עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by VanHalen,

למה אף אחד לא ממליץ על הספקים האלה... יש להם מחירים אטרקטיבים, מפרט סבבה, הם לא ג'נריים... קיימת איזה בעיה איתם?? למשל זה : THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC שעולה רק 300 שקל http://www.thermaltakeusa.com/2005/purepower/w006162tr2/w006162.htm תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by dragon772,

איזה ספק כדאי לקנות לא יקר אבל לא ג'נרי משהו טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by ferdy.g,

בעוד כ שבוע וחצי אני יהיה בארה"ב ורציתי לברר פה לפני שאני קונה אם יש עוד מארזים בסדר גודל מבחינת איכות ואופציות של ה - TEMJIN 07 ? או בכלל האם לדעתכם יש מארזים יותר איכותיים ממנו.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by DeeKay,

היי. לא בטוח שזהו הפורום הנכון, אך בהעדר אפשרויות אחרות פתחתי נושא פה. כשאני מנסה ללחוץ על יותר משני כפתור במקלדת, שאר הכפתורים מפסיקים להגיב. לדוגמה, כפתורי החיצים שמאל+למעלה ורווח. האם הבעיה במקלדת או בלוח האם?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  5. Started by roll,

שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס? עריכה: מצטער שכתבתי את אותה הודעה פעמיים זה היה בטעות.. אם אפשר תמחקו אחת מהן.. תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. Started by roll,

שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by berko,

אני לא יודע איך ולמה אבל פתאום המחשב שלי השתגע והוא מתחיל להריץ כל מיני ישומים מוזרים שבחיים לא ראיתי. אשמח לקבל את השם של תוכנת האנטיוירוס ושל תוכנת האנטיספייוור הכי חזקה שאתם מכירים על מנת להיפטר מזה... אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי אחד יותר מתאים :-X תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by Dan1919,

שלום, יש לי שאלה,מה עדיף? 3 מאווררים של 80 או 2 של 120? מה נותן קירור יותר יעיל? תודה.

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by Rhx,

אני מחפש משהו טוב, מארז מומלץ שהזרימת אויר בו טובה והמאוררים לא מרעישים יותר מדי. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by !_Evil_!,

P-4 3Ghz Presscot 1Mb ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 GIGABYTE ATI RADEON X1600PRO 256MB x2 Kingston DDR 512Mb 400MHz x2 Kingston DDR 256Mb 400MHz x1 Maxtor 40G x1 WD 80GB x1 Sony DVD R/RW

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by ag43,

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף). הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ag43,

איזה ספק יתאים למערכת שלי (מופיע במפרט) שימו לב ל3 הרדדיסקים ו6600GT ואולי אני ארצה להמשיך איתו למערכות אחרות 300-450 ש"ח. עדיפות לקניה מלמיר אבל לא מחייב כמו כן האם הספק הזה יתאים למערכת שלי והאם הוא באמת טוב כמו שכותבים עליו http://kst.co.il/Product.asp?productid=391

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by solo53,

מארז זה הוזכר בעבר אך פשוט לא מוצא זה אמור להיות מארז גבוהה עם 6 מקומות לכוננים בגלל שמארז זה מיועד במקור ל P3 אין לו בחזית חיבורי USB קניתי בעבר מתאם USB שמיתחבר בחור של הפלופי האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גם את זה תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות את המארז טרנספורמר ויש לו את הפוטנצייל להיות מארז עם יכולות קירור גבוהות וגם שקט אם שמים בו שני מאווררים של 120 ואחד של 80 בגג. אולם לפי הביקורות הוא מאוד מאוד רועש, ואני רוצה לדעת, 2 הסיבות היחידות לרעש הזה נובעות רק ממאווררים קטנים ( 3 של 80 ) ורועשים??? כי הסתכלתי ואם אני לא טועה בין המאווררים, אז המאווררים שמגיעים איתו נראה לי בעלי סך הכול 21.4dba שזה כלום. תיכנסו שניה לאתר ותגידו לי אם אלו המאווררים שמגיעים איתו ותסבירו לי מה הבעיה ומה אני לא רואה: http://www.sunbeamtech.com/index-2.html תודה מראש, יובל

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אני מעוניין לחשב סה"כ W בכדי לדעת איזה UPS לרכוש (מפרט מצורף). על המסך שלי רשום: Ac Rating: ~100-240V, 50-60Hz, 2.5A אני לא מוצא מקום עם סימן W. האם אפשר לדעת מה ה W מהנתון הזה? אשמח אם בהזדמנות זו תמליצו לי על UPS מתאים. (אגב, קראתי את *כל* מה שרשום כאן על UPSים ודבר אחד הבנתי: אין הסכמה בעניין)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, השבוע החלטתי להחליף עכבר לעכבר מקצועי כי נשבר לי כבר הז**ן מהעכבר המסכן של MICROSOFT שיש לי.. נמאס לי מהכאבים באצבעות ונמאס לי בקיצור מכל דבר שקשור אליו.. כמעט הזמנתי לפני יומיים את ה G7 מנעה ..אבל אז קראתי את הביקורת עליו כאן באתר וירדתי ממנו לגמרי.. סיבה : ממש לא מתאים לי העניין הזה שחיי הסוללה מספיקים ל12 שעות בלבד.. חשבתי לקנות אחריו את ה G5 (אותו עכבר רק עם כבל) אבל אז ממש אז ראיתי את ה MX518 שזול ממנו בכ 100 שקל ולא ממש שונה ממנו למרות שהוא אופטי ולא לייזר, 1600 DPI לעומת 2000 ב G5.. בקיצור - צריך את המלצותיכם בבחירה (אני על סף הזמנת ה518 אלא אם כן תמליצו לי על משהו אחר) ממש רציתי אלחוטי אבל לא מקובל עליי חיי סוללה קצרים/שלא יתאים למשחקים/שלא יהיה נוח ..…

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Tik-Tak,

טעות סליחה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין מאוד בCOOLEMASTER CENTURION 534 החדש, שדרך אגב מארז מעולה ונראה טוב מאוד.. וקיבל בביקורות ציונים מצויינים. אבל הוא מאוד יקר, 537 בלי ספק! עם ספק 350W של אנרמקס דגם VE זה יצא לי ביחד 827 שקל, וזה ממש ממש יקר לי!! אני רוצה המלצה למארז + ספק או מארז שמגיע עם ספק ב650-700 שקל. אני תקוע בדיוק באמצע, כי לעלות מרמה של 6A19 שהוא לא סקרולס לגמרי למשל אבל מאוורר היטב ונראה סביר לרמה של הCM זה תוספת של 330 שקל. הייתי מעוניין שתציעו לי משהו מקורר היטב ואפילו אם אפשר משהו שנראה היטב( אני מעדיף כסוף ולשים עליו דיסק\צורב לבן) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by !_Evil_!,

אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by NGO,

שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11622

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by AdamS,

טעות.... נא למחוק.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by lennon,

היי! יש לי במחשב ממש מעט כניסות PCI - שתיים או שלוש - וכולן תפוסות. יש איזושהי דרך להוסיף כניסות PCI, מבלי להחליף את לוח האם, כמובן? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים