עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: ‏HP Deskjet D1560‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎ מחיר למזומן: 155 ¤ Canon‎ PIXMA iP1800‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon‎ ‏PIXMA MP140 All-in-One photo printer‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP ‏Deskjet F2280 All-in-One‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. רציתי לחלוק עם כולם את חווית השימוש שהייתה לי עם אוזניות Razer carcharias. האוזניות נקנקו לפני כשנה וחצי ב- KSP. האיכות שמע והארגונומיה שלהם די טובה יחסית למחיר, אך האוזניות אצלי בשימוש שנה וחצי והשימוש אינו אינטנסיבי והן כבר נהרסו - השמע נעלם אם נוגעים בחוט באזור של השלט ווליום.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי החלטתי בסופו של דבר להזמין את המארז GIGABYTE 3D Aurora http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora איזה ספק טוב בשבילו עד 200ש"ח?

4. יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by AQ King,

אח שלי רוצה לקנות אוזניות הכי איכותיות שאפשר להביא בתקציב של עד-150 שקל. אני חושב על אלה: http://ksp.co.il/?uin=22750 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by prtnml234se,

צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by rk666,

טוב אני מתלבט בין MX518 ל MX400 לבין מיקרוסופט wireless laser mouse 6000 (זה מה שיצא... אולי גם יש כזה חוטי) עכשיו הקטע הוא שלא ממש אכפת לי אם הוא אלחוטי או לא העיקר שיהיה נח. האם הלייזר כזה משנה? ואז כדאי ללכת על MX400 לדוגמא (שיותר יקר קצת מ 6000 אבל נראה קצת יותר נח) או שהMX518 למרות שהוא אופטי הוא הכי נח מכולם ועדיין המלך של העכברים? או אם יש לכם המלצה משלכם. אני פשוט רוצה לקנות עכשיו שאני כנראה אשתמש בו בעבודה... ששם יש לי עכבר לא משהו והם לא הולכים להחליף...

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  9. ה MX Revolution כבר דיי ישן, אני מחפש עכבר חדש אלחוטי לא לשימוש גיימר, שקלתי לקנות אותו אבל בגלל שהוא הרבה זמן כבר בשוק כנראה שבקרוב יצא חדש, אבל עם זה עוד שנה אולי אני כבר אקנה אותו.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים במחיר של כ-200 ש"ח. ראיתי סטים של לוג'יטק ומיקרוסופט אבל הביקורות לא ברורות. לגבי דרישות למשחקים - המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא skyrim, לא משהו יותר כבד. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Gnome,

יש לי את ה LOGITECH MX 500 והייתי רוצה לדעת האם כאני מחבר את העכבר במקום בכניסת USB אני אחבר אותו דרך המתאם של ה PS2 אני עלול לקבל ירידה בביצועים או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. קניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים... אבל יש סימנים מוזרים על כל המקלדת!!! נראה לי כאלה של ההדפסה של האותיות שעל המקלדת.. יש הרבה סימניי נזילה וכאלה.. מה לעשות???? יש דרך לנקות את זה?? להחליף את המוצר? (מנועה) צודההה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by maxshuk,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מצלמת אינטרנט למחשב למטרת מעקב מרחוק. אני יודע שמצלמת אינטרנט פשוטה אינה פתרון איכותי, אבל בהתחשב בתקציב ובדרישות הוא נותן מענה מספק. כמה שאלות: בראש ובראשונה, איך בדיוק אפשר לראות מרחוק? האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה? האם יש צורך בIP קבוע כדי להתחבר מרחוק? האם ישנה אפשרות לחבר יותר ממצלמה אחת למחשב (חיבורי USB), או שתווצר התנגשות תוכנה? ובכלל, כל טיפת מידע שתוכל לשפוך אור על הנושא תעזור לי. בתודה מראש, ליאור

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. למי שיש את גיליון אפריל אז בטח שם לב שצורפה מעטפה עם הודעת זכייה באוזניות חינם. הקאץ הוא שדמי טיפול ומשלוח זה 50 שקל. לא כתוב שם את דגם האוזניות, רק תמונה, והאוזניות נראות ככה: http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=337 אני לא יודע אם זה אותו דגם בידיוק. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  16. Started by chnon,

בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.

17. Started by lazy,

שלום. רציתי לדעת עם מה עדיף לנקות את האבק במחשב - עם ספריי לחץ אוויר או חומר ניקוי אחר? וכמו כן - עם מה הכי עדיף לנקות את המסך?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by spectra,

שלום כולם, אני מחפש סט (מקלדת + עכבר) אלחוטי סביר עד 250 ש"ח. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל לצורך העניין אפשר לקנות דרך אמאזון כולל משלוח, לראייה : http://www.amazon.com/Logitech-Cordless-Desktop-710-Laser/dp/B000HCUTU2 הדגש העיקרי שלי בסט אלחוטי הוא זמן סוללה. יש לי סט פח אשפה כרגע, של לוג'יטק והסוללה של העכבר דורשת תחלופה של אחת לחודש, בד"כ אפילו תחלופה קצרה יותר וזה מעצבן אותי. יש לי עוד עכבר אלחוטי, שהוא עצמו עלה לי בסביבות ה200 ש"ח ואני מחליף בו סוללה אחת ל3-4 חודשים באותו עניין, אני מוכן לגלישה של 150-200 ש"ח מהתקציב היות ואני צריך גם עברית ורוסית על המקלדת. עיינתי קצת במקומות שעושים הדפסות בלייזר על מקלדות וביינתים הכי זול שמצאתי זה 150 ש"ח. אם מישהו מכיר מק…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  19. מסתבר שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות שמים להם קרור ועושים אוברקלוקינג. תקראו, זה היה בפורום של MADONION : http://ocztech.n3dt.com/OCZPics/xxxxx.html

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  21. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20403#details

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  22. ^ האם יש מכונה משולבת שטובה יותר עד 1000 ש"ח? שאלה בקשר לפקס : צריך קו מיוחד מעבר לקו הטלפון הרגיל, או שהקו הרגיל יספיק לפעילות מלאה של הפקס? מרפרוף יצא לי לראות ש HP L7580 חסכונית בצורה מחשידה. השאלה היא האם היא כוללת פקס אוטומטי (כמו ב6313) או עצמאי. מה גם שהיא פי 2 בגודל והיא מיועדת לבית פרטי. אך אם השיפור שלה בחסכון מתבטא בצורה כ"כ חיובית אז אקח גם אותה ברצינות. השאלה המרכזית היא כמה אג' עולה דף שחור ודף צבע בשתיהן. תודה ענקית, אני ממש לפני קניה. רק צריך עזרה. .swg

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  23. שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי. מחפשת מדפסת דיו צבעונית (אין תקציב ללייזר לצערי), שתתן תוצאה טובה מבחינת חדות וצבעים. חשוב לי גם סורק, השאר - פקס, מכונת צילום - לא ממש משנה. מעוניינת באיכות טובה, יחסית לתקציב כמובן... התקציב כרגע עומד על 500-700 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ עם תוספת של כ-200 ש"ח ארצה לדעת. אשמח לדעת גם על צריכת הדיו של המדפסות המומלצות... תודה!

24. אומרים לחבר דיסק קשיח עם גובמיות.. בשביל למנוע רעש... איזה גומיות? ואיך לחבר? :s05:

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני צריך לקנות מדפסת חדשה. אני לא צריך גימיקים כמו הדפסה מכרטיסי זיכרון וכאלה גם כי אין לי וגם כי אפשר לחיות בלי זה, לא מדפסת קטנטה כי יש מקום, אני גם לא צריך משולב עם סורק כי יש לי כבר סורק. אז איזה מדפסת כדאי? של איזה חברה? (במחירים סבירים)

• 8 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.