עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ras81,

שלום בשעה טובה קיבלתי את העכבר הנ"ל. השאלה היא האם להשאיר אותו בטעינה כשאני לא עובד במחשב (מחשב כבוי או סתם לא עובד) או פשוט להשאירו והוא נכבה אוטו'..?

2. Started by shlomibandit,

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים , כל שניה יש קצר בכל הבית וזה ממש לא טוב למחשב.. אני רוצה לקנות איזה יו פי אס אם קוראים לזה כך שזה מגן על המחשב מפני הפסקות חשמל \ קצרים וכד'.. מה אתם ממליצים לי לקנות אחד לא יקר וטוב? והאם זה באמת מגן על המחשב 100% ואין לי מה לדאוג אם יש לי אותו וזה מסדר אותי??

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום ! אז ככה : אני מתלבט בין 2 ספקים של TT שלפי הביקורת אמורים להיות ספקים מצוינים במחירים טובים ! 1. Thermaltake Silent PurePower 420W Active PFC 2. Thermaltake Silent PurePower Xaser Edition (Black) 480W (peak at 550W) Active PFC הראשון מחירו 330 ש"ח והשני 480 ש"ח.... לא מצאתי באתר של TT זכר ל-Combined Power אבל באתרים אחרים מצאתי (אני לא בטוח עד כמה זה מדויק) של-480 יש 235W ול-420 יש 220W....מישהו נתקל בזה במקרה ? כמו כן אני לא רואה שום הבדלים בטבלאות של האמפרים פר וולט....! אז רציתי לדעת בגדול אם מישהו מוצא הבדלים בין הספקים (חוץ מהמראה וזה שכתוב 420 לעומת 480).....אני אשמח לשמוע! תודה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  4. כל הדרייברים של הSATA2 אותו דבר?? או שכל חברה וגודל שזה שונה?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  5. ^ האם יש מכונה משולבת שטובה יותר עד 1000 ש"ח? שאלה בקשר לפקס : צריך קו מיוחד מעבר לקו הטלפון הרגיל, או שהקו הרגיל יספיק לפעילות מלאה של הפקס? מרפרוף יצא לי לראות ש HP L7580 חסכונית בצורה מחשידה. השאלה היא האם היא כוללת פקס אוטומטי (כמו ב6313) או עצמאי. מה גם שהיא פי 2 בגודל והיא מיועדת לבית פרטי. אך אם השיפור שלה בחסכון מתבטא בצורה כ"כ חיובית אז אקח גם אותה ברצינות. השאלה המרכזית היא כמה אג' עולה דף שחור ודף צבע בשתיהן. תודה ענקית, אני ממש לפני קניה. רק צריך עזרה. .swg

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  6. מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן . הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית בדיו (זה אומר ניצול טוב יותר של הדיו, ראשי דיו\תוף זולים או אפשרות למילוי ידני) תודה.

7. אומרים לחבר דיסק קשיח עם גובמיות.. בשביל למנוע רעש... איזה גומיות? ואיך לחבר? :s05:

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי עכבר logitech performance mx אני כבר שנתיים משתמש ב SteelSeries QcK כיף לי איתו מאוד, הכל חלק ונעים. הבעיה היא שהוא מתלכלך לי נורא מהר ואני כל כמה חודשים בודדים קונה חדש כי זה מגעיל אותי. האם אתם מכירים פד לעכבר שיחזיק לי הרבה זמן אבל שיהיה גם נעים? לא כמו המשטחי זכוכית הקשים האלה... אשמח להצעות מעניינות.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by srulikg,

תמיד קניתי מכלי דיו למדפסת ה-HP המשולבת שלי מקרביץ. אני שוקל לקנות מדפסת משולבת של CANON, אבל האם מכלי הדיו שלה זמינים בקרביץ או שאני אצטרך כל הזמן להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by DisinfectedDuck,

אני צריך לקנות כבל ארוך יותר למסך שלי, כדי שיוכל להגיע לרצפה איפה שאני רוצה להעביר את המחשב. איפה ניתן למצוא כזה כבל? שלחו לי הודעה פרטית אם זה נוגד לחוקי הפורום לפרסם פה שמות. תודה!

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by shimon23,

מה דעתכם על המסך הזה? מסך "19 שטוח PROVIEW דגם: DX997 שפופרת מסך DynaFlat רזולוציה מקסימלית 1200X1600גודל נקודה 0.25 או למשל : SAMSUNG 955B או: sampo 870 '19 מבוסס גם על אותו שפורפרת מסך כמו ה proview, וגם אותו גודל נקודה. המסכים האלה איכותיים מספיק למשתמש לא מקצועי, לא יגרמו כאבי עיניים וכו... שווה לקנות אותם? או מסך 17 איכותי - ctx pr 705f ? לכל המסכים יש בערך מחיר זהה.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by AQ King,

אח שלי רוצה לקנות אוזניות הכי איכותיות שאפשר להביא בתקציב של עד-150 שקל. אני חושב על אלה: http://ksp.co.il/?uin=22750 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  14. התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by FatalZero,

היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by neogod,

על איזה עכבר אלחוטי של לוג'יטק אתם ממליצים ומדוע?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by 888,

יש לי בעיה במדפסת HP DESKJET 5150 שאני לוחץ על להדפיס היא לא מדיפסה ניסיתי כמה פעמים יש דפים למה זה לא עובד?? זה תמיד עבד עכשיו פתאום זה לא עובד תודה מראש TOREF

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by Artimes,

שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by pavel19,

היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by Selinko,

אחותי נוסעת למנהטן שבוע הבא ואני רוצה שהיא תקנה לי מארז falcon exotix(זה מארז COOLERMASTER אלומיניום עם ציורים עליו) http://www.falcon-nw.com/exotix.asp מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה וכמה הם עולים בארה"ב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by jj516,

עם למישהוא יש מידע עליו (וכן בדקתי ב reviews אבל אני אשמח לקבל גם ממכם) אז בשמחה אקבל. אני יודע שהוא מצויין ולא כל כך יקר, אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי, 1. אני יודע שהוא שוקל הרבה, אבל כמה זה הרבה? 2. המיקום של ההרד דיסקים שם הוא מעולה ועד 6 שזה המון, אבל הכבל IDE יגיע ללוח M ככה, כלומר הם פונים לכיוון הדלת (החיבורים) ואז אני מפחד שהכבלים לא ידיעו. 3. כתוב שהגובה שלו (באתר של פנדה) הוא 42 ס"מ, באתר של ENERMAX כתוב 50 או 52 ס"מ אני לא זוכר בדיוק. אבל כן מצאתי ביקורות ל 42 ס"מ אז מה הגובה שלו? 4. איך עובד בדיוק האפשרות להוצאת הCDROM מהדלת ובכך שתהיה זמינה תמיד? כמו שרואים במארז ישנה הכנה לCDROM בצבע תואם למארז, אני אמור להוציא אותה? איך הכפתור נכנס לכל זה? לינק למארז בחב…

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by Gilladriel,

היי, מאחר ורכישת עכברים תמיד הייתה בגדר חתול בשק, יש לי שאלה: ניסיתי אצל חבר את הG500 ומאוד אהבתי את הצורה שבה הוא בנוי - מאוד מותאם לצורת האחיזה שלי. העניין הוא שהפיצ'רים בהם הוא מתהדר הם overkill עבורי והייתי מעדיף 'להתפשר' על הG400. האם אני יכול להניח בעיוורון מוחלט שהG400 יהיה מושלם מבחינתי לאור העובדות הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by TheAce,

שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לשיחות וידאו (כדי שאמא שלי תוכל לראות ולשמוע את הנכדה...) חשוב שהתמונה לא תהיה מקרטעת (פריים פריים) ושהתמונה תהיה איכותית וברורה. חשוב שיהיה מיקרופון מובנה. לאחר חיפוש באינטרנט עלתה בחכתי המצלמה: Microsoft LifeCam VX3000 ממולצת? או שיש משהו יותר איכותי באותו טווח מחירים בערך? נ.ב מזה OEM? נתקלתי בזה בשיטוט באינטרנט ועל פי הבנתי זה מושג לכך שהמצלמה תגיע בשקית ולא באריזה קרטון... שאלתי במספר חנויות וכולם אמרו לי שזה מצלמה חדשה לחלוטין (ולא מחודשת) רק לא באריזת קרטון צבעונית. האם זה נכון? האם כדאי לקנות OEM ? (המחיר נמוך בכ-30-40%... ממש מוזר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים