עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מישהו מכיר שיטה/מחבר/מפצל המאפשר לשלוט עם עכבר אחד או מקלדת אחת ב3 מחשבים במקביל? (בו זמנית) (לא KVM - כי אז שולטים כל פעם במחשב אחר ולא בכולם ביחד)

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by Gilladriel,

היי, מאחר ורכישת עכברים תמיד הייתה בגדר חתול בשק, יש לי שאלה: ניסיתי אצל חבר את הG500 ומאוד אהבתי את הצורה שבה הוא בנוי - מאוד מותאם לצורת האחיזה שלי. העניין הוא שהפיצ'רים בהם הוא מתהדר הם overkill עבורי והייתי מעדיף 'להתפשר' על הG400. האם אני יכול להניח בעיוורון מוחלט שהG400 יהיה מושלם מבחינתי לאור העובדות הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by Orenef11,

שלום רב, מחפשת מדפסת לייזר איכותית, אשר תהיה מהירה ושקטה עד כמה שאפשר. לא צריך מדפסת משולבת או דברים מסוג כזה, רק מדפסת לייזר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  7. היי, אני צריכה בבקשה המלצה למדפסת/סורק/מכונת צילום מה שחשוב לי זה: 1) חייבת פידר 2) חייבת הדפסה של כמה עמודים על דף אחד 3) חייבת הדפסה ללא שוליים 4) שתהיה קטנה ככל הניתן 5) חסכונית בדיו בצורה סבירה 6) אני רוצה להוציא כמה שפחות אני מדפיסה רק מסמכים/גרפים/תמונות באיכות נמוכה שמשלבים במסמכים, אז לא חשובה לי בכלל איכות הדפסה מעבר לדברים הללו. אני מדפיסה בעיקר בשחור לבן, אבל מדי פעם בצבע.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  8. מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  9. מארז כזה מאיפה אני משיג מוכן.. http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails.php?album=32

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by gadits,

האם יש חיה כזאת?!?! מארז טוב שבא ביחד עם ספק כח טוב ולא ג'נרי שגם יתאים לOC

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by Bragiz,

הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  12. Started by r0ckY,

שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by composite,

שלום. אני מחפש עכבר חדש. שיהיה מתאים למשחקים אבל גם לשימוש כללי כמו גלישה באינטרנט. שיעבוד היטב על משטח עץ. אין חשיבות לחוטי או אלחוטי. שיהיו לי כפתורים שיאפשרו ניווט אחורה\קדימה בדפי אינטרנט. חשובה לי במיוחד הנוחות (אבל אני יודע שזה אינדיבידואלי). היה לי MX518 ששירת איתו נאמנה שנים רבות ואז התפגר. האם כדאי לקנות עוד אחד? אהבתי אותו מאוד והיה נוח להפליא. הוא עדיין מומלץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. אהלן חברים, אני מחפש KVM כאשר המקלדת/עכבר מתחברים ב USB המסכ מתחבר ב DVI וכולל גם מיתוג סאונד, האם יש חיה כזאת עד ה400 שמקלז? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  15. שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …

16. Started by Dror520,

אני מתכוננן לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת אם יש לו לחצנים בשביל לשנות את הDPI כמו לLogitech G5 ??

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  17. GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by max_cool,

הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by STFU!!,

אני רוצה לקנות מארז וספק מארז:עד550 ספק:400 והמפרט שלי... intel p4 prescott 3ghz asus p4s800d fx5200 512 (ניראה לי של elixir...) W.D 80G ועוד שני מאווררי TT 120 ושתי קתודות... תודה ותודה לInstall

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by puNani,

האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. Started by hoomi,

האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!

23. Started by elgard,

הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק והשימוש העיקרי הוא משחקים: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE 159$ (921ש"ח) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 92$ (533ש"ח) או מקסטור אתם תחליטו Pine 56.6K ESS CHIP 19$ (110ש"ח) TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 13$ (75ש"ח) Actima X 52 31$ (180ש"ח) AMD ATHLON XP 1600Plus 117$ (678ש"ח) gigayte gvrxp Mushkin 256mb DDR 3000 119$ (689ש"ח) אתם תחליטו Tsunami Virgo bLUE 300W 33$ (191ש"ח) אתם תחליטו סה"כ 748$ (4,332ש"

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by DAN,

למישהוא יש נסיון עים ASUSLOGO - צריבת תמונה לביוס לשם קבלת תמונה על המסך בעת הדלקת המחשב ? אך למה ? וכמה ? דן

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by nw,

חבר קונה מחשב חדש המיועד להכל כולל משחקים. הנה המפרט שהוא קיבל, אל תשכחו שהוא מתעקש על מערכת מבוססת פנטיום. intel p-4 1.8mhz intel marvylle D850 p4 maxtor IDE 40GB 5400RPM unknown gforce2 mx400 creative 128 RDRAM 256 teac 1.44 ACER CDROM 52X YAMAHA 24 10 40 CDRW מקלדת מארז (שונות) מחיר 4900ש"ח את המפרט הזה לא אהבתי והמלצתי לו על די הרבה שינויים, אבל מה דעתכם על המחיר שנתנו לו? שינויים שהמלצתי: p4 1.6 במקום 1.8 7200 במקום 5400 (כדאי להתעקש על seagate?) hercules gforce 3 200 ti או hercules gforce 2 ti soundblaster live 5.1 צורב זול יותר תוכלו בבקשה לתת המלצות נוספות? (חוץ מ-AMD) אני לא כל כך סגור על טכנולוגיות אינטל כמו לוח האם או סוג הזכרון RDR התקציב הוא בערך 5000 עד 5…

• 9 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים