ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מקלדת עם יציאת אדיו מהמקלדת. כמה שיותר זולה.... בתודה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש למישהו צפי כל שהוא ? מוכרים אותו בארץ איפה שהוא כבר ?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת?!?! מארז טוב שבא ביחד עם ספק כח טוב ולא ג'נרי שגם יתאים לOC
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני חושב על לרכוש את המארז הזה, THERMALTAKE SOPRANO מבחינת מארז הוא דיי טוב ומאוורר, אבל אני מודאג לגבי הספק, האם הספק TERMANTAKE שבא איתו 400W, הוא מספיק חזק בשביל להחזיק גם מערכות כבדות? כרגע נשרף לי הזלמן 400W שטוען להיות בין הטובים בעולם, אז חשבתי, הזלמן עלה לי 600 ש"ח (ספק בלבד), אני יכול ב 750 ש"ח לקנות SOPRANO עם ספק 400W אמיתי של טרמלטייק. מה דעתכם? כי כרגע יש לי מארז סימבאדה 805 אבל קצת חם בפנים. אין לי כסף לקנות מארז בנפרד ולהשאיר את הזלמן. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני על סף קניית מצלמה דיגיטלית (FUJI F31) וממילא המדפסת הישנה שלי כבר לא מה שהיתה, על כן אני רוצה לקנות מדפסת משולבת (לא זקוק לפקס) איכותית מספיק שתוכל גם מדי פעם להדפיס תמונות A4 טובות. חשבתי על ,HP C3183 , או ברודר .DCP130 . איזו מן השתיים עדיפה לדעתכם, או מודלים אחרים בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות UPS למחשב שלי המפרט שלי בחתימה + מסך CRT 17" LG זה ה UPS: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16842101217 אבל השאלה שלי היא: בעמוד המוצר כתוב שם שהוא 330W!! הוא יחזיק את המחשב שלי?? יש לי ספק BLUE STORM 500W תודה רבה על העזרה טל
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטית, לא יותר מהתקציב שלמעלה. המקלדת תשמש אותי מהמיטה, ובחדר שהוא בערך 3X3.. שימוש בעיקר אינטרנט ומשחקים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב החיישן של העכבר(הנורה האדומה) נשארת דלוקה. רק רציתי לדעת עם זה צריך להיות ככה או שיש מתג כיבוי(לא שראיתי) אשמח לתשובה תודה.
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מדפסת עם פקס בתקציב של 700 ש"ח. אני לא מבין בכל צורות ההדפסה השונות (הזרקת דיו,לייזר וכו') אבל חשוב לי מאוד שאיכות ההדפסה בצבע תהיה גבוהה מאוד חדה ומדוייקת ושהיה כמובן פקס. כל זה לשימוש ביתי. בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
אני רוצה ספק של לפחות 300 וואט, אבל הכי חשוב שתתנו לי את הספק הכי טוב שעולה הכי פחות. אני לא ממש מבין בחברות של ספקים אז אני יודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקי, הזמנתי מפנדה רמקולים מקלדת ועכבר: logitech media elite x-530 ergo 525 את הארגו אין להם המלאי ולכן הציעו לי עכבר מיקרוסופט שאני לא מעוניין בו.... בקיצור, המקום השני שראיתי את העכבר הוא ב-pcgames(נדמה לי ככה כותבים), והוא עולה 200, אז חשבתי שעדיף ב-30 שקל פחות 518 דרך הקופון של נעה... מה אתם אומרים? כדאי? להתעקש על הארגו? מאיפה אוכל להשיג אותו?
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת עם המאפיינים הבאים: הזרקת דיו. מחירי דיו/דיו חלופי זולים יחסית. משולבת סורק איכותי. שימושים: ביתיים: הדפסות צבעוניות ודפי קריאה. סריקת מסמכים. רמת שימוש: בינונית (לא ברמת משרד). תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקיבלתי במבצע והיא מחברה לא מוכרת ולאחרונה קניתי מחשב חדש והדרוורים מתאימים רק ל2000 ולא מצאתי את האתר של החברה המצלמה עבדה בסדר גמור היא מצלמה מצוינת :(
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש כבל FireWire באורך 3 מטר לחיבור מצלמת מיני DV למחשב אשר תשמש כמצלמת אינטרנט. מהחיפושים שלי לא מצאתי דבר, הכי ארוך שמצאתי היה 1.8 מטר, אז אולי מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום צריך בבקשה המלצה לאוזניות גיימינג ל - PC. התקציב הוא 550 ש"ח אבל אפשר גם בפחות. (אמזון גם אפשרות)
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
1 האם הוא טוב מבחינת ביצועים? 2 האם ה-GA-7DXR יותר טוב מהלוח שעליו אני מדבר ? ולמה 3 והאם תוכלו להצעיה לי מארז טוב לאחד הלוחות הללו ובזול ושיתאים למעבד הT-BIRD 1.4 בבקשהההה :'( :'( :'( כי אני רוצה כבר להזמין. :-/
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עובדת עם לפטופ וגם מחשב שולחני, ומחפשת סוויצ' KVM שיאפשר לי לעבוד מול אותה מקלדת ועכבר. מכירים סוויצ' שהוא לא מעצבן? (ולמשל לא קופא כשאחד המחשבים עובר למצב שינה?) (אגב האם קיים איפשהו סוויצ' שמאפשר לעבור בין המחשבים בשילוב מקשים? היה לי פעם סוויצ' כזה, וזה היה נוח)
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות לאייפון, משהו שלא נופל מהמקוריות, מוכן להשקיע 100-200 שקל אבל אפשר לחרוג אם שווה. אני לא מבין בתחום הזה אני רק יודע שכל האוזניות שהשתמשתי עד היום התחילו לצרום זמן אחרי זמן קצר, לא היו איכותיות והתפרקו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-