עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tal_levi1000,

אני מעוניין לקנות UPS למחשב שלי המפרט שלי בחתימה + מסך CRT 17" LG זה ה UPS: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16842101217 אבל השאלה שלי היא: בעמוד המוצר כתוב שם שהוא 330W!! הוא יחזיק את המחשב שלי?? יש לי ספק BLUE STORM 500W תודה רבה על העזרה טל

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by Kpro`,

מעוניין לקנות עכבר מחשב תקציב 250 שקל . חשבתי על Logitech G5 אבל אני רוצה לשמוע עוד אצות..

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  3. אני משדרג לאט לאט את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש למערכת החדשה (בגלל ה 24 פינים). אז השאלה שלי היא איזה ספק איכותי יותר מבין השתיים ? את הOCZ אני משיג ב 600 שח . אז האם כדאי להשקיע עוד 100 שח בשביל ה OCZ או ה HEC סבבה ? ביקורות על הספקים הנ"ל יעזרו מאוד. OCZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10027 או HEC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=10373 תודה .

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by Eli100,

מוצר: סט של מקלדת + עכבר מחיר: 160 ש"ח עם חריגה קלה אם זה שווה את זה חנות: Skypc עדיפות: אלחוטי מה שאני ראיתי שיש להם במחירים האלה זה: סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 ₪155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=967713-0119 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop 660 ₪151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=920-000476 סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 ₪166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MIC1563 יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by snapdragon,

המדפסת מושכת שני דפים וההדפסה נהרסת עקב כך. (חצי מהכתוב על דף אחד וחצי על השני) האם יש משהו שניתן לעשות, או לנצל את האחריות שלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by ScreameR,

אני רוצה לקנות כבלים של 3-4 מטר, שצד אחד שלהם הוא RCA ובצד השני האודיו הופך לPL והווידאו נשאר בננה... מישהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה ? בשד' הר ציון בתל אביב יהיו חנויות שיכולות לעשות לי דבר שכזה ? וכמה הוא צריך לעלות ?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  7. מבצע מרשים על ה-G933 האלחוטיות של חברת Logitech זמין רק בשעות הקרובות לכתבה

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מזה שלוש שנים, אני משתמש בעכבר MX1000 של חברת Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה. לאחר שעשה את עבודתו נאמנה, שווק העכבר חיים ובבואי לקנות עכבר חדש מסוג זה ראיתי שהוא איננו משווק יותר. אני מעוניין בעכבר חדש של חברת Logitech שדומה מבחינת הנוחות והתכונות לMX1000, ואם אני קונה אחד חדש אז כבר עדיף כמובן שהוא יהיה טוב ממנו. אין מגבלת תקציב. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by Engrybirds1113,

הי, רוצה לקנות מדפסת לייזר (לא משולבת) ולא במחיר גבוה מדי.. משהו בסביבות300-400 שח, אשמח להמלצות של דגמים ואולי קישורים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. מחפש מקלדת ועכבר אל-חוטי של לוג'יטק תקציב עד 400 ..

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  11. אני חושב לקנות את המקלדת הזאת, חשוב לי במיוחד השימוש במקשי מדיה. אני חושב שקראתי איפהשהו פעם שהכפתור של השליטה על הווליום במקלדת קצת בעייתי - מישהו יכול להעניק חוות דעת מנסיון?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by Eli100,

כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  13. קניתי עכבר בלוטות חדש microsoft 5000 והוא מחובר בבלוטות יש לי מתאם יואסבי בלוטות והוא מותקן עם התוכנה של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב העכבר לא עובד ואני צריך להוציא ולהכניס את המתאם מהשקע בשביל שזה יעבוד לי.. נראה לי שהבעיה היא במתאם ולא בעכבר כי רק אחרי שאני מוציא ומכניס אותו אז מופיע לי האייקון של הבלוטות מישהו יודע איך לעשות שהבלוטות יעלה עם המחשב?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  14. מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  15. מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה

16. זה משנה איך מחברים אותם צורב עם די וי די או צורב עם הרד דיסק ודי וי די עם הרד דיסק ? ואם כן אז האם זה גם משנה הmaster\slave של ההרד דיסק המשני או של הצורב ודי וי די ? יש לי הרד דיסק חדש 40gb maxtor 7200 הרד דיסק ישן w.d 15 gb samsung dvd richo cd writer

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  17. שלום, יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של סילבר ליין, יש לי בעיה במשחקים אני לא יכול ללחוץ על יותר מ-3 כפתורים בו זמנית.... לדוגמה DOOM\HL2 אני לא יכול להתקופף ללכת קדימה עם סטרייף לשמאל... אני יכול רק להתקופף וללכת קדימה... עוד דוגמה NFS אני לא יכול לשים נייטרוס לנסוע ישר ולפנות... אני רק יכול לשים נייטרוס ולנסוע בלי לפנות... עוד דוגמה הכי מעצבנת: GTA אני לא יכול לעשות DRIVE BY ולתת פניות ולייצב את האוטו, או הכי הכי מעצבן אני לא יכול לנסוע ישר ולראות מה יש מאוחרי... רק מהצד... קיצר הבנתם מה הבעיה המקלדת מוגבלת ברמות זה בגלל שזה של סילבר ליין או בגלל שזה אלחוטי ? זה הדברים הקטנים שהכי מצעבנים אותך... רררר

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  18. אשמח לחוות דעת שימוש למשרד קטן מי שיכול להתיחס לעלות דיו אשמח

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by marking,

למה נגן DVD לTV עולה בערך איזה 4000 שח (איכותי כמובן) ונגן DVD למחשב עולה 200 שקל... ואיך זה שהנגן DVD לTV יותר גדול?

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by MATAN_BS,

הי קניתי/לקחתי KVM של ATEN USB לנסות בבית (עדיין יכול להחזיר). דגם: CS-62U לינק: http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=2005011817049002 אני מחובר עם מקלדת ועכבר MX900 ומקלדת Bluetooth תואמת של לוג´יטק. מהבסיס של העכבר יוצא כבל USB2 (וגם חיבור מיקלדת PS2 אופציונלי). כשאני מחבר את הUSB ל KVM אני מצליח ובצע Toggel בין המחשבים (SCROLL LOOK) המקלדת עובדת ב LAPTOP בצורהתקינה וגם העכבר, ובמחשב השני המקלדת מקרטעת (לוקח 5-6 שניות עד שעוברת פקודה) והעכבר לר עובד כלל. מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות ? ??? צריך תשובה דחוף (אני יכול להחזיר את ה KVM רק עד סוף השבוע) !!! MAT

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  21. Started by Stealth,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, החלטתי להיפטר מהVisor Deluxe שלי סופסוף לקראת הלימודים ולקחת משהו יותר טוב בעל תמיכה בשמיעת MP3 ההתלבטות הראשונית היא כמו שהטופיק אומר : Palm OS או Pocket PC ואז ההתלבטות היא בין הדגמים הללו: 1. HP iPAQ H1910/1915 2. Palm Zire 71 3. Sony CLIE SJ33 החששות שלי הם כדלקמן: הiPAQ הוא PocketPC , לכל מי שאני מכיר יש PalmOS והתרגלתי למערכת, הכרטיסי הרחבה של הSony עולים הון תועפות, והZire פשוט די יקר כאן בארץ ולא נופל מה1750 ש"ח מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by none,

עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  23. אני רוצה גויסטיק למחשב שמבחינת הצורה יהיה כזה (זאת אומרת לא הגה ולא מוט של מטוס): אני מניח שהתקציב הוא עד 200-250 ככה... תגידו מה זה ג'ויסטיק ומה זה גיים פאד? תעזרו לי כי אין לי ממש מושג על מה להסתכל אפילו מבחינת מה כדאי וחשוב שיהיה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by assafy1000,

לילה טוב לאחר שרכשתי נוטבוק זה לא מכבר (אסוס 1005HA), אני מעוניין לרכוש עבורו עכבר להלן הדברים שאני מחפש: 1. תקציב-אני לא רוצה להתפרע. מקסימום 150 ש"ח, אבל אם יש משהו שממש ממש שווה ומתאים לדרישות שלי-אני אסכים לחרוג מעט, אבל לא יותר מדי 2. אלחוטי 3. באשר לטכנולוגיה-ראיתי שיש גם WIRELESS וגם BLUETOOTH. אשמח לשמוע את ההבדל ומה עדיף, ואני מעדיף את הטכנולוגיה שתהיה פחות בזבזנית מבחינת הבטריה. עם זאת, אני מאמין שאשתמש בעכבר רק כשאני בבית, כך שאני לא חושב שזה צריך להוות שיקול, אבל...נראה 4. העכבר לא צריך להכיל כל מיני פיצ'רים מטורפים. מספיק עכבר פשוט, לא צריך עכבר עם 100 כפתורים 5. עובד טוב על הרבה משטחים 6. כמובן שיהיה קטן (כלומר ייעודי לנוטבוק) 7. באשר לאופטי או לייז…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by DoctorBurp,

ברשותי מדפסת HP 843C. בערך כלפני שבוע היא החלה להדפיס אך זבל בכל פעם ששלחתי משהו להדפסה. הזבל הוא מן רצף של תוי אסקי המודפסים אך רק בראש העמוד. ניסיתי לנתק את המדפסת מהחשמל, לחכות ולנסות שוב, אך ללא הועיל. גם התקנת הדרייברים מחדש לא עזרה. יש למשהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים