עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי ב 100 שקל SMR 140 http://www.sunwave.com.tw/indexe.php?module=productse&area_id=1164596951&product_id=1164597050&action=1&title=Products&title2=PC%20Remote%20Control&title3=SMR-140%20%26%20SIR-140 הבעיה ש העכבר שלו עובד מעולה גם מעל ל 4 מטר ..ואילו שאר הכפתורים לא עובדים מעל חצי מטר ..זה יכול להיות בכלל ...האם יש בעייה בשלט ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת לייזר לשימוש אינטנסיבי. שימוש רק בדפי A4 שחור לבן. מעוניין במדפסת אמינה, עם טיונר זול ככל האפשר ונגיש לקניה. מעדיף עם חיבור לרשת אבל לא חובה. אם התקציב נמוך מדי נא לציין ואראה אם אוכל להוסיף. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני מחפש נואשות מדפסת לייזר ש/ל משולבת פקס וכו' במחיר סביר - ללא הצלחה.. דרישות: 1. הדפסה דו צדדית 2. הדפסה איכותית וחדה! 3. טונרים לא יקרים/שנגרמים בשניה 4. הכי חשוב - שלא תעלה 1200 שקל!! תוכלו לסייע? תודה!

5. Started by gesha_s,

שלום אנשים אולי מישהו יכול לעזור לי. אני ראיתי משהו כזה מתישהו בחנות בארץ ואני לא מצליח להזכר איפה ולא מצליח למצוא את זה באינטרנט http://cgi.ebay.com/NEW-Fellowes-Easy-Glide-Gel-Mouse-Pad-with-Wrist-Rest_W0QQitemZ350224352147QQcmdZViewItemQQptZBI_Desk_Accessories?hash=item518aff8393&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 http://www.ciao.co.uk/Fellowes_Mouse_pad_with_wrist_pillow__5367586 זה שני הקישורים שמסבירים למה אני מתכוון יש גם משהו חדש שראיתי http://www.amazon.com/Fellowes-Gliding-Palm-Support-sapphire/dp/B0017KE3E6 כל אחד מהם או משהו דומה יעזור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אני אולי אקנה את המארז הזה (לא בטוח עדיין): Simbadda 326 Silver 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window מקדימה יש מאוורר (נדמה לי). והמאוורר הזה שואף את האוויר מחור קטן בתחתית המארז מקדימה, ובגלל זה המאוורר לא מנצל את כל היכולת שלו. אז לפי התמונה אני רואה שיש מקום לעשות שני חורים קצת קטנים ליד כפתור ההפעלה. זה לא יהיה קשה לעשות את זה (כבר יש לי מקדח כוס בגודל המתאים) אבל הבעיה היא שאין לי במה לכסות את החורים כי אין גרילים כאלה קטנים. אז חשבתי לשים רשת שחורה ולקנות מאוורר אדום כך שהחורים לא יראו מכוערים. אבל אני לא יודע מאיפה קונים רשת ומאיזה סוג לקנות? יש בכלל סוגים של רשתות? אם יש אז איזה סוג הכי מתאים?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  7. היי, יש לי כמה דיסקים קשיחים 3.5" פנימיים שאני רוצה לחבר במקום המקום שאליו מיועד CDROM/DVDROM (גודל 5.25" אם אני לא טועה בשם). מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאמים כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by fp581,

בקרוב אני הולך לקבל לביקורת HTC VIVE (אולי 1.5?). אשמח להמלצות איך אני יכל להעביר כבל D.PORT TO HDMI באורך של כ45 מטר ושזה עדיין יעבוד חלק. בחדר שלי כרגע אין מספיק מקום לזוז ולנוע בשביל ROOM SCALE VR, והאפשרות הייחידה שלי היא הסלון אשר נמצא כ30 מטר מהחדר ועם ההצמדה לקירות והאקסטרה כבל לתנועה עם גלגלת על הקיר זה יגיע לאורך מלחיץ של 45 מטר... השאלה היא האם הVIVE מגיע עם מגבר, אם כן האם הוא מספיק חזק? ואם לא איזה מגבר מומלץ לקנות בשביל מרחקים כאלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Oshry P. Alkeslasi,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש עם הלפטופ, חלק גדול ממנו הוא מחובר לטלוויזיה במרחק 2 מ' לפחות. רציתי המלצה לעכבר אלחוטי שיעמוד בעיקר בדרישה של המרחק. התקציב שלי לא ממש מוגבל אבל אעדיף כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by torrentspy,

יש לי שתי שאלות: א)מה העכבר הכי טוב היום בשוק לגיימרים?אתם יודעים הכי חזק מבחינת ביצועים? ב)אם אני משתמש בצד שמאל מה העכבר הכי חזק והכי טוב למשתמשים שמאליים שקיים היום בשוק(גם לגיימרים)? לא איכפת לי מחיר... תודה על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by א,

יש לי את המתאם הזה: http://www.pchub.com/uph/laptop/345-111622-26612/UPH-YD-001-AC-Adapter-5V-12V.html אני רוצה לקנות באיביי כבל ארוך יותר או כבל מאריך למתאם הקיים, ואני לא יודע מה לחפש. יש עשרות סוגים של חיבורים עגולים שכאלה. מישהו יודע איזה סוג זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Yoram Lev,

מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Shane McMahon,

שלום,לחבר שלי יש את העכבר MX518.. והוא כל פעם נתקע לו..בעיקר במשחקים כמו קאונטר סטרייק...שהוא מזיז את העכבר הוא מפסיק לזוז באמצע וצריך לדפוק עליו עד שהוא זז... למה ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  14. AMD Athlon XP 1800 Asus A7V E-266 512MB DDR Asus v8200 Geforce 3 Ti 200 Creative Live 5.1 כרטיס רשת של 3com 100GB W.D 7200 RPM 8MB YAMAHA 16\10\40 SCSI עם בקר של ADAPTEC מה שכחתי.....? אה רמקולים Philips a2.600 5 רמקולים + סאב + שלט עם איזה 10 מאווררים (אין לי מושג איזה ... אני לא מבין בכל החרא הזה) מארז ענק ומסך SAMSUNG 955 DF המחשב כבר אצלי הוא פצצה !!!!!! נהנה מכל רגע .... בינתיים לא ניתקלתי בשום בעיה ב 3d mark הוא מוציא 7501 בקיץ קוץ זהו נו מה אתה אומרים?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Boomer,

מי היבואן של ELSA? מה המספר טלפון שלו אם מישהו יודע? יש רק יבואן אחד נכון? פשוט המוכר שאני עובד איתו התקשר אליהם ואמרו לו שיש רק את ה-Gladiac 311, 511, 920 ועוד מסוגים שונים שהם לא Gladiac. איך זה יכול להיות? אני רוצה את ה-721 OEM. תעזרו לי. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by elekamit,

יש לי 2 הארדדיסקים, כל אחד 40 ג'יגה וקניתי מחשב amd 1800 xp חדש הבעיה היא שאחד מההארדדיסקים שלי עושה לי בעיות, ברגע שהוא מחובר המחשב לא עולה כי יש לי bad clusters אבל כדי לפרמט אותו אני צריך שהמחשב יעלה איתו מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  17. Started by X-_PLOSIVE,

רציתי לדעת אם במידה ואני ירצה מתי שהוא להחליף מעבד מ- tb 1 לפלומינו האם אני יוכל להחליף בלי להחליף לוח אם יש לי לוח אם asus a7v133 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by EAD,

אז מישהו ניסה אותו או יודע לגביו? הוא אותו מבנה כמו ה DEATH הישן וטוב, רק עם חיישן 3.5G החדש שלהם (לייזר) כמו כן, יש מקום בארץ שמוכרים אותו? ובאיזה מחיר?? ואיזה משטח הייתם משדכים לו?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by MHIR,

איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  20. וזולה מכירים משהו? אני מדפיס רק פעם ב תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by TeaTime,

איזה חברה הכי טובה לRDRAM OC?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. מישהו יודע אולי מה ההבדלים בין קופסת מיתוג (kvm) מכנית לקופסת מיתוג אוטומטית? ואיזה עדיף לקנות?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by abo,

שלום... רציתי לדעת אם יש לי בלוח אם רק PCI איזה כרטיס מסך אני יכול להתקין עליו?? הלוח אם שיש לי הוא intel desktop board ca810e אני רוצה להוסיף כרטיס מסך שיתמוך ביציאת טלויזיה תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. אהלן, האם אפשר במחשב נייד עם קורא טביעות אצבע מובנה להשתמש בקורא עוד לפני הBOOT? ז"א שבלי טביעה מוכרת המחשב בכלל לא מעלה את מערכת ההפעלה? או שהשימוש היחידי הוא להחליף את הססמה בLOGON? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by benor,

יש לי מערכת מחוברת למחשב האם אני יכול איכשהו להקליט רדיו למחשב??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.