ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את הg7 אבל קראתי מלא ביקרות שאומרות שהבטרייה נגמרת אחר 12 שעות של פעילות זה נכון? אם יש לכם עכבר g7 תגידו כל כמה זמן אתם מחליפים בטרייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע עכבר ומקלדת של roccat שהגיע הזמן שאחליף (אצלי כבר ארבע שנים וכבר תקופה שעושים לי בעיות). מה שהכי אהבתי בהם זה שיש להם אפשרות להגדיר כפתור כshift שבעצם נותן פקודות כפולות לשאר הכפתורים. לצורך העניין הגדרתי על העכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתור הזה, מקש שמאלי ימני של העכבר הופכים לדפדוף קדימה ואחורה כשאני גולש באתרים. כמובן שיש עוד שימושים יותר טובים כשזה מגיע למשחקים. השאלה שלי היא האם אופציה כזאת קיימת גם במוצרים של חברות אחרות כי לצערי לroccat אין מבחר מספיק טוב כרגע עבורי במיוחד כשזה נוגע למקלדות מכניות. אני יודע שלרייזר יש אופציה דומה שנקראת hypershift אבל מצאתי מוצרים של לוג'יטק וקורסייר שקורצים לי יותר. תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנטאקשן מוכרים מסך PROVIEW ונותנים אחריות רק לשנה בפלונטר נותנים שלוש נטאקשן חוץ מזה מה אתם אומרים על המסך ?? שווה את המחיר? כדי לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל חלון שבו מופיע מצב ה-CD-Rom (המחשב שלי, windows explorer וכו'), כתוב לי שכאילו נמצא בכונן דיסק Fifa2002 , לא חשוב איזה דיסק אני מכניס - זה לא משתנה !!!!!!! :AR15: תראו : לדעתי זו בעיית registry... סרקתי registry עם תוכנות שונות, הפעלתי Norton WinDoctor , System Mechanic - כלום ! באסה. נשבזתי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 900. הייתי קונה את הסופר טאוור V1000A של TT אבל הוא שוקל 17 קילו וזה נשמע לי נורא כבד. http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm האם יש למישהו המלצה על מארז יחסית קל, אבל שיהיה גם כמה שיותר מרווח ומאוורר? חשוב מאד גם שלא יהיה מכוער מידי כמו המארזים של קולרמאסטר בסגנון הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/CM_PRE_EK.jpg
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני לא זקוק להדפסה בו זמנית מ-2 המחשבים. לקנות KVM רק בשביל חיבור ה-USB נראה מוגזם. האם רכזת USB פועלת גם "הפוך" (מספר מחשבים לאביזר אחד)? אם לא, מה אני צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני יודע שאין מחיר אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך לא להסחף אבל זה חשוב יש לי הספקות חשמל בבניין אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מארז - ANTEC P180
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
מתבלט בין המארז הזה ל CHEIFTEC DRAGON מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
משהו מכיר את ה-Cooler Master 430W ATX eXtreme?? ספק טוב? יחסית למחיר של 250 שח שווה? הוא רועש מדי או שלא?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, קיבלתי כרגע Logitech G13 חדש. הג'ויסטיק האנלוגי, כאשר מפנים אותו שמאלה מאוד קשיח ועושה רעשי קרקוש וחיכוך כאילו משהו מפריע לו. אני רוצה לוודא עם אחרים בעלי הג'ויסטיק שאין להם בעיה כזו וזו אכן בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 המארז הזה הוא ג'נרי? לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום הוא איך שהוא קשור לחברת צ'יפטק.. אז אני די מבולבל
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-