עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היא רוצה לקנות מדפסת ראשית חדשה לבצפר שלה. כל מני מניאקים נצלנים מכל מני חברות של רמאים מציעים לה כל מני מדפסות זבל במחירים מופקעים. תעזרו לי בבקשה להציל אותה=] 2500 שקל, המדפסת הכי טובה שיכולה להיות בכזה מחיר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לרכוש 5 מדפסות עבור 5 פקידות/פקידים, כאשר השיקול החשוב ביותר הוא - 1. עלות פר דף (רכישת טונר חדש צריכה להיות משתלמת/זולה) 2. אמינות גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצה! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. Started by eitanas1,

לפני בערך שנה קניתי מדפסת של לקסמרק מדגם X5495. משהו מוזר הולך עם המדפסת הזאת! בערך כל חצי שעה היא נדלקת לבד, מזיזה את המחסניות ונכבית.. השאלה היא אם זה משהו הגיוני שהמדפסת צריכה לעשות או שיש איתה בעיה?! אני משער שזה בטח בשביל "לשמן" שם את כל המנגנון אבל לא נתקלתי עוד בשום מדפסת שעושה את זה.. יש עוד מישהו ששמע או שנתקל בבעיה הזאת? תודה מראש, איתן

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  5. שלום לכם, ברשותי מדפסת brother MFC-L7210. השתמשתי במשך כשנתיים בטונר מקורי וחליפי ללא בעיות. כעת נגמר הטונר החליפי ואני מנסה לשים חליפי אחר משומש (שהשתמשתי איתו במדפסת הזו בעבר) והוא עדין כותב לי שיש להחליף את הטונר. שמתי טונר מקורי משומש, וגם לא עזר. גם ניסיתי לנתק לכמה דקות מהשקע ולהחזיר. יש לכם הצעות לפתרון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by sh_idan,

כפי שצוין בכותרת, אני סטודנט ומטרת המדפסת היא הדפסת עבודות, בעיקר שחור לבן. האיכות לא חשובה כל כך, כנל מהירות ההדפסה העיקר שהמדפסת תהיה כמה שיותר זולה בטווח הארוך (שנתיים הקרובות) מבחינת עלות המדפסת ועלות הדיו. תודה

7. Started by AMD 64,

שלום, אחרי שהמדפסת הישנה של ברדר נהרסה, הגיע הזמן להתחדש קצת. דרישות:לא הרבה- רק שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by GeForce,

קראתי תגובות אחרות פה באתר ואני מתלבט בין כמה מדפסות: HP C3183, Brother 130c, Canon MP-160 ויש גם את ה-HP 4172 שהדיו התחליפי שלה ממש יקר. איזה מהן יותר חסכונית בדיו? הדיו התחליפי של ה-130c זול יותר מאשר הדיו של האחרות. לכמה דפים מספיק הדיו לכל מדפסת?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Dor Lavy,

שלום, מחפש לקנות מדפסת בדגש על הדברים הבאים: הנקודות המרכזיות: 1.מדפיסה דו צדדית 2.תחזוקה זולה יחסית (טונר/דיו חלופיים הניתנים להשגה .. אני בכל זאת סטודנט. 3. מתכנן להדפיס כמעט רק שחור לבן, אז מדפסת שחור לבן בהחלט באה בחשבון. 4.עדיפות למשולבת סורק 5.עדיפות לאלחוטית. 6.מהירות הדפסה לא מעניין.. אגב התקציב גמיש במידת הצורך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Slash87,

אז ככה, אני צריך מדפסת, ראיתי שיש בכ 600 שקלים מדפסת דיו משולבת פקס שמתחברת לרשת הביתית. השאלה שלי היא כזאת: מילוי של כל הצבעים שלה עולה בערך 600 שקלים, לפי הבנתי הדיו מתייבש לאחר זמן מסויים ואז כביכול הדיו שקניתי נזרק לפח, המוכר בחנות טוען שכיום המצב שונה וצבע הדיו הוא על בסיס שמן ולא מים ולכן הצבע אינו מתייבש. האם זה נכון?? האם הצבע במדפסת הדיו יכול להחזיק גם חצי שנה ללא הדפסה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. אני מחפש מדפסת דיו משולבת (פקס לא חובה) חסכונית במחיר 200-350 ש"ח לשימוש ביתי מתלבט בין 2 דגמים : HP Photosmart C4343 ב333 ש"ח: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4046686 יתרונות: ראשים חסכוניים 140XL, קורא כרטיסים HP Deskjet F2280 נמכרת ב199 ש"ח בקרביץ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXF2280 יתרונות זול קומפקטי אשמח להערות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by maormark,

