עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כותרת ^^ תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום, אני שוקל לקנות את ה-HP DESKJET 2180 כי אני לא צריך פקס והיא נראית לי המועמדת המובילה. העניין הוא שלפעמים אני צריך לסרוק דפים קטנים או ספר, האם יש למדפסת הזאת גם סורק אופקי (כזה שמניחים עליו את מה שסורקים) ? לא הצלחתי להבין זאת ממפרטים ומתמונות... תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  3. כי בשניהם הפלט הוא 3w. ,הלוגיטק, חלש במקום רועש

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  4. אהלן, המחשב שאני מתכנן לרכוש בסוף השבוע או שבוע הבא, יכלול בתוכו מעבד פנטיום D 820 או 805, 512 מגה זכרון, לוח אם של גיגהבייט (5194P) צורב, כונן קשיח, וכרטיס מסך הכי זול שאני יוכל למצוא :-P . בכל אופן, אני מחפש שילוב של מארז+ספק שיהיו זולים, מצדי גם מארז שבא ביחד עם הספק זה טוב, או לקנות בנפרד, זה לא כל כך אכפת לי, מה שחשוב לי הוא שאני לא אקנה ספק לא יציב שידפוק לי את הרכיבים. האם יש דבר כזה? ספק זול אבל נורמלי? שיחזיק את המחשב (וקצת יותר, לשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך, לא משהו חזק אבל יותר רציני) ? אייל

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת, האם יש דרך לקנפג את השלט של ה360 שמיועד למחשב לכך שאוכל לשלוט איתו על הווליום, ועל הפסקה/הרצה של סרטים במדיה פלייר/VLC/כל נגן אחר? אם כן זה יכול להיות מאוד נוח, שני מוצרים באחד [ואני לא רואה סיבה שזה לא יתאפשר, פשוט אין לי שום ניסיון עם אף שלט מסוג כזה]

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  6. אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים למחשב HTPC שבסלון. התקציה עד 200 ש"ח. שווה לקנות את הMX3000 ב150 ש"ח מתצוגה? מה לגבי סטים אחרים? (אני לא מת על הכפתורים השטוחים של הMS Desktop 2000)

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  7. אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  8. Started by TrYdEnT,

הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007388957&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by gggil,

אני לא מחפש איזה סט כזה, אני צריך עכבר טוב למשחקים וסתם שימוש במחשב, ומקלדת, עם מקשים כאלה כמו בלפטופ, כלומר שתהיה הקשה שקטה לגמרי אם לא מקלדת בסגנון של הלפטופ אז תציעו מה כן יהיה שקט כזה תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  11. אני צריך לקנות מפצל USB טוב. לקנות USB2? תוכלו להמליץ לי מהרשימה שבזאפ איזה מפצל כדאי לקנות? אני עדיין לא יודע אם עדיף מתאם פנימי או מפצל חיצוני. נראה לי שחיצוני יותר נוח כי אז אפשר לנתק רק USB אחד בשביל כל החיבורים של המפצל. http://zap.co.il/c-C-USBCard תודה,

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by Dmoney,

שווה לקנות מסרטה דיגטלית Mustek DV 3000 http://www.mustek-europe.com/eng_/html/produkte/dv3000.htm ב300-400 שקל...? אני לא כל כך מבין במצלמות אז מישהו יכול להסביר לי בכללי מה האיכות והביצועים של המצלמה הזאת..? (ומה החסרונות שלה..בשביל מחיר כזה בטח יש לה הרבה חסרונות... )

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  13. שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה... בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה. התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות. ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק? תודה מראש על העזרה רום

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים במחיר של כ-200 ש"ח. ראיתי סטים של לוג'יטק ומיקרוסופט אבל הביקורות לא ברורות. לגבי דרישות למשחקים - המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא skyrim, לא משהו יותר כבד. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by matanf,

עבדתי בחופש יש לי תקציב של 1000 שח גג! לעכבר אוזניות ופד {אני מעדיף להישאר אם כצת כסף } אני רוצה ליקנות בהדרגה את הציוד מה כדי לי ליקנות קודם ???? אוזניות/פאד/עכבר מה כדי לי ? אם אני קונה אוזניות אני מיתלבט בין ICEMAT/5HSteel Sound יש לכם הצעות אחרות? עכשיו לגבי עכבר אני מיתלבט בין G5/Microsoft SideWinder GAMING Mouse USB RETAIL יש לכם עוד הצעות?? אני לא מכיר פאדים השמח להמלצות בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  16. אהלן! רכשתי את המקלדת הנהדרת הזו (Logitech Keyboard Elite) אשר מגיעה עם המון לחצנים מגניבים ו-Hotkeys וכדומה. בכל מקרה, אני מאוד מעוניין לקנפג 2 מהלחצנים המהירים על מנת להעלות ולהוריד brightness ואם אפשר גם גאמה בשניים אחרים. איך ניתן לעשות זאת ? אני משתמש בדריבר שהגיע עם הקופסא, 2.31 Logitech SetPoint בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  17. דבר ראשון מצטער אם זה בפורום הלא נכון, לא ידעתי איפה לפרסם ועכשיו לשאלה אם יש לי מחשב ישן שהחיבורי USB שלו זה 1.1 אני יכול לקנות לו כרטיס PCI עם חיבורי USB2? ואז ככה יהיו לי חיבורי USB2?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  18. אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  19. לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by IIIways,

שלום לכולם, אני הולך לקנות לוח אם חדש , עכשיו איזה לוח אם יותר יציב, טוב, לא עושה בעיות? מה אתם אומרים? אני ישמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם את הלוחות האלה! תודה, IIIways

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  21. מבצע מרשים על ה-G933 האלחוטיות של חברת Logitech זמין רק בשעות הקרובות לכתבה

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  22. אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by gman_il,

חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by itzikin0,

שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by Frequency,

הי, אשמח להמלצה לרמקולים לסלון בעלות של כ300-400 ש"ח. בנוסף, אם אני מחבר את הטלוויזיה ל HTPC בחיבור HDMI ואני רוצה שדרך הרמקולים הנוספים יהיה אפשר לשמוע גם שידורים וגם את מה שה HTPC מנגן אז כל מה שאני צריך לעשות זה לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? ואם אני מחבר ישירות ל HTPC, זה עלול ליצור בעיה בגלל שיש גם חיבור HDMI באותו זמן? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים