עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by noam12,

העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  2. אח שלי רוצה לקנות עכבר גיימינג, לא יותר מידי יקר ולא יותר מידי משוכלל, העיקר שיהיה יותר טוב מהעכברים הפשוטים האלה של לוג'יטק/MS. הבעיה - אח שלי שמאלי ושאר המשתמשים במחשב ימניים, כלומר, העכבר חייב להיות סימטרי. אפשרות אחת שעלתבה היא ה-RAZER DiamondBack, אבל אני רואה שיש ליצרן הזה המון עכברים סימטריים (למראה לפחות). הנה לינק עם כל הדגמים שלהם: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 וישם שם כמה מעניינים, במיוחד ה-habu. דבר אחד שדי חשוב לי שהחנות תהיה באזור חיפה, נשר והקריות או שלחילופין יכולה לשלוח במשלוח די מהיר (ביחד עם המלצה לחנות שנוכל לראות אותו ולנסות אותו על היד שלו).. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by Demon.M,

מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  4. מישהו יודע מאיפה אני יכל לקנות? עשית קצת חיפושים לא מצאתי, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by User,

מישהו יכול להמליץ לי פה על הגה למחשב לא יקר מידי אבל לא זבל אני רוצה לנהוג ולהרגיש שאני באמת נוהג ;D . משהו רוטט משהו טוב ... תודה .

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  6. http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ בשביל המחשב... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  7. שלום לכם מה כדאי לרכוש לצרכי גיבוי העברת קבצים בכלות טפעול דרך ממשק USB יש בשוק כוננים של IOMEGA כמו : ZIP 250 MB JAZ 1G,2G PEERLESS 20G

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום לכם, אני מעונין בעכבר חדש, למטרות גיימינג ועבודות הדורשות דיוק, כגון ציור ועריכת תמונות. התקציב שלי יחסית סביר, ועומד על כ-200 שקל. הבנתי שבהגדרות האלו אפשר לקחת את הלוג'יטק 510 (או אולי 518), וגם את הרייזר וייפר (הקצת מיושן). אני מחפש פתרון נוח, לא דרושים עשרות לחצנים או משהו כזה, פשוט עכבר זריז ומדויק. מה דעתכם? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by benos1,

מה יותר כדאי לי בכותרת ועוד שאלה.... לוגי'קט WAVE מקלדת טובה?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by DaMn18,

אני חושב לקנות מסך חדש ... ההתלבטות שלי היא בין מסך 17" LCD של SAMSUNG ... לבין מסך 19" FLAT SCREEN של SAMSUNG (המסך הכי טוב שלהם הוא 959NF , נכון?) או 810FD של מאג. הבעיה היא שאם אני בוחר ללכת על מסך CRT , אני מחפש אחד עם DOT PITCH של 0.24 והמסכים של סמסונג , עד כמה שאני יודע , הם 0.25 (למרות הניסיון לבלבל בכך שהם כותבים 0.20 או 0.21 ), אז יש הצעות אחרות עם dot pitch 0.24 ? עוד דבר, מה יותר טוב לסרטים /משחקים - LCD או CRT ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  11. אבל במלאי ... כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי אז ביטלתי .. ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול) :D

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by r1sk,

השאלה שלי היא קצרה ולעניין; מבחינת ביצועים ונוחיות עדיף לי לרכוש את ה-DA או את ה-Copperhead ? נ.ב - משתמש ביד ימין, גודל כף היד סטנדרטי לחלוטין.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. השימוש הוא בייתי, עבודות ללימודים וכדו'. אני רוצה הכל: סריקה פקס הדפסה והעתקה. 600DPI כערך מינימאלי להעתקה וסריקה נראה לי טוב. דופלקס היא אפשרות נחמדה מאוד שאשמח מאוד אם תהיה. חשוב לי שהיא תהיה אמינה כדי לצמצם עלויות תחזוקה ותיקונים. וכמובן מחירי טיונרים שלא יהיו בשמיים. היחידה שראיתי עד עכשיו שמתאימה לי היא : samsung CLX-3185FN רק שאין לי מושג מה מחירי הטיונרים. עוד אחת טובה היא : Xerox 6015NI באופיס דיפו יש אותה ב- 12 תשלומים. והנה עוד אחת למרות שאני לא סגור עליה : Brother MFC-7860DW אני בטוח שיש עוד שאני לא מודע להן. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. אני מחפש מקלדת רק של Microsoft שתקלוט לטווח של 3-3.5 מטרים. קיים דבר כזה ובמחיר סביר ? ובסביר אני מדבר בסכום של 100-150 שקלים עם חריגה גג 200. אני מחפש לא סט עם עכבר כי קניתי שבוע שעבר את ה-Microsoft Explorer ואני מרוצה ממנו ממש. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה

16. יש לי מדפסת ישנה עם הכבל הגדול,אם הווינדוס לא מוצא לי את הדריבר שלה אז איך להתקין?

17. ישנו מין ציפוי על הזכוכית של המסך והוא מתחיל להמחק (כניראה מניקוי יתר) וזה עושה כתמים מעצבנים... אני חייב לעשות משהו ואין לי אחריות

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Curse,

רק של גיימרים?...

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום! יש לי מדפסת לייזר HP LaserJet 1020 חדשה יחסית שמשמשת להדפסות בשחור-לבן. יש לי גם מדפסת הזרקת דיו Epson Stylus C84 בת כ-5 שנים שהפסיקה לעבוד היום. אני רוצה להחליף את ה-Epson במדפסת הזרקת דיו חדשה שאמורה להדפיס טקטט צבעוני, טקסט עם תמונות, ותמונות איכותיות. אני לא ממש מעוניין במדפסת שמדפיסה על דפי צילום (10X15), כי זה יוצא די יקר. הדפסה של תמונה בודדת ממצלמה דיגיטלית בחנות צילום עולה שקל אחד ל-10X15 ושני שקלים ל-15X20. בעיקרון, אני מעדיף מדפסת של HP. אני מתלבט בין שלושה דגמים: HP Officejet Pro K5400 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13494 HP Officejet Pro K550 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15871 CANON PIXMA IP4300 http://www.lamir…

20. Started by nadavst,

שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.

21. השירות שלהם לא יודע עליו דבר. שמתי לב שיש כבר את ה- X5 זמין לקניה. מישהו שעובד שם יודע אולי אם ה- X8 יהיה זמין בקרוב ? תודה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by justit123,

לא משנה לי האחיזה של העכבר.. אני ישתמש בו למשחקי יריות (COD MW3ׂ) מה עדיף? logitech g500\ razer dethadder\ logitech g9x תודה!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  23. לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה, הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים). מהי המלצתכם ?

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  25. פתאום ככה סתם התחיל לעשות רעש אני מת פה אם הצתרך אני יקנה ספק חדש זה ספק ג'נרי גרוע 400watt

• 13 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים