עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה, הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים). מהי המלצתכם ?

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by udiudi,

שלום לכם. יש לי בעיה בעכבר, העכבר הוא אופטי של מיקרוסופט. אני בקרוב אמור לקבל עכבר חדש (עוד שבוע שבועיים) אז עד אז חבל לי לקנות חדש. הבעיה היא כזאת, העכבר פשוט מפסיק לעבוד בשלם מסויים. האור האדום שלו נכבה וסמן לא זז. אני מנתק אותו מהUSB, מחבר מחדש..חוזר על זה כמה פעמים בחיבור USB אחר כל פעם והוא חוזר לעבוד לכמה דקות. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה? ניסיתי להשתמש בממיר הזה לעכבר, מן דבר כזה עם כניסה לUSB וחיבור לכניסה הירוקה של העכבר במחשב..אבל לא עובד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by jamses,

שלום, אני מנסה לשלוט בעזרת השלט של ה-MEDIA CENTER על הממיר של יס ולא מצליח. ביצעתי את כל שלבי הכיוון (בזמן התקנת המדיה סנטר) כמו שצריך ואני עדיין לא מצליח. העינית יושבת בדיוק מעל הממיר ואני רואה שהיא מקבלת חיווי מהשלט. יש לי מקלדת ושלט מדגם : Microsoft remote keyboard for windows xp media center edition האם יש בכלל אפשרות לשלוט על הממיר של יס עם שלט שהוא לא של יס ? תודה מראש על העזרה. אפי

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*32 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI וכמו שאתם רואים צריך לשדרג אותו {הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול} יש לי 2 אפשרויות: אפשרות א: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 Luxeon sub+2Sp MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 סה"כ: 1653 אפשרות ב: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo סה"כ: 1675 והשאלה שלי: איזה משני האפשרויות יותר טו…

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני מחפש המלצה למדפסת משרדית משולבת שתכלול בתוכה סורק ופקס תקציב בסביבות ה2300 * יותר חשוב לי איכות הדפים מאשר כמותם תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by dudemeister,

שלום אנשים. אני מחפש מתאם בלוטות עם כניסה לחיבור אודיו 3.5 (חיבור רגיל של אוזניות ורמקולים) כמו הדבר הזה (http://reltronics.shopy.co.il/products/82561) רק עם חיבור נקבה במקום זכר. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by chap123,

יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by Mr._Max_Payne,

כדאי לי לקנות את כרטיס המסך Ge Force 3 Ti200? יש לי את הכי זבל.. Nvidia TNT2

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

לפעמים כשמזיזים אותו בזוויות שונות אז רואים את החומר (אוויר דחוס?) וזה קצת נראה כמו נוזל ומלחיץ אותי.. האם זה יכול לפגוע ברכיב מסויים בתוך המחשב? לנסות לשמור על היד ישרה כשאני מנקה אבק או שזה בסדר לראות את הנוזל הזה מתיז על הרכיבים שלי באכזריות?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  11. שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  12. אני צריך לקנות מפצל USB טוב. לקנות USB2? תוכלו להמליץ לי מהרשימה שבזאפ איזה מפצל כדאי לקנות? אני עדיין לא יודע אם עדיף מתאם פנימי או מפצל חיצוני. נראה לי שחיצוני יותר נוח כי אז אפשר לנתק רק USB אחד בשביל כל החיבורים של המפצל. http://zap.co.il/c-C-USBCard תודה,

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by OrBen91,

מפרט המחשב שברשותי מצורף פה בתמונה (הכונן הוא SSD) אני מריץ עליו פיפא 18 על הגדרות מדיום, אחרי 2-3 משחקים המחשב קצת מתחמם, לפי התוכנה SpeedFan, יש שם core בטמפרטורה של 52, ובכללי טמפרטורה של 72 (אם קראתי נכון את התוכנה). מומלץ לעבוד ככה? איזה משטח קירור הייתם ממליצים לי לקנות על מנת לשמור על המחשב בטמפרטורה נמוכה (איזור ה-40 עדיף), ראיתי מחירים החל מ-100 ש"ח וגם ב-400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  14. מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  15. יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by roadrunner,

שתיהן פחות או יותר באותו מחיר, אין לי מושג לגבי עלויות מחסניות דיו, אודה לכם אם תמליצו/תזהירו אותי .

17. של tsunami שאמור להיות בסדר דווקא. אבל השאלה האם יחזיק את כל זה? SF2+LED,R9700 PRO,2 80MM fans generic,matrix blower,Spire NeonRing 80mm Fan,3 laser leds נראה לכם שכן???

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by GiDo,

יש לי שני מחשבים ושלושה מסכים, האחרון שבהם קניתי לפני חודש (SAMSUNG SYNCMASTER 753DF, טוב וזול) ועכשיו נותרה לי בעיונת קלילה: מאיזה מבין שני המסכים האחרים להיפטר. המועמדים: 1. CTX ULTRA SCREEN 1569 טריניטרון 15". 2. 15" PROVIEW PX561 עכשיו, אני יודע מה תגידו, אבל רגע לפני התשובה, נא לשים לב לנתונים הבאים: הCTX שלי סוגר את שנתו החמישית, ואילו הפרו ויו בסך הכל בן שנה פלוס כמה חודשים. במצב הזה, לאיזה מסך יש יותר סיכוי לשרוד עוד שנתיים-שלוש?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. תסבירו לי אני יודע מקלדת אל חוטית זה לא הדבר הכי טוב שיש וזה יותר איטי ממקלדת רגילה למישוה יש חילוק דעה על מה שאמרתי עכשיו אם כן תסבירו אמא שלי לא מבינה שמקלדת אלחוטית זה חרא עכבר אלחוטי זה סבבה אבל מקלדת מי מסכים איטי שזה סתם ?

20. השימוש הוא בייתי, עבודות ללימודים וכדו'. אני רוצה הכל: סריקה פקס הדפסה והעתקה. 600DPI כערך מינימאלי להעתקה וסריקה נראה לי טוב. דופלקס היא אפשרות נחמדה מאוד שאשמח מאוד אם תהיה. חשוב לי שהיא תהיה אמינה כדי לצמצם עלויות תחזוקה ותיקונים. וכמובן מחירי טיונרים שלא יהיו בשמיים. היחידה שראיתי עד עכשיו שמתאימה לי היא : samsung CLX-3185FN רק שאין לי מושג מה מחירי הטיונרים. עוד אחת טובה היא : Xerox 6015NI באופיס דיפו יש אותה ב- 12 תשלומים. והנה עוד אחת למרות שאני לא סגור עליה : Brother MFC-7860DW אני בטוח שיש עוד שאני לא מודע להן. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  21. Started by sabosal,

יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by guy94,

חבר שלי קיבל מחשב חדש עם DVD של LG מעבד פנטיום 4 וכ'ו. בכל מקרה הוא ניסה להתקין צורב די ישן של MITSUMI המחשב היה מחובר ככה: ב - PRIMARY היה מחובר ה HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY היה מחובר ה DVD כ - SALVE וזה עבד לו טוב.. הוא ניסה לעשות כזה דבר: ב - PRIMARY להשאיר את ה - HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY לחבר את ה - DVD כ - MASTER ואת הצורב כ - SLAVE זה לא עבד לו, ועכשיו שהוא מנסה לחבר רק את הדי וי די לבד בלי הצורב זה רושם לו הודאת שגיאה (סימן קריאה ליד השם של ה - DVD, הוא מזהה את ה - DVD אבל לא מפעיל אותו) החשמל מחובר כמו שצריך (כי ה - DVD דולק ונפתח) למישהו יש רעיון מה צריך לעשות ?!?!?!? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  23. שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by TNT,

ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  25. אני לא מבין בתחום של לוחות כתיבה אלקטרונים, ואני צריך את עזרתכם. - איזה חברה נחשבת למומלצת? - זה חשוב לאיזה מטרה אני צריך את הלוח? - כמה עולה לוח שנחשב לטוב? (300 ש"ח יספיקו ?) אם אפשר גם לקבל דוגמאות ללוחות כאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.