ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
עכבר אלחוטי עם קליטה טובה גם מרחוק יכולת פעולה על משטחים שונים לחצני קדימה/אחורה בצד העכבר עדיף רסיבר קטן ולא בולט ---------------- מה אומרים על זה? Logitech Marathon Mouse M705 ב 180 ש"ח ------ תמונה מחיר עפ"י זאפ מכירים מקום שמוכר יותר בזול?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם אפשר להשתמש בעכבר בצורה חוטית בלבד? לגיימינג בעיקר? ידוע לי שבצורה אלחוטית העכבר מזייף אפשר להסיר את הסוללה? אין עם זה בעייתיות עם טעינת סוללה לאורך זמן? תודה עבור העזרה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מדפסת מדבקות טובה (כזו קטנה שמכניסים לה גליל מדבקות)
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני הבנתי שמדפסת לייזר יוצאת מאד זול פר דף. אני אשמח להמלצה על מדפסת לייזר או כל מדפסת חסכונית אחרת באותו סכום אפשר עם חריגה קלה. יהיה טוב אם תהיה האפשרות להדפסה דו צדדית.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש הגה טוב למחשב... עם כל הציוד - הילוכים, קלאץ' , ברקס גז כל התוספות... אז בבקשה להמליץ...
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
פתאום ככה סתם התחיל לעשות רעש אני מת פה אם הצתרך אני יקנה ספק חדש זה ספק ג'נרי גרוע 400watt
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש: 1. Logitech MX Revolution Logitech VX Revolution .2 Logitech MX1000 .3
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כמה יעלה לי בערך המדפסת אים הדיו והדפים ביחד?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1007308149&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מפצל USB,העניין הוא כשאני מחבר דרכו USB שלי שהוא 2.0,לוקח להעביר לו סרט מעלה מחצי שעה,אני מניח שהבעיה היא במפצל USB, ככול הנראה מפצל USB שלי הוא 1.0. האם אפשר לעשות משהו לגבי מפצל USB הזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני רוצה לדעת מה דעתם על הספק הזה...אמרו לי שהוא מצויין ואני יודע על החברה.... אני צריך אחד שיחזיק גם מחשב שיקנה בעוד חצי שנה...זה יעשה את העבודה? שווה את המחיר שלו? (אני הולך לקנות אותו...) ד"א המחיר שלו הוא בעצם 580 לא כמו שרשום אצלם....דיברתי איתם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1573
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
עידכנתי את הדריבר של ה TOUCH PAD ונעלמו לי כל האפשרויות של המולטי טאצ'. האם מישהו יכול לתת קישור לדריבר שתומך במולטי טאץ ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מישהוא ניתקל בבעיות הבאות: http://www.asus.com.tw/inside/Techref/amdbdas.html דן
-
סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כתבתי לך בהודעה קודמת אבל זה ענין דחוף לי : ענית לי בעבר שיש PATCH של VIA לבעיית ה-INFINITE LOOP ולא מצאתי אותו. יש לך הפניה ספציפית?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-