עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX518 ואני יש לי תקציב רק ל 170 ש"ח לא יכול לוסיף יותר בגלל סתם לוסיף על עכבר זה לא כול כך טוב אני רוצה לשאול אם הוא טוב למשחקים ואם לא תתנו לי עכבר באותו תקציב אבל גם טוב למשחקים אני רוצה אותו עבר למשחקים יותר מלמחשב ואני רוצה אותו שישב על היד שלי טוב תודה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by BMWE,

קנינו מדפסת משולבת הזרקת דיו MFC-295CN של brother. הגענו למצב שהדיו שסופק איתה נגמר ומחפשים להחליף. אני מכיר את המונחים ראש דיו מקורי, ראש דיו ממחוזר אבל לא מכיר מה זה אומר ראש דיו תואם. אשמח להסברים/הבהרות

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by eranmor,

האם אני יכול לחבר שני ג'ויסטיקים דרך שני כרטיסי קול שונים וגם לדאוג שהם יפעלו באותו זמן?? עוד משהו: יש מתאם בין חיבור MIDI לUSB?? (בשביל ג'ויסטיק כמובן)

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by huber,

"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)

5. Started by mikyl,

שלום לכולם. יש לי כרגע Performance MX שעושה בעיות (דבל קליק ). הכול מה שמצאתי באינטרנט לא עזר והחלטתי להחליף. אני לא גיימר וצריך עכבר בעיקר לשימושים כללים. מה אתם ממליצים, MX חדש או G700?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by TAMIRRR013,

מאיפו אני יכול ליקנות דיו למדפסת BROTHER MFC250C? שמעתי על דיו סנטר מומלץ? ואיך אני משלם? השליח בה אני נותן לו מזומן?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד. וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן) וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח. - זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...) אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים. לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ו…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by noam12,

העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by sharonbh,

היי לכולם רציתי לשאול מה עדיף לקנות מבין השניים: GEFORCE-2-MX400 64MB GeForce 4 MX-440 64Mb DDR Memory AGP המחירים שלהם די דומים בעוד שהמחיר של הג'יפורס 3 הרבה הרבה יותר יקר (מישהו יודע למה ה - 3 יקר יותר מה - 4 שבא אחריו?) התקציב שלי נע עד 700 ש"ח תודה רבה שרון

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by IlanF,

אני מחפש להחליף את העכבר שלי למשהו קצת יותר מתאים לגיימינג. התקציב אמנם לא ממש גבוה, אבל זה מה יש... אני מחזיק את העכבר בעיקר באחיזת claw, ומעדיף שיהיו לו 5 כפתורים (כבר הרגל של שנים לעבוד עם עכבר של 5 כפתורים וקשה לי מאוד להתרגל לעכבר רגיל אחרי זה - ניסיתי ) חשבתי לקנות את ה MX518 שהיה לי עד לא מזמן, אבל חשבתי שקודם אבדוק אם יש משהו יותר טוב כאן. משטח לעכבר יש לי כלשהו מבד של steelseries ש"השאלתי" לאחי תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  11. שלום לכם מה כדאי לרכוש לצרכי גיבוי העברת קבצים בכלות טפעול דרך ממשק USB יש בשוק כוננים של IOMEGA כמו : ZIP 250 MB JAZ 1G,2G PEERLESS 20G

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום ושנה טובה! יש לי מכשיר משולב מדפסת לייזר + פקס + סורק של חברת Ricoh דגם Aficio FX16. לפני כחודשים, באופן דיי פתאומי הסורק התחיל להוציא תמונות מאוד מאוד בהירות. אני סורק בעזרת התוכנה של אופיס. ניסיתי לשחק ולשנות את כל ההגדרות גם במכשיר עצמו וגם בתוכנה שדרכה אני סורק, ואין שינוי, כל הסריקות יוצאות בהירות מאוד. צד אחד אפשר לראות בקושי משהו אבל בצד השני כמעט לבן לחלוטין. אם מישהו נתקל בבעיה שכזו, אני אשמח לדעת אם יש פתרון או שמדובר במותו בטרם עת של הסורק. מיותר לציין שהוא מותקן עם הדריברים המקוריים על חלונות XP עם SP3 בחיבור USB. תודה!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Thermaltake Kandalf VA9000SWA למי שלא יודע אז... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011 1300ש"ח א. אמרו לי שהוא מארז מצויין במחינת קירור (מאווררים)(גודל מארז) ....... האם זה נכון? ב. האם אני מקבל איתו ספק? אם ל אז אני אשמח לקבל עצה לספק 450W-500W ג. האם שווה את המחיר..?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by tellmy,

שלום. לא ידעתי איפה לשים את הנושא , בפורום הזה או בםורום אוברקלוקינג , בסוף הימרתי על הפורום הזה. ראיתי בקישור הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=236fb6cdd3369355a34079c74f275b6e&threadid=1389&highlight=post+your שאנשים מודדים את המתח שהפסק מספק ומשווים אם המתח הוא טוב או לא. איפה אני יכול להוריד תוכנה שתבדוק את זה בספק שלי? (יש לי ספק ג'נריק). ולמה מודדים את המתח על פי 5V ו12V? אני יודע שמאורר משתמש ב12V , אז איזה רכיב צריך 5? תודה

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  15. שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Black Knight,

המארז כאן. במארז במראים בכתובת הבאה יש ספק ג'נרי או מקורי ואיכותי? אני לא מתכוון לקנות אותו בשום אופן אז אל תגידו לי בבקשה "לא שווה לך לקנות אותו, לך על אחר", רק תגידו אם הוא ג'נרי או לא בבקשה.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by ory,

אני צריך כמה שיותר מידע בקשר ללוח-אם הבא Aopen AK73pro + Sound -אפשרויות אוברקלוק -תמיכה בזיכרון? -איזה התקנים יש עליו איזה AGF איזה ATA איזה USB וכו וכו -איזה מעבד אפשר להשים עליו T-BIRD / XP ?? -עם איזה ציפ הוא עובד -האם הוא שווה משהו עכשיו בחלק איזה אני לא רוצה שתגידו לי תקח לוח K266A או 333 איזה MSI או גיגהבייט חדש ויפה כי אתם צריכים להבין שאני קונה מחשב הלוח-אם הנל יגיע עם מעבד DURON 800 אז חווה תעדכם על הלוח-אם בהנחה שהוא משומש ולא שהוא מערכת HIGH END חדש לחלוטין רשום

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  18. שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by Tigerin,

אהלן, ברצוני לקנות מדפסת לייזר צבעונית. חשוב שתהיה עמידה למשך זמן, אבל לא בכמות הדפסות אינטנסיבית. אין חשיבות למחיר הדיו או למחיר המדפסת, אבל אני מעדיף כמה שיותר זול המליצו לי על הדגמים הבאים: Xerox phaser 6110 Xerox phaser 6120 HP LaserJet 1600 מי מהם הכי טוב והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב דומה? תודה מראש!

20. אני רוצה לקנות את המקלדת הזאתי Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech אני רוצה לדעת אם היא באה רק בשפה האנגלית או שיש גם עיברית? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  21. אני צריך מצלמה דיגיטלית שתצלם תמונות יפות באיכות טובה עד מאוד טובה, שיהיה לה פוקוס טוב, וזום סביר, שתהיה איכותית, וזהו................... אבל יש בעייה, התקציב הוא רק 2000ש"ח. רציתי לצלם דוגמא משהו לגלרייה של HWZONE אבל המצלמות היחידות שעומדות לרשותי הם: PREMIER DC526, שהיא מצלמה מצויינת, אבל הפוקוס שלה גרוע, והיא צריכה תנאי צילום טובים כדי להוציא תמונה טובה, ואין לי כמעט אפשרויות, היא דיי בסיסית, כוון וצלם. AIPTEC PEN-CAM - אתם יודעים מצלמת עט נחמדה, אבל עם תמונות זבל שחבל על הזמן, טובה מאוד לשיחות אבל לא לצילום. בקיצור התמונות יצאו מסריחות, אז אני מבקש את עזרתכם בבחירה של המצלמה הכי טובה בתקציב של 2000ש"ח ולא אגורה יותר. תודה מראש, DINO,

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by SharP,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1008679570&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  23. אני משחק CSGO FIFA אני מעוניין במקלדת שיהיה במה את הפונקציות של הווליום וכו' עכבר לא משהו רציני סטנדרטי מצידי אבל טוב ולא אלחוטי אני מעוניין גם במיקרופון בלי אזניות חפשתי בכ5 חניות ולכולם אין איפה אפשר למצוא כזה דבר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  24. של tsunami שאמור להיות בסדר דווקא. אבל השאלה האם יחזיק את כל זה? SF2+LED,R9700 PRO,2 80MM fans generic,matrix blower,Spire NeonRing 80mm Fan,3 laser leds נראה לכם שכן???

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by lipact,

אני מחפש מדפסת בטכנולוגיה הזרקת דיו עם חיבור רשת מחיר עד 5 אלף שקל תודה.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים