ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
כי בשניהם הפלט הוא 3w. ,הלוגיטק, חלש במקום רועש
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות אוזניות הכי איכותיות שאפשר להביא בתקציב של עד-150 שקל. אני חושב על אלה: http://ksp.co.il/?uin=22750 מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי זיכרון KINGSTON PC333 256MB ורציתי לדעת באיזה קפוסה זה בא???
-
מה ההבדלים בין התקן הקודם לתקן החדש v.2.0 ? האם התקן הישן יותר פחות טוב ? אני מתכוון לרכוש את המארז Antec 3700BQE שהספק שלו בתקן הישן יותר.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קראתי פה באתר חוות דעת חמות על Wave וברשת יש חוות דעת טובות מאוד על ה-G15. למישהו יש נסיון עם שתיהן כדי להגיד מי מהן מומלצת יותר והאם ה-G15 שווה את המחיר מלבד ה-LCD שלא משמעותי לי יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם פיצול הדיסק הקשיח ע"י התוכנה Partition Magic 6 משפיע על מהירות הכונן? תודה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב Intel 920 + ASUS P5LD2-VM + 1GB Ram והכי חשוב... 4X320GB Sata2 WD. כמו שאתם בטח יודעים ארבעה HD יוצרים חום נוראי במארז. אני לא מבצע OC. למה סולידי ? הילד שלי מפרק לי כל פעם את הדלת של המארז. לכן אני מחפש משהו סולידי. לא חייב להיות יפה אבל רצוי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 + FAN 1,047 ש"ח Mushkin 256 ddr 2100 basic 418 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 256 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 629 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 479 ש"ח Gigabyte GA-7VRXP 640 ש"ח A-OPEN QF48 300W 345 ש"ח סה"כ 3,815 ש"ח מה אתם אומרים? התקציב שלי זה עד 4000 לא יותר מזה ואם אפשר להוריד, אז אשמח.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
עם למישהוא יש מידע עליו (וכן בדקתי ב reviews אבל אני אשמח לקבל גם ממכם) אז בשמחה אקבל. אני יודע שהוא מצויין ולא כל כך יקר, אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי, 1. אני יודע שהוא שוקל הרבה, אבל כמה זה הרבה? 2. המיקום של ההרד דיסקים שם הוא מעולה ועד 6 שזה המון, אבל הכבל IDE יגיע ללוח M ככה, כלומר הם פונים לכיוון הדלת (החיבורים) ואז אני מפחד שהכבלים לא ידיעו. 3. כתוב שהגובה שלו (באתר של פנדה) הוא 42 ס"מ, באתר של ENERMAX כתוב 50 או 52 ס"מ אני לא זוכר בדיוק. אבל כן מצאתי ביקורות ל 42 ס"מ אז מה הגובה שלו? 4. איך עובד בדיוק האפשרות להוצאת הCDROM מהדלת ובכך שתהיה זמינה תמיד? כמו שרואים במארז ישנה הכנה לCDROM בצבע תואם למארז, אני אמור להוציא אותה? איך הכפתור נכנס לכל זה? לינק למארז בחב…
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
אני מכריז בזאת כי: הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ . לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו. אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך....... הלוח פשוט יצירת מופת. דן
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
צריך להתקין את אלו של win2k או של win9x כי אין דרייבר ספציפי לxp. בבקשה לא להעביר לפורום תוכנה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי יש o.c כמה volt וכו.....[רכיבים]
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
[poll] [opt] מחירים בזמן השביתה במכס [/opt] [opt] מחירים אחרי העלייה העולמית [/opt] [/poll] או אולי תהיה תקופת מעבר אצלנו ?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת איכותית כולל פקס עצמאי, הדפסת ש"ל מהירה, ומחיר נמוך להדפסת דף ש"ל. בגודל סביר למשרד ביתי. שמתי עין על PhotoSmart C6183 אבל בגלל שאני לא אדפיס הרבה צבעוני/פוטו, חשבתי לקנות בינתיים לייזר ומאוחר יותר לקנות מדפסת פוטו ייעודית, זה משתלם רק אם יש ללייזר יתרון משמעותי (במחיר / מהירות) תמורת "ההפסד" של הצבע בינתיים. שאלתי היא - האם יש מדפסת לייזר ש"ל שתתמודד בכבוד (בתחום הש"ל, מבחינת מהירות, ומחיר לדף) עם ה-C6138 עד 1000 שקלים? (יותר יקר כבר לא משתלם כי צריך להתחיל לחסוך עבור מדפסת פוטו )
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברי היקרים - בבקשה, אבל באמת בבקשה - מהו הלוח הכי טוב לאוברקלוקינג ל-AMD עם זכרונות PC2100. ולכמה MHZ אתם משערים שיגיע מעבד AMD ATHLON XP 2100+ באוברקלוקינג עם לוח אם זה, זכרון מושקין.
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
בביקורת בanandtech רואים זאת בביירור. בכל המשחקים. כעיקרון זאת הביקורת הכי נכונה לעשות בין AMD לאינטל כי מעבד של AMD במהירות 400MHz פחות מפנטיום 4 שווה לאותו מעבד פנטיום 4. לדעתי הם היו צריכים לקרוא לו 2000+... הם כנראה שומרים את זה ל1.73GHz שבטוח יעקוף את פנטיום 4 2.2GHz...
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ax 01sld ביררתי בכמה מקומות ואין אותו לאף אחד אמרו לי שהיבואן לא מביא אותו בינתיים. מה דעתכם ואיפה ניתן להשיג אותו?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-