ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי צורב של NEC 2510A. לא מזמן ההורים שלי חזרו מארה"ב והביאו לי (בטעות) שתי חבילות של דיסקים של VERBATIM DVD+R DL במקום DVD רגיל. שאני מנסה לצרוב על הדיסק משהו אם נרו הוא נותן לי כל מיני שגיאות מוזרות ולא מצליח לסיים צריבה כמו שצריך. בדקתי באתר של NEC והצורב אמור לתמוך בדיסקים האלה ומשום מה הוא לא. חשבתי שעידכון FIRMWARE יעזור ועידכנתי לגרסה המקורית הכי עדכנית (2.18) ועדיין נרו לא צורב. מה עושים?? אגב אם מישהו מעוניין בחבילה יש לי אחת אקסטרא צרו איתי קשר בה"פ
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה כבל(IDE)הוא 33 או 66 או 100?? כיאלו איך אני יכול לזהות אותו ??
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב-4 במרץ אני מיתפלל שמישהו יעזור לי!!! [המחשב צריך ליהיות amd xp]
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס pentium 4 , עם זכרון DDR , התקציב שלו הוא 4000 ש"ח. תמליצו לי בבקשה על מפרט ועל חנות. (ועל תגידו לי להסתכל במפרטים מומלצים כי המחירים שם ממש לא מעודכנים) תודה
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום וראיתי רק הודעות ישנות (3 שנים ומעלה), המדפסת צריכה להיות קומפקטית, זולה ואמינה. לא משנה לי אם היא תהיה רק שחור\לבן. תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המצב של הכמות של ראשי הדיו במכשיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ולחבר שני גיים פאדים למחשב כך שבמישחקים מסוימים אני יוכל לשחק עם אדם נוסף בשניהם, האם זה אפשרי? ואיזה גיים פאד מומלץ באזור של ה-120 שקל לאחד? יש לציין שאני משתמש בחלונות ויסטה אם זה משנה משהו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1007308149&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מתכוון לקנות בעזרת ה' סט מקלדת ועכבר אלחוטי חדש. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: או MX3000 שהוא יותר ישן, יצא מלפני איזה שנה וחצי אפילו טיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=344873 או MX3200 שהוא יחסית חדש: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506302 די חשוב לי הגלגלת של הווליום אבל אני יסתדר בלעדיה. השאלה היא האם ה-3200 יותר טובה כדי שאני יוסיף 100 שקל ויקנה אותה?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חבר שלי אומר לי שרשום לו על העכבר 1500 DPI על ...הוא עושה לי שזה יותר טוב microsoft wheel mouse optical 1.1a usb
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מחפש ממיר הדפסה מיציאת פרלל (מסוג של מחשב ישן) לכניסת usb של מדפסת עדכנית
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני הבנתי שמדפסת לייזר יוצאת מאד זול פר דף. אני אשמח להמלצה על מדפסת לייזר או כל מדפסת חסכונית אחרת באותו סכום אפשר עם חריגה קלה. יהיה טוב אם תהיה האפשרות להדפסה דו צדדית.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי גורם בעיות עם winME וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני מריץ win2k ו winme. קצת על המחשב - piii500, abit-be6, 256mb ram, geforcemx, sblive, vid.cap. card, ibm and wd harddrives. ב win2k המחשב עובד בצורה מושלמת, ויכול לעבוד שבוע ברציפות ללא בעיה. ב winme המצב _קצת_ אחר. לאחר כחצי שעה של עבודה, המחשב מתחיל לעבוד לאט, כאילו יש קונפליקט IRQ (נדמה למחשב שהוא בבהד 1 - מתחיל לעבוד בדילוגים). בדקתי, ואין קונפליקט IRQ. זיכרון (ram, virtual mem) יש בשפע. יש למישהו מושג מה יכול לגרום הבדל כזה בין win2k ו winme ? א.
-
שלום ! אני רוצה לבנות משדר רדיו שבלחיצה על כפתור שנמצא עליו יופעל זמזם על המקלט. אם מישהו יודע איך לעשות את זה ומבין בזה נא לשלוח לי הודעה בדואר. העיניין דחוף. תודה לכל העוזר! נתן.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה דחוף! מה אתם אומרים על העכברים של GENIUS ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1922 לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1921 פשוט אין במלאי את הMX518.. שווה לחכות לו וזהו ? עזרה דחוף בבקשה ! תודה OCELOT
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מנכ"ל HP פרסם בבלוג החברה התנצלות בעקבות עדכון קושחה מפתיע שגרם לזעם גדול ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-