ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לפי המפרט שלי יש o.c כמה volt וכו.....[רכיבים]
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי 4 זכרונות של 64MB כל אחד-קיבלתי בחינם. יש מקום רק לשלוש איך ואיפה אפשר להשחיל את הרביעי?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
-
אמרתי לי כנס לSECAURTY שמע ניכנסתי אבל אין דבר כזה ALLOW ..IP שמע היית שמח עם היית נותן לי את השם של כל כפתור שאתה לוחץ ותודה רבה לך
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו איך הוא הוא שקט? הוא מספק מתחים טובים אני פשוט צריך ספק שקט שמספק מתחים טובים ושיהיה זול במה הוא שונה מהאנרמקס ושוב חשוב שהוא יהיה שקט.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של סילבר ליין, יש לי בעיה במשחקים אני לא יכול ללחוץ על יותר מ-3 כפתורים בו זמנית.... לדוגמה DOOM\HL2 אני לא יכול להתקופף ללכת קדימה עם סטרייף לשמאל... אני יכול רק להתקופף וללכת קדימה... עוד דוגמה NFS אני לא יכול לשים נייטרוס לנסוע ישר ולפנות... אני רק יכול לשים נייטרוס ולנסוע בלי לפנות... עוד דוגמה הכי מעצבנת: GTA אני לא יכול לעשות DRIVE BY ולתת פניות ולייצב את האוטו, או הכי הכי מעצבן אני לא יכול לנסוע ישר ולראות מה יש מאוחרי... רק מהצד... קיצר הבנתם מה הבעיה המקלדת מוגבלת ברמות זה בגלל שזה של סילבר ליין או בגלל שזה אלחוטי ? זה הדברים הקטנים שהכי מצעבנים אותך... רררר
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן (לא משולבת) עם דופלקס אוטומטי. רצוי מאוד שהיא תהיה גם חסכונית (עלות נמוכה להדפסת עמוד) וחשוב שתהיה אמינה. מהירות ההדפסה פחות קריטית. התקציב הוא עד 700 ש"ח (גמיש). בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. השימושים של העכבר עם לעבודה משרדים , יחובר ללפטופ למטרת לימודים.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ax 01sld ביררתי בכמה מקומות ואין אותו לאף אחד אמרו לי שהיבואן לא מביא אותו בינתיים. מה דעתכם ואיפה ניתן להשיג אותו?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו מכיר שיטה/מחבר/מפצל המאפשר לשלוט עם עכבר אחד או מקלדת אחת ב3 מחשבים במקביל? (בו זמנית) (לא KVM - כי אז שולטים כל פעם במחשב אחר ולא בכולם ביחד)
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ברשותי גיימפאד לוג'יטק DUAL ACTION. אני סובל מבעיה שיש הרבה משחקים שהוא פשוט לא תואם להם, והמשחק תומך רק בגיימפאד של ה- 360. לאחרונה שמעתי כי יש דרך להפוך את הגיימפאד שלך למקלדת שלא משנה מה הגייימפד ייתמך כי הוא כאילו מקדלת, לדוגמה אם אני לא לוחץ על L2 בגייממפאד זה בעצם האות כ' במקדלת. יש דרך לעשות את זה ? האם אפשר להישתמש בסטיקים האנלוגיים בדך זו ? אם אפשר לגרום למשחק לחשוב שיש לי את הגיימפאד של ה 360 זה גם יהיה טוב.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם הצורב של Lite-On 40x24x10 שווה משהו? או שעדיף משהו אחר?? המחיר שלו די זול יחסית לאחרים..
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב, מזה שלוש שנים, אני משתמש בעכבר MX1000 של חברת Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה. לאחר שעשה את עבודתו נאמנה, שווק העכבר חיים ובבואי לקנות עכבר חדש מסוג זה ראיתי שהוא איננו משווק יותר. אני מעוניין בעכבר חדש של חברת Logitech שדומה מבחינת הנוחות והתכונות לMX1000, ואם אני קונה אחד חדש אז כבר עדיף כמובן שהוא יהיה טוב ממנו. אין מגבלת תקציב. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המקלדת הזאת, חשוב לי במיוחד השימוש במקשי מדיה. אני חושב שקראתי איפהשהו פעם שהכפתור של השליטה על הווליום במקלדת קצת בעייתי - מישהו יכול להעניק חוות דעת מנסיון?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. התקציב זה 60 ש"ח לעכבר. שני עכברים טובים שהמליצו לי במחיר הזה- 1)Microsoft- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=82&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=13&aff=zap 2) Logitech- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=mo_log&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=32&aff=Zap מה אתם אומרים יהיה יותר נוח ויותר משתלם מבין השניים? : ואגב עכברים, אני מעוניים לקנות גם מקלדת. שמתי עין על זאתי של Microsoft- http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1222 מה אתם אומרים, מקלדת טובה? והאם יש יותר זולות ברמה שלה? בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברי היקרים - בבקשה, אבל באמת בבקשה - מהו הלוח הכי טוב לאוברקלוקינג ל-AMD עם זכרונות PC2100. ולכמה MHZ אתם משערים שיגיע מעבד AMD ATHLON XP 2100+ באוברקלוקינג עם לוח אם זה, זכרון מושקין.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת שימוש למשרד קטן מי שיכול להתיחס לעלות דיו אשמח
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם מה עדיף לנקות את האבק במחשב - עם ספריי לחץ אוויר או חומר ניקוי אחר? וכמו כן - עם מה הכי עדיף לנקות את המסך?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, הhp המזדקנת עושה המון בעיות. הוחלט להחליפה בחדשה. הדרישות די רגילות, מדפסת הזרקת דיו ויפי משולבת סורק, לא יקרה, עם דיו לא יקר להחלפה וכמובן אמינה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-