ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ? בעבר שיחקתי המון במשחקים והשקעתי בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר והיה לי MX500 וכו' ואהבתי אותו מאוד אבל שנה שעברה נהרס לי גם העכבר וגם המקלדת ובגלל שאני בצבא לא היה כזה אכפת לי וקניתי סתם משהו חרא מבאג. ודי נמאס לי מהעכבר והמקלדת הגרועים האלה ואני מחפש משהו חדש. אני רצה עכבר בעיצוב MX500 כי מאוד אהבתי אותו ומקלדת חשוב שתהיה טובה בלי שטויות כמו עיצובים מיוחדים למשחקים. משהו פשוט וטוב למשחקים. התקציב הוא בערך 400 ש"ח ואם יש איזה פאד טוב אני אשמח לראות. תנו לי בבקשה לינקים תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת איכותית כולל פקס עצמאי, הדפסת ש"ל מהירה, ומחיר נמוך להדפסת דף ש"ל. בגודל סביר למשרד ביתי. שמתי עין על PhotoSmart C6183 אבל בגלל שאני לא אדפיס הרבה צבעוני/פוטו, חשבתי לקנות בינתיים לייזר ומאוחר יותר לקנות מדפסת פוטו ייעודית, זה משתלם רק אם יש ללייזר יתרון משמעותי (במחיר / מהירות) תמורת "ההפסד" של הצבע בינתיים. שאלתי היא - האם יש מדפסת לייזר ש"ל שתתמודד בכבוד (בתחום הש"ל, מבחינת מהירות, ומחיר לדף) עם ה-C6138 עד 1000 שקלים? (יותר יקר כבר לא משתלם כי צריך להתחיל לחסוך עבור מדפסת פוטו )
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני בשלבי קניית מדפסת משולבת ואחד השיקולים המרכזיים הוא כמובן עלות הדיו. הבעיה שאני נתקל בדיווחים סותרים של חנויות המחזור למיניהן על הנפח המכסימלי של מחסניות הדיו שהן מוכרות, מה שמקשה כמובן לעשות חישוב מדוייק. למשל מחסנית HP21. ב-DMO טוענים בלהט שהם מצליחים לדחוס פנימה פי 3 מהנפח המקורי כלומר 15 מ"ל בעוד שאחרים מבטלים זאת בטענה שלא ניתן למלא אותה בהרבה יותר מהנפח המקורי שהוא 5 מ"ל. אלה הבדלים רציניים. מישהו יכול לשפוך אור על העניין הספציפי ובאופן כללי? בטוח שהרבה יגלו עניין בעובדות הנכונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ואיזה הכי ממולצת מבחינת ביצועים מחיר
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את ה-HP DESKJET 2180 כי אני לא צריך פקס והיא נראית לי המועמדת המובילה. העניין הוא שלפעמים אני צריך לסרוק דפים קטנים או ספר, האם יש למדפסת הזאת גם סורק אופקי (כזה שמניחים עליו את מה שסורקים) ? לא הצלחתי להבין זאת ממפרטים ומתמונות... תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שניתן לקנות בחנויות פיזיות באזור אשקלון, שיהיה מאוד פשוט וזול, לא ג'יפורס, אני מחפש את הATI אקספרט 2000, אם אתם יודעים איפה מוצאים אחד כזה או משהו דומה, בבקשה תודיעו לי, בתודה מראש, MACV
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים המ קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, מזה שלוש שנים, אני משתמש בעכבר MX1000 של חברת Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה. לאחר שעשה את עבודתו נאמנה, שווק העכבר חיים ובבואי לקנות עכבר חדש מסוג זה ראיתי שהוא איננו משווק יותר. אני מעוניין בעכבר חדש של חברת Logitech שדומה מבחינת הנוחות והתכונות לMX1000, ואם אני קונה אחד חדש אז כבר עדיף כמובן שהוא יהיה טוב ממנו. אין מגבלת תקציב. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני מספר ימים את המקלדת Microsoft ARC ומדי פעם קורה שהיא מאבדת את האות. כלומר האות מקוטע ולא סדיר. בדקתי וזה לא קשור למכשירים בבית או משהו בסגנון, אולי לשכנים. מה אני יכול לעשות? האם אני יכול לשנות את התדר איכשהו? **היא משמשת אותי למשחקים בין היתר ואתם יכולים לדמיין עד כמה הדבר בעייתי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Performance MX שעושה בעיות (דבל קליק ). הכול מה שמצאתי באינטרנט לא עזר והחלטתי להחליף. אני לא גיימר וצריך עכבר בעיקר לשימושים כללים. מה אתם ממליצים, MX חדש או G700?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האל פסק שברשותי סיים את חייו והסוללות לא מחזיקות מעמד יותר ממספר שניות. אני מחפש אל פסק חדש (מכיוון שנראה לי שהחלפת סוללות זה פתרון לא ישים ואין לי מושג איך ואיפה עושים את זה). מישהו יכול להמליץ על דגם של אל פסק עם גל סינוס "טהור"? תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
I'm interested to buy a keyboard with a very soft & easy to click keys. something like the Apple keyboard but for windows users. I've heard that the Apple keyboard can be used by Windows users as well but I don't know if I want to take the risk with it, and besides I don't even know where to get it. I was just wondering if someone here knows if there's a keyboard like this for windows ?? I need the keyboard keys to be extremely soft and easy to click. Can you recommend me of something ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebayיותר ארוך ונועד להטענה מהירה.איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת ואני צריך לקנות עכבר ומקלדת בלוטוס. אני רוצה שהעכבר יהיה נטען ויהיה עם כפתורים קדימה/אחורה ועדיף שיוכל לעבוד גם על זכוכית (לא חייב) והמקלדת שתהייה עם הפריסה המוכרת והנוחה. ראיתי עכברים הדגם Logitech MX Anywhere 3 ואת Logitech MX Master 2S בסביבות 250-270 ש"ח ומקלדת Logitech Multi-Device K375s ב-200 ש"ח ואשמח אם תמליצו לי אם זה טוב או שאפשר למצוא דברים טובים יותר במחירים האלו. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הי, רוצה לקנות מדפסת לייזר (לא משולבת) ולא במחיר גבוה מדי.. משהו בסביבות300-400 שח, אשמח להמלצות של דגמים ואולי קישורים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר http://tms.co.il/product/3078 יותר נוח מTNS, אבל אם זה באמת נחוץ אפשר לעבור לחנות אחרת+משלוח. אני מעוניין בפד לא קטן ולא גדול (בסביבות ה28-30X32-35) חשבתי על הפד הבא: http://tms.co.il/product/3472 אבל לא מצאתי עליו ביקורות. איך הוא? ראיתי גם את הTT וקראתי עליהם ביקורות טובות מאד, אבל הם דיי קטנים (22X29) הוא יהיה לי קטן מדי? http://tms.co.il/product/2446 http://tms.co.il/product/2445 http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Tt_Tai-Chi_M/index.html http://www.overclockercafe.com/Reviews/mouse/Tt_Gamma-Pad/index.html אשמח לתשובה מהירה, אור כהן
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום,אני צריך גיימפאד אלחוטי שהוא מסוגל לשלוט בכל המחשב- בכל התוכנות, הגדרות, שולחן עבודה ומשחקים. אני צריך גם שליטת עכבר נוחה מאוד (במשחקי יריות זמן אמת כמו Unreal וגם משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft), אפשר יהיה לשלוט בכיבוי והדלקת המחשב, שליטה בVolume של הטלוויזיה/מחשב יהיה נחמד...ושהאלחוטיות תהייה ברדיוס של עד 5 מטרים. הציעו לי על הגיימפאד של PS3 או Xbox 360 אבל אני מוכן ללכת רחוק- עד 500 ש"ח. תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: HP Deskjet D1560 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 155 ¤ Canon PIXMA iP1800 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon PIXMA MP140 All-in-One photo printer Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP Deskjet F2280 All-in-One Warranty 1 Year…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-