עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nesber,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ואני רוצה להחליף לו את ספק הכוח מכיוון שהנוכחי עושה בעיות. העניין הוא שאם כבר אני קונה ספק, אני רוצה שהוא גם יתאים למחשב הבא שאני קונה- עדיין לא החלטתי איזה, וזה לא יהיה בחצי השנה הקרובה גם ככה. אני אומר "יתאים" כי ראיתי באתר של TT שכל ספק מתאים למחשב מסוים, עם מושגים כמו ATX שאני לחלוטין לא מבין בהם. למשל, ראיתי בחנות מסוימת את הדגם W0008, שהוא בעל הספק של 420 וואט. כתוב באתר של TT: Designed for AMD K7 and Intel ATX +12V 1.1 and ATX 2.03 version (Fully Support Pentium 4) הבנתי שלא תהיה לי שום בעיה אם אקנה אינטל, אבל מה אם אחליט K8? בקיצור אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לדעת האם ספק מסוים יתאים למחשב מסוים..

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Lancer,

אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  4. שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש

5. Started by גילST,

הכותרת אומרת הכל... חיפשתי בכל חנויות המחשבים שאני מכיר ברשת ולא ראיתי שלאף חנות יש להציע מארזי micro itx שמתאימים למשל ללוחות הקטנים של VIA עם המעבד המולחם (שנמכרים כרגע רק בפלונטר), כל מה שיש לחנויות להציע זה מארזי BAREBINE שמגיעים כבר עם לוח אם וכזה אני לא רוצה... אז אם מישהו יודע איך אפשר להשיג מארז כזה אני אשמח לשמוע תודה

6. Started by nesber,

התקציב שלי הוא עד 900. הייתי קונה את הסופר טאוור V1000A של TT אבל הוא שוקל 17 קילו וזה נשמע לי נורא כבד. http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm האם יש למישהו המלצה על מארז יחסית קל, אבל שיהיה גם כמה שיותר מרווח ומאוורר? חשוב מאד גם שלא יהיה מכוער מידי כמו המארזים של קולרמאסטר בסגנון הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/CM_PRE_EK.jpg

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. חברה של אחותי רוצה לשדרג כמה חלקים במחשב שלה. יש לה כרגע את המחשב הזה: Intel P4 1800MHz GIGABYTE MOBO 128MB DDR RAM CD-ROM X52 GF MX440 MAXTOR 40GB אלה השידרוגים שאני אציע לה לעשות (בתקציב מאוד מאוד מוגבל): כרטיס מסך- RADEON 9550 128MB זיכרון- A-DATA 256MB PC3200 ספק- KSP 400W PFC נראה לכם שהספק הזה יחזיק את המערכת הזאת? אין עוד 80 ש"ח להוסיף ולקנות ספק יותר טוב, אז נאלץ להסתפק בזה. המערכת גם די חלשה (כולל השידרוגים שאני אעשה).

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  8. כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. אני צריך המלצות לספק כוח איכותי 400W עד תקציב של 400 שקל שימו קישורים המלצות.... תמונות ועוד

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. היי. אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת. יש לי שתי אפשרויות: א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט. ב. Logitech Internet Navigator. האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת. ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי? אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לאחרונה רכשתי עכבר אופטי חדש, Logitech MX510. לפי החוברת הקצרה שבאה עם העכבר במחשבים אישיים (PC) יש לחבר את העכבר לשקע הPS2 באמצעות המתאם המתאים שבא ביחד עם העכבר. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: *האם ישנו הבדל כלשהו, מבחינת מהירות התגובה וכו', בין עכבר המחובר בחיבור PS2 לבין עכבר המחובר בחיבור USB? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב. עכשיו שורקת. טוב שמעו אני מיתלבט בין שני ספקי כוח שניהם עולים אותו הדבר אבל שימו לב בספק אחד יש שני מאווררים של 80 ויש לו 420 W ו active pfc בספק השני יש מאורר 120 410 W סליבינג רשת מוזרה כזאת באזור החיצוני... ו passive pfc אז תגידו איזה ספק יותר כדאי הסליבינג דיי נחמד אבל חשוב שהספק יהיה טוב ושקט (ממש ממש חשוב) והאם אני ארגיש את ה 10 W האלו? אם צריך הנה מיפרט (עתידי) athlon 64 3000+box epox k8da3j 7 fans 2 cathods 2 fun bus dvd rw (DL) MSI geforce 6800 WD 80 gb sata עם צריך עוד משהו תגידו והנה הלינקים לספקים הראשון 420W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 השני 410W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. והאם הספק שלו מספיק חזק בשביל להחזיק AMD A64 3000+ וR9800 PRO? ובעיקרון אני יכול להוריד במעבד ל2800+ ואז יהיה לי מקסימום 600 ש"ח בשביל מארז + ספק, אבל אני מעדיף פחות. ואיך ה- Antec 3700AMB Metallic 350W Case? או ה-COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE? אבל אם לדעתכם הטסונמי יספיק אז עדיף בהרבה. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. ^^ תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 DVD + צורב פשוט אני דיי מוגבל בתקציב, ולא ראיתי מארז + ספק איכותי במחיר של 400 ש"ח שזה המחיר של זה. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

זמני קט אז אני אקצר,יש לי ג'יסטיק אבל אני לא מוצא את הכניסה שלו בלוח אם,אני צריך אדפטור מה השם שלו ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by modgod,

קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. ואם כבר יש בארה"ב אתם יכולים להביא לי לינקים לאתרי חנויות שאפשר לקנות דרכם?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by koby058,

Passive PFC זה בספק כח של טרמלטייק מה זה אומר?

23. Started by noambaum,

את זה--- קישור ??

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by LRa,

המדפסת בשביל אמא שלי, היא מדפיסה בעיקר עבודות. היא לא צריכה צבע והיא רוצה את ה HP 1300 שעולה 1500 ש"ח. אני מחפש המלצה למשהו טוב ויותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים