עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by segev22,

חברה שמייצרת אביזרים למשחקים ולשוק הגיימרים.... יש מקלדת שלהם שאני מאוד רוצה לקנות אבל אני לא מכיר את החברה..... http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm אני מאמין שהיא תעלה בערך חצי מהטרנטולה (ויש בה לא פחות אביזרים אם לא יותר...) רק נראה לי שהיא אל חוטית וזה מה שיעצור אותי בדרך לקנייה.... שאלה נוספת לא הכי קשורה לחברה ראיתי מקלדת גיימינג של GENIUS בשם SLIMSMART 335 היא מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 16:18:20 הגיוני שאף אחד לא מכיר את החברה....?אחד המנהלים אולי....? :s05: מצטער על ההקפצה אבל ממש חשוב לי אני חוקר את זה ממש לעומק העניין! בתודה מראש שגב

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  2. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: Although the AX-01SLD is a case made from aluminium and is a very good case wouldnt it be a wiser decision to choose a FULL Tower case like the Dragon DA-01BLD. Aluminium transfers heat 3 times faster than normal case materials but i think because it is thinner it will be much Noisier and will not block much of the hsf noise as a normal case and besides Full tower is 15cm higher and has more places for fans.... Chieftec Aluminium AX-01SLD is a midi Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-158736513.htm Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower - http://www.pchardware.co.il/doc…

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by ory,

אני צריך כמה שיותר מידע בקשר ללוח-אם הבא Aopen AK73pro + Sound -אפשרויות אוברקלוק -תמיכה בזיכרון? -איזה התקנים יש עליו איזה AGF איזה ATA איזה USB וכו וכו -איזה מעבד אפשר להשים עליו T-BIRD / XP ?? -עם איזה ציפ הוא עובד -האם הוא שווה משהו עכשיו בחלק איזה אני לא רוצה שתגידו לי תקח לוח K266A או 333 איזה MSI או גיגהבייט חדש ויפה כי אתם צריכים להבין שאני קונה מחשב הלוח-אם הנל יגיע עם מעבד DURON 800 אז חווה תעדכם על הלוח-אם בהנחה שהוא משומש ולא שהוא מערכת HIGH END חדש לחלוטין רשום

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  4. מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by eliXir,

מישהו יודע, או יכול למצוא לי היכן יש מקום בת"א שאפשר לרכוש בו את העכבר הזה? עדיף שהמחיר יהיה זול יחסית למחירים שמוצעים בזאפ (140~400). הנה התמונה של העכבר:

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by BenB,

שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by omri1985,

שלום לכולם! אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר שנטען ביחידת בסיס נראה שימושי... אשמח אם תביאו לי המלצות, כי אני לא מוצא הרבה הבדלים במה שחיפשתי באינטרט. התקציב שלי הוא 300 שח לשניהם. תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by redead,

פתאום זה מדפיס כל דבר בכתב מראה.. וזה למרות שבהגדרות כתב מראה מסומן OFF .. ממש משונה ומעצבן.. רק שאני עושה הדפסת טיוטה זה מדפיס טוב.. מה עושים עם המקרה המוזר הזה?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by neogod,

עידכנתי את הדריבר של ה TOUCH PAD ונעלמו לי כל האפשרויות של המולטי טאצ'. האם מישהו יכול לתת קישור לדריבר שתומך במולטי טאץ ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by ido2309,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by RONG23,

שלום האם מישהו יודע אם אפשר להשתמש בעכבר בצורה חוטית בלבד? לגיימינג בעיקר? ידוע לי שבצורה אלחוטית העכבר מזייף אפשר להסיר את הסוללה? אין עם זה בעייתיות עם טעינת סוללה לאורך זמן? תודה עבור העזרה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by shayb19,

מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by Natan,

שלום ! אני רוצה לבנות משדר רדיו שבלחיצה על כפתור שנמצא עליו יופעל זמזם על המקלט. אם מישהו יודע איך לעשות את זה ומבין בזה נא לשלוח לי הודעה בדואר. העיניין דחוף. תודה לכל העוזר! נתן.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by Gil28,

יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  15. אהלן! יש לי צורב של NEC 2510A. לא מזמן ההורים שלי חזרו מארה"ב והביאו לי (בטעות) שתי חבילות של דיסקים של VERBATIM DVD+R DL במקום DVD רגיל. שאני מנסה לצרוב על הדיסק משהו אם נרו הוא נותן לי כל מיני שגיאות מוזרות ולא מצליח לסיים צריבה כמו שצריך. בדקתי באתר של NEC והצורב אמור לתמוך בדיסקים האלה ומשום מה הוא לא. חשבתי שעידכון FIRMWARE יעזור ועידכנתי לגרסה המקורית הכי עדכנית (2.18) ועדיין נרו לא צורב. מה עושים?? אגב אם מישהו מעוניין בחבילה יש לי אחת אקסטרא צרו איתי קשר בה"פ

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by 47,

אני רוצה להיתמש ברסיבר שלי כרסיבר רגיל ולא רק שיקלוט אותות מהשלטים של קריאטיב, כאילו לשנות את התוכנה של המקלט. כמו במדריך הזה: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 רק בלי בניית המקלט, ניסיתי עם התוכנות שהם נתנו אבל לא בדיוק הבנתי איך להישתמש בהם. יש לי את הדגם הנ"ל:

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  17. אני רוצה להיפטר מהחלק העגול שמחזיק את המסך מחשב ולנצל את החלק הזה בשולחן טוב יותר. אני רוצה שהמסך יהיה צמוד מאוד לקיר אבל אני לא רוצה לקדוח בקיר, אז אני מחפש זרוע תלייה למסך על השולחן שהמרחק המקסימלי בין הקיר למסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  18. דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by gilori86,

שלום ותודה לכל מי שמנסה לעזור לי בפתרון הבעיה הנורא מסובכת הזאת יש לי בית מחולק לשנים אני קולט בעזרת TPLINK מראוטר של הבית המרוחק במחשב הנייח. הבעיה היא שבמחשב הנייד אני לא מצליח לקלוט אות תקין. הבנתי שיש הגדרה של ראוטר כחיזוק של האות הוט ספוט. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר ראוטר למחשב הנייח שמקבל אינטרנט מה TPLINK ולחזק את האות בעזרת הראוטר שתומך ב WDS?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by Art Tatum,

אין תקרה לתקציב. איזה GAMEPAD הייתם קונים היום לPC ולמה ? מה היתרונות וחסרונות בין הדגמים ? ומה אתם חושבים על http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en למישהו יש אחד כזה ?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  22. היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by zabi_g,

אני מחפש מדפסת משולבת (פקס מכונת צילום וסורק) עם כרטיס רשת אלחוטי עד 700 שקל כמה שיותר קטנה יותר טוב - אין לי בעיות מקום אבל אני לא רוצה מפלצת עד עכשיו חשבתי על ה HP Officejet 6500 Wireless ורציתי לשמוע חוות דעת עליה (או המלצות לאחת אחרת) תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  24. Started by EF,

שלום, מבקשת לקבל המלצה על ראוטר בתקציב של 200ש"ח. חשוב שהראוטר יוכל לעבוד גם עם תשתית של הוט וגם עם תשתית של בזק. האינטרנט משמש לגלישה באתרים (גם דרך smart tv), בלי צפייה בסרטים/משחקים וכו' אם אפשר גם המלצה לאיפה לקנות - באזור המרכז או במודיעין. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  25. חבר שלי אומר לי שרשום לו על העכבר 1500 DPI על ...הוא עושה לי שזה יותר טוב microsoft wheel mouse optical 1.1a usb

דיונים חדשים בפורומים