עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אני עומד לקנות מחשב ואני עוד לא סגור על המארז והספק ! אני צריך ספק לפחות 400w כי המחשב הולך כנראה לעבור OC וגם אני רוצה להיות רגוע במחשבה שיש לי ספק כזה ! התקציב שלי הוא בסביבות ה500 שקל למארז + ספק אני רוצה מארז שיהיה MID TOWER ועם חלון בצד חשבתי על הRAIDMAX SCORPIO 868 אבל אני יודע שיש לו ספק חרא אז גם חשבתי להשקיע עוד קצת כסף לקבל החזר כספי על הספק שRAIDMAX מביאים ולקנות את הספק Thermaltake Silent PurePower 420W שעולה 350 שקל ! סוג המארזים שאני מחפש הוא MID TOWER עם ספק לפחות 400w עדיף עם חלון בסגנון המארזים של Supertalent Aluminium CA-601UFB הבעיה היא שזה קצת יקר המארז עולה כ470 שקל וגם הוא בא בלי ספק אני מחפש בסגנון הזה רק ביותר זול כדי …

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  2. יש לי 4 זכרונות של 64MB כל אחד-קיבלתי בחינם. יש מקום רק לשלוש איך ואיפה אפשר להשחיל את הרביעי?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. Started by saphisto,

אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by BMW850,

http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=416&OrderBy=saleprice בטווח ה-130-160 שקל. עדיף מישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה ויודע שהוא טוב (יחסית כמובן). תודה רבה.

5. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?.. תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by aviran_n,

היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  7. קרה המקרה והתחייבתי (בזמן שקיבלתי תיקצוב למחשב החדש שלי) לקנות מקלדת ועכבר למחשב הישן (שעובר לאח שלי).. עכבר אופטי כבר יש, חסרה המקלדת.. אני רוצה לצאת מזה כמה שיותר בזול, אך מצד שני אני רוצה שלאח שלי תהיה מקלדת נורמאלית שלא תהרס אחרי יומיים.. המקלדת חייבת להיות USB מאחר וכניסת המקלדת במחשב הישן הלכה פייפן.. עוד בקשה- שהמקלדת תהיה מTMS (כי המסך שלי אמור להגיע משם, שתגיע גם המקלדת איתו..) חשבתי על Logitech Value/Deluxe... אבל אינני יודע אם במקלדות אלה ישנו חיבור USB.. מישהו מכיר אותן? תודה לכולם מראש!

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  8. שלום בקרוב אקנה הגה למחשב רציתי לדעת איזה אפשרויות אני צריך לקחת בחשבון בשביל שבעלי החנויות לא ידחפו לי סחורה שאני לא רוצה אני רוצה הגה דוושות הילוכים אמברקס ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים התקציב עכשיו לא ממש חשוב אך אני רוצה לדעת לפי איזה נקודות בוחרים הגה למחשב בתודה מראש שי בן יהודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  9. שלום אנשים, יש לי שני כרטיסים שצריכים את הכבל הזה, אבל רק כבל אחד. ניסיתי לבדוק בחנויות מחשבים ברשת ובלוחות יד שנייה, אבל לא הצלחתי למצוא כבל כזה. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכבל? הכוונה היא לכבל שבצד אחד מתחבר לחיבור בכרטיס מסך (החיבור שנראה כמו SVIDEO) ובצד שני יש לו יציאת וכניסת SVIDEO ויציאה וכניסה של קומפוסיט. תודה, Anatoli.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  10. יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by shimon23,

קניתי היום את המקלדת הנ"ל. המקדלת יפה מאוד ונוחה (למרות שקצת קשה להתרגל אליה). אך אני נתקל בבעיה מוזרה, כאשר אני משחק במשחקים, ובעודי מחזיק לחוץ כפתור אחד ובאותו עת מנסה ללחוץ על כפתור אחר לעתים פעולת הכפתור השני לא מתבצעת. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות הגדרות כלשהן על מנת לפתור בעיה זו?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  12. Started by nimrodim,

מחפש חנויות בארץ שניתן לקנות מהם משהו הדומה לזה: עזרה תתקבל בברכה. האם צפויות בעיות תאימות ל חיבורי USB פנימיים של ASUS? האם מתאם כזה יתאים?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  13. הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20403#details

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  15. קניתי עכבר בלוטות חדש microsoft 5000 והוא מחובר בבלוטות יש לי מתאם יואסבי בלוטות והוא מותקן עם התוכנה של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב העכבר לא עובד ואני צריך להוציא ולהכניס את המתאם מהשקע בשביל שזה יעבוד לי.. נראה לי שהבעיה היא במתאם ולא בעכבר כי רק אחרי שאני מוציא ומכניס אותו אז מופיע לי האייקון של הבלוטות מישהו יודע איך לעשות שהבלוטות יעלה עם המחשב?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by HellozL,

הייתי רוצה לקנות ערכה אלחוטית (מקלדת+עכבר) למחשב שמיועד בעיקר למשחקים על מה אתם ממליצים? עקרונית אין ממש תקציב, רק שלא יהיה סכום מטורף ..

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  17. ה MX Revolution כבר דיי ישן, אני מחפש עכבר חדש אלחוטי לא לשימוש גיימר, שקלתי לקנות אותו אבל בגלל שהוא הרבה זמן כבר בשוק כנראה שבקרוב יצא חדש, אבל עם זה עוד שנה אולי אני כבר אקנה אותו.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by jonin,

שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  19. אהלן, קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?] והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה.... -ג'ו

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by יוסי כהן,

המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by ScreameR,

קטן קומפקטי ואלגנטי, משהו כמו הגריפין AirClick תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by DjMorpheu5,

אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  23. Started by -Tal-,

שלום אני מחפש עכבר של לוג'יטק, יש עדיפות לאלחוטי, אבל לא חובה. חשוב שיהיו לו שני לחצנים בצדדים (אחורה, קדימה). מחכה להמלצות שלכם תודה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by stropic,

לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by pompon,

היי, כרגע אני משתמש במקלדת של חברת QUANTUM (אם מישהו מכיר) היא מאוד נוחה לי והיא נמצאת איתי מאז הפנטיום 1 שלי. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון להחליף מקלדת היא הנוחות או הבריאות של הידיים... איזו מקלדת מומלצת למטרה זו? ראיתי בזאפ שאחת המקלדות הפופולאריות היא ה WAVE של לוג'יטק. זה באמת נוח? זה נראה לי לא נוח בעליל... ממתין להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים