עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האחיין שלי (שנה+) שיחק איתו ולחץ ושינה את השפה לצרפתית, אין לי את ספר ההוראות (אבד)וגם לא הצלחתי למצוא את הPDF שלו באינטרנט(מצאתי משהו דומה אבל זה לא כ"כ עבד גם בגלל שמה שכתוב על המסך של הטלפון וצרפתית וההוראות באנגלית) קיצר למישהו יש דגם דומה ויכול לעזור לי לשנות את זה חזרה לאנגלית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by duk4u,

http://www.cybernetman.com/default.cfm?DocId=8003

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  3. http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181800 החברה גרמנית דיי חדשה (נוסדה לפני כמה שנים) בארץ אף אחד לא שמע עליה אבל היום ראיתי שהתחילו למכור מוצרים שלהם. לפני שנתיים קניתי בחו"ל את האוזניות שלהם ל DJים (עלה לי 100 יורו בארץ זה יותר יקר) והסאונד שלהם מדהים הרבה יותר טוב מכל מה ששמעתי עד היום. יתרונות: סאוד טיבעי. מרגישים את הכיוון של הצליל בצורה מדהימה (שומעים מאחורה מהצדדים ומקדימה כמו במערכת קולנוע משהו מגניב מורגש במיוחד בדיסק הדגמה ובמשחקים). עיצוב יפה. עוד כמה דברים שאני לא זוכר. חסרונות: קשת מחומר שלא כל כך בנוי לעמוד בטמפ' בארץ (יש אחריות וגם עם קונים בחו"ל החברה מודיעה לספק להחיף לכם לי החליפו בלי שום בעיה). באוזניות של חברות אחרות יש טיפה יותר …

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by duk4u,

בעקבות אפל שיצאה עם המיני מק. יש עכשיו את המיני פיסי..... http://www.cybernetman.com/default.cfm?DocId=602

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  5. כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Evyatar,

אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  7. שלום לכולם - אני חדש פה ורציתי לבקש המלצה לספק כוח למפרט הבא: Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0GHz 2X2MB LGA775 64BIT 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E G.skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך: הצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1800XT 512MB והצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1900XT 512MB (כמו כן בעתיד אולי יתווסף עוד דיסק קשיח לרייד) תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  9. אני צריך מארז קטן מימדים לעומת המארזים הסטנדארטים, על מנת שאפשר יהיה לקחת את המארז ממקום למקום בקלות. שאפשר יהיה להכניס לתוכו את החומרה "הרגילה" , כי שמעתי שיש מארזים קטנים כאלה שצריך בשבילם לוח אם מיוחד קטן יותר .

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by HellgY,

אז ככה, אני חשוב לקנות פד חדש, בנתיים אין לי ואני מחליק את העכבר על השולחן ומצתבר הרבה לכלוך ושיט. אני רוצה את הפאד שיתן לי את הביצועים הכי טובים עם הmx518 שלי, יש מצב שאני עובר לg5 בקרוב, אבל אני צריף להשיג כסף קודם. אני מחפש פד עד ל150 ש"ח, ובנתיים אני מתלבט בין Qck+ ל4d, מה אתם אומרים?, למישהו היה ניסיון עם אחד הפדים האלה?.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by politin,

טעות בפורום, אפשר למחוק..

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by maccabeast,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט איכותית, שתהיה טובה כדי לדבר עם אנשים מחו"ל...המחיר כמעט לא משנה...

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. Started by Rhx,

אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. לא ממש הבנתי למה הכרטיס הזה עושה בעיות עם מתח שלא מספיק.....לדוגמא כאן ...הרבה תלונות אין מספיק מתח אפילו מספקים של 480 !! להריץ אותו כמו שצריך ..... http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?Item=N82E16814102003 חלק קימבנו שם חיבורים ...... אז 420 של ENERMAX היום לא מספיק ... ל X1900XT .....? ומה זה הריילים האילה ...? מזתומרת כמות הוואט ל SINGLE RAIL ? כמה ה ENERMAX 420 שלי נותן בכלל ? האם זה יספיק ? אני חושב להביא מחו"ל איזה X1900XT .

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by badmama,

לילה טוב, האם קיים הבדל ממשי בין הארדיסק בחיבור USB 2.0 לבין הארדיסק שמחובר ישירות למחשב?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. אם המחשב שלי צורך 350 W והמסך 130 W, האם חיבור שניהם לשקעי החשמל של הספק אומר שהמסך יכנס לחישוב ה W שהספק נותן? כלומר הספק יצטרך לספק 500W (במקום 350 אם המחשב היה מחובר לשקע בקיר)?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  18. שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by eliorzizov,

אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by roes,

שלום, אני צריך ספק כח שיהיה טוב, עמיד ואיכותי, אם אפשר מחברה טובה ושהוא לא יהיה כך כך יקר (משהו בסביבות בין 250-300 -+) המחשב הוא: * מעבד INTEL Pentium D 930 או קונרו * מאוורר למעבד ARCTIC COOLING - Arctic Freezer 7 Pro http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Freezer-7-Pro〈=heb&cart=1150316797897326 *זיכרונות PQI DDR2 2048MB *דיסק קשיח Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 250GB *לוח אם Asus P5ld2 או מעבד תואם קונרו *כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Music *כרטיס מסך ATI Radeon X1800XT 512MB או ATI Radeon X1900XT 512MB *מסך 1780Q - LG *כונן DVD GSA-4163B - LG * רמקולים עם סאב של EACAN אני לא יודע את הדגם *עכבר ומקלדת של מייקרוסופט תודה מראש לעוזרים.... דרך אג…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. דחוף - האם הספק הבא יחזיק את המערכת שבמפרט שלי ? HEC-480W (ACE480) - ATX 2 ואם לא , אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כן יחזיק את המערכת? מהחנות Zigzag2000.co.il

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by reuven5,

זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. Started by dr computer,

כותרת

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים