ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת טובה אך זולה, בתקציב של מתחת ל-400 ש"ח. כמה שיותר נמוך ככה יותר טוב, והשימושים הם בעיקר הדפסת מסמכי וורד - לא משהו שדורש איכות גבוהה (אם בכלל). כמו כן, באותה הנימה, רציתי שתמליצו לי על פתרון לדיו לאותה המדפסת, שמעתי שיש חברה המוכרת בזול קופסאות דיו ממוחזרות עם אחריות. העניין הוא שלאחד ממכרי התקלקלה המדפסת HP Deskjet 695C וחשבתי לעצמי שהבדיקה+התיקון+הדיו החדש (הדיו נגמר) בהחלט יכול לעלות כמו מדפסת חדשה - לכן המלצתי לו לקנות מדפסת חדשה. האם צדקתי?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
(אם זה לפורום תמיכה טכנית - תעבירו.. התלבטתי...) אז ככה, חבר שלי קנה את הנגן Mp3 הבא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66857&saleNo=471973 עכשיו היה לו ווינדווס 98.. שלא הסכים לקבל את הנגן... כלומר הנגן הראה שהוא מחובר למחשב, אבל לווינדווס לא הייתה גישה אליו.. אחרי שהוא שיחק קצת עם הדרייברים הווינדווס פשוט קרס.. בלית ברירה, התקנתי לו XP HOME EDITION(לא היה לי פרופשיונל בהישג יד) עכשיו כשמחברים את הנגן, לחלקיק שנייה הוא מראה על המסך שהוא מחובר ואז חוזר למצב רגיל כאילו הוא לא מחובר. הווינדווס כמובן גם לא מזהה אותו, אחרת לא הייתה בעיה... על מחשבים אחרים עם XP הנגן כן עובד, והבעיה לא במגעים(בדקתי בעזרת עוד כמה מכשירי USB שמתפקדים בסדר גמור על או…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתלבטות ביין 2 מארזים שהם: RAIDMAX SCORPIO 668 FULL TOWER ו Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Screwless W/Lock No PS Gaming Case היתרונות שאהבתי בצ'נברו הם: -הקטע שאפשר להתקין כרטיסים בלי ברגים -העלות שלו -כל הפיצ'רים שלו מבחינת זה שלא צריך מברג לכלום ביין אם זה לפתוח את הפאנל הקדמי או את הדלת צד(שמאד אהבתי את הפטנט אגב) החסרונות שאני רואה בו לדעתי הם: -החלון צד בדלת קטן מדיי -המארז עצמו קטן (בעיות חום?) -רק 2 מאווררים שאפשר להתקין בתוכו.. -בגלל שהפאנל הקדמי סוגר כמה מילמטרים בכל צד של הסידי רום אני חושש לבעית תאימות עם ה gatewatch שלי וה lis 2 ראידמקס: יתרונות: -גדול (יתרון טוב מאד) -חלון צד ענקי -הרבה מאווררים שאפשר להתקין ובאים איתו.. -הדלת צד נפתחת ב…
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA רגילה לחבר למסך נוסף אבל אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה אז אני מחפש כבל שיחבר לי בין VGA ל SVIDEO אבל יש לי גם איזה חיבור בטלויזיה של 21 פינים ככה שאני מחפש לי אתר או מקום לקנות כבל מתאים... מקווה שתעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מכריז בזאת כי: הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ . לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו. אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך....... הלוח פשוט יצירת מופת. דן
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוף, זאת בעיה קצת מוזרה... חבר שלי קנה מארז חדש (סתם איזה קבר...) ונתן לחנות להרכיב לו את כל החלקים בפנים. עבר חודש, והוא החליט לקנות הרדיסק חדש... הוא קנה את ההרדיסק ובא להרכיב אותו... אבל מה? אין דרך לפתוח את המארז :-\ הוא הרים אליי טלפון לחוץ\עצבני\מיואש וקרא לי לבוא לעזור לו לפענח איך פותחים את המארז. אני הולך אליו, ורואה את הדבר הכי מוזר שראיתי כבר הרבה זמן... במקום שמאחורה יהיו ברגים רגילים, אז אין שם כלום! אין אפילו את הקטע הזה ברוחב של ס"מ שהברגים יושבים בו. הדלת שטוחה לגמרי... מה לא ניסינו? ניסינו למשוך, לדחוף, להרים, להזיז, ניסינו עם מברג, עם פלייר ועוד... שום דבר לא עזר! המארז לא נפתח! מישהו מכיר את זה? מישהו יודע מה צריך לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים במחיר של כ-200 ש"ח. ראיתי סטים של לוג'יטק ומיקרוסופט אבל הביקורות לא ברורות. לגבי דרישות למשחקים - המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא skyrim, לא משהו יותר כבד. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תמיד קניתי מכלי דיו למדפסת ה-HP המשולבת שלי מקרביץ. אני שוקל לקנות מדפסת משולבת של CANON, אבל האם מכלי הדיו שלה זמינים בקרביץ או שאני אצטרך כל הזמן להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מעוניין במקלדת איכותית, מוארת ואלחוטית. מה ההמלצה ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 מדפסות, אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף לקנייה. המדפסת תיהיה לשימוש ביתי, כ400 הדפסות לחודש פחות או יותר. שני הדגמים: WorkForce Pro WF-M5799DWF Brother MFCL2710DW תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי החלטתי בסופו של דבר להזמין את המארז GIGABYTE 3D Aurora http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora איזה ספק טוב בשבילו עד 200ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אם אפשר קצת ביקורת על הגלגלת החדשנית שלו, איך היא? מדהים כמו שלוג'יטק אומרים? האם שווה לי לשדרג את ה MX700 שלי אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? *המלצה לכבל SCART TO SCART מועדף יתקבל בברכה. תודה…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מצאתי 2 מדפסות שנראות לי טובות ובטווח המחירים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=721695 וזאת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=705956 אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה גויסטיק למחשב שמבחינת הצורה יהיה כזה (זאת אומרת לא הגה ולא מוט של מטוס): אני מניח שהתקציב הוא עד 200-250 ככה... תגידו מה זה ג'ויסטיק ומה זה גיים פאד? תעזרו לי כי אין לי ממש מושג על מה להסתכל אפילו מבחינת מה כדאי וחשוב שיהיה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! ראיתי שמישהו פתח בקשה להמלצה על פאד לעכבר וכל אחד פשוט זרק את מה שיש לו בבית בלי להיות רלוונטי ואובייקטיבי. אז בבקשת אובייקטיביות, מה המשטח לעכבר בסדר גודל של 80-120 ש"ח פחות או יותר שהכי מתאים לגרפיקאים מקצועיים? (אין לי צורך בפאדים שמשנים צבעים זוהרים בלילה וכו'). יש לי את העכבר Logitech MX1000 אם זה עוזר. בתודה גדולה! איתן.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח K7T266 PRO2 של MSI השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ירצה לקנות GF4 האם יש עדכון שפותרת בעיה זו? והאם הוא יעבוד עם GF3 של GAINWORD אן HERCULES? (שניהם מדגם TI200)?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-