עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by game kILLer,

ככה אני התחלתי לשחק רציני ב משחקי רשת והגעתי למסכנה שהעכבר שישי לי הוא די דפוק.... אני חושב על לקחת את ה MX 500 או את הMX300 מישהוא מוכן להסביר עליהם קצת יותר על דיוקים כפתורים....וכו... מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  2. מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by Selinko,

??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by The Shark,

חבר'ס, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, שתחליף את הישנה הצולעת. בעיקרון אני מתלבט בין שתי מדפסות שעלותן זהה כמעט. HP DeskJet 5550C או Canon i320 ... לפי מה שהבנתי, ה-HP יותר איכותית (dpi גבוה יותר) ויותר מהירה, אבל החיסרון שלה הוא הדיו הנורא יקר. 130 ש"ח למחסנית דיו שחורה ו-200 ש"ח למחסנית דיו צבעונית. ללא ספק סכום לא דל.. הדיו של הקאנון מאוד זול (40 ש"ח למחסנית דיו שחורה, 90 ש"ח למחסנית דיו צבעונית). גם הבנתי שהדיו של ה-HP מחזיק יותר זמן מכיוון שהוא מבוסס מים, או משהו כזה... בקיצור - אני לא מבין ממש בעניין. הייתי שמח לקבל המלצה - מה עדיף לקנות מביניהן? האם את הקאנון הזולה לאחזקה והפחות איכותית או שמה ללכת על HP האיכותית, אבל היקרה לאחזקה? העניין קצת דחוף, ההורים של…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by Decktor,

שלום לכם יש לי שאלה קצת מוזרה: נפל לי משהו לתוך המדפסת Lexmark Optra M410 שלי ואני פוחד להדפיס בה במצב הזה מה שנפל לא נמצ באחד החלקים שאפשר להגיע אליהם בעזרת לפתוח את המדפסת אבל נראה לי שאם אני אהפוך אותה ואתן איזה ניעור קל זה יצא נראה לי שזה פעולה בטוחה בלי סיכון אבל אני לא יודע הרבה על מדפסות לייזר ואני לא רוצה להרוס משהו בטעות אז אם מישהו יודע בוודאות שזה לא יכול להרוס כלום אני אשמח לתגובה נ.ב. אני בכל מקרה מתכוון להוציא את ה Cartridge ואת הניירות לפני זה אז לא צריך להגיד לי במידה שצריך

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  6. Started by parker,

פשוט רוצה לדעת אם הם טובים D:

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by franco,

לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by haitin,

אין איזה אתר pricewatch ישראלי או אירופאי או משהו ? חייטין.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  9. שני פילטרים רציתי לדעת אם זה שווה ורציתי לדעת איך זה נירא תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by עומר8,

יש לי כבל שממש אין לי מושג מאיפה הוא הגיע אבל הוא אצלי עכשיו הוא מתחבר ליציאה של המסך והמסך מתחבר אליו (אני לא אאריך במילים כשיש תמונות) תודה לעוזרים (סליחה על הבלאגן בשולחן) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by איש מטורף,

כרגע, לפי everest וSpeed Fan המתחים על הריילים שלי הם: 12V - 11.58V 5V - 4.92V 3.3 - 3.25V זה ספק חדש שנקנה לפני בערך שבועיים - אפילו פחות. יש סיבה לדאוג? שאלה נוספת: בכבל הSata שקיבלתי עם הספק יש חמישה כבלים, ארבעת הרגילים ואחד כתום, למה הוא משמש והאם הוא הכרחי?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by Or_s,

כדאי לקנות את המדפסת- EPSON Stylus Color C60 ? איך היא? , למי שיש אותה... אמרו לי שהיא לא אמינה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by nice-1,

היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  16. לא חייב להיות סט אלא מוצרים נפרדים. אפשרות להזמין את העכבר מחו"ל פרט למקדלת משום שאין לי זמן/כח/רצון להתחיל להתעסק עם חריטות. ציוד נוכחי:logitech mx518 + media keyboard 600. שימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט (בקיצור מקליד הרבה - לימודים), ומדי פעם משחקים. חשוב לי שהעכבר יהיה מותאם לימניים, ושיהיו לו שני כפתורים בצד (כמו ה mx518). המקדלת שתהיה קטנה ולא בומבסטית כמו המקלדות של הגיימרים, שתהיה שקטה ועם כפתורי "תפעול" של ווליום וכו', ושלא תתן הרגשה כאילו אני כותב על לפטופ (לא סובל את התחושה). שטווח הקליטה יהיה טוב מפני שלפעמים אני מתרחק מהמחשב לאזור המיטה ויהיה נחמד אם אוכל לקחת את המוצרים ביחד איתי בנושא העכברים אני מתלבט בין m705 לבין performance mx וכמובן שאשמח להמל…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  17. היי, אני מחפש כבל FireWire באורך 3 מטר לחיבור מצלמת מיני DV למחשב אשר תשמש כמצלמת אינטרנט. מהחיפושים שלי לא מצאתי דבר, הכי ארוך שמצאתי היה 1.8 מטר, אז אולי מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  18. קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …

19. Started by Shaq Diesel,

מבקש המלצה למשטח עכבר העכבר Logitech G5 הכחול החדש ההתלבטות שלי בין QcK ל-S&S (או שיש לכם משהו אחר להמליץ לי) האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח ב-S&S או שזה מיותר ובכלל איזה משטח עדיף למשחקים תודה!

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מדפסת, מחברה טובה ואמינה, שתחזיק לי הרבה זמן. אני מחפש אחת גם שהדיו שלה לא יעלה הרבה ולא ייגמר מהר. חשבתי על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 מה אתם אומרים??? אם יש לכם המלצה על אחת אחרת יותר טובה עד 500 שקלים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  21. נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמן זה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטים אולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by guyf1712,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711336 איך המקלדת הזאת?

23. מישהו יודע מאיפה אני יכל לקנות? עשית קצת חיפושים לא מצאתי, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מערכת 2.1 ישנה יחסית של GENIUS, בחודש האחרון צצה לי בעיה מעצבנת, מדי פעם הסאבוופר מפסיק להוציא את הבאס ורק אחרי כמה בעיטות( ) או הגברת הווליום הבאס חוזר, ובאופן רנדומאלי הוא יכול להיעלם שוב. תופעה מאוד מעצבנת וחוששני שמדובר פה בנפילת מתח בסאבוופר או משהו בסגנון. בדקתי את הכבלים, הכול מחובר כראוי... יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by haim652,

שלום אני מחפש מדפקסת לייזר משולבת + פקס לעסק, ורציתי לשמוע הצלצות של עד כ1200 ש''ח +\- חשוב גם שהצבעים שנקנים אחרי שיגמרו לא יעלו בשמיים. תודה רבה, חיים.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים