עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

Seagate Baracuda 40GB 7200RPM עריכה: לא, בפעם הבאה אני פשוט אמחק לך את ההודעה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by ktanta harta,

החנות מחשבים שליד הבית שלי יכולה למכור לי את העכבר הזה שהוא אופטי ושל לוג'יטק ב100 שקל, שווה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?.. תודה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  6. Started by Bug2000,

אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by RazorJunior,

(אם זה לפורום תמיכה טכנית - תעבירו.. התלבטתי...) אז ככה, חבר שלי קנה את הנגן Mp3 הבא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66857&saleNo=471973 עכשיו היה לו ווינדווס 98.. שלא הסכים לקבל את הנגן... כלומר הנגן הראה שהוא מחובר למחשב, אבל לווינדווס לא הייתה גישה אליו.. אחרי שהוא שיחק קצת עם הדרייברים הווינדווס פשוט קרס.. בלית ברירה, התקנתי לו XP HOME EDITION(לא היה לי פרופשיונל בהישג יד) עכשיו כשמחברים את הנגן, לחלקיק שנייה הוא מראה על המסך שהוא מחובר ואז חוזר למצב רגיל כאילו הוא לא מחובר. הווינדווס כמובן גם לא מזהה אותו, אחרת לא הייתה בעיה... על מחשבים אחרים עם XP הנגן כן עובד, והבעיה לא במגעים(בדקתי בעזרת עוד כמה מכשירי USB שמתפקדים בסדר גמור על או…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by assafy1000,

לילה טוב לאחר שרכשתי נוטבוק זה לא מכבר (אסוס 1005HA), אני מעוניין לרכוש עבורו עכבר להלן הדברים שאני מחפש: 1. תקציב-אני לא רוצה להתפרע. מקסימום 150 ש"ח, אבל אם יש משהו שממש ממש שווה ומתאים לדרישות שלי-אני אסכים לחרוג מעט, אבל לא יותר מדי 2. אלחוטי 3. באשר לטכנולוגיה-ראיתי שיש גם WIRELESS וגם BLUETOOTH. אשמח לשמוע את ההבדל ומה עדיף, ואני מעדיף את הטכנולוגיה שתהיה פחות בזבזנית מבחינת הבטריה. עם זאת, אני מאמין שאשתמש בעכבר רק כשאני בבית, כך שאני לא חושב שזה צריך להוות שיקול, אבל...נראה 4. העכבר לא צריך להכיל כל מיני פיצ'רים מטורפים. מספיק עכבר פשוט, לא צריך עכבר עם 100 כפתורים 5. עובד טוב על הרבה משטחים 6. כמובן שיהיה קטן (כלומר ייעודי לנוטבוק) 7. באשר לאופטי או לייז…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by Idodo123,

היי, אני מתלבט בין 2 מדפסות, אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף לקנייה. המדפסת תיהיה לשימוש ביתי, כ400 הדפסות לחודש פחות או יותר. שני הדגמים: WorkForce Pro WF-M5799DWF Brother MFCL2710DW תודה מראש על העזרה

11. Started by doreiny,

שלום לכולם אני בהתלבטות ביין 2 מארזים שהם: RAIDMAX SCORPIO 668 FULL TOWER ו Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Screwless W/Lock No PS Gaming Case היתרונות שאהבתי בצ'נברו הם: -הקטע שאפשר להתקין כרטיסים בלי ברגים -העלות שלו -כל הפיצ'רים שלו מבחינת זה שלא צריך מברג לכלום ביין אם זה לפתוח את הפאנל הקדמי או את הדלת צד(שמאד אהבתי את הפטנט אגב) החסרונות שאני רואה בו לדעתי הם: -החלון צד בדלת קטן מדיי -המארז עצמו קטן (בעיות חום?) -רק 2 מאווררים שאפשר להתקין בתוכו.. -בגלל שהפאנל הקדמי סוגר כמה מילמטרים בכל צד של הסידי רום אני חושש לבעית תאימות עם ה gatewatch שלי וה lis 2 ראידמקס: יתרונות: -גדול (יתרון טוב מאד) -חלון צד ענקי -הרבה מאווררים שאפשר להתקין ובאים איתו.. -הדלת צד נפתחת ב…

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by amit16114,

צריך פד נוח לעכבר עד 70 ש"ח. שלא ישחוק לי את העכבר. ושהעכבר ינוע בדיוק יותר. וגם שיהיה נוח ליד שלי.

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by Elius,

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז סליחה מראש אם יש צורך להעביר את הדיון. אני מחפש מתאם IR קולט/משדר שאפשר לחבר למחשב דרך USB או serial port ושיתמוך ב-LIRC. דרך אגב, יש כאן אנשים עם ניסיון בנושא או ידע כלשהו בתחום?

14. Started by CyborgRAT,

שוב שלום! אז ככה... אני מחפש פאד שמשלב שני צדדים (Speed & Control), ושיהיה גדול או אפילו ענק. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את שני הדברים האלה רק בשני פאדים שונים, את הגודל שאני מחפש נותן לי ה- Razer goliathus, ואת השילוב של שני הצדדים (צד אחד מהירות וצד אחד דיוק), נותן לי ה- Razer Vespula. כמו שאמרתי אני מחפש פאד אחד שישלב את שני הדברים האלה, האם קיים כזה פאד? (המחיר לא רלוונטי). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  15. מחר ככל הנראה אני אלך לקנות אחת בלי ידע בכלל בנושא, לכן, אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות מאנשים המבינים. אני אקנה ככל הנראה בKSP, אבל גם IVORY בטווח נסיעה, או שאולי יש חנויות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות, אשמח לשמוע. תודה וסוף שבוע נעים. http://www.ivory.co.il http://www.ksp.co.il

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by FatherBoard,

טוף, זאת בעיה קצת מוזרה... חבר שלי קנה מארז חדש (סתם איזה קבר...) ונתן לחנות להרכיב לו את כל החלקים בפנים. עבר חודש, והוא החליט לקנות הרדיסק חדש... הוא קנה את ההרדיסק ובא להרכיב אותו... אבל מה? אין דרך לפתוח את המארז :-\ הוא הרים אליי טלפון לחוץ\עצבני\מיואש וקרא לי לבוא לעזור לו לפענח איך פותחים את המארז. אני הולך אליו, ורואה את הדבר הכי מוזר שראיתי כבר הרבה זמן... במקום שמאחורה יהיו ברגים רגילים, אז אין שם כלום! אין אפילו את הקטע הזה ברוחב של ס"מ שהברגים יושבים בו. הדלת שטוחה לגמרי... מה לא ניסינו? ניסינו למשוך, לדחוף, להרים, להזיז, ניסינו עם מברג, עם פלייר ועוד... שום דבר לא עזר! המארז לא נפתח! מישהו מכיר את זה? מישהו יודע מה צריך לעשות? ???

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by ThE_BesT,

יש ברשותי את הלוח K7T266 PRO2 של MSI השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ירצה לקנות GF4 האם יש עדכון שפותרת בעיה זו? והאם הוא יעבוד עם GF3 של GAINWORD אן HERCULES? (שניהם מדגם TI200)?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by Hydr0,

מה קורה ? בעבר שיחקתי המון במשחקים והשקעתי בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר והיה לי MX500 וכו' ואהבתי אותו מאוד אבל שנה שעברה נהרס לי גם העכבר וגם המקלדת ובגלל שאני בצבא לא היה כזה אכפת לי וקניתי סתם משהו חרא מבאג. ודי נמאס לי מהעכבר והמקלדת הגרועים האלה ואני מחפש משהו חדש. אני רצה עכבר בעיצוב MX500 כי מאוד אהבתי אותו ומקלדת חשוב שתהיה טובה בלי שטויות כמו עיצובים מיוחדים למשחקים. משהו פשוט וטוב למשחקים. התקציב הוא בערך 400 ש"ח ואם יש איזה פאד טוב אני אשמח לראות. תנו לי בבקשה לינקים תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by 6kwar,

קניתי זיכרון KINGSTON PC333 256MB ורציתי לדעת באיזה קפוסה זה בא???

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by White Raven,

יש לי ספק של sunshine or sunshine comma ויש לי דגם MI 400 ATX אני לא יודע כמה וואט זה בבקשה מי שיכול לעזור PS: אני ממש לא חושב שה-400 מסמל את כמות הוואט שהוא מספק זה רק הדגם.

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  21. אהלן, קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?] והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה.... -ג'ו

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים של מחשב 3.5 ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) יש דרך לחבר את כולם שיעבדו יחד או מוצר כלשהי לברור בנינם עם שלט? או מיקסר/רסיבר פשוט וזול שיהיה ניתן לחבר אליו רמולים של מחשב עם חיבור 3.5 מדובר בשימוש בסיסי למטרה הזאת לחדר תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by stropic,

לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by none,

עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  25. שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.