עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות תמארז הזה והשאלה שלי עם אפשר לדחוף שם מאורר 120 של אנמרקס כמו שיש לי כרגע ?

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by eitanb33,

שלום חבר'ה! ראיתי שמישהו פתח בקשה להמלצה על פאד לעכבר וכל אחד פשוט זרק את מה שיש לו בבית בלי להיות רלוונטי ואובייקטיבי. אז בבקשת אובייקטיביות, מה המשטח לעכבר בסדר גודל של 80-120 ש"ח פחות או יותר שהכי מתאים לגרפיקאים מקצועיים? (אין לי צורך בפאדים שמשנים צבעים זוהרים בלילה וכו'). יש לי את העכבר Logitech MX1000 אם זה עוזר. בתודה גדולה! איתן.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by elgard,

אז עכשיו בדקתי על צורב אסוס וה16 של אסוס עולה 555ש"ח אז מה עדיף האסוס או הaopen (האשכול למטה)?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שאני אקנה בארהב או קנדה. בסביבות 200-300$. חשוב לי שיהיה 5-6 אינצ ותתומך בהרבה פורמטים. אשמח לכל קריאת כיוון תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by thebaron,

שלום לכולם! נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1 מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים? מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות?? אנא עיזרו! תודה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by Dr-XP,

AMD ATHLON XP 2000 + FAN 1,047 ש"ח Mushkin 256 ddr 2100 basic 418 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 256 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 629 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 479 ש"ח Gigabyte GA-7VRXP 640 ש"ח A-OPEN QF48 300W 345 ש"ח סה"כ 3,815 ש"ח מה אתם אומרים? התקציב שלי זה עד 4000 לא יותר מזה ואם אפשר להוריד, אז אשמח.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  7. על פניו, לא ניראה שיש נייר תקוע בפנים, שמפריע לכניסת הנייר החדש. כמו כן במסך הקטן של המדפסת כתוב e 0 2 וזה אומר שבעצם נגמר הנייר במגש, לפי המדרך של קנון עצמם, אבל כמובן שזו לא הבעיה, כי נייר יש בשפע :-). מישהו יכול לנסות לעזור? אגב, הנייר מתעקם לכיוון שמאל, כלומר צד שמאל נכנס מעט אבל ימין כניראה מסרב ואז הנייר נשאר עקום ותקוע. אגב, הוא יוצא בלי בעיה, כי הוא נכנס ממש מעט. אשמח לעזרה :-).

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by puNani,

האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by x-dream,

האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by ohad,

מאיפה יש לכם או אתם משיגים את כול הכסף כדיי לקנות את כול הדברים ההלו?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by b0nzZ,

השימוש הוא יותר ככלי מאשר גימנג אני הולך להשתמש בהן גם בשביל הטלויזיה בחדר וגם למחשב חשבתי על Siberia V2 אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותן ככה שאני לא יודע מה המחיר התקציב שלי בסביבות ה 300 שקלים. תודה

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by shimon23,

קניתי היום את המקלדת הנ"ל. המקדלת יפה מאוד ונוחה (למרות שקצת קשה להתרגל אליה). אך אני נתקל בבעיה מוזרה, כאשר אני משחק במשחקים, ובעודי מחזיק לחוץ כפתור אחד ובאותו עת מנסה ללחוץ על כפתור אחר לעתים פעולת הכפתור השני לא מתבצעת. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות הגדרות כלשהן על מנת לפתור בעיה זו?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  14. Started by HellozL,

הייתי רוצה לקנות ערכה אלחוטית (מקלדת+עכבר) למחשב שמיועד בעיקר למשחקים על מה אתם ממליצים? עקרונית אין ממש תקציב, רק שלא יהיה סכום מטורף ..

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by BigD,

אוקיי אז יש לי מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA רגילה לחבר למסך נוסף אבל אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה אז אני מחפש כבל שיחבר לי בין VGA ל SVIDEO אבל יש לי גם איזה חיבור בטלויזיה של 21 פינים ככה שאני מחפש לי אתר או מקום לקנות כבל מתאים... מקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by ychamp,

למפרט הבא שלי אני רוצה לקנות את המארז הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144109 המפרט msi ati radeon Xpress amd 3700+ 1 gig x800xl 160 gig hardrive nec 3540a בקיצר מערכת גיימינג שמותאמת לlan party.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by Bragiz,

הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  19. Started by Hiiram,

אהלן. לפני כחודשיים רכשתי את ה-WH-1000XM4 של סוני, ורציתי להשתמש בהן גם במחשב באמצעות בלוטות'. הבנתי שאני צריך איזשהו Transmitter או דונגל בלוטות' שיכול לקבל תשדורת LPAC / APTX HD, ואני לא יודע מה מתאים \ מה לבחור - ואם זה בכלל יעבוד. רציתי לבקש עזרה בבחירת מתאם מתאים שתומך בקודקים האלה. התקציב אינו בעיה (כל עוד זה לא משהו מוגזם שעובר את ה-120$). תודה.

20. Started by ofirbrill,

מצאתי 2 מדפסות שנראות לי טובות ובטווח המחירים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=721695 וזאת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=705956 אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  21. מחפש תוכנה חינמית למצלמת silver line יש להם תוכנה אבל היא בכס עריכה: מצאתי תוכנה כזו, יש לי 3 מצלמיות שמחוברות למחשב, איך אפשר לראות את כל שלושת הוידיאו בו זמנית? האם יש תוכנה שיכולה לפצל את המסך לשלושת המקורות?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by someone,

מישהו יכול לתת לי אתרים עם יותר מידע ותמונות על העכבר הנ"ל? (לא מהאתר של לוג'יטק)

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  23. http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm או http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by jj516,

אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by max_cool,

הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.