ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתלבט בין שני מכשירים משולבים של LEXMARK...... הם עולים אותו דבר בבקשה תעזרו ל ילהחליט מי עדיף... X5130 או X5150?? כי ב5130 אפפשר לשלוח פקסים מהמחשב לפי מה שהבנתי ויש חיבור USB2 וב5150 יש אפשרויות אחרות אבל לא נראה לי אפשר לשלוח פקסים מהמחשב ואני לא מיבן איזה חיבור יש שם... בבקששה תעזרו... תדוהה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם יציאות DVI שיתחברו ליציאת RGB דרך מערכת מיתוג אני מחפש מערכת כזאת יש המלצות ? (:
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
משום מה נמחקה לי ההודעה הראשונה (כנראה כי רשמתי שאני אשאר באתר רק לדקה אחת) בכל אופן, הגעתי לאתר הזה במקרה כאשר חיפשתי סורקים האתר נראה לי מקצועי ומסודר ולכן החלטתי להירשם אני מחפש סורק שמסוגל לסרוק מספר תרגילים במתמטיקה כולל הסרטוט שלהם בנוסף, אני אשמח לקבל מידע על חברות ועל מה אני צריך לחפש בסורק (כמו מה זה dpi והאם הוא אמור להיות גבוה או נמוך) ועוד משהו קטן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למכשיר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=556&CatCode=401 תודה מראש עריכה: שחכתי לציין שאני מחפש את המפרט של המכשיר (ניסיתי באתר של אפסון ישראל ואין אותו) האם אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המפרט?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שנים, עם המחשב החדש שקניתי, רכשתי עכבר מיקרוסופט 4500. זהו עכבר כבד יחסית עם שני כפתורים בצד בנוסף לשלושה הסטנדרטיים ועם גלילה אופקית. הסיבה שרכשתי אותו היא כי הוא מרגיש טוב ביד ונוח גם במשחקים בזכות הכפתורים שבצד. איכות הבנייה שלו היתה מושלמת והמקשים בו היו לחיצים ורגישים בצורה מדהימה. העכבר החזיק אצלי כמה שנים עד שהגומי על הגלגלת התחיל להיתקלף ולהינמס עד שהגלגלת פשוט נתקעה ולכלכה את האצבעות. ז"ל. קניתי שוב את אותו עכבר זכור לטוב, הפעם מKSP בסניף הקרוב לביתי. הו, מה רבה אכזבתי. זה ממש לא אותו עכבר. מלבד המראה הזהה, הכל שונה. הפלסטיק מרגיש זול יותר והכפתורים בהרבה פחות רגישים. בניגוד לעכבר הקודם שבו מספיקה היתה לחיצה רכה על …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז כך , מציעים לי 2 מצלמות דיגיטליות (רק את שתני הסוגים האלו): c-350 zoom של אולימפוס\ fine pix A 210 מתוצרת פוג'י . שאלתי היא במה כדאי לבחור ? ולמה? אודה לכם מאוד על עזרתכם .
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה בפורום (באתר אני קורא כמה שנים לפחות)... ויש לי מארז די סטנדרטי, הנה לינק למארז שנראה כמו שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=5353 אז עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי להוסיף למארז הנוכחי מאווררים או לקנות מארז חדש? ואם חדש אז איזה????? כי שמתי עין על ה- Chenbro Mid Tower Xpider שכולם ממליצים עליו, ואההההה (אנחה) ה- Raidmax Scorpio 868 שהוא די נמצא אצלי בעדיפות ראשונה כי מקבלים איתו גם ספק כח אז מה דעתכם??? נ.ב אני לא ידעתי איפה לכתוב הודעה על מארזים אז כתבתי כאן, מצטער אם טעיתי, טוב לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא ידעתי לאן לשייך את הנושא באיזה פורום אז אני שואל פה: שמתי לב שהרעיון של WIDI נעלם לגמרי אני כבר לא מוצא את זה בחנויות או פרסום על זה בכלל.. מישהו יכול לעזור ולהסביר לי למה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.doomedpc.com/images/reviews/geniusmouse/large/mouse6.jpg זה חשוב במשחקי רשת? מאוד חשוב?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות באזור המרכז אוזניות של Plantronics GameCom ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התלבטתי בין כמה עכברים (G5 או אלה של RAZER) ובסוף בחרתי בMX518 כי הוא היה קניה די בטוחה והאמת שאני בנתיים מרוצה.. אבל דבר אחר שרציתי להבין לגביו, באתרים רשום שהוא 1600 DPI ובקופסה שקיבלתי רשום 1800 DPI אבל בתוכנה שקיבלתי איתו יש לי אפשרות לכוון עד 2000 DPI... מה ההסבר ההגיוני לדבר? יש כמה דגמים של אותו עכבר?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות סט (לא בהכרח אלחוטי) בכ200 שקלים. אני מעדיף שהעכבר יהיה גדול וחשוב לי שלגלגלת יהיה צידוד. במקלדת אני אשמח לכפתורי מדיה. ממה שראיתי, זה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=8445 וזה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=11877 המתמודדים העיקריים (על אף שלשניהם עכברים קטנים יחסית).
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום! ראשית אני שמח להצטרף לקהילת הפורום והאתר. כמי שעוסק כבר זמן רב בקידום מוצרי Logitech במסגרת מקצועית, ובתור חובב מושבע באופן אישי אשמח לשמוע על חוויות ותגובות שלכם וכמובן גם לענות על שאלות לשתף אותכם בניסיון האישי שלי. חשוב לציין, שמתוך כבוד לכללי הפורום, אני לא אתייחס כאן לנושאים בעלי אופי מסחרי (מחירים, המלצה איפה לקנות וכד'). תודה, ונשתמע RobiC
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז RAIDMAX 868 האם הוא טוב , הוא מקרר טוב, והוא לא עושה רעש, וגם האם הספק שלו טוב?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ה-MX510 האדום והסקסי ששירת אותי נאמנות מעל שנתיים לדעתי, שובק חיים. הוא כל הזמן מתנתק וצריך לדפוק אותו בשולחן בשביל שיחזור לחיים, ואני מחפש חלופה הולמת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ולא שקל יותר, מאוד אהבתי את הארגונומיה של העכבר, ואם אפשר עכבר סקסי כמו זה, אז פעמיים כי טוב.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם תוכנות שמצריכות שימוש בPAN עם הלחיצה ממושכת על הגלגלת של העכבר. דבר זה גורם לעכברים אצלי להיהרס שוב ושוב. יש המלצה לעכבר איכותי שלא ייהרס? לא צריך כפתורים מיוחדים ועיצוב מוגזם. נח לי עם עכבר פשוט. רק שיחזיק מעמד. עדיף אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9260&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 נראה די נוח מזכיר קצת שילוב של לוג'טיק ושל מיקרוסופט בהחלט הייתי רוצה לשים את היידים שלי עליו ולבדוק אותו אישית ;D מה דעתכם עליו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי לפי התרשמותי בקריאה בפורומים, זה נראה יותר כמו אתר של אוהדי כדורגל של קבוצת : AMD כי כל מי שנכנס לפה ושואל משהו בנושא מעבדים, שהוא שונה מ AMD מייד מקבל סדרה של ירידות במקרה הטוב ועד העלבות במקרה הפחות טוב כבר קראתי " אם אתה מספיק אדיוט טיפש ו... ו...שקנית אינטל אז... ואף אחד ממנהלי האתר לא מגיב. זה כמו שאוהד הפועל חיפה יכנס לאתר מכבי חיפה ויגיד משהו בזכות הפועל. אז אם אתם רוצים אתר של חובבי AMD בלבד שנו את השם כך שכל גולש ידע לאן הוא נכנס ומה צפוי לו בהזכירו את המילה "פנטיום 4" וכל זאת בלי קשר ליתרונו של AMD על פנטיום 4 כיום. לפי דעתי כל אדם זכותו לקנות בכספו מה שנראה לו טוב בשבילו. ואין לאף אחד זכות לרדת עליו בגלל זה. אם אין לך מה ליעץ לו, עדיף לא לענות בכלל ולא לרד…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום בלילה אני מזמין את המחשב החדש שלי מהאתר של זיגזג. רציתי חוות דעת שלכם על מה ללכת ? איזה לוח אם. כל שאר הפרטים שלי סגורים. [poll] [opt]ASUS A7V266-E[/opt] [opt]GIGABYTE GA7VTX-H[/opt] [/poll]
-
אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה
-
תשמעו קרתה לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי sb vibra שבד"כ אי אפשר לשמוע איתו מספר דברים ביחד(למשל: פעמיים בווינאמפ) אבל עם win xp אפשר, אז התלהבתי מהקטע. ופתאום עכשיו אחרי ששמעתי מספר דברים ביחד(איזה 7 שירים ביחד בווינאמפ - סתם בשביל לנסות), פתאום הרמקולים כאילו נדפקו אני שומע כמו רעשים כאלה של פצפוצים - שיט זה אומר שהרמקולים הלכו סופית? יתכן שזה קרה בגלל ששמעתי מספר דברים ביחד? יש לי רמקולים creative pcworks. 2 רמקולים + סאב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-