עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ehudtr,

יש לי מארז מחשב שאמור להתחבר לטלביזיה וכדי שיהיה לי נוח יותר אני מעוניין במקלדת אלחוטית נטענת עם משטח מגע.ראיתי שיש ללוג'יטק מקלדת כזאת אבל שמתי לב שבשורה שצריך להיות ה-f1,f2 ...וכו ... יש לחצנים אחרים . אשמח להמצלה של מקלדת אלחוטית עם הלחצנים של ה-f ושיחזיק לי הרבה זמן בין טעינה לטעינה. תודה.

2. שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by itai_1813,

לילה טוב. יש לי גיימפאד רשמי של Xbox 360 שמיועד (גם) ל-Windows. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו וקופצת לי הערה שאומרת שהתוכנה לא עומדת בדרישות ושאני צריך SP1 או SP2, ולי יש SP3... נראה לי מאוד מוזר שהרי אם זה דורש SP1 או 2 מן הסתם זה אמור לתמוך גם ב-3 לא? בכל מקרה, יש דרך כלשהי לעקוף את זה? יש פיתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  5. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש השלטים הם שלטים דמוי שלטי SONY PLAYSTATION.

7. טוב תמליצו לי על חנות שתוכל לשלוח לי את המארז a-top z-alian ואת הספק Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC אני מאזור חולון שזה קרוב לת"א... ושהחנות תהיה אמינה ... כמובן ששתי המוצרים יהיו מאותה החנות... ואני צריך חנות שהמשלוחים שלה מהירים יענו אם אני מזמין השבוע זה מגיע עד יום ראשון ... תודה...ואם עברתי על החוקים אז ניתן לנעול...

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  8. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless multimedia keyboard 1.1, העכבר עובד מצויין אבל את המקלדת הוא לא קולט למרות שהבטריות חדשות. ניסיתי לשנות USB, זה עדיין לא עובד... בהתחלה זה מקרטע ואח"כ זה מפסיק לעבוד לגמרי. ניסיתי להשתמש באותו סוג מקלדת בדיוק וזה גם קירטע

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך המארז הזה? כמה מאווררים אפשר לחבר לו? עם כמה הוא בא ואיך הא בכלליות?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. היי חברים, אני זקוק למדפסת חדשה למשרד - מדפסת בלבד, ללא שום פונקציה אחרת. אני מנסה למצוא מדפסת עם היחס הכי משתלם בין עלות הטיונר להספקו. לא אכפת לי לשלם קצת יותר על המדפסת בקנייה הראשונית, בהנחה שההשקעה העתידית בטונרים תהיה הגיונית יותר. ניסיתי לחפש השוואות ולקרוא ביקורות, אך האמת היא שלא הצלחתי להסיק מסקנות כלשהן לגבי דגם ספציפי, ולכן אני פותח את הדיון הזה. להלן כל מה שהצלחתי להעלות על הדעת שיכול לצמצם את החיפוש: 1. צבע/שחור לבן: שחור לבן בלבד. 2. מספר דפים ממוצע ליום: 50 3. הדפסה דו-צדדית: לא יכול להזיק, אך לא על חשבון המחיר ומאפיינים אחרים. 4. לייזר/דיו: רק לייזר. 5. התוכן המודפס: בעיקר טקסט פשוט. 6. חיבור רשת/וויפי: חיבור רשת …

11. Started by iam4u,

וכמה הוא צריך להעלות בערך??? כמו כן האם עדיף לקנות אותו או פלקסטור...??? ואם כן איזה... (מוגבל במחיר...)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. עד היום יש לי לוח אם epox intel lx 440i והסתדרתי איתו טוב מאוד יש הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב אז לא היו שום בעיות גם לא עם משחקים חדשים ועם ווינדוס אקס פי.בכל מקרה היום קיבלתי במתנה מעבד פנטיום 3 733 וניסיתי לחבר אותו עם מתאם לlx שלי.התברר לי שלא ניתן המחשב לא עולה והבנתי שאפשר לחבר אותו על bx פשוט.יש לי למי לתת את הלוח והמעבד הישנים שלי והוא אמר שבתמורה הוא יקנה לי את הלוח שאני צריך.בדקתי בקשר לקנייה של לוח אם חדש ועדכני אולי asus cusl2-c אבל הוא עולה די הרבה כסף שאני לא רוצה להשקיע כרגע והוא גם תומך ב512 מגה בייט זכרון בלבד ולחבר שלי שיש לו כזה לוח לא המליץ עליו וגם אני ראתי שהמחשב שלו לא ממש מהיר ויש לו מעבד 1000.בכל מקרה האם ניתן להשיג לוחות מבוססי bx והאם י…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by wooper,

היי האם טונר לא מקורי למדפסת מספיק לכמות הדפים כמו מקורי? האם זה פוגע באחריות או מזיק למדפסת? תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by redead,

כרגע יש לי Logitech MX1000 , הוא נמצא אצלי כבר איזה 3-4 שנים ובאמת שירת נאמנה.. לאחרונה הסוללה קצת מזייפת וצריך להטעין אותו יותר מהרגיל וגם מדי פעם העכבר עצמו מזייף קצת. בעיקרון לא קריטי לי להחליף אותו אני מאמין שאני יכול למשוך איתו עוד קצת.. השאלה אם יש איזה דגם מסוים שכדאי יהיה לעבור אליו עכשיו או שבאמת עדיף לחכות? אני רוצה רק דגם שהוא אלחוטי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by moria1235,

שלום, לא מזמן החלפתי צבע חדש ציבעוני(שלקח לי הרבה זמן עד למציאת הדגם המתאים כדי שזה ידפיס צבעוני),הבעיה שלי זה כאשר אני מבקשת לפני הדפסה בהעדפות/מאפיינים להדפיס צבעוני אז אם יש דברים שכתובים בשחור באותו הדף זה מדפיס אותם עם צל אבל כאשר אני מנסה לבחור הדפסה של שחור לבן זה מדפיס בלי צל. טכנאי מחשב כבר בדקו לי אותו אולי הגדרתי צל-ולא הגדרתי! ניסו להתקין לי וורד חדש וזה לא עזר אמרו לי לבדוק את חיבורי המדפסת וזה גם לא עזר אמרו לי למחוק את התקנת המדפסת ולהתקין אותה מחדש וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור ולי ויודע את הפתרון אני אשמח כי כבר בזבזתי הרבה צבע רק על ניסיונות הדפסה כושלים,ואני צריכה להדפיס עבודות ואין לי פתרון לבעיה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by Bar_B_q,

יש לי עכבר של לוג'יטק פשוט כזה אופטי הוא עובד חלק במחשב שאני מחבר בפעם הראושנה הוא התקין את עצמו והכל ולא ביקש אפילו דריברים עבד חלק ... עכשיו קיבלתי עכבר אופטי קטן כזה חמוד של מחשבים נישאים(ישלי נישא ד.א) באתי חיברתי ו פראאאאאאקדעעד לא עבד(צירפתי תמונה) עכשיו ניסיתי בשתי היציאות לא עבד... כמה פעמים ניסיתי ואז אחרי איזה שבוע אחותי באה לא מצאה תעכבר הרגיל חיברה פתאום עבד לה.. (אחרי שהיא ניתקה וחיברה איזה 20 פעם ברצף) ומאז הוא עבד חלק בחלונות XP HOME עכשיו התעצבנתי על ה XP HOME ופירמטי והתקנתי XP PRO ועכשיו שוב הוא לא עובד .. אותה בעיה של ממזמן...... צירפתי תמונה מה הוא אומר.. ד.א האור בעכבר נדלק והכל .. (לא יודע אם זה משנה) עכבר פשוט עם חברה בשם "COPA"(לא מוכר לפחות לי) …

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by yair_gobani,

נכון שיש את הביוסים שעולים עם תמונה כזאת וכותבים את הנתונים של המחשב כמו בבתי ספר. האם הביוסים הנ"ל טובים או לו כי לחבר שלי יש וזה נראה לי לוח קברי ביותר :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]

20. אני מתלבט בין ה centurion-ים של coolermaster ל-SLK3700 או SX1040 של antec וה-6919/6A19 של compucase. לא רוצה raidmax. המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מאארז של alienware בכלל ובארץ כי באתר לא ראיתי בנפרד מארזים למכירה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Arcanide,

שלום לכולם, בשעה טובה אני קונה מחשב חדש. המפרט הוא כזה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black המארז הנבחר הוא HEC 6A19. עכשיו, יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 400W TRT של HEC. איך הוא? יחזיק לי טוב את המערכת, גם עם OC? ( לא גדול ) עלות 490 שקל. ישנה עוד אפשרות לרכוש את המארז ללא ספק, בעלות של 270 שקל. האם עדיף לי לקחת אותו + ספק אחר בערך 400W שיחזיק לי טוב עם אפשר…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by RX7,

שלום החלטתי לרכוש מדפסת משולבת.. תקציב : 500 ש"ח +- (כמובן כמה שפחות!) חשוב שיהיה פקס עצמאי, סורק מכונת צילום ושידפיס נייר פוטו.. בינתיים התעניינתי בין שני המדפסות הללו.. http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68354 http://www.getit.co.il/Group/29136/12 מה אתם אומרים? מה יותר משתלם? יש לכם משו טוב יותר להציע? תודה מראש..

24. Started by TheTeapot,

היי, אני זקוק להמלצה לעכבר. עדיפות לאלחוטי, בסביבות ה ₪200, חשוב מאוד שיוכל לעבוד גם ללא משטח מיועד.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by mosdef,

אני כבר מבולבל , חלק אומרים ספייר זה חרא חלק אומרים זה טוב , בחלק מהמפרטים מציעים FSP בחלק אחר מציעים COOLMAX ... מה עדיף ? ספק בשביל קונרו E6300 , כרטיס מסך 7600 GS , ואחד גיגה זכרון של G.SKILL ( או CORSAIR עדיין לא הבנתי מה טוב יותר , חלק אומרים בכלל TWINMOS ) , המחשב לא יעבור בחיים OC ולא דרוש OC , אבל אני עדיין רוצה דברים איכותיים ... תקציב גג 500 שח

• 3 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.