ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מיקלדת חדשה של איכסקרוסופט והבעיה שלי היא שההקלדה על הכפתורים רועשת ביותר (קליקים שיכולים להטריף אדם שפוי) ביחוד על כפתור הרווח (space בלעז) השימושי כל כך ביחוד בהקלדות שימוש פופולרי ביחוד אצל אחותי הסטודנטית. הטם יש דרך לגרום למקלדת להיות שקטה יותר בבקשה!!!!!
-
אני לא מוצא דריבר שמתאם לי את הסורק ל XP
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
היי אני רוצה שתתנו לי המלצה למארז טוב עד 700 ש''ח ושיהיה מארז גדול Full Tower חשבתי על המארז הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm יש עוד המלצות? תודה
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכם אני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות) התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספר חשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.ב תפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציות כלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותה לי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותר בנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220 423 ש"ח CANON PIXIMA MX300 333 ש"ח EPSON CX4900 EPSON CX 3900 תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר…
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי עכבר Logitech G604 והוא הפסיק לעבוד. החלפתי סוללות ובדקתי שהכבל מחובר. האם הוא הגיע לתיקון שלו?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מסתבר שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות שמים להם קרור ועושים אוברקלוקינג. תקראו, זה היה בפורום של MADONION : http://ocztech.n3dt.com/OCZPics/xxxxx.html
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007921428&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהמקלדת של Microsot שירתה אותה מספר רב של שנים. הגיע הזמן להחליף אותה. אני צריך מקלדת נוחה ושאולי יהיה בה קצת "מולטימדיה" בתקציב של 200 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שמדפיסה שחור-לבן ומשולבת עם פקס וסורק . התקציב לא יעלה על 250-650 שח. ומחיר החלפת טיונר לא יעלה על 100-200 שח. כמות הדפסות שבועיות הינה בין 50 ל-120 דף. בתודה מראש לכל המלצהץ
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
היי אנשים , אחרי הרבה הפסקות חשמל , קניתי אל פסק.. קניתי את הדגם של Advice PRP750 (750 וואט מן הסתם) אני יתאר את המערכת שלי , ובסוף את השאלות. יש לי : amd3500\1gb memory \X850 xt \ TT power supply 480watt בספק כוח , יש לי את הדבר הזה , שאני כבר לא זוכר איך קוראים לו , שהוא פעיל.. אמרו לי שאם זה פעיל (active) אז אני אצטרך אל פסק עם פחות וואט... וכמובן , מסך 19 אינץ , Samsung 959nf. קודם כל , מה אתם אומרים על האל פסק מול המערכת? ורציתי עזרה בכיוון של האל פסק , אני לא ממש מבין בזה. העלאתי תמונה , עם הכיוונונים שיש לי שם. שיהיה לכם יותר קל להבין על מה אני מדבר. ואם אפשר להסביר מה זה כל שעון שם , ומה הוא מודד בדיוק. תודה לכולם , זאת התמונה : http://img376.imageshack.us/img3…
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. הייתה לי עד כה מדפסת הזרקת דיו. אמנם מחירי הטונרים של הזרקת הדיו זולים יותר, אך מרגע פתיחתם, גם אם לא נעשה בהם שימוש, הם מתחילים להתייבש, כך שאם אני לא מדפיס דף צבעוני כל יום, אלה פעם ב..., לא בטוח שהזרקת דיו יוצא יותר זול. מכיוון שאינני מבין בנושא, אין לי מושג מהו טווח המחירים כדי שאוכל לרשום פה את המחיר שבו אני מעוניין. אבל, המרכיב החשוב שלי מבחינת מחיר הוא האחזקה. הבנתי שיש מדפסות שגם הטונרים הלא מקוריים שלהם מאוד יקרים. אני מעוניין כמובן בכאלה שיש להם טונרים זולים, גם אם הם לא מקוריים. כמובן חשובה לי גם איכות המדפסת וההדפסה. עוד פינוקים שאשמח, במידה והם לא מייקרים את המחיר לשמיים - מדפסת משולבת: 1. אלחוטית 2. פקס 3. ס…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי את המערכת הבאה ברכב: DEH-1750 של PIONEER ... רצית ילדעת אם אני יכול לחבר לה כבל שהוא משדר ה- FM ודרכו לשמוע במערכת של האוטו את המוזיקה מה- mp3 .... תודה לכל העוזרים.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל בין העכברים (נגיד מבחינת גודל,משקל,ביצועים) אני יודע שההבדל הוא ברסיבר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד הבדל בנוסף מכיוון שבכל האתרים הV450 הרגיל מתומחר במחיר גבוה יותר מה NANO (בכ 50 שקלים) מה שנראה לי מוזר כי ל NANO יתרון מובהק. V450: http://www.logitech.com/index.cfm/business/mobility/mobile_essentials/devices/143&cl=roeu,en NANO: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4335&cl=roeu,en ניסיתי למצוא מידע על הנושא אבל לא גיליתי כלום שעזר לי (כולל באתר של LOGITECH). אולי מישהו פה שמבין בעניין קצת יוכל לעזור לי לשפוך אור על הנושא. אני מרגיש פספוס כי רכשתי את הV450 הרגיל, ורק לאחר מכן הופנתה תשומת ליבי אל ה NANO. העכבר משמש ללפטופ…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם. דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו. הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ? אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח. חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות). העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי. כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המארז כאן. במארז במראים בכתובת הבאה יש ספק ג'נרי או מקורי ואיכותי? אני לא מתכוון לקנות אותו בשום אופן אז אל תגידו לי בבקשה "לא שווה לך לקנות אותו, לך על אחר", רק תגידו אם הוא ג'נרי או לא בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד חדש, 1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים 2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ? 3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ? 4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב? 5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאי…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
לאחורנה קניתי את הפלאפון 6230I. הוא תומך בבלוטוט אך לא נמכר עם מתאם. הבנתי שאפשר לקנות מתאם ב 105 שקלים. חשבתי להוסיף קצת על הסכום הזה וכבר לקנות עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים בלוטוט ולהשתמש במתאם שלהם כדי להתחבר עם הפלאפון. האם זה אפשרי? האם מתאמים כאלה תומכים בחיבור מספר מכשירים בו זמנית? איזה סט כדאי לקנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1008679570&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
לא משולבת, שתהיה בעיקר אמינה, אין לי כוח להתחיל לשחק משחקים עם הפלסטיקים, לשמן גלגלי שיניים או אלוהים יודע מה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה קצת מוזרה: נפל לי משהו לתוך המדפסת Lexmark Optra M410 שלי ואני פוחד להדפיס בה במצב הזה מה שנפל לא נמצ באחד החלקים שאפשר להגיע אליהם בעזרת לפתוח את המדפסת אבל נראה לי שאם אני אהפוך אותה ואתן איזה ניעור קל זה יצא נראה לי שזה פעולה בטוחה בלי סיכון אבל אני לא יודע הרבה על מדפסות לייזר ואני לא רוצה להרוס משהו בטעות אז אם מישהו יודע בוודאות שזה לא יכול להרוס כלום אני אשמח לתגובה נ.ב. אני בכל מקרה מתכוון להוציא את ה Cartridge ואת הניירות לפני זה אז לא צריך להגיד לי במידה שצריך
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מדפסת מדבקות טובה (כזו קטנה שמכניסים לה גליל מדבקות)
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מתאם כזה http://www.onemore.co.il/Product.aspx?ProductID=334 ומערכת הפעלה WIN7 x64 על מחשב נייח והבעיה הינה כדלקמן: כאשר אני מחבר את ההתקן למחשב הוא לא מותקן באופן מלא במחשב חפשתי פתרונות/דריברים ולא מצאתי שום דבר שימושי התמונה מציגה את הבעיה שהוינדוז מראה ולא מצליח לפתור ודרך מנהל ההתקנים כאשר אני נכנס לכל אחת מארבעת אלה -במצב ההתקן רשום: "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה, לחץ על 'עדכון מנהל התקן'." כמובן כאשר לוחצים על "עדכן מנהל התקן" וינדוז לא מצליח למצוא עידכון להתקן זה. האם מישהו נתקל במשהו כזה, ומה יכולה להיות הבעיה??? תודה לעוזרים ;D …
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-