההתרשמות שלי ממנו היא "סביר מינוס", כשבשלב מוקדם מאוד בחיים התחילו כבר בעיות של טעינת דפים וכו'. חשוב לי שהמכשיר יהיה ידידותי ונוח לשימוש, עם איכות הדפסה גבוהה ושיהיה יעיל וחסכוני. עדיף שלא יהיה…

22. Started by guuner,

היי. מבקש שתמליצו לי על מדפסת שתהיה פקס,סורק,ומדפסת אם אפשר שיהיה אלחוטי. ראיתי כמה כאלה של CANON,אבל אני לא ממש מבין בתחום הזה,ומה לגבי הקטע של הדיו?,כמה יעלה לי אחרי שיגמר? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. אפשר דיו או לייזר - מה יותר משתלם? עד עכשיו הייתה לי BROTHER MFC-235C . אבל הלך לה הראש דיו השחור. לכן אני צריך להשתדרג במדפסת חדשה. הייתי שמח להסתפק בשחור-לבן, אבל הקטנה שלי (שנה וחצי) בטח תדרוש בעוד שנתיים - שלוש כל מיני תמונות בצבע, לכן נקדים תרופה למכה שימושים ודרישות: 1) לשימוש ביתי ממוצע. הדפסה של עד 50 דפים בחודש. בעיקר בשחור לבן, אבל לפעמים צריך גם בצבע. 2) שליחת פקס בפידר. 3) שליחת פקס חוזר במקרה של קו תפוס. 4) שתהיה אמינה. אחריות לשלוש שנים (יש דבר כזה במדפסות?) 5) חיבור למחשב דרך USB או WIFI. ממשק להדפסה דרך סמארטפון. 6) המדפסת תעמוד בממ"ד. לכן חייב שתקשורת ה WIFI תידלק ותיכבה בצורה נוחה. אני לא רוצה שהמדפסת תחפש תקשורת כל הזמן ותקרין. תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by GlolG,

שלום , אני מעוניין לקבל המלצות על מדפסות משולבות פקס - שימוש בעיקר להדפסת מסמכים גרפים וקצת תמונות (לא צריך איכות פוטו). עלויות אחזקה - חסכון בצבע ועלות דיו חשובים גם כן. בחנתי כמה מדפסות בזאפ: HP-5610 HP-J5783 HP-6313 Canon pixma - MP510 האם מומלצות לדעתכם ? האם בכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש לייזר צבעוני ? אשמח לתגובות בנושאים הנ"ל

דיונים חדשים בפורומים