ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתים ג'ויטיק חדש ואני לא בטח אם הרטט שלו פועל.. שיחקתו בו בפיפא ולא היה שום רטט... אין לי עוד משחקים לבדוק את הרטט, יש לכם שיטה או דרך להציע לי לבדוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איך יכול להיות שה- Liberty 400W של אנרמקס יקר יותר מה- noisetaker 420W? מה מייחד את סדרת ה- Liberty? ומה גורם להם להיות יותר חזקים למרות שהכח שלהם חלש יותר? (ככה זה נראה בכל אופן...) ???
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
החבילה מכילה: xbox+צ'יפ אלדין (מפעיל את כל שיטות השידור)+120 GB+ כבלים+ 2 שלטים (שלט אחד של xbox+ עוד שלט עם מתאם של ps2!(רק המתאם עלה לי 100 ש"ח))+ מערכת הפעלה unlishx+ 35 משחקים+10 סרטים+ XBMC+הסברים על חיבור ה- XBOX למחשב, והעברת משחקים. מחיר: 1550 ש"ח. (לא יורד שקל, לא עולה שקל). מקום מגורים: באר שבע. icq: 321966161 פלאפון: 0504463184 למעוניינים רצינים בלבד! נ.ב: מי שמכיר אותי יודע שיש לי הבנה ב- XBOX ולא תתאכזבו מה- xbox כמו כן כל שאלה שיש אני ישתדל לענות אליה ה- xbox נראה חדש, כאילו קניתי אותו אתמול.
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מפרט 1 G8I945PGRH GA-8I945PG-RH PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE GD22G67 2Gb KIT (1G X2) WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN THERMALTAKE BIG TYPHOON מפרט 2 G8AG1975X GA-81975X 2 PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE 3 GD22G67 2Gb KIT (1G X2) 4 WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB 5 SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail 6 VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש לי כמה שאלותהש…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש למישהו רעיון לעכבר ומכלדת בלוטוט' אבל שמהו טוב לא פשוט תקציב לא חשוב תציעו ונראה תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הספק כוח שלו טוב? המעבד שלי זה 2.8 P RAM 786 אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ניראה לי 6600 GT ג'פורס יש לי הרדיס 80 G ואני יוסיף עוד אחד של 250 G הספק כוח יחזיק?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם כרטיס ה PhysX עדיף על הכרטיסים החדשים של NVIDIA ו ATI?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם מערכת AMD 3200 עם זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 שיושב איתו רק עוד הרדיסק אחת וצורב במחשב יחזיק את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ? תודה לכם .
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
זה הספק http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22550 ואלה שידרוגים (כדי לראות את מה שיש לי כרגע תיכנסו למפרט מחשב שידרוגים: 1. להוסיף עוד ג'יגה 2X512 של GAIL 2. להחליף לוח אם עכשווי ללוח אם תומך קורנו 3.להוסיף 250GB של WD SATA2 4.להחליף את המעבד לקונרו (שאני שם את הלוח אם החדש שייתמוך בקונרו אני לא על ההתחלה קונה את הקונרו אז השאלה שלי היא האם זה יתמוך במעבד העכשווי שהוא מעבד איטל 630)
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין מאוד במארז הזה, ואני גם יקנה אותו שהוא יגיע. הזמן המשוער הוא בערך שיגיע הקונרו, ובדיוק בזמן הזה אני יקנה 930D. (אחרי ירידת מחיר) מה שאני רוצה לשאול אתכם, זה איזה ספק כח אני יכול לשים שם שיסתדר עם המערכת. מעבד כמו שאמרתי 930D BIG TYPHOON 2x1024 זכרון DDR2 לוח אם של אסוס p5ld2 כרטיס מסך לא רציני במיוחד, X1600PRO GE או לחילופים 7300GT של INNO3D עם 256MB DDR3. (שהיה בביקורת אני מקווה שהוא יגיע) 2 דיסקים קשיחים, אחד WD RAPTOR 10K 36GB ובנוסף 160GB לא יודע עדיין איזה, זאת אומרת שאני צריך שלספק יהיו 2 חיבורי SATA(!). 2 מאווררים במארז. הבעיה היא בתקציב, עד 290 שקל. אז ראיתי כמה אפשרויות שנראות לי מספקות: 1. ספק כח 430W של COOLERMASTER (אמור …
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כמעט כל מכשירי האל פסק (אם לא כולם) מגיעים עם תוכנות. אבל בד"כ התוכנות לא מאפשרות שהמחשב יעבור למצב Hibernation כאשר יש הפסקת חשמל לא קצרה (לפחות לא בזולים). מצד שני ל- Windows XP יש במערכת ניהול צריכת החשמל, אפשרות להגדיר ידנית את המערכת שתעבוד עם סוגים שונים של מכשירים ויש שם אפשרות להגדיר שבעת הפסקת חשמל שדורשת כיבוי המחשב יבצע hibernation. האם אתם מכירים מקום שבו יש הנחיות עבור סוגים שונים של מכשירי אל-פסק כיצד להגדיר אותם ואיך להגדיר את הפינים של הכבל שמחבר אותם (שהוא או COM או USB בד"כ)? או לפחות לגבי חלק מהמכשירים (בינתיים יש הגדרות מובנות רק עבור APC).
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיתאים לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים שיעלו בסביבות ה2000, אני יודע שאתם לא יכולים לדעת אבל תנחשו כי אני קונה מחשב ואני רוצה רק להחליף כרטיס מסך אחרי שנתיים ואני לא רוצה להגיע למצב שאני יצטרך להחליף גם ספק אז איזה ספק יתאים לי (תשערו) משהו בסביבות ה400 500 שקל??
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך עכבר חדש כי זה שיש לי עכשיו הוא אופטי עם חוט והוא לא נוח כל כך והוא מעייף אני גם צריך שהוא יהיה אלחוטי בגלל שנמאס לי שהחוט של העכבר משפיע על התזוזה של העכבר מתי שהוא מתחכך עם השידה אני רוצה לציין שאני גם גיימר ואני משחק משחקי rpg ומשחקי יריות ממבט ראשון וגם משחקים ממבט שלישי לפעמים כמו הנסיך הפרסי השלישי הסתכלתי על הg7 של לוג'יטק והוא נראה לי מה שאני מחפש אחרי שבדקתי שוב ושוב את הפרטים שלו וביקורות מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לאוזניות למחשב, לא אוזניות כפתור, אוזניות עם קשת, או כאלה שאוטמות את כל האוזן או אוזניות קשת "רגילות".
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני צריך פשוט יותר מהירות במשחקיי רשת י...ותר SENSITIVITY , למרות שבמשחק זה על הכי גבוהה, עדיין לא מספיק . יש לי עכבר של מייקרוסופט של 60 שקל (INTELIMOUSE) השאלה שלי אם פד של 130 שקל ייתן ביצועים ללא עכבר מקצועי של 200 - 300 שקל (משהו טוב) ???
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-