עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. Started by קורס צילום,

מחפש המלצה על מדפסת משולבת צבעונית אמינה ולא יקרה. תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  3. מחפש ממיר הדפסה מיציאת פרלל (מסוג של מחשב ישן) לכניסת usb של מדפסת עדכנית

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  4. מנכ"ל HP פרסם בבלוג החברה התנצלות בעקבות עדכון קושחה מפתיע שגרם לזעם גדול ברשת לכתבה

5. Started by kletsman,

שלום. מעוניין לקנות מעביר מצגות עם לייזר דוגמאת: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+RF+Presenter&_sacat=See-All-Categories או http://www.dealextreme.com/p/usb-rf-wireless-presenter-with-laser-pointer-1-aaa-41121?item=14 או משהו אחר, מישהו קנה ויש לו כזה. אני רוצה שהusb יהיה בתוך המכשיר ולא בא בנפרד שלא יאבד. תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by gal_shirin,

שלום לכולם, ברשותי עכבר Razer Mamba שעבד טוב בשנה וחצי האחרונות. השבוע הוא הפסיק לזהות תזוזה של העכבר. כל הכפתורים עובדים, לכן אני חושש שזו בעיה של העינית. איפה אפשר לתקן אותו בארץ? תודה מראש, גל

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by Frequency,

הי, אשמח להמלצה לרמקולים לסלון בעלות של כ300-400 ש"ח. בנוסף, אם אני מחבר את הטלוויזיה ל HTPC בחיבור HDMI ואני רוצה שדרך הרמקולים הנוספים יהיה אפשר לשמוע גם שידורים וגם את מה שה HTPC מנגן אז כל מה שאני צריך לעשות זה לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? ואם אני מחבר ישירות ל HTPC, זה עלול ליצור בעיה בגלל שיש גם חיבור HDMI באותו זמן? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  8. נזכרתי בסיפור של QWERTY ואיך היא נהייתה פופולרית, ואז בא לי הרעיון שבכותרת. האם למישהו מושג אם יש מקלדת Dvorak להשגה לדוגמה? הסיפור למי שלא מכיר: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=103320 איך נראית מקלדת Dvorak: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. Started by NaNdoS,

מאתמול שפתחתי את המחשב אחד המאווררים (לא יודע איזה מהם) התחיל לעשות רעש מציק ולזיין לי תשכל. חשבתי בטח יש אבק במאוררים אז בפתחתי את המחשב וניקתי אבק עם פאן אבל זה גם לא עוזר... למישהו יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? אגב, מצורף קובץ wav שהקלטתי את הרעש... שגם אתם תסבלו קצת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by tttal,

למכירה מעבד של אינטל P-3 1000 ולוח אם של ASUS מדגם CUV-4X וגם ספק כח של P-3 במחיר של 1300-1500 ש"ח בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smoke: :smoke: :AR15: :AR15: למי שמעוניין שישאיר לי אימייל שהוא: tttal@hotmail.co.il בתודה: טל כהן.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by tellmy,

שלום. לא ידעתי איפה לשים את הנושא , בפורום הזה או בםורום אוברקלוקינג , בסוף הימרתי על הפורום הזה. ראיתי בקישור הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=236fb6cdd3369355a34079c74f275b6e&threadid=1389&highlight=post+your שאנשים מודדים את המתח שהפסק מספק ומשווים אם המתח הוא טוב או לא. איפה אני יכול להוריד תוכנה שתבדוק את זה בספק שלי? (יש לי ספק ג'נריק). ולמה מודדים את המתח על פי 5V ו12V? אני יודע שמאורר משתמש ב12V , אז איזה רכיב צריך 5? תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by Delux,

מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  13. שלום לכולם ראיתי אצל חבר שלי מצלמת אינטרנט ונורא התלהבתי מהרעיון עכשיו רציתי לשאול אם אתם יכולים למליץ לי על מחירים ועל חניות מסוימות או אם מותר לפרסם אז גם לינקים כי קימים לפי מה שראיתי המון סוגים ואני נהיתי מבולבל דרך אגב התקציב שלי הוא 200שקל ???

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  14. התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by Idanp,

אני רוצה שכל המאווררים יופעלו ע''י ספק אחד וכל שאר החלקים על ידי ספק שני איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  16. שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by מטרייה,

אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  18. אני לא מבין בתחום של לוחות כתיבה אלקטרונים, ואני צריך את עזרתכם. - איזה חברה נחשבת למומלצת? - זה חשוב לאיזה מטרה אני צריך את הלוח? - כמה עולה לוח שנחשב לטוב? (300 ש"ח יספיקו ?) אם אפשר גם לקבל דוגמאות ללוחות כאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  19. שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  20. http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318102.php את המארז הזה מוכרים בפנדה ב372, עכשיו השאלה שלי היא מה הוא כולל, ספק? מאווררים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3101 האם אני אצטרך להחליף את הספק GENERIC 300WAT שלי, ואם כן לכמה ואט אני צריך בשביל עוד מאוורר ולכל הנורות של המארז? האם המארז הזה טוב והאם הוא יתאים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: ASUS A7V-E SOCKET A ASUS FEFORCE 2\GTS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM 256*2 SDRAM 133 ATHLON AMD 1400MHZ FLYVIDEO98 SB LIVE! VALUE DVD LF *16 YAMAHA 24*10*40 MODEM 56 K USB ADSL MODEM עכשיו השאלה היא מה המידות שלו כי לא הבנתי תמידות כפי שהם רשומות בפי סי ספוט... והאם אפשר לקחת את המארז בלי משלוח, פשוט לבוא ולקחת,?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  21. IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by TNT,

ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by idofr,

קיים מתאם כזה כי יש לי גם עכבר אלחוטי וגם רגיל ושניהם ps2 ואני רוצה ששניהם היו מחוברים באותו זמן כדי לא לגמור בטריות לאלחוטי(יענו אני ישתמש בו רק שצריך) וכדי לא לשחוק את החיבור בלוח אם בגלל שאני כול הזמן מחליף בניהם....

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  24. Barton 2500 Redeon 9800 Pro 256 Bit MSI 512 A-Data לוח אם של איפוקס. מספר מאווררים. Lite On 52/32/52 פלופפי. המעבד והכרטיס מסך, יומהרו, אבל לא כרגע, לכן צריך תמיכה גם לזה. סה"כ, לא מפרט יותר מדי חזק, מה מומלץ? אגב, זה המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 בתודה, גבריאל.

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Holography,

היי, יש את שני הספקים שksp משווקים תחת שמם: ?KSP 400W PFC? ?KSP 500W ActivePFC? אם למשהו יש ניסיון איתם שיתן לי את דעתו. תודה. אגב,זה המפרט שאחד מהם אמור להכנס אליו Athlon 64 3000+ Epox 8KDA3J S A-DATA 512 6800NU\MSI 9800Pro CDRW+DVDROM Samsung SATA 80Gb Tt Xaser Lanfire midi

• 8 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים