עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pavel19,

היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. שלום, יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט מהדגמים הישנים אבל האיכותיים... Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A-----> זה הדגם הבעיה בו היא כזאת... העכבר מתכבה לעיתים קרובות מאוד ומפסיק להגיב!!! אני אסביר את זה ככה, העכבר פועל פועל פועל ופתאום הוא מתכבה מעצמו ומפסיק להגיב (גם הנורת לד שלו מתכבת באותו רגע)... מתי שזה קורה יש לי רק שתי "פתרונות" לבעיה... פתרון 1- לפעמים אני הופך את העכבר ומזיז אותו במהירות מצד לצד בעוד הוא הפוך וכתוצאה מכך הוא חוזר לפעול כרגיל... (תמונה להמחשת פתרון 1 - הפיכת העכבר והזזתו מצד לצד) פתרון 2- לפעמים פתרון 1 לא עוזר אז אני קם, מנתק את חיבור ה-USB של העכבר מהמחשב ומחבר אותו בחזרה וכך העכבר שוב חוזר לפעולה... עכשיו תחשבו שזה קורה כל שתי …

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by colordew,

מישהו מכיר איפה ניתן לקנות כזה ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  4. Started by Selinko,

אחותי נוסעת למנהטן שבוע הבא ואני רוצה שהיא תקנה לי מארז falcon exotix(זה מארז COOLERMASTER אלומיניום עם ציורים עליו) http://www.falcon-nw.com/exotix.asp מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה וכמה הם עולים בארה"ב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by thePony,

שלום לכולם! מישהו אולי יודע אם הסט הזה של העכבר ומקלדת (microsoft wireless desktop 1000) או אפילו הדגם היותר טוב (3000): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=385 http://www.pcland.co.il/Product.aspx?ProductID=2281 עובד כמו שצריך עם KVM עם יציאות USB כמו זה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17862 כבר רציתי לקנות, אבל בחנות אחת אומרים לי שזה לא עובד, ושאין KVM שעובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים, ובחנות אחרת אומרים שזה יעבוד. הצעות???

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  6. כל הדרייברים של הSATA2 אותו דבר?? או שכל חברה וגודל שזה שונה?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  7. היי קניתי היום מקלדת מייקרוסופט Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 אני אוהב 'לטייל'עם העכבר בדף האינטרנט כלומר לתת לחיצה על הגלגלת ולזוז ימינה או שמאלה וכאן אין לי את האופציה הזו אלה זה פותח חלון עם אופציות לעבור למסך אחר . איך מגדירים שע"י לחיצה על הגלגלת ניתן יהיה "לטייל" עם העבר ?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by Elikookoo,

אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  9. היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  10. Started by Fkl0ster,

Seagate Baracuda 40GB 7200RPM עריכה: לא, בפעם הבאה אני פשוט אמחק לך את ההודעה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?.. תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by vegeto,

איך אני יודע כמה W של ספק אני צריך?

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  13. התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות פאד למשחקים מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646 התקציב עד 100 שקל מקסימום 150

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007388957&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שלא תדפיס כול יום אבל פעם בכמה זמן היא תצטרך להוציא 400-600 דף במכה אחת . היא צריכה להיות בסביבות ה-600 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by ilanb0,

חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?

18. הגלגלת של העכבר של לוגיטק (בת שנה) התחילה לעשות בעיות. אני רוצה לקנות עכר אחר או סט של עכבר ומקלדת. הם צריכים להיות אלחוטיים ולא של מיקרוסופט או לוגיטק עדיף של חברה קטנה ועדיף גם לא מיוצר בסין אם קיים. על מה תמליצו? לאחרונה גיליתי שאהבה שלי למוצרים לא סיניים לא מנותקת לגמרי מהמציאות כאשר זה נוגע להיצע של המוצרים. קניתי מדפסת ברדר לייזר ומסתבר שהיא בכלל לא סינית אלא ויאטנמית. בכל אופן חזרה לענייננו. אשמח להמלצה על עכבר עלחוטי או סט עכבר ומקלדת. קצת נדפקתי כי כבר עשיתי חריטה של ערבית במקלדת. זה טוב? https://1pc.co.il/he/product-110884-...utm_source=zap חייב להתאים ללינוקס תודה

19. Started by biper,

שלום לאנשי הפורום, חיפשתי פיתרון לבעייה מסוימת שלי וניתקלתי בפורום החלטתי לנסות לפנות אליכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש וסחטין על הפורום (: מחשב שנמצא בארה"ב, ומסוגל לקרוא אותיות בעברית אבל הפוך אבל לא להקליד בעברית מה צריך לעשות (התקנה של תוכנה מסויימת או הגדרה של משו) על מנת שאוכל לכתוב בו בעברית? המון המון תודה מראש לכם

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  20. אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by Echo,

יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by godisme171,

נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by ronin,

אני מרכיב מחשב של AMD 64 ביט ואני די קצר במזומנים אשמח אם תמליצו לי על מארז וספק טובים בסביבות ה300-350 ש"ח בהנחה שאני מחבר 2 כונני CD ו2 כונני HD וכרטיס מסך נגיד 9800PRO (למרות שזה עוד לא סגור) ופלופי ונאמר 2 מאווררים , אחד של המעבד ואחד באופן כללי במארז. חשבתי על קומפיוקס (לא זוכר את הדגם) הבסיסי שקיבל הרבה ביקורות טובות ומגיע עם ספק HEC 300W השאלה היא אם זה מספיק? נראה לי שהספק יהיה טיפה חלש,לא? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by chnon,

בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.

25. Started by שורטי,

לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<

• 2 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים