עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Meir787,

מישהו ראה את המוצר הנ"ל בארץ ? ואם לא, מכיר חנות שמוכנה לשלוח אותו לארץ ? אגב, מדובר במוצר הזה : http://www.techonweb.com/products/productdetail.aspx?id=E05073&src=FG http://www.affordablehomeelectronics.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=98744

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. איך הוא למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לישמוע אותם. תודה מראש!!

3. Started by ONKYO,

יש לי הרד דיסק 40 ג'יגה וכאשר חבר של אבא שלי התקין לי מערכת הפעלה חדשה לפני כחודש ( win 2000 ) הוא אמר שהפרטישן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה צריך להיות יותר קטן מ10 ג'יגה האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  4. לא מעניין אותי גיימינג השימוש יהיה בעיקר הקלדות רגילות של סטודנט. הכי חשוב שתהיה מוארת אחר כך שקטה ואחר כך אלחוטית. אני אהיה מוכן לוותר על העניין של האלחוטי אם נדרש תקציב עד 300 ש״ח וכמובן שמכנית לא רלוונטית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by matizami,

קניתי ג'ויסטיק של XBOX360 אלחוטי למחשב אבל אני לא מצליח להתקין אותו. חיברתי אותו למחשב, אך המחשב לא זיהה שיש התקן חדש. התקנתי את הדרייבר לויסטה 64, אבל זה התקין איזה משהו שלא עזר. אני לוחץ על הכפתור של הרסיבר- ואין תגובה. מישהו יכול להדריך אותי?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. מישהו יודע מאיפה אני יכל לקנות? עשית קצת חיפושים לא מצאתי, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  7. שלום,אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO-1000 nis Chaintech Geforce 3 Titanium 128MB DDR TV-OUT DVI RETAIL - 850 nis שניהם מבוססים על הTI200, מגיעים עם 128 DDR. רציתי לדעת איז המהם מומלץ יותר, אני מתכנן OC לכרטיס ככה שזו תכונה חשובה- כמו כן ביצועים. הבעיה לא כספית, לכן לא להתייחס לתמורה שניתנת למחיר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Alex122,

היי אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש כללי האחיזה שלי היא palm grip אני צריך 4 כפתורים הניתנים לתיכנות בעכבר, בנוסף ל 2 כפתורים והגלגלת הרגילים... מעניין אם יש משהו במיוחד עם הבלאק פריידיי... אפשר גם מחו"ל אך העדיפות לקנות בארץ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. ואיזה תוכנה יודעת לעבוד איתו?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by MORIDIN,

אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by oz12,

מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. האם AMAZON\EBAY שולחות לישראל מוצרי אלקטרוניקה, כמו הריידון9700 ומה קורה במקרה של תקלה בכרטיס? אני תקוע עם כרטיס דפוק? :

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by HellBoY,

פד גיימינג לעכבר שבכותרת. איזה אתם ממליצים? אני לא יודע בידיוק מה התקציב אבל תנו לי הצעות בין ה 100 ל 300 tnx

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, יש לי את המערכת הבאה asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 3 מאוררים רגילים מאורר לדים lot of led's קטודה עם אפשרויות של קול ספק ג'נרי של 400 וואט של סאן שיין קוממה אז יש לי 500 ש"ח או שאני יכול לקנות עוד 512 של איי דאטא ב 450 בקיי אס פי או ספק של טרמל טייק 480 TWV http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=7353 מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by omer_xd,

שלום בירצוני לירכוש עכבר של g7 למחשב האם משיהו ממליץ עליו והאים יש לו ביצועים קורבים ואו דומים לG5 יש לי G5

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי ספק מעאפן של sunshine 300watt ספק לא משהו בלשון המעטה... איך אני יכול לבדוק האם הוא עומד בעומס של המחשב האם הוא נותן מתחים נורמאליים או שהוא מענה לי את הרכיבים???

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by yuval987,

שלום, אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים [שחור לבן וצבועני] משהו בעד 500,יש דבר כזה? היחידה שמצאתי ביתיים זה זאת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13649 אבל אני מחפש משהו קצת יותר זול. עריכה: מצאתי אחת במחיר שלי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11180 מישהו מכיר אותה? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by drcoca,

מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by bigbosf,

שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה

22. שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cold-fire,

שלום אני צריך סוללה למחשב נייד דל inspiron 1300 רצוי חנות מישראל

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by nadavcj,

ברשותי מחשב HTPC בסלון עם וינדאוז 7. כאשר אני משתמש בעכבר האלחוטי סמן העכבר שלי "מתגלצ' " בזמן גרירת העכבר, דבר שמאוד מקשה על העבודה עם העכבר. במטרה למנוע את התופעה עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור עכבר אחר ניתוק כל מכשיר אלקטרוני \ ובסביבה (ראוטר, רמקולים וכו) החלפת משטח העכבר אין לי מושג מה לעשות כדי למנוע את התופעה הכל כך מרגיזה הזו שהופכת את השימוש בעכבר למאוד קשה משום שהסמן פשוט גולש מעט מעבר למקום בו בחרתי לעצור. אשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.