ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
רציתי לחלוק עם כולם את חווית השימוש שהייתה לי עם אוזניות Razer carcharias. האוזניות נקנקו לפני כשנה וחצי ב- KSP. האיכות שמע והארגונומיה שלהם די טובה יחסית למחיר, אך האוזניות אצלי בשימוש שנה וחצי והשימוש אינו אינטנסיבי והן כבר נהרסו - השמע נעלם אם נוגעים בחוט באזור של השלט ווליום.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תוכנת MODI חסרה לי באופיס 2010... האם יש אלטרנטיבה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
USB צורך יותר CPU מאשר PS2. כמובן שאחוז צריכת המשאבים של העכבר מהמעבד (בחיבור USB) נמוך ביותר , אבל הוא עדיין צורך יותר מאשר חיבור PS2. זהו.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AH-01SL Tower (P/S not included) NIS 426.88 עם כמה מאווררים הוא בא ואיך הוא בכלליות? עריכת המודר החטוב: למה להשאיר אותנו במתח?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
טוב אני מתלבט בין MX518 ל MX400 לבין מיקרוסופט wireless laser mouse 6000 (זה מה שיצא... אולי גם יש כזה חוטי) עכשיו הקטע הוא שלא ממש אכפת לי אם הוא אלחוטי או לא העיקר שיהיה נח. האם הלייזר כזה משנה? ואז כדאי ללכת על MX400 לדוגמא (שיותר יקר קצת מ 6000 אבל נראה קצת יותר נח) או שהMX518 למרות שהוא אופטי הוא הכי נח מכולם ועדיין המלך של העכברים? או אם יש לכם המלצה משלכם. אני פשוט רוצה לקנות עכשיו שאני כנראה אשתמש בו בעבודה... ששם יש לי עכבר לא משהו והם לא הולכים להחליף...
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קונברטור מ- pci x 3.3v ל pci 3.3v כמו בתמונה http://www.costronic.com.tw/pci-x.JPG המתאם התחתון לא העליון או כמו פה: http://www.costronic.com.tw/09p35.JPG העליון איפה אני יכול למצוא דברים כאלו בארץ??? הלוח אם שלי יש pci 5v ויש לי כרטיס pci x 3v וכמובן החריצים שונים והכרטיס לא מתאים ואני מחפש קונברטור בדחיפות! תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2010 בשעה 17:57:12 מקווה שלא התבלבלתם, בתמונה הזו תוכלו לראות... http://en.wikipedia.org/wiki/File:PCI_Keying.png בלוח שלי יש 5v pci והכרטיס שלי הוא 3v pci-x או 3.3v 64bit pci-x נראה לי אני כבר מתחיל להתבלבל פה מקווה שהבנתם...
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
(אם זה לפורום תמיכה טכנית - תעבירו.. התלבטתי...) אז ככה, חבר שלי קנה את הנגן Mp3 הבא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66857&saleNo=471973 עכשיו היה לו ווינדווס 98.. שלא הסכים לקבל את הנגן... כלומר הנגן הראה שהוא מחובר למחשב, אבל לווינדווס לא הייתה גישה אליו.. אחרי שהוא שיחק קצת עם הדרייברים הווינדווס פשוט קרס.. בלית ברירה, התקנתי לו XP HOME EDITION(לא היה לי פרופשיונל בהישג יד) עכשיו כשמחברים את הנגן, לחלקיק שנייה הוא מראה על המסך שהוא מחובר ואז חוזר למצב רגיל כאילו הוא לא מחובר. הווינדווס כמובן גם לא מזהה אותו, אחרת לא הייתה בעיה... על מחשבים אחרים עם XP הנגן כן עובד, והבעיה לא במגעים(בדקתי בעזרת עוד כמה מכשירי USB שמתפקדים בסדר גמור על או…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי לוח של PCPARTNER עם VIA APOLLO PRO 133A ן AWARD BIOS ואני רוצה לעדכן את ה BIOS (FLASH) באתר של AWARD מפנים לחברה שדורשת כסף לעידכונים. משהו מכיר אתר עם BIOS UPDATES בחינם להורדה? אשמח לקבל תשובות חיוביות ושליליות באימייל ובפורום אלדד
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איך המאז הבא: DRAGON DA-01BD + ENERMAX 365watt Power Supply Black + 4 Fans מחיר - 783 ש"ח. כדאי?? עריכת המודר: כותרת שופצה.
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בעכבר טוב לשימושים כגון גראפיקה, משחקים וכו'...... תקציב כ300 ש"ח אם אפשר לקבל גם כמה הצעות מאתרי אינטרנט בארה"ב(חבר כנראה יכול להביא לי מניו יורק) התקציב תקף גם לגבי ארה"ב(כ85$) למרות ששם המחירים הרבה יותר זולים כך שאמורה להתקבל הצעה עם עכבר טוב יותר מבארץ. רצוי שיהיה גם יפה ונוח תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אל-חוטי של לוג'יטק תקציב עד 400 ..
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP 843C. בערך כלפני שבוע היא החלה להדפיס אך זבל בכל פעם ששלחתי משהו להדפסה. הזבל הוא מן רצף של תוי אסקי המודפסים אך רק בראש העמוד. ניסיתי לנתק את המדפסת מהחשמל, לחכות ולנסות שוב, אך ללא הועיל. גם התקנת הדרייברים מחדש לא עזרה. יש למשהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
;D ;D אני מתכוון לקנות מחשב חדש פנטיום 4 1700לוח אם גריבלדי 850256 RDRAMכריאייטיב 12840 ג'יגה 7200 RPMורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע ולקנותge force 3 ti200
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
היי החלטתי בסופו של דבר להזמין את המארז GIGABYTE 3D Aurora http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora איזה ספק טוב בשבילו עד 200ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003085006&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שתכלול פקס, סורק, מכונת צילום שהמדפסת תהיה אמינה ולא אהיו איתה תקלות דרך אגב יש לי את המדפסת 5510 המשלובת של hp אבל היא עושה בעיות כל פעם נתקעת וצריכים לכבות ולהדליק אותה לכן אני מעוניין לקנות חדשה שתהיה בלי תקלות
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים... אבל יש סימנים מוזרים על כל המקלדת!!! נראה לי כאלה של ההדפסה של האותיות שעל המקלדת.. יש הרבה סימניי נזילה וכאלה.. מה לעשות???? יש דרך לנקות את זה?? להחליף את המוצר? (מנועה) צודההה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ואיזה הכי ממולצת מבחינת ביצועים מחיר
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שני כרטיסים שצריכים את הכבל הזה, אבל רק כבל אחד. ניסיתי לבדוק בחנויות מחשבים ברשת ובלוחות יד שנייה, אבל לא הצלחתי למצוא כבל כזה. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכבל? הכוונה היא לכבל שבצד אחד מתחבר לחיבור בכרטיס מסך (החיבור שנראה כמו SVIDEO) ובצד שני יש לו יציאת וכניסת SVIDEO ויציאה וכניסה של קומפוסיט. תודה, Anatoli.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-