עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש מדפסת אמינה, טונרים חלופיים זולים, טונר גדול כמה שיותר (10,000) דף. גודל פיזי כמה שיותר קטן(תעמוד על השולחן עבודה של הפקידה). בנוסף אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית + רשת, אמינה, כמה שיותר חסכונית ועדיף שתאהיה קופקטית עד כמה שאפשר. תקציב של 5,000 ש"ח. בנוסף מחפש מדפסת ניידת לאיש מכירות תקציב של 3,000 ש"ח. (שחור/לבן).

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  2. הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by Tall-Guy,

שלום :-) יש לי בעיה עם העכבר. כל פעם שאני לוחץ לחיצה ממושכת, הלחיצה "משתחררת" (כאילו עזבתי את הלחצן) למרות שלא באמת עזבתי אותו. אני מניח שהגיע הזמן להחליף עכשיו, מאחר וזה שירת אותי הרבה מאוד זמן. אני מחפש עכבר ששימושיו העיקריים יהיו גלישה מרובה באינטרנט, ומשחקים מחשב (World of Warcraft, Starcraft 2 ופה ושם קצת משחקי FPS). אני לא באמת רואה צורך לקנות עכבר ב 800 שקל, ואני מעדיף שהמחיר יהיה עד 200, אולי קצת יותר אם זה שווה את השידרוג במחיר. אני בדרך כלל אוהב את העכברים גדולים, כמו ה Explorer. אשמח לשמוע המלצות (כמו כן, אני מעדיף ללכת לקנות אותו היום או מחר, אז אשמח אם יהיה אפשר למצוא אותו בסניפי רשתות גדולים, כמו באג - ולא אצטרך לעשות הזמנה מ EBay).

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by BigD,

אוקיי אז יש לי מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA רגילה לחבר למסך נוסף אבל אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה אז אני מחפש כבל שיחבר לי בין VGA ל SVIDEO אבל יש לי גם איזה חיבור בטלויזיה של 21 פינים ככה שאני מחפש לי אתר או מקום לקנות כבל מתאים... מקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by maxshuk,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מצלמת אינטרנט למחשב למטרת מעקב מרחוק. אני יודע שמצלמת אינטרנט פשוטה אינה פתרון איכותי, אבל בהתחשב בתקציב ובדרישות הוא נותן מענה מספק. כמה שאלות: בראש ובראשונה, איך בדיוק אפשר לראות מרחוק? האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה? האם יש צורך בIP קבוע כדי להתחבר מרחוק? האם ישנה אפשרות לחבר יותר ממצלמה אחת למחשב (חיבורי USB), או שתווצר התנגשות תוכנה? ובכלל, כל טיפת מידע שתוכל לשפוך אור על הנושא תעזור לי. בתודה מראש, ליאור

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום הזמנתי את המארז TT SHARK VA7000BWA, והבנתי שיש בו הכנה לקירור מים ... מזה אומר ההכנה הזאת ? ועוד משהו .. מה אתםחושבים על המארז הזה? http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm תודה רבה !!

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  7. לא חייב להיות סט אלא מוצרים נפרדים. אפשרות להזמין את העכבר מחו"ל פרט למקדלת משום שאין לי זמן/כח/רצון להתחיל להתעסק עם חריטות. ציוד נוכחי:logitech mx518 + media keyboard 600. שימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט (בקיצור מקליד הרבה - לימודים), ומדי פעם משחקים. חשוב לי שהעכבר יהיה מותאם לימניים, ושיהיו לו שני כפתורים בצד (כמו ה mx518). המקדלת שתהיה קטנה ולא בומבסטית כמו המקלדות של הגיימרים, שתהיה שקטה ועם כפתורי "תפעול" של ווליום וכו', ושלא תתן הרגשה כאילו אני כותב על לפטופ (לא סובל את התחושה). שטווח הקליטה יהיה טוב מפני שלפעמים אני מתרחק מהמחשב לאזור המיטה ויהיה נחמד אם אוכל לקחת את המוצרים ביחד איתי בנושא העכברים אני מתלבט בין m705 לבין performance mx וכמובן שאשמח להמל…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  8. http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm או http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by demultiplexer,

מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by mosheva,

שלום, כמה טוב שיש את הפורום הזה... אז ככה, יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל... אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה... אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5... השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7... אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ... אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד... תודה לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by The-Fox,

במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by wow,

קניתי את העכבר הזה,האם אני צריך להתקין את הדיסק? למה בדיוק? וחוץ מזה על הדיסק רשום באיזה מערכות הפעלה הוא עובד ולא רשום WINDOWS XP כמו שיש לי,מה אני עושה? האם אני חייב את זה?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, יש לי תקלה במדפסת משולבת HP 6213. בזמן הסריקה יש פס כזה מעצבן , וזה הורס את מה שנסרק מצורפות 2 תמונות .. אחת עם המכסה של הסריקה קצת פתוח (איפה שהמצית) והשניה שמתי דף , עם מכסה סגור , אפשר לראות את הפס לפי השינוי צבע בתמונה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אולי תקלה ידועה של HP ? ואחריות כבר אין , זה קרה בדיוק חודשיים בערך אחרי סוף האחריות - בתמונה הזאת אפשר לראות את הפס , שינוי צבע בתמונה - וזה מה שקורה שהמכסה של הסריקה קצת פתוח ... תודה !

14. Started by Pc_Master,

בן מעבד AMD ATHLON 1.4 לבין AMD ATHLON XP 1.4 יש הבדל משמעותי בביצועים?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by ydca,

אשמח לקבל המלצה על אזניות איכותיות [עדיף אלחוטיות] לשימוש במחשב הכוללות מיקרופון. אם ישנה אפשרות גם לחיבור בו זמנית לסמארטפון ע"י בלוטוס - עדיף. חשוב, שהאזניות לא יהיו צמודות ולוחצות מידי, וניתנות להתאמה לבעל ראש גדול. חשוב: אני יוצא לארה"ב, ואם ניתן להשיג שם משהו טוב - עדיף! תקציב: בא נגיד עד 100$...

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by eitanb33,

שלום חבר'ה! ראיתי שמישהו פתח בקשה להמלצה על פאד לעכבר וכל אחד פשוט זרק את מה שיש לו בבית בלי להיות רלוונטי ואובייקטיבי. אז בבקשת אובייקטיביות, מה המשטח לעכבר בסדר גודל של 80-120 ש"ח פחות או יותר שהכי מתאים לגרפיקאים מקצועיים? (אין לי צורך בפאדים שמשנים צבעים זוהרים בלילה וכו'). יש לי את העכבר Logitech MX1000 אם זה עוזר. בתודה גדולה! איתן.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by poi212003,

יש לי שתי שאלות: אני רוצה לקנות מדפסת לייזר (XEROX 3110) ורציתי לדעת לכמה זמן מספיק הטונר? ודבר שני רציתי לדעת אם כשממלאים טונר מחדש האם זה לא פוגע באיכות ההדפסה? והאם זה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  18. הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by A_D,

אני צריך מארז שקט למחשב פנטוים 4 3.0 עם כרטיס מסך 6600 GT המחיר שאני חושב עליו הוא גג 750

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by unknown,

איפה בזיגזג אפשר להרכיב מחשב? כתובת מלאה של העמוד או הסבר קצר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  22. Started by nutty,

קודם כל רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מושג למה המחירים של הזכרונות התיקרו כל כך בחודש האחרון ??? בנוסף רציתי לומר שראיתי משהו מאוד מוזר: הכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 3 TI-500 128 DDR\TV האם ה128 באמת או שזה סתם רמאות ??? המחיר רק 1200 ש"ח ( ) אז זה לא הגיוני ממש!!!!

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  23. אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by game kILLer,

ככה אני התחלתי לשחק רציני ב משחקי רשת והגעתי למסכנה שהעכבר שישי לי הוא די דפוק.... אני חושב על לקחת את ה MX 500 או את הMX300 מישהוא מוכן להסביר עליהם קצת יותר על דיוקים כפתורים....וכו... מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  25. הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי

• 12 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים