ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי אנשים שבת שלום לא מצאתי נושא יותר נורמלי לרשום עלוי ואני מצטער אז כך יש לשכן שלי (שאני לא ממש מכיר כי איך שאני עברתי לגור אז הוא עבר דירה) בעוד מספר חודשים יום הולדת אז עכשו הוא גיימר אז אתם כתוך גיימרים מה אתם מעדיפים גיסטיק או עכבר ליזר תודה לכול העוזרים וכל מי שמגיב בבקשה תרשמו מה אתם מעדיפים ואיזה דגם ועדיפות שלי שיהיה של מותג חברת לוגיטאק תודה לכול העוזרים וסליחה עם עברתי על אחד החוקים
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי יש לי את החיבור הן בלוח אם והן בסלולארי...אני רוצה כבל כזה לחבר קבוע להטעין ולהעביר כבלים ללא שימוש בכבל המקורי של המטען ..רצוי 1.50 לפחות.. איני מוצא בארץ בעצמי האם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 בשילוב עם הספק כוח הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 כדי להרכיב את המפרט הבא - Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17"…
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שיהיה לו חלון צד ומאורר בצד שיהי גדול וטוב שויהיה יפה !!תודה רבה לכול להעוזרים !
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORER ונקרע לי החוט שלו, אפשר לקנות חוט בנפרד? או שאני חייב עכבר חדש? (אין אחריות על העכבר)
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש להן תכונות שונות, אבל בעיקר כמדפסות חסכוניות בדיו איזו מהן עדיפה,? תודה.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . התקנתי במחשב של אחותי מדפסת HP DeskJet 3920 וגם את הדרייבר,והוא אחר כך אומר לחבר אותו לUSB,חיברתי,והוא מחפש קודם שנקרא UNIRES.DLL באיזה תקייה עם כמו מין סריאל שהיא בתוך התקייה של הדרייבר HP. והוא לא מוצא,ניסיתי להתקין פעמיים וישנה אותו שגיאה,והמדפסת לא מדפיסה.. הורדתי את הדרייבר האחרון מהאתר של HP..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שנכתבה על מאוררי האנרמקס במקרה היום קניתי מחשב חדש ובתוכו נמצא מול הארד דיסק מאורר אנרמקס 80 מ"מ (אבל בלי הגריל) הוא מכוון בערך באמצע, הוא כבר עובד איזה 12 שעות ואפילו שיחקתי קצת בדמו של moh המאורר בסדר גמור!!! אפילו רעש קטן שבקלים אין ממנו! אך לאומת זאת, יש מאורר אחר במחשב שלי שעושה רעש כמו של מטוס סילון... זה ממש מעצבן
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד חדש, 1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים 2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ? 3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ? 4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב? 5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאי…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו יודע, או יכול למצוא לי היכן יש מקום בת"א שאפשר לרכוש בו את העכבר הזה? עדיף שהמחיר יהיה זול יחסית למחירים שמוצעים בזאפ (140~400). הנה התמונה של העכבר:
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...
-
אין תקרה לתקציב. איזה GAMEPAD הייתם קונים היום לPC ולמה ? מה היתרונות וחסרונות בין הדגמים ? ומה אתם חושבים על http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en למישהו יש אחד כזה ?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה לרכוש לוח של אסוס 850 השאלה עם איזה SOCKET ? יש 478 ויש 423
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן. לפני כחודשיים רכשתי את ה-WH-1000XM4 של סוני, ורציתי להשתמש בהן גם במחשב באמצעות בלוטות'. הבנתי שאני צריך איזשהו Transmitter או דונגל בלוטות' שיכול לקבל תשדורת LPAC / APTX HD, ואני לא יודע מה מתאים \ מה לבחור - ואם זה בכלל יעבוד. רציתי לבקש עזרה בבחירת מתאם מתאים שתומך בקודקים האלה. התקציב אינו בעיה (כל עוד זה לא משהו מוגזם שעובר את ה-120$). תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש ... ההתלבטות שלי היא בין מסך 17" LCD של SAMSUNG ... לבין מסך 19" FLAT SCREEN של SAMSUNG (המסך הכי טוב שלהם הוא 959NF , נכון?) או 810FD של מאג. הבעיה היא שאם אני בוחר ללכת על מסך CRT , אני מחפש אחד עם DOT PITCH של 0.24 והמסכים של סמסונג , עד כמה שאני יודע , הם 0.25 (למרות הניסיון לבלבל בכך שהם כותבים 0.20 או 0.21 ), אז יש הצעות אחרות עם dot pitch 0.24 ? עוד דבר, מה יותר טוב לסרטים /משחקים - LCD או CRT ?
-
שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכם אני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות) התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספר חשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.ב תפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציות כלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותה לי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותר בנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220 423 ש"ח CANON PIXIMA MX300 333 ש"ח EPSON CX4900 EPSON CX 3900 תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי אצל חבר שלי מצלמת אינטרנט ונורא התלהבתי מהרעיון עכשיו רציתי לשאול אם אתם יכולים למליץ לי על מחירים ועל חניות מסוימות או אם מותר לפרסם אז גם לינקים כי קימים לפי מה שראיתי המון סוגים ואני נהיתי מבולבל דרך אגב התקציב שלי הוא 200שקל ???
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר שנטען ביחידת בסיס נראה שימושי... אשמח אם תביאו לי המלצות, כי אני לא מוצא הרבה הבדלים במה שחיפשתי באינטרט. התקציב שלי הוא 300 שח לשניהם. תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-