עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם יש דגם מסויים שתמליצו לי מזאפ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db400331=400333&db166765=166767 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by fenix5545,

היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by rroonnii,

עדיף מהחנות TMS .

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by LeftRight,

האם הערכה הזאת מספיקה למשתמש הממוצע? האם העכבר זז חלק בלי תקיעות? האם למישהו יש ניסיון עם הסט הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=058 אני חייב תשובה כמה שיותר מהר אם תוכלו אני בלי עכבר ומקלדת צולעת

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. Started by Sargon,

אני מחפש מקלדת של 40 ס"מ שנוחה וארגונומית. אני פחות או יותר רוצה מקלדת רגילה רק ש"העיפו לה" את ה NUMPAD המקלדת הכי קרובה למה שאני רוצה שמצאתי בארץ זה המקלדת הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AGB-00014&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=〈=he הבעיה שאין אותה במלאי ולא בטוח שגם יהיה. אני יכול להזמין מקלדת מAMAZON למרות שהמשלוח יהיה קצת יקר. אז על איזו מקלדת אתם ממליצים שיש לה מקשים נורמלים(לא דקים בלי FEEDBACK), ויש לה פריסה של מקשים כמו מקלדת קלאסית אבל בלי ה NUMPAD? אם יש משהוא בארץ אז יותר טוב, ואם לא אז אפשר משהוא באמזון. הייתי אומר שאני מוכן לשלם עד בערך 400 ש"ח למקלדת לא כולל משלוח.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  7. Started by Dym,

אני מתלבט בין ה-mx400 (חוטי) ל-mx610 (אלחוטי) של לוג'יטק, עם נטייה לכיוון הדגם החוטי... האם מישהו יודע כמה זמן מחזיקות הסוללות בדגם האלחוטי? המלצות נוספות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yogevmalachy,

האם שווה לקנות את העכבר הזה ב 198 שקל מאייבורי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי. יש לי אוזניות בלוטוס Plantronics Backbeat 903+ שלפעמים אני מחבר אותן למחשב (נייח) כדי לראות סרטים. הבעיה היא שכשאני מדליק את האוזניות, הן עושות צליל של התחברות אבל לא עובר סאונד מהמחשב (למרות שהן paired וברשימת התקנים כתוב connected). הדרך היחידה לגרום להן לעבוד היא כל פעם שאני רוצה לחבר את האוזניות, לעשות unpair, להכניס את האוזניות למצב discoverable ואז לעשות pair מחדש במחשב. התהליך דיי מסורבל, האם יש דרך לפשט את זה, או לגרום למחשב לזהות את האוזניות גם אם הן התנתקו והתחברו שוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by dd7,

שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by e-Pit@m,

שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by SpLAsH,

אמנם היא רק 2 מגה פיקסל ואין בה מצב ידני :-\, אבל מבחינת איכות התמונות, נוחות וכו' היא משתלמת? (אל תציעו מצלמות אחרות, כי אני כנראה אקבל אותה) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by eegg,

שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת זרוע למסך מחשב שמתחבר לשולחן במחיר סביר (<150)? משהו דומה לזה (מוכר לא שולח לארץ): https://www.amazon.co.uk/VonHaus-Monitor-Bracket-Screens-Rotation/dp/B0119NXXYQ/ref=s9_simh_gw_g147_i3_r?_encoding=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=&pf_rd_r=W8YVBS01CFTD4GAQ3H1B&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=16f14aeb-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop ראיתי בכמה חנויות בארץ רק בסביבות 300 ש"ח והמשלוח מEbay דיי גבוהה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי 7900GS ב-EBAY, שהגיע ללא מתאם כמוזכר. הספק הנוכחי שלי הוא ללא קונקטור PCIX (ולא בא לי להחליף אותו...). איפה מוצאים מתאם כזה ?? חרשתי משהו כמו 6 חנויות, שלרוב לא ידעו על מה אני מדבר..

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by מנחם,

יש לי עכבר מסוג Microsoft wireless 7000 שדי גוסס, וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו (כל חלקי הגומי התקלפו, כולל הרגליות (החליפיות!)) תקציב - בערך 350 שקל, אפשר ועדיף פחות. שימושים - פיתוח. כמעט ולא משחק, אבל מעדיף לשמור על האופציה פתוחה. מערכת הפעלה - OsX 10.8.2 סוג אחיזה - Palm. העדפות מיוחדות: bluetooth. לא מעוניין בעכבר חוטי, עדיפות גבוה ביותר לעכבר ארגונומי, אין צורך במקרואים או כפתורים מיוחדים, גלגלת נדרשת. חשבתי על ה Razer Orochi, כמובן שאם יש משהו מקביל במחיר נמוך יותר אז עדיף תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם . קודם כל אני מקווה שאני רושם את זה בפורום הנכון בכלל (לא מצאתי מקום אחר ) לעניין - את הקייס הזה לדוגמא ראיתי באמאזון : https://www.amazon.de/Supremery-Hülle-Logitech-Master-Tasche/dp/B0716HSQDD/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1500795859&sr=8-1-spons&keywords=mx+master+case&psc=1 בארץ (ויותר חשוב לי בירושלים) אני לא ממש מוצא , התקשרתי לאייבורי וקיי אספי ולא הבינו על מה אני מדבר ולמה אני שואל על מוצר כזה בכלל. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה ואם יש בירושלים אז מה טוב פשוט אין לי זמן לחכות למשלוח של אמאזון ומעדיף את זה כמה שיותר מיידי (כמובן תלוי במחיר אבל את זה נדע בהמשך) אגב נתתי סתם קייס לדוגמא, אם יש אחרים שטוביום יותר או סתם שאת…

18. Started by dddd211,

אני חדש! Thermaltake TT360AD Power Supply יש ספק יותר טוב מי זה 300 שקל? עם זה לא קשור לפרום הזה אז תימחקו

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by dcaspi,

שלום לכולם. הלך לי הלוח-אם לפני חודש בערך בהפסקת חשמל. זו הייתה חתיכת הפסקת חשמל כי גם שני מסכים של שני חברים שלי הלכו יחד עם הלוח-אם היקר שלי בהפסקת חשמל הזו. בכל-מקרה, לקחתי את הלוח-אם לתיקון והמחשב חזר כמו שצריך. זאת-אומרת, בערך כמו-שצריך. הספק כח הארור פלט רעשים בעוצמה מאוד נמוכה אבל שמוציאים משפיות מ-א-ו-ד מהר. כאילו נתקע שם איזהשהו חוט. מאחר והייתי אמור לעבוד על המחשב ה-ר-ב-ה באותם הימים החלטתי שאני לא יכול לעבוד עם הרעש המעצבן הזה והתחלתי לחקור את מקור הבעיה. כשהגעתי למסקנה כי הרעש בא ללא שום-ספק מהספק ניסיתי לנקות את כל האבק ממנו ע"י נשיפה (כשהמחשב כבוי) וזה לא עזר, עד שהגעתי למסקנה המדהימה שאם המחשב כבוי אני לא אוכל לדעת אם הצלחתי או לא עד שאני אדליק את המחשב ולכ…

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by Linkin Park,

חפשתי ולא מצאתי על זה שום דיון. אני מעוניין לחבר את הכרטיס זכרון של הPS2 שלי למחשב על מנת להעלות סרטונים ולגבות קבצים. אני יודע שבחו"ל יש מתאם שנקרא max drive שמתחבר למחשב ב-USB ועושה את העבודה. השאלה שלי האם בארץ יש איזה שהוא מתאם דומה ואיפה אפשר להשיג את זה? כי בחיפוש ברשת לא מצאתי. תודה.

21. Started by Singularity,

זו אמורה להיות מדפסת טובה? באתר של zap כולם כותבים שהמודם הוא במהירות של 14400 ובאתר של walla כותבים שהמודם הוא 33600 מה נכון?

22. אני רוצה להיפטר מהחוטים לחבר שלי יש מקלדת כזאת של מיקרסופט שחוציה לשניים לכתיבה עיוורת אחלוטית התאהבתי בכזה דבר אבל היא עולה 600 ואני רוצה משהו בה 300 ככה אלחוטי וצבע שחור ........ יש מקלדת מזה יפה אבל אני לא יודע את השם שלה בבקשה מישהו יכל להביא לי ליניקים לקנות מהאינטרנאט את המקלדת . או את השם המלא עם תמונה .

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום חברים אני מעוניין להחליף את הסורק והמדפסת הוותיקים שלי במכונה משולבת שתכלול גם פקס התקציב כאמור עד 600 ש"ח הדרישות הן: אני סורק הרבה - צריך הזנה אמינה למספר דפים, רצוי גם לסריקה דו-צדדית סריקה ברזולוציה גבוהה לתמונות (ורצוי גם לפילם ושקופיות). חסכונית - רצוי מיכלי דיו נפרדים לצבעים השונים. אמינה - שתיתן שירות לאורך זמן בלי תקלות ותיקונים. חיבור USB למחשב חובה, חיבור רשת חוטית יכול להיות נחמד. תוכנה ידידותית. לא גדולה מדיי - המקום אצלי מוגבל. יש חיה כזו ? תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by gargar,

בקיצור, אני מעוניין באחת כדי לבצע שיחות וידאו עם אחי שגר בוסטון. יש לי אפלואד גבוה (64KB) מה שאמור אני מניח לספק איכות סבירה, נכון? בקיצור, איזה ממיליון ואחת המצלמות הקיימות בשוק כדאי לקנות? בו נגיד שאני יכול להוציא כ500 ש"ח לכל היותר. המלצות?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by TZ2002,

??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.