עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sashaefi,

רציתי לקחת את ה X6 SideWinder אך בינתיים היא נעלמה גם מKSP. אני חושב לקחת את הX4 מאיבורי ב220 שקל.מצאו חן בעיני המקשים הנמוכים כמו בלפטופ.יש המלצות נוספות? אגב אני לא גיימר.יש הבדל בתאורה בין X4 לX6 חוץ מהכפתור העגול והגדול בX6?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. איכות אמינות USB + Parallel עד 500 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by FastJack,

שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אמממ , שלום לכולם . רציתי לדעת מהו העכבר לגיימרים (בעיקר משחקי יריות מגוף ראשון) הכי טוב שיש כיום - אין לי עדיפות לגבי חוטי או אלחוטי - העיקר הכי טוב מבחינת הכול , ומהו הפאד הכי טוב שיש שוב בשביל גיימינג (ללא התחשבות במחיר) .

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  5. רציתי עכבר אלחוטי אופטי בעל ערסל טעינה => לוגיטק MX700, אך לטעמי הוא יקר בשביל עכבר (460 ש"ח), ראיתי את המוצרים הבאים, כל אחד מהם עולה 120 ש"ח, הם אופטיים אלחוטיים ועם מתקן טעינה, אבל של חברות לא מוכרות : Chic ו Accord - פער של כמעט 350 ש"ח ! אולי כדאי ?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by audigy,

מה דעכתכם על כרטיס פורס ל-dvd vcd ו-divx גירסה 4 ומעלה של חברת sigma designs

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  7. Started by 3d7,

נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by Shaq Diesel,

מבקש המלצה למשטח עכבר העכבר Logitech G5 הכחול החדש ההתלבטות שלי בין QcK ל-S&S (או שיש לכם משהו אחר להמליץ לי) האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח ב-S&S או שזה מיותר ובכלל איזה משטח עדיף למשחקים תודה!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  9. היי, אני צריכה בבקשה המלצה למדפסת/סורק/מכונת צילום מה שחשוב לי זה: 1) חייבת פידר 2) חייבת הדפסה של כמה עמודים על דף אחד 3) חייבת הדפסה ללא שוליים 4) שתהיה קטנה ככל הניתן 5) חסכונית בדיו בצורה סבירה 6) אני רוצה להוציא כמה שפחות אני מדפיסה רק מסמכים/גרפים/תמונות באיכות נמוכה שמשלבים במסמכים, אז לא חשובה לי בכלל איכות הדפסה מעבר לדברים הללו. אני מדפיסה בעיקר בשחור לבן, אבל מדי פעם בצבע.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  10. מה עושים? אני על אקספי אספי2 עכבר MX510 הדרייבר שלו לא עזר לבעיה.... חוץ מלעבור ל ps/2 יש למישהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Atlon-Xp,

3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by hedva,

לאחר חיפוש, נמצא שאלה דגמים שמומלצים כאן בפורום. מי משניהם עדיף? חשוב שאיכות ההדפסה (מסמכים לקריאה) תהיה גבוהה, ולכן חשבתי להגדיל תקציב לסביב ה- 1000 ש"ח ולעבור לליזר + צבע, למרות שהשימוש לא מסיבי. דרושה אמינות, שכשצריך המכונה תספק את הסחורה...

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by haitin,

אין איזה אתר pricewatch ישראלי או אירופאי או משהו ? חייטין.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by er0101,

רכשתי את הנ"ל למחשב המשני בבית. רציתי משהו פשוט בערך ב200 ש"ח וזה היחידי לדעתי שקיים anyways, להלן התרשומתי לאחר מס' שעות: המקלט קצת גדול אבל די אלגנטי (מוזר שהוא אליפטי, עדיף עגול לדעתי) תדר 27mhz- מהסוג הישן אבל זה RF אז אין לי בעיה. מה גם שאני נמצא קרוב למקלט. ניסיתי להתרחק עם המקלדת כמה מטרים והוא לא איבד קשר. hotkeys ומקשי מולטימדיה זה ה-דבר, לא ידעתי עד שלא התנסתי. הדברים הקטנים שעושים את ההבדל הגדול. מקשים רכים במקלדת, פשוט מצוין. סט איכותי למרות המחיר. עמיד במעט נוזלים, יפה מאד. אחותי תבדוק את זה כמו שאני מכיר אותה העכבר מאד דומה לintellimouse optical הסטנדרטי, טיפה קטן יותר. black is beautiful... מקשי F לא מגיבים בboot של המחשב. הייתי צריך safe mode ל…

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by NEO...,

Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by yotam.m,

אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  17. פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  18. יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by aipe,

החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by franco,

לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. היי, כתבתי את זה בפורום ציוד הקפי מכוון שאני לא בטוח מה אני צריך בשביל זה. לוח אם P5Q-DELUXE, כרטיס מסך 9800GTX+, מחוברים 2 מסכי DVI, אני מעוניין לחבר עוד מסך DVI. אין שום שימוש בו זמנית באף אחד מהם, בכל פעם מחובר מסך אחר. כרגע מסך אחד מחובר קבוע ועל הפורט השני יש כבל מאריך שאני מחליף ידנית בין 2 המסכים, זה סיוט. מה הפתרון הכי טוב לחיבור המסך השלישי? האם יש משכפל אות DVI במחיר סביר בארץ? אולי מתג ברירה (סוויץ') ? ראיתי כבר VGAים במחירים ככה-ככה, DVI לא ראיתי עדיין. ובכל אופן מכוון שב-P5Q DELUXE יש 3 חריצי PCIE X8\16 חשבתי אולי לחבר עוד כרטיס מסך רק בשביל הרחבת התצוגה. השאלה איך זה יעבוד עם הלוח הזה, האם בגלל שהכרטיס הראשון הוא של NV אני מחוייב שגם הכרטיס השני יהיה של NVID…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  22. Started by avivboker,

מישהו יודע אם העכבר הזה עובד על בלוטוט או על FR?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  23. Started by Kerberos,

הנני עומד לפני רכישת מצלמת וובקם לצורך וידיאו קונפרנס. הייתי רוצה לרכוש מצלמה איכותית, שהרזולוציה בה וקצב הפריימים יהיו מכובדים. בואו נשאיר לרגע את שיקולי המחיר בצד. איזה מצלמה הייתם רוכשים או ממליצים ? שמעתי עד עכשיו רק על ה Creative WebCam3 - דעות נוספות על מצלמות נוספות או אחרות ? אשמח לשמוע ... בתודה, שחף

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by Or_s,

כדאי לקנות את המדפסת- EPSON Stylus Color C60 ? איך היא? , למי שיש אותה... אמרו לי שהיא לא אמינה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.