עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by er0101,

רכשתי את הנ"ל למחשב המשני בבית. רציתי משהו פשוט בערך ב200 ש"ח וזה היחידי לדעתי שקיים anyways, להלן התרשומתי לאחר מס' שעות: המקלט קצת גדול אבל די אלגנטי (מוזר שהוא אליפטי, עדיף עגול לדעתי) תדר 27mhz- מהסוג הישן אבל זה RF אז אין לי בעיה. מה גם שאני נמצא קרוב למקלט. ניסיתי להתרחק עם המקלדת כמה מטרים והוא לא איבד קשר. hotkeys ומקשי מולטימדיה זה ה-דבר, לא ידעתי עד שלא התנסתי. הדברים הקטנים שעושים את ההבדל הגדול. מקשים רכים במקלדת, פשוט מצוין. סט איכותי למרות המחיר. עמיד במעט נוזלים, יפה מאד. אחותי תבדוק את זה כמו שאני מכיר אותה העכבר מאד דומה לintellimouse optical הסטנדרטי, טיפה קטן יותר. black is beautiful... מקשי F לא מגיבים בboot של המחשב. הייתי צריך safe mode ל…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by zivler,

eXactMat או Razer Destructor מה הכי ממולץ??

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות GAMEPAD ואני לא יודע עם כדי לי להשקיע סכום של בערך 200 שח , 150שח על GAMEPAD ...או לקנות משהו זול ב 60 70 שח? כמה עולה GAMEPAD טוב כמו של סוניפלייסטישן? עם הסטיקים וכו'... ומאיזה חברה ואיזה סוג הכי כדי לי לקנות? מישהו מכיר חנויות בנתניה שיש שם GAMEPAD טובים?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by yirmi_opp,

יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  5. ברצוני לשאול האם זה נכון, שמחסניות טונר/דיו חלופיות, נותנות את אותם איכות ההדפסה והתפוקה של המחסניות המקוריות בכל מדפסות הלייזר וההזרקת דיו, ולא מזיקות למדפסות, בניגוד למה שהיצרנים טוענים? אני שואל זאת, עקב מודעותי הרבה יותר כיום לתופעת ההשבתה המתוכננת של מוצרים (ביניהם גם מדפסות ומחסניות/ראשי ההדפסה שלהן), וגם בגלל המקרה הבא: באתר הזה: http://topdocumentaryfilms.com/light-bulb-conspiracy/, אשר מאפשר לצפות בחינם בסרט "קונספירציית הנורה החשמלית", מצאתי את התגובה הבאה של jimmy kraktov: "Computer inkjet printers were (still are?) sold at a loss and the manufacturers made money selling their own brand of replacement ink cartridges, for a LOT more than they were worth. Some U…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  6. Started by yotam.m,

אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. שלום ... איך המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1407 הוא יחזיק לי את המערכת הזאת : amd athlon 64bit 3000 + s939 VENICE gigabyte k8nf-9 samsung 400 DDRAM 512mb x2 (יענו 1g) pci-ex 6600GT 128BIT 128mb viewsonic VA712 8ms "17 LG x16 DVD NEC 3540 X16 black DVD Sony 3.5 ואני רוצה להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס מסך שלי לקירור הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 אז האם המארז והספק שלו יחזיק לי את המערכת כמו שצריך ואם לא אז תנו לי הצעות למארז+ספק עד 500 ש"ח שיחזיק לי את המחשב בצורה טובה ועמידה ! תדוה .

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  8. האם ניתן לחבר כבל IDE לסידי וצורב (40 גידים) כך שהוא הפוך גם בצד של הלוח וגם בסידי ובצורב כלומר הפס הלבן בפים 40 במקום פין 1 ברור שזה עובד והכל השאלה אם אין הבדל במוליכות של החוטים והכל עשיתי את זה אצל חבר כי לא היתה ברירה (מחשב חדש) אבל הצורב שלו עושה בעיות והוא טוען שזה מזה תגידו לו שזה בסדר

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  9. חיברתי את המחשב לטליזיה. החיבור נעשה באמצעות( tv out (rca בכרטיס מסך למתאם ל-21 pin בטלוזיה כניסת video(במתאם יש 2 כניסות בלבד video ו-audio). אני מעונין גם לשמוע דרך הטלוזיה לכן ניתקתי את הרמקולים של המחשב וחיברתי במקומם את כניסת הaudio של הטלויזיה אבל לא הצלחתי לשמוע בטלויזיה , מה עושים?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by Regev,

האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by HellozL,

הייתי רוצה לקנות ערכה אלחוטית (מקלדת+עכבר) למחשב שמיועד בעיקר למשחקים על מה אתם ממליצים? עקרונית אין ממש תקציב, רק שלא יהיה סכום מטורף ..

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  12. שלום לכולם, אין לי מושג בעכברים למשחקים - היום אני משתמש בעכבר אופטי פשוט של microsoft. מחפש המלצה על עכבר טוב ואיכותי שיתאים למשחקי RTS (כמו: Supreme Commander) - כמו שכתבתי בכותרת אין מגבלת תקציב אשמח לשמוע המלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  13. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.

14. Started by franco,

לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by Or_s,

כדאי לקנות את המדפסת- EPSON Stylus Color C60 ? איך היא? , למי שיש אותה... אמרו לי שהיא לא אמינה.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by nadavcj,

אשמח לקבל המלצה על דגם של מקלדת חוצה קירות. תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by MyFinalBattle,

אני רציתי לקנות אוזניות חדשות, במחיר של 400 שקל. ראיתי את הAX180 במחיר הזה, והן נראות לי מצויינות. מה דעתכם? כדאי לקנות אותן או שיש משהו אחר עדיף?

19. Started by benor,

יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by omrit,

היי, אני מחפש לקנוצ דיו מקורי של HP למדפסת. רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה על אתר/חנות בחו"ל שכדאי להזמין בה יותר מאשר בארץ (מלבד EBAY)?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by stavv,

שלום חברים, אשמח לקבל עזרה לגבי המדפסת המשולבת שקניתי היום Lexmark x5650 ( מדפסת, סורק , פקס ) חיברתי אותה למחשב (מחשב שיש בו זכרון 500MB וWINDOWS XP במידה וצריך מידע זה) התקנתי אותה כמו שרשום בהוראות הכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לסרוק משהו למחשב הוא פשוט חוזר על בעיה שרשום cannot retrive application list משהו כזה וזה מאוד חשוב לי ! עכשיו עוד דבר שיתפתי אותה לרשת ואני במחשב אחר WINDOWS 7 לא מוצא את המדפסת .. מה עושים ? תודה!

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  22. אני משחק הרב בMicrosoft Flight Simulator X Deluxe ואני הגעתי למסקנה שאני ממש צריך ג'ויסטיק , התקציב הוא כמה שיותר נמוך , אני זקוק לג'ויסטיק המינימלי.

23. Started by VegansXe,

האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מדפסת, מחברה טובה ואמינה, שתחזיק לי הרבה זמן. אני מחפש אחת גם שהדיו שלה לא יעלה הרבה ולא ייגמר מהר. חשבתי על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 מה אתם אומרים??? אם יש לכם המלצה על אחת אחרת יותר טובה עד 500 שקלים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by Dror520,

אני מתכוננן לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת אם יש לו לחצנים בשביל לשנות את הDPI כמו לLogitech G5 ??

• 5 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים