עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)... נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by IsrAlien,

מה אתם אומרים? לפי מה שהבנתי הוא אמור לצאת בארץ באותה סביבת מחיר של הProphet 8500LE. עד שמצאנו כרטיס מבית ATI עם Value יותר טוב מה Ti200 ,גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות, זה מחזיק בדיוק יומיים... :'(

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by zippobuyer1,

ובנוסף - כמה זה עולה? תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by michael28,

שלום, אני מחפש היכן אני יכול להשיג כבל צד אחד USB קטן וצד שני USB גדול ויציאת AUDIO JACK אשמח ללינק לEBAY או אתר בארץ. מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  5. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: - Logitech Extreme 3D Pro - Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick - Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick יש למישהו נסיון עם אחד מהם? הדרישה העיקרית היא שתהיה התנגדות טובה ולא דרדלה, הכיוון כרגע הוא לשני האחרונים בגלל שהמצערת נראית "יעילה" יותר, אשמח לחוות דעת או המלצות לג'ויסטיק אחר שפיספסתי תודה מראש, ישי

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by Tharbad,

זיגזג מוכרים אותו ב- 70 ש"ח. זה שווה את הקנייה? אני מחפש ג'וסטיק בשביל משחקים נוסח MS Flight Simulator. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by רפאל בן מוחה,

יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?

8. Started by RDS,

אוקי, הזמנתי מפנדה רמקולים מקלדת ועכבר: logitech media elite x-530 ergo 525 את הארגו אין להם המלאי ולכן הציעו לי עכבר מיקרוסופט שאני לא מעוניין בו.... בקיצור, המקום השני שראיתי את העכבר הוא ב-pcgames(נדמה לי ככה כותבים), והוא עולה 200, אז חשבתי שעדיף ב-30 שקל פחות 518 דרך הקופון של נעה... מה אתם אומרים? כדאי? להתעקש על הארגו? מאיפה אוכל להשיג אותו?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by Bone-Breaker,

קניתי לפני כמה שבועות MX 518 ולפני כמה ימים שמתי לב שמדי פעם הלייזר בעכבר נכבה ורק אחרי שאני מוציא אותו מהUSB ומנסה כמה פעמים הוא חוזר בסוף. כשהלייזר נכבה הכפתורים עדיין עובדים. יש למישהו רעיון ממה הבעיה הזאת נובעת?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  10. היי, כתבתי את זה בפורום ציוד הקפי מכוון שאני לא בטוח מה אני צריך בשביל זה. לוח אם P5Q-DELUXE, כרטיס מסך 9800GTX+, מחוברים 2 מסכי DVI, אני מעוניין לחבר עוד מסך DVI. אין שום שימוש בו זמנית באף אחד מהם, בכל פעם מחובר מסך אחר. כרגע מסך אחד מחובר קבוע ועל הפורט השני יש כבל מאריך שאני מחליף ידנית בין 2 המסכים, זה סיוט. מה הפתרון הכי טוב לחיבור המסך השלישי? האם יש משכפל אות DVI במחיר סביר בארץ? אולי מתג ברירה (סוויץ') ? ראיתי כבר VGAים במחירים ככה-ככה, DVI לא ראיתי עדיין. ובכל אופן מכוון שב-P5Q DELUXE יש 3 חריצי PCIE X8\16 חשבתי אולי לחבר עוד כרטיס מסך רק בשביל הרחבת התצוגה. השאלה איך זה יעבוד עם הלוח הזה, האם בגלל שהכרטיס הראשון הוא של NV אני מחוייב שגם הכרטיס השני יהיה של NVID…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  11. מחפש משו איכותי ואם יש אלחוטי זה יהיה טוב! תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  12. שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו? תודה רבה, חיימון.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  13. אהלן, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג קושחה משופרת למצלמה: Logitech QuickCam Zoom הצבעים שהיא מציגה טיפה לא מדוייקים [ירוק הופך תכלת, תכלת הופך לטורקיז, וכו'] -ג'ו

14. אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאות razer steelpad x-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד. אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון?? תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by BoA,

בבקשה תמליצו לי על מדפסת עם פקס בתקציב של 700 ש"ח. אני לא מבין בכל צורות ההדפסה השונות (הזרקת דיו,לייזר וכו') אבל חשוב לי מאוד שאיכות ההדפסה בצבע תהיה גבוהה מאוד חדה ומדוייקת ושהיה כמובן פקס. כל זה לשימוש ביתי. בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by eegg,

אני מחפש מקלדת חדשה בסביבות ה150 שקלים אני משחק דיי הרבה במחשב 2-3 שעות ביום ואני רוצה מקלדת איכותית ונוחה למשחקים. יש עדיפות לבאג(זיכוי)

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by omri_ro,

תמליצו לי בבקשה על אמצעי שליטה לHTPC שלי, כרגע יש לי מקלדת אלחוטית שכוללת עליה TRAKBALL קטן והיא די כבדה וגדולה. אני מחפש משהו קטן ונוח שיאפשר לי שליטה במחשב ובתוכנת ניגון הסרטים (MV2PLAYER) אני חשבטי על TRAKBALL אלחוטי (רצוי Bluetooth) שכולל כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות אבל לא מצאתי משהו כזה. תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. שלום קניתי לאחרונה ATP3 שמי שמכיר יודע שאין עליהם יציאה לאוזניות...והמחשב בגישה לא כ"כ נוחה בשביל להחליף.. בכל אופן חיפשתי בזאפ מתאם מ-USB ליציאות סאונד ולא מצאתי...הדבר קיים ? אם כן מה טווח המחירים והאיכות? (על אוזניות אני לא הולך להשקיע...מקסימום 50 שקלים) כי אני מוכן לשלם טיפה על נוחות אבל לא יותר מדי P: ..רציתי לבדוק לפני מה המחירים וכו' תודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by hedva,

לאחר חיפוש, נמצא שאלה דגמים שמומלצים כאן בפורום. מי משניהם עדיף? חשוב שאיכות ההדפסה (מסמכים לקריאה) תהיה גבוהה, ולכן חשבתי להגדיל תקציב לסביב ה- 1000 ש"ח ולעבור לליזר + צבע, למרות שהשימוש לא מסיבי. דרושה אמינות, שכשצריך המכונה תספק את הסחורה...

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

ברצוני לקנות ספק 400W (להחליף ת400W גנרי שלי) לספק טוב ושקט! אני יודע שHEC טובים במחירים לא מוגזמים רציתי לדעת אם הם שקטים? ועוד משהו איך בKSP המחיר ל ?HEC 400W (True Watts)? 190 שקל ונגיד ב נעה/פנדה המחיר מגיע ל290? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by kwan,

שלום, לפני שאני קונה לוח אם חדש , רציתי לדעת כמה פרטים ששמתי לב שמופיעים על הלוחות במפרטים הטכניים . 1) מה זה SPDIF ? הבנתי שזה משהו שקשור לאודיו... 2) HDTV בראקט ? 3) IEEE 1394 connectors ? 4) עוד משהו שלא כל כך קשור...האם מומלץ לקנות מאוורים לדיסק קשיח או שזה משהו שבא עם המארז (אפילו ג'נרי?) .אם לא בג'נרי , אפשר לדעת לפי מפרט המארז ? תודה לכל מי שעוזר. חג פסח שמח .

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by מאור247,

יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by asaf44,

מחפש עכבר בעל מידות קטנות לבני בן ה 3.5 (ה G5 שלי לא נוח לו בכלל) רצוי מה שיותר זול , אם אפשר שיהיה אלחוטי ?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by Ben-Dor,

מה אתם אומרים עליו איך הוא הוא שקט? הוא מספק מתחים טובים אני פשוט צריך ספק שקט שמספק מתחים טובים ושיהיה זול במה הוא שונה מהאנרמקס ושוב חשוב שהוא יהיה שקט.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by yuval_cohen,

השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.

• 8 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים