עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RazorJunior,

(אם זה לפורום תמיכה טכנית - תעבירו.. התלבטתי...) אז ככה, חבר שלי קנה את הנגן Mp3 הבא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66857&saleNo=471973 עכשיו היה לו ווינדווס 98.. שלא הסכים לקבל את הנגן... כלומר הנגן הראה שהוא מחובר למחשב, אבל לווינדווס לא הייתה גישה אליו.. אחרי שהוא שיחק קצת עם הדרייברים הווינדווס פשוט קרס.. בלית ברירה, התקנתי לו XP HOME EDITION(לא היה לי פרופשיונל בהישג יד) עכשיו כשמחברים את הנגן, לחלקיק שנייה הוא מראה על המסך שהוא מחובר ואז חוזר למצב רגיל כאילו הוא לא מחובר. הווינדווס כמובן גם לא מזהה אותו, אחרת לא הייתה בעיה... על מחשבים אחרים עם XP הנגן כן עובד, והבעיה לא במגעים(בדקתי בעזרת עוד כמה מכשירי USB שמתפקדים בסדר גמור על או…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  2. ברשותי גיימפאד לוג'יטק DUAL ACTION. אני סובל מבעיה שיש הרבה משחקים שהוא פשוט לא תואם להם, והמשחק תומך רק בגיימפאד של ה- 360. לאחרונה שמעתי כי יש דרך להפוך את הגיימפאד שלך למקלדת שלא משנה מה הגייימפד ייתמך כי הוא כאילו מקדלת, לדוגמה אם אני לא לוחץ על L2 בגייממפאד זה בעצם האות כ' במקדלת. יש דרך לעשות את זה ? האם אפשר להישתמש בסטיקים האנלוגיים בדך זו ? אם אפשר לגרום למשחק לחשוב שיש לי את הגיימפאד של ה 360 זה גם יהיה טוב.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by composite,

שלום. ביקשתי מחבר שנסע לחו"ל שיביא עבורי את השלט הזה: http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=091 אבל הוא טעה, והביא את זה: http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelesscontroller/ אין לי אקסבוקס, ואין לי מה לעשות איתו, וכמובן שהוא לא עובד עם המחשב. גיליתי שאולי יש דרך להציל את המצב, ע"י קניית המוצר הבא: http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ האם זה יעבוד? אם כן, האם אפשר למצוא מוצר זה בארץ? ת ו ד ה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  4. לפני כחודש, כששאלתי אתכם איזה מחשב נייד כדאי לי לקנות, המלצתם לי פה אחד על מחשבים של דל. ולשאלת ההמשך - איזה דגם של דל כדאי לי לקנות, Inspiron או Latitude? ברמת מחירים דומה, הLatitude מציג מפרט נמוך בהרבה, האם יש הבדל בינהם מעבר לרמת המפרט הגלוי לעין? Latitude http://www.euro.dell.com/countries/il/heb/bsd/products/model_latit_latit_c510.htm Inspiron http://www.dell.com/us/en/dhs/offers/specials_m_inspn2650.htm בתודה, רונן.

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by stropic,

לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין בעכבר טוב לשימושים כגון גראפיקה, משחקים וכו'...... תקציב כ300 ש"ח אם אפשר לקבל גם כמה הצעות מאתרי אינטרנט בארה"ב(חבר כנראה יכול להביא לי מניו יורק) התקציב תקף גם לגבי ארה"ב(כ85$) למרות ששם המחירים הרבה יותר זולים כך שאמורה להתקבל הצעה עם עכבר טוב יותר מבארץ. רצוי שיהיה גם יפה ונוח תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by max_cool,

הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by gman_il,

הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by tamirr016,

יש לי בעיה במדפסת שאים אני מבצע הדפסה היא ביכלל לא מגיבה ולאחר כיבוי והדלקה של המחשב היא ניזכרת להדפיס יש לציין המדפסת מחוברת בחיבור USB ואיך שקניתי אותה הבעיה היתחילה סוג המדפסת היא HP DESKJET 1360 :'(

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by dragon772,

איזה ספק כדאי לקנות לא יקר אבל לא ג'נרי משהו טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by 6kwar,

אמרתי לי כנס לSECAURTY שמע ניכנסתי אבל אין דבר כזה ALLOW ..IP שמע היית שמח עם היית נותן לי את השם של כל כפתור שאתה לוחץ ותודה רבה לך

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  13. צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by saphisto,

אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by MoMo-P,

שלום חבר'ה... על איזה מצלמה תמילצו לי, הכי טובה ומשתלמת עד 150 ש"ח. וכנ"ל בנוגע למיקרופון... סה"כ השימוש הוא למסנג'ר וסקייפ בעיקר... ללא קשר למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by e.t,

USB צורך יותר CPU מאשר PS2. כמובן שאחוז צריכת המשאבים של העכבר מהמעבד (בחיבור USB) נמוך ביותר , אבל הוא עדיין צורך יותר מאשר חיבור PS2. זהו.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  17. יש למישהו צפי כל שהוא ? מוכרים אותו בארץ איפה שהוא כבר ?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by chaimn,

היי קניתי משחק פיפא 14 למחשב ואני רוצה לקנות גוי'סטיק מתאים אשמח להמלצות בעניין!! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  19. אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  20. קניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים... אבל יש סימנים מוזרים על כל המקלדת!!! נראה לי כאלה של ההדפסה של האותיות שעל המקלדת.. יש הרבה סימניי נזילה וכאלה.. מה לעשות???? יש דרך לנקות את זה?? להחליף את המוצר? (מנועה) צודההה

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  21. שלום! קניתי אתמול MX Revolution, ידוע לי שבד"כ בסוללות נטענות ההטענה הראשונית יותר ארוכה מההטענה הרגילה. בדקתי בהוראות הפעלה של העכבר לא ראיתי שצויין משהו על כמה זמן להטעין פעם ראשונה אלא רק לחכות שכל המנורות יתחלפו לירוק... יכול להיות שפיספסתי משהו, או שלא הבנתי משהו נכון. בכל מקרה ידוע למישהו כמה זמן צריך לחכות בהטענה הראשונה של העכבר? תודה

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by Shiker,

שלום חברים אני רוצה לקנות מצלמת רשת חדשה למחשב אני הולך על הכי טוב למיטב ידעתי אז מצאתי את 2 אלו Logitech® QuickCam® Pro 9000 או Logitech® QuickCam Ultra Vision אני מתלבט ולא יודע בעקרון מה יותר טוב...לשניהם מאפיינים דומים, אם מישהו מכיר מידע נוסף, התנסות אישית/כללית...מאוד יעזור לי הבדל המחירים שמצאתי ביניהם הוא 60 70 ש"ח ככה שזה לא קריטי מבחינת מחיר אלא ביצועים..ובקיצור מה המצלמה הכי טובה מבין שתיהן תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by INFERNO,

אנשים במזל טוב רכשתי נגן DVD עכשיו אני צריך שתגידו לי אם זה את 1350 ששילמתי? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=toshiba%5Fsd1300&mscssid=RQKX504PCL319GM69SQFERFB2LRC1BW2

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  24. שמעתי שיש דבר כזה, אז חשבתי להשתמש בהארד דיסק הישן שלי במקום לקנות נייד ולעשות אותו בעצם הארד דיסק נייד.. אשמח אם תיתנו לי פרטים בנושא, קישורים מידע ומחירים..והאם יש לו חיבור USB ? ומה מהירות ההעברה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by Gilladriel,

היי, מאחר ורכישת עכברים תמיד הייתה בגדר חתול בשק, יש לי שאלה: ניסיתי אצל חבר את הG500 ומאוד אהבתי את הצורה שבה הוא בנוי - מאוד מותאם לצורת האחיזה שלי. העניין הוא שהפיצ'רים בהם הוא מתהדר הם overkill עבורי והייתי מעדיף 'להתפשר' על הG400. האם אני יכול להניח בעיוורון מוחלט שהG400 יהיה מושלם מבחינתי לאור העובדות הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים