ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום חשבתי על רכישת מדפסת משולבת HP 4580. אני מדפיס מעט יחסית בעיקר בשחור לבן אבל עדיין לא הייתי רוצה לוותר על הדפסת צבע. מצד שני אני רואה שבתוספת של 150 שקלים אפשר לקבל את ה 6500 שהיא משוכללת יותר ונראית מעט מסיבית יותר,כוללת כרטיס רשת ובעיקר חסכונית יותר בדיו. מה שמרתיע אותי זה 3 ראשי הצבע להדפסה שנועדו לכאורה לחסוך בעלות הדיו. האם זה אומר שראש ההדפסה נפרד מהמחסנית ? הייתי כבר בסרט הזה עם מדפסת אפסון וזה גרם לאיכות הדפסת הולכת ויורדת כל הזמן עד שזרקתי אותה מה שלא קורה כאשר ראש ההדפסה יחד עם המחסנית מה שאולי בזבזני יותר אבל מקבלים מדפסת כמעט חדשה בכל החלפת ראש. ואני מדגיש שאני מדפיס מעט בצבע. האם החשש מוצדק שלי מוצדק? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בסביבות 500 ש"ח (תכונות נדרשות: הדפסה צבעונית ופקס). קראתי קצת הודעות קודמות ולאורן אני מתלבט בין שני מודלים: Canon Pixma MX310 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676745 HP Officejet 5783 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 השיקול המנחה הוא חסכון בהוצאות על הדיו (בהנחה שאיכות ההדפסה דומה בשתי המדפסות) לעומת הבדל של כ-100 ש"ח לטובת הקנון בקניה - מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, כבר הייתי סגור על ה-6500 הרגיל של hp והרבה אנשים וחנויות אמרו לי לא לגעת ב- hp בגלל שהם כבר לא אמינים ועושים המון בעיות. המליצו לי ללכת על מדפסות של ברדר בגלל שהם אמינים והדיו שלהם זול. המליצו לי על הדגם j430. מה אתם אומרים? ללכת על הברדר ולא על hp. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מדפסת משולבת שתשמש אותי להדפסות איכותיות (אולי גם להדפסת תמונות...) ושתשמש אותי גם לפקס מאוד חשוב שהמדפסת תהיה קלה לתפעול וידידותית למשתמש שיהיה קל להחליף דיו וכמובן שתהיה אמינה ולא תתקלקל כל יומיים... ובבקשה לא לחרוג מהתקציב אפילו לא במאה שקל תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מדפסת משולבת (עם פקס, מכונת ציום וכו') מעבר לעניין של הצרכים האישיים מהמכונה, אני תוהה אם כדאי בכלל לקנות מכשיר כזה? נאמר לי שהוא מתקלקל מהר וכאשר חלק ממנו מתקלקל, כל שאר התכונות מושבתות ביחד איתו. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש - וזקוקה גם למדפסת משולבת (סורק, פקס וכו'). היא תשמש את בני המשפחה בעיקר לאחיות שלי בבית ספר או לאמי הגננת בהדפסות של 40 דף לפעמים - אבל לא דברים גדולים או ארוכים. יש לכם המלצה על מדפסת כזו שלא תזלול דיו ושהדיו לא יהיה יקר? (למשל דיו של HP עולה בערך כמו המדפסת עצמה, לכן עליהם מוותרת מראש). תודה לעונים!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול:פקס,מכונת צילום,סורק והדפסה רגילה. התקציב הוא 1500 ש"ח +-,חשוב לי שהאיכות הדפסה תיהיה גבוהה ושיהיה ניתן להדפיס תמונות ברמה וגם שנגמרים הראשי דיו אז זה לא יעלה הון עתק להחליף אותם.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב לכם, יש לי איזו בעיה נורא מעצבנת עם מדפסת+סורק של חברת BROTHER, את הדגם אני יכול להביא אם צריך(למרות שאני מאמין שהמחסניות דומות בכל סוגי המדפסות של חברה זו,לא?) בכל מקרה,המדפסת הפסיקה לפתע פתאום לקלוט את מחסניות הצבע השחור..ניסיתי אחת,המדפסת שאלה האם החלפתי את המחסנית-ולאחר מכן כתבה כי המחסנית ריקה..חזרתי לחנות,לקחתי מחסנית חדשה והבעיה נמשכת..נראה שיש איזו בעיה עם זיהוי המחסנית.. למישהו יש רעיון לפתרון? תודה רבה מראש עריכה: נראה לי שהדגם הוא 115C, כזה: http://practicality.files.wordpress.com/2007/03/dcp-115c-unpacked.JPG
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי. יש תשתית של הוט, הקו תקין, אפשר לקבל שיחות בטלפון ולהיתקשר ממנו (נבדק עם התמיכה) אבל משום מה הפקס לא מתקבל. חיבורים: מהטלפון-----------------------> ל-LINE של המדפסת מ-EXT של המדפסת----------> לראוטר של הוט (TEL2) כששולחים פקס אני מקבל בתצוגה "Receiving..." לאיזה 8 שניות ואז חוזר למצב הרגיל מבלי שהפקס מודפס. את המדפסת בדקתי, היא מדפיסה. אלה ההגדרות במדפסת: [LEFT]Initial Setup > Receive Mode > Fax Only Fax > Setup Receive > 1. Ring Delay > 02 Fax > F/T Ring Time > 30 secs Fax > Fax Detect > On Fax > Remote Code > Off Fax > Auto Reduction > On Fax > Memory Receive > On Fax > Polling RX > Standard[/LEF…
-
שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מדפסת משולבת. ה- Epson נמכרכת במבצע באופיס דיפו (600 שקלים) ולכן רציתי חוות דעת. האם למישהו נסיון עם המדפסת הזו או עם מדפסות של EPSON בכלל. אכלתי קש ממדפסות HP ו- Canon.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
במדפסת l7590 האם ניתן לבטל הדפסת דף דווח בכל הפעלתה? האם ניתן לשלוח פקס באמצעותה מתוך קובץ מהמחשב? האם ניתן למצוא חוברת הסבר לפעולתה ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
חוות דעת: אם מחפשים מכשיר הכולל פקס ומתכוונים להשתמש בפקס לפקסים נכנסים - אל תרכשו את הדגם הזה. הפקס פרימיטיבי לחלוטין ואינו מסוגל לקבל אוטומטית פקסים נכנסים. רק ידנית. על מנת לענות אוטומטית המכשיר זקוק לשירות "צליל מובחן", כלומר צליל אחד כשמדובר בפקס נכנס וצליל שונה כשמדובר בשיחה רגילה, ולבזק אין שירות כזה. אז אם המכשיר מיועד לשימוש ביתי, ואתם מחברים אותו על אותו קו רגיל בבית, תתכוננו למצב שבו אתם עונים לשיחה ושומעים את הצליל הצורמני של הפקס עונה, או למצב שבו פקס מנסה להיכנס ושום דבר אינו מקבל אותו. אם מחובר גם משיבון ביתי על אותו קו, בכלל החגיגה בעיצומה. בקיצור, אם רצונכם במדפסת טובה, סורק טוב - המכשיר מתאים (אם כי יקר מדי רק בשביל תכונות אלה) אם רצונכם גם בפקס - ותרו. …
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000WiOnKdK-KOXGmYoYZbWZnKo:12bbi68k5?id=4062667&pr=QJ5 בחיפושי אחר ביקורות וחוות דעת לא מצאתי מידע למעט הודעת השקה מתאריך 07.07.2008 באתר HP http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/j4580.html המדפסת נמכרת ב 499 ש"ח באופיס דיפו ותומכת בראשי דיו XL [בתשלום נפרד] כמו ב 5783 המומלצת. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצר, במידה ומכירים... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדפסת משולבת HP L7580 מדפיס דף לבן, כשהיא מתבקשת להדפיס או לצלם משהו. יש לציין שהתקנתי לה דיו צהוב (כפי שדרשה) חדש. החיבורים תקינים, הדרייברים בסדר. ואת זה אני יודע, כי המדפסת מקבלת פקודות, אבל מוציאה דף ריק. מה עושים במצב כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי מדפסת OFFICEJET 4580 HP משולבת, בהתחלה היא הדפיסה את דפי הניסיון של היצרן ומתוכנות מסויימות לא.. , עכשיו היא שולחת מסמך והוא נתקע במדפסת.. ערכתי כמה התקנות והסרתי, שיניתי חיבורים (USB), עברתי על פתירת בעיות יצרן...ועדיין כלום,חשוב להגיד שמהמדפסת אפשר להדפיס רק יש בעיה בשליחת הדפסה מהמחשב. היא ב DEFULT, היא בPORT USB001 לפי הגדרות יצרן...ועדיין כלום... יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הסורק שלי כנראה גמר את חייו ואני שוקל לקנות חדש. השאלה אם להמשיך במתכונת של מדפסת לחוד וסורק לחוד או לקנות מדפסת משולבת? האם איכות הסורק במשולבת היא לא נמוכה? האם יש מערכות משולבות עם סורק נגטיבים? האם יש לכם המלצות?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-