ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ככה אני התחלתי לשחק רציני ב משחקי רשת והגעתי למסכנה שהעכבר שישי לי הוא די דפוק.... אני חושב על לקחת את ה MX 500 או את הMX300 מישהוא מוכן להסביר עליהם קצת יותר על דיוקים כפתורים....וכו... מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המארז TT SHARK VA7000BWA, והבנתי שיש בו הכנה לקירור מים ... מזה אומר ההכנה הזאת ? ועוד משהו .. מה אתםחושבים על המארז הזה? http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm תודה רבה !!
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יום אחרי שמישה השתמש במסך 21 איטצ' של אבא שלי, הוא מת. להרוג את מישה!!!! נו טוב...זה לא אשמתו... אז עכשיו צריך לקנות מסך 19 איטצ', במינימום מחיר. שצריל להיות: חד. מאוד חד. שטוח. צבעים לא חזקים מידי ולא חלשים מידי. מיועד לעבודה עם סוליד וורקס ואוטוקד (אין לי כוח לרשום את זה באנגלית).
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין המדפסות המשולבות הבאות. 1. Canon MP530 2. HP Photosmart 6183 3. Brother MFC440CN אני מעוניין בכל היכולות של המשולבות וגם באיכות סריקה טובה של תמונות (ששמעתי שהמשולבות בד"כ לא משהו). על מי הייתם ממליצים? תודה
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
צבע שחור, בארץ או בחו"ל, לא משנה, העיקר שיהיה עברית. *אני מעוניין רק במקלדת חדשה ונא לא לנסות לקחת אותי לכיוון של משהו אחר. 500 זה מה אני רוצה. אם מישהו יודע במדוייק את אורך הכבל, אני מאוד אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ברצוני לשאול האם זה נכון, שמחסניות טונר/דיו חלופיות, נותנות את אותם איכות ההדפסה והתפוקה של המחסניות המקוריות בכל מדפסות הלייזר וההזרקת דיו, ולא מזיקות למדפסות, בניגוד למה שהיצרנים טוענים? אני שואל זאת, עקב מודעותי הרבה יותר כיום לתופעת ההשבתה המתוכננת של מוצרים (ביניהם גם מדפסות ומחסניות/ראשי ההדפסה שלהן), וגם בגלל המקרה הבא: באתר הזה: http://topdocumentaryfilms.com/light-bulb-conspiracy/, אשר מאפשר לצפות בחינם בסרט "קונספירציית הנורה החשמלית", מצאתי את התגובה הבאה של jimmy kraktov: "Computer inkjet printers were (still are?) sold at a loss and the manufacturers made money selling their own brand of replacement ink cartridges, for a LOT more than they were worth. Some U…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות לטובת ביצוע שיחות בסקייפ. חשוב שזה יהיו אוזניות קשת. אני גם מוכן לקנות דרך EBAY. מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם לא איכפת לכם, אנא ממכם רישמו את הטמפ' שלכם ב-IDLE ו- FULL LOAD ותרשמו איזה קירור ואיזה דגם יש לכם. תודה רבה העניין חשוב לי מאוד !
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: אני רוצה לקנות מדפסת לייזר (XEROX 3110) ורציתי לדעת לכמה זמן מספיק הטונר? ודבר שני רציתי לדעת אם כשממלאים טונר מחדש האם זה לא פוגע באיכות ההדפסה? והאם זה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
זה אחרי שהלך לי כל המחשב מברק
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני חושב על לרכוש את המארז הזה, THERMALTAKE SOPRANO מבחינת מארז הוא דיי טוב ומאוורר, אבל אני מודאג לגבי הספק, האם הספק TERMANTAKE שבא איתו 400W, הוא מספיק חזק בשביל להחזיק גם מערכות כבדות? כרגע נשרף לי הזלמן 400W שטוען להיות בין הטובים בעולם, אז חשבתי, הזלמן עלה לי 600 ש"ח (ספק בלבד), אני יכול ב 750 ש"ח לקנות SOPRANO עם ספק 400W אמיתי של טרמלטייק. מה דעתכם? כי כרגע יש לי מארז סימבאדה 805 אבל קצת חם בפנים. אין לי כסף לקנות מארז בנפרד ולהשאיר את הזלמן. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת חדשה, שתחליף את ה HP 959C שלי שנמצאת על סף התפרקות מוחלטת. עוד לא החלטתי אם אני רוצה מדפסת או מכשיר משולב, ככה שאשמח להמלצות משני התחומים. המדפסת תהיה לשימוש ביתי, כולל מעט תמונות (ממצלמה דיגטלית). אין לי כרגע תקציב מוגדר מאחר ועוד החלטתי אם לקנות מדפסת או מכשיר משולב. קראתי על המדפסת Canon Pixma IP4200 וראיתי שהיא מומלצת. איך היא? מצאתי אותה ב 649 ש"ח ב"פוטו נגבה" : http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=618 ראיתי שהדיו שלה די זול, אבל קראתי שיש לה 5 מחסניות דיו נפרדות. ראיתי שיש שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. מהו הצבע הנוסף? בקשר למכשיר משולב: איזה מכשיר משולב מומלץ (אני חושב שעד סביבות ה 1000+-)? תודה
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-