עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by E-R-P,

צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה

3. Started by ruve,

אני מחפש מארז ax 01sld ביררתי בכמה מקומות ואין אותו לאף אחד אמרו לי שהיבואן לא מביא אותו בינתיים. מה דעתכם ואיפה ניתן להשיג אותו?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. רכשתי MX 1000 חדש. חיברתי אותו ב PS2, חיברתי אותו לספק כוח, והדלקתי אותו, ושמתי בטעינה. הלד של מצב הבטריה מהבהב באדום. הוא נשאר ככה 8 שעות, אך עדיין מהבהב, לא נטען ומסרב לעבוד. ניסיתי גם במצב כבוי וגם בדלוק. מה הבעיה? יש משהו מיוחד שצריך לבצע? אשמח לתשובה ,כדי לדעת אם להחליפו... תודה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  5. שלום. אני מחפש מקלדת מכנית שתענה על שלושה צרכים בסיסיים : 1 - כתיבה מרובה של טקסטים ( הכי חשוב לי היות ואני כותב המוןןןןןןן טקסטים וקופירייטינג) 2 - תתאים לי טוב לאולפן הביתי עיצובית (כסוף ושחור) 3 - תהיה מספיק טובה לגיימינג. אני מצאתי לנכון שהמקלדת corsair k90 היא די אולטימטיבית עבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7609 אבל היות ואין לי מושג במקלדות הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים לי עליה בהתאם לצרכים שכתבתי לכם, שכמובן כתיבת טקסטים זה הכי חשוב... אשמח שתענו על שלושת השאלות חג שמח...

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by musari,

http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=338 אני לא ממש הבנתי מה מיתחבר לזה ואיך זה עובד מחברים את זה למחשב מחברים מסך מיקלדת ועכבר וזה מפצל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by בקהאם,

תצביעו... מעניין אותי לדעת אם לרוב יש או שאין UPS

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by Sickp,

אחרי שהבנתי איך המשקפיים של נבידיה עובדות חשבתי עלזה... למה חייבים מסך מיוחד (עם 120 פריימים לשניה) והמשקפיים היחודיות של נבידיה שעולות איזה 600 שקל.. אין איזה משקפיים לא אלחוטיות זולות יותר שיסתנכרנו עם מסכי 60 הרץ ? גם 30 פריימים לשנייה לכל עין זה לא כזה גרוע.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by roy782,

שלום לכולם, מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות כבל ESATA בארצנו הקטנה? אני צריך כבר משני צדדים ESATA ובינתיים כל ניסיונותי למצוא נכשלו תודה מראש לכל מי שיעה רועי

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי עכבר לייזר G500 של לוג'יטק ואני זקוק לפאד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר קטן. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  11. מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by Armageddon,

A friend of mine wants to buy a digital camera for around 2000 nis and he asked me for some advice. He saw the HP Photosmart 850 but after looking at some reviews and although it has very impressive zoom and a good price I wasn't impressed by it and I recommended him not to buy it. I was thinking about the Sony DSC-P72 or Canon A70 (slightly more expensive). In anycase I'd appreciate getting some pointers and recommendations. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by W0lverine,

אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  14. אני אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי תוף עבור מדפסת Phaser 3140 ללא הצלחה - יש כזה דבר? אם כן, איפה אפשר למצוא פרטים עליו? תודה!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by Dmoney,

שווה לקנות מסרטה דיגטלית Mustek DV 3000 http://www.mustek-europe.com/eng_/html/produkte/dv3000.htm ב300-400 שקל...? אני לא כל כך מבין במצלמות אז מישהו יכול להסביר לי בכללי מה האיכות והביצועים של המצלמה הזאת..? (ומה החסרונות שלה..בשביל מחיר כזה בטח יש לה הרבה חסרונות... )

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by matanf,

עבדתי בחופש יש לי תקציב של 1000 שח גג! לעכבר אוזניות ופד {אני מעדיף להישאר אם כצת כסף } אני רוצה ליקנות בהדרגה את הציוד מה כדי לי ליקנות קודם ???? אוזניות/פאד/עכבר מה כדי לי ? אם אני קונה אוזניות אני מיתלבט בין ICEMAT/5HSteel Sound יש לכם הצעות אחרות? עכשיו לגבי עכבר אני מיתלבט בין G5/Microsoft SideWinder GAMING Mouse USB RETAIL יש לכם עוד הצעות?? אני לא מכיר פאדים השמח להמלצות בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אשמח לחוות דעת שימוש למשרד קטן מי שיכול להתיחס לעלות דיו אשמח

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by ronshor,

I'm interested to buy a keyboard with a very soft & easy to click keys. something like the Apple keyboard but for windows users. I've heard that the Apple keyboard can be used by Windows users as well but I don't know if I want to take the risk with it, and besides I don't even know where to get it. I was just wondering if someone here knows if there's a keyboard like this for windows ?? I need the keyboard keys to be extremely soft and easy to click. Can you recommend me of something ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  19. Started by boy toy,

אני מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שלי לציוד גיימינג אבל שיתאים גם לעבודה משרדית (תכנות). ההגבלה היא עד 1000 ש"ח להכל. עכבר שמתאים לאחיזת PALM/CLAW. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. תודה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by snapdragon,

המדפסת מושכת שני דפים וההדפסה נהרסת עקב כך. (חצי מהכתוב על דף אחד וחצי על השני) האם יש משהו שניתן לעשות, או לנצל את האחריות שלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Stealth,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, החלטתי להיפטר מהVisor Deluxe שלי סופסוף לקראת הלימודים ולקחת משהו יותר טוב בעל תמיכה בשמיעת MP3 ההתלבטות הראשונית היא כמו שהטופיק אומר : Palm OS או Pocket PC ואז ההתלבטות היא בין הדגמים הללו: 1. HP iPAQ H1910/1915 2. Palm Zire 71 3. Sony CLIE SJ33 החששות שלי הם כדלקמן: הiPAQ הוא PocketPC , לכל מי שאני מכיר יש PalmOS והתרגלתי למערכת, הכרטיסי הרחבה של הSony עולים הון תועפות, והZire פשוט די יקר כאן בארץ ולא נופל מה1750 ש"ח מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  22. לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by ScreameR,

אני רוצה לקנות כבלים של 3-4 מטר, שצד אחד שלהם הוא RCA ובצד השני האודיו הופך לPL והווידאו נשאר בננה... מישהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה ? בשד' הר ציון בתל אביב יהיו חנויות שיכולות לעשות לי דבר שכזה ? וכמה הוא צריך לעלות ?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by IIIways,

שלום לכולם, אני הולך לקנות לוח אם חדש , עכשיו איזה לוח אם יותר יציב, טוב, לא עושה בעיות? מה אתם אומרים? אני ישמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם את הלוחות האלה! תודה, IIIways

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by Elikookoo,

אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.