שלום וברכה אני מעוניין במדפסת אמינה, דגש על אמינה, שיהיה בה גם פקס וסורק, עלויות של דיו נמוכות, מאוד חשוב לי. כמו כן עדיפות לחברות כמו HP וסמסונג, למוכרות. נ.ב מחיר עד 500 שח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by maor0079,

אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. תמיד שילמתי הרבה מאוד על דיו וזאת עלות שאני יכול לחסוך ע"י מדפסת טובה וחסכונית אי לכך ובהתאם לזאת... אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ואני מעוניין בהמלצה שלכם שהמדד הכי חשוב בקנייה היא החסכון בדיו. התחשבו בגודל מיכלי הדיו במחיר שלהם ובכמות הדיו שמתבזבזת בהדפסה. אשמח מאוד לקבל את ההצעות שלכם . בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by abnatan,

שלום חברים, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (עדיפות ללא משולבת) שתענה על הדרישות הבאות: - מחיר עד 800 ש"ח (מוכן לחרוג +100 ש"ח אם יהיה צורך) - הדפסה איכותית של צבע + ש/ל - הדפסה אוטומטית משני צידי הדף (דופלקס) - אמינות לאורך זמן - הפרדה בין מחסניות הדיו הצבעוניות (אם נגמר הצהוב - מחליפים רק אותו) - מחיר מחסניות דיו נמוך יחסית ואפשרות לשימוש במחסניות תואמות. פיצ'רים כמו WIFI ו-blutooth, מסכי מגע וכו' אינם רלוונטיים. כמו כן, ברשותי סורק איכותי ולכן אין חשיבות לאיכות הסורק במידה ומדובר במשולבת. אשמח להצעות העונות על הדרישות הנ"ל. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן. נפח ההדפסה לא גדול. ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברים אני מעוניין להחליף את הסורק והמדפסת הוותיקים שלי במכונה משולבת שתכלול גם פקס התקציב כאמור עד 600 ש"ח הדרישות הן: אני סורק הרבה - צריך הזנה אמינה למספר דפים, רצוי גם לסריקה דו-צדדית סריקה ברזולוציה גבוהה לתמונות (ורצוי גם לפילם ושקופיות). חסכונית - רצוי מיכלי דיו נפרדים לצבעים השונים. אמינה - שתיתן שירות לאורך זמן בלי תקלות ותיקונים. חיבור USB למחשב חובה, חיבור רשת חוטית יכול להיות נחמד. תוכנה ידידותית. לא גדולה מדיי - המקום אצלי מוגבל. יש חיה כזו ? תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. מדפסת רגילה , לא משולבת עם פקס סורק ושאר החרא אני כנראה יקנה מאופיס דיפו או באג אין לי כוח להתחרבט ולשבור את הראש בזאפ , ככה שעדיף שתמליצו בבקשה רק על דגמים נפוצים שאפשר למצוא בקלות חוצמה ממה שציינתי כבר , אין שום דרישות מיוחדות מהמדפסת , העיקר שתעשה את העבודה כמו שצריך ותיהיה אמינה תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by moonjib,

טוב אז יש את ה- hp deskjet 5743 ב- office depot ב- 349 שקל: http://www.officedepot.co.il/(y32hfl45fkwsve55cnfszf55)/catalogSku.aspx?id=614891&famid=376095&PR=QJ5 התקציב שלי הוא עד 400 שקלים. מדפסת לשימושים כלליים, לא משולבת (לפי מהשהבנתי המכשירים המשולבים השונים עוד לא בשלים כמו מוצרים ספציפים:סורקים,מדפסות, פקסים וכולי..) וזהו. המלצות ונימוקים ייתקבלו בברכה. איתי.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. מחפש מדפסת שמדפיסה צבעוני ישירות על דיסקים המיועדים לכך, בנוסף שתדפיס תמונות צבע (A4) בצורה סבירה. בהנחה שמרבית השימוש יהיה הדפסות צבע ע"ג דיסקים, איזו פירמה תיתן יחס עלות/תועלת הכי טוב מבחינת דיו? תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by moris,

היי! באיזו מדפסת מדפיסים על בד-קנבס? אם אפשר קישור לרכישת מדפסת זו. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם. רציתי לשאול אם קיים דבר כזה מדפסת והדפים שמתי שמחממים [אפשר לגהץ את הדף הזה אם התמונה על חולצה ואז הצבע עובר לחולצה], מה ששמים על חולצות בצפר ובכלל כל הציורים על החולצות.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים