עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בעיקרון, אין לי בעיה עם חוטים. מע' ההפעלה : VISTA 64 (תמיכה/דרייברים?) שמוש כללי: אפליקציות שונות, כולל עיצוב 3D ומשחקים אני מקליד עיוור אבל גמיש בתצורת מקלדת - קשת, קימורים למינהם - הכל מקובל אם הנסיון מראה שזה ארגונומי לאורך זמן. אני לא צריך כפתורי מולטימדיה או תאורה פנימית. היתה לי מקלדת לוג'יטק בסיסית במשך כ-7 שנים ועכשיו יש לי A4TECH שנראית אחרי כמה חודשים גרוע מהלוג'יטק. נכון שבתקופה הזאת שיחקתי ב-PES-6 שהביא לי את הסעיף : אבל שכפתורים ישברו? פלסטיק שביר היה צריך להעצר במכון התקנים כמסוכן. עכבר: העכבר ששרד אצלי הכי הרבה זמן בינתיים - בשווי 20 ש"ח שנקנה בסופר אבל זה בתקופת החורף. בקיץ, מאחר ואני בלי מזגן, היד נוטה להזיע כך שאני צריך עכבר אטום ככל האפשר. בעיה שני…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. סריקת תמונות ברזולוציה של 1024 DPI אני צריך שיהיה סורק איכותי מבחינת כסף שיהיה לא הכי יקר וגם לא הכי זול משהו באמצע תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. שלום, אני מחפש עכבר אמין שישמש אותי להרבה זמן , ולמרות שאני משחק CS וקצת פוטושופ אני לא צריך עכבר עם חמישים מיליון DPI.. אני חייב שהוא יהיה אלחוטי ככה שזה מהווה קצת בעיה אבל מצאתי כמה אפשרויות: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 5000 METALLIC GREY http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 או : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10307 אשמח לעוד הצעות ולתגובות . תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by giladbe,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

6. [glow=red,2,300]שלום כולם![/glow] אני מעוניין למצוא מקלדת דומה למקלדת שמאוד נוחה לי - Dell L30U. העניין הוא שה-L30U אינה אלחוטית, ואני כבר התרגלתי לכל הנוחות של האלחוט אז חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי על מקלדת דומה מבחינת המבנה, פשוטה (משום מה נוח לי במשחקים ואני מקליד הרבה יותר מהר עם הפשוטות ולא עם כל הארגונומיות למיניהן) שתהיה גם אלחוטית. לא בהכרח של Dell. אני מצרף תמונה בכדי שתוכלו להבין לאיזה מבנה מקשים אני מתכוון. תודה מראש לעוזרים! מור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  7. שלום, אני חייב דחוף לדעת אם יש דבר כזה מתאם חיבור כרטיס חיצוני של מחשב נייד (אם אני לטועה לכרטיס הזה קוראים SSD) למחשב שולחני. זה דחוף מאוד. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 27.05.2010 בשעה 18:54:03 מי שלא מבין, אני מדבר על איפה שהכרטיס נכנס בתמונה.איך קוראים לכרטיס? האם יש מתאם לכרטיס כזה למחשב שולחני? תודה מראש. http://www.gencaslan.com.tr/images/anasayfa/leptop.jpg הערת מנהל הפורום: הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הבנתי שכדאי לדעת כמה VA שה-UPS צריך....צריך לחשב את ההספק של כל רכיבי המחשב אתם יכולים להגיד לי איזה ריכיבים אני צריך ...בשביל למדוד את ההספק הדרוש מצטער שאני לא ממש כותב כמו שצריך אני פשוט לא מבין בנושא והבנתי שיש כמה סוגי UPS אני צריך הגנה מפני הפסקות חשמל...באמצעות UPS זה מה שכתוב לי בפרוייקט תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי (מקלדת,עכבר ואוזניות) השימושים שלי הם גיימינג, עריכת תמונות וקטעי וידאו איזה עכבר מומלץ לשימושים אלה, 350 שח מוקצב לעכבר אוזניות מיועדות לגיימינג, מוסיקה וסרטים אבל אני צריך משהו נוח, אטום ועדיפות לכאלה שאני אוכל גם להוציא מהבית לשימוש בפלאפון, 400שח מקלדת אני צריך פשוטה אך איכותית אין צורך במקשי מאקרו או מכנית כי זה לא נחוץ לי אני משחק בעיקר FPS ן RPG וגם ארקייד ואינדי למיניהם, 300 שח. אשמח לקבל תשובות אם ציוד ספציפי. אם חסרים לכם פרטים מסויימים תרשמו ואני אשלים לכם כדי שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by ShmenTul,

בוקר טוב, אני מתכנן להקים משרד עריכה לשונית והפסקת ספרים בביתי, ודרושה לי מדפסת חזקה, שיכולה להדפיס גם על נייר של 160 גרם, ובלי בעיה תדפיס במהירות 100 עמודים, בשחור לבן בעיקר אך גם לפעמים תמונות בצבע. כמו כן, אני מחפש מדפסת כזו שתהיה משולבת בפקס-סורק. ואם היא חסכונית בצבע זה מצויין כמובן... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shaykmp,

מבקש את עזרתכם במתן רשמים על העכברים: Razer Nostromo, Steelseries Sensei תודה רבה על עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. אני זקוק להמלצה להגה למחשב בתקציב עד 1,300 ש"ח.

17. יש לי מכשיר Media Hub שמחובר למחשב - כמו בתמונה יש לו שני כבלים למחשב - USB וכבל אודיו עם פלאג ירוק שמתחבר בפיצול לכניסות רמקול ומיקרופון של המחשב אפשר לשלוט על עוצמת הקול, לחבר אוזניות ומיקרופון וכו' מה שהייתי רוצה זה מכשיר דומה שתומך גם בשידור Bluetooth כדי שאוכל לצפות במשהו ולשמוע דרך אוזניות אלחוטיות מצאתי כל מיני מוצרים ברשת אבל מקריאה הבנתי שהנושא של סינכרון אודיו ווידיאו הוא בעייתי בחלק מהמוצרים אשמח להמלצה מנסיון אישי תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. Started by LAKOTA,

שלום רב, התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת. ביקשו מאיתנו להתחיל להכין "בוק" עבודה. מכיוון שיש לי מדפסת כל כך ישנה שאינה מוציאה איכות מספקת אבקש מכם המלצות למדפסת איכותית אין כל בעיה שתהיה משולבת. רצוי גם שיתוף עם הסלולרי, אלחוטית. איכות מינימום 300 DPI רב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. היי, אני צריכה בבקשה המלצה למדפסת/סורק/מכונת צילום מה שחשוב לי זה: 1) חייבת פידר 2) חייבת הדפסה של כמה עמודים על דף אחד 3) חייבת הדפסה ללא שוליים 4) שתהיה קטנה ככל הניתן 5) חסכונית בדיו בצורה סבירה 6) אני רוצה להוציא כמה שפחות אני מדפיסה רק מסמכים/גרפים/תמונות באיכות נמוכה שמשלבים במסמכים, אז לא חשובה לי בכלל איכות הדפסה מעבר לדברים הללו. אני מדפיסה בעיקר בשחור לבן, אבל מדי פעם בצבע.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  22. היי אני מבקשת לקבל המלצה לעכבר איכותי אבל לא יקר שלא לומר זול דרישות: 1. נוח טוב ואיכותי אבל לא יקר. תקציב: פחות מ- 100. עדיף הרבה (הרבה?) פחות 2. מדוייק ברמה המשרדית (ומיועד למשרד). כלומר אין כל דרישה למשהו המיועד למשחקים. 3. האחיזה שלי היא אחיזת Palm. יש לי יד עדינה של בחורה אבל עכברים קטנים חמודים ועדינים אינם נוחים לי. דוגמה למשהו שכן היה מאוד נוח הוא למשל העכבר מהסט של לוג'טק MX3200 . לכן אני מעריכה שיתאים לי יותר עכבר המיועד (כנראה) ליד בינונית (אני צודקת?) 4. אני מעדיפה עכבר שיהיה ארגונומי ככל שניתן, אם אפשר ארגונומי ימני עוד יותר טוב. 5. עדיפות ל-USB (כמעט כולם כאלה היום, לא?) אבל מקסימום נארגן מתאם. 6. שלל כפתורים יתקבלו בשמחה אבל מעבר לשניים וגלגלת אני…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by דינה111,

מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  24. יש לי מדפסת HP שיש לה תקלה ואני צריך לפתוח אותה אבל אין לי מברג מתאים , האם מברג כזה ניתן לקנות בכל מקום ואם כן איך קוראים לו ? ואם לא יש מישהו שמוכן להלוות מברג כזה (או מקסימום אני מוכן לקפוץ אליו ורק לפתוח את הברגים ולסגור עם נורמליים) ? תקלה ממש מרגיזה החיישן מכסה של המדפסת התקלקל והתוכנה מזהה את המכסה במצב פתוח ולא נותנת להדפיס .

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by tembo,

שלום, האם יש מגבלה של אורך לכבלים של מסך, מקלדת ועכבר באורכים של 5 מטר ו 10 מטר? אם כן מה המגבלה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